28.12.09

Joulun jälkimainingeissaOlipas kerrassaan Ihana Joulu! Eikä vähiten sen takia, että sai nukkua joka yö omassa sängyssä, eikä tarvi nyt ruveta pakkailemaan laukkuja ja lähteä toiseen päähän Suomea kotiin. Hihiih, oma maa mansikka tai piparkakku tai joulutorttu tai mikä vain! Jouluaattona hain veljeni kanssa mumman Kurikasta äidin luo, ja matkalla käytiin myös haudalla viemässä paapan haudalle kynttilä. Sen jälkeen istuttiin sitten äidin joulupöytään.  Joulupäivä meni puolestaan kotosalla hyvän ystävän seurassa, ja eilen tuli vierailtua Alavudella isän ystävän ja hänen tyttäriensä luona. On muuten kyllä aika mieletöntä, että vielä tällä tavalla "vanhoilla päivillä" saa yhtäkkiä elämäänsä kolme siskoa!!! Ja mitä Naisia he ovatkaan, aivan Ihania ja Säteileviä, Sydämellisiä Ihmisiä! Eilen käytiin vielä porukalla Seinäjoen yössä. Se kyllä jäi aika lyhyeksi visiitiksi. Oltiin nimittäin baarissa ehkä tunti, jonka jälkeen lähdettiin mun luo yöteelle! Hyvä yritys kuitenkin! :D Oon vissiin ollut baarissa viimeksi joskus viime kesänä, eikä ole alkoholiakaan tullut juotua elokuun jälkeen, mutta nyt sitten päätin käväistä "entisessä elämässäni" ja join jopa pari lasia viiniäkin. Hurja nainen! :D Tulipa ainakin todettua, että ihan rauhassa saan jatkaa tätä alkoholitonta elämää.

Tänään oli sitten sokerina pohjalla vielä isän oma joulupöytä kotitalossamme. Ja voi jee, kyllä nyt on Syöty aivan roimasti!!! Simplify To Super-ravintokurssi on nyt kokenut hetkellisen notkahduksen, mutta sepä oli tiedossa, enkä aio ottaa siitä stressiä. Tänäänkin on kuitenkin taas jo smoothiet valmistettu ja vehnäorasmehut ja muut superfood-ystäväni ovat jälleen iloisesti kehissä. Myös paastopaketti odottaa jo kaapissa. Paaston aloitan sitten loppiaisena, kun on ekat Valo-konsertit ja laivakeikat tehty.Tänään olen saanut nuotinnettua Valon Siivin-konsertin laput itselleni sekä äänitettyä raakaversiot biiseistä valoryhmälle, jotta osaavat sitten niiden pohjalta suunnitella kuhunkin biisiin sopivan valaistuksen. Ja ensimmäinen konserttihan on "vasta" tiistaina, tsih! Hyvin ehtii!! Huomenna myöhään illalla on läpimeno Kurikan kirkossa, ja odotan jännityksellä, miten kaikki loksahtelee paikoilleen.

Mutta nyt on tartuttava itseään niskasta kii ja alettava pikku hiljaa kääntää joulun aikana häränpyllyä heittänyt rytmi oikein päin. On nimittäin tullut surutta valvottua joka aamu jonnekin viiteen saakka, ei vain ole malttanut mennä nukkumaan. Mutta ihan selkeästi huomaan, että niin kuin ayurvedisestä kehotyyppitestistäkin tuli ilmi, niin Vatalle paras rytmi on se, että menee oikeasti aikaisin nukkumaan, eli reilusti ennen puolta yötä. Muuten pää tuntuu olevan "takussa" ihan koko päivän. No, toki tähän raskaaseen oloon vaikuttaa tietenkin myös se, että on tunkenut suuhunsa kaikkea sellaista, mitä ei ole oikeasti syönyt kahteen kuukauteen: leipää, perunaa ja lihaa!!!! HUH!!!! Mutta onneksi joulun ruokailut on nyt loppu, niin pääsee taas takas omaan ruokavalioonsa. Kyllä se olokin siitä sitten kevenee ihan automaattisesti.

Oikein Ihania Vuoden viimeisiä päiviä! Ottakaamme Uusi Vuosi vastaan erittäin positiivisin odotuksin, tehkäämme siitä Paras Vuosi Ikinä!!!!!

Halein,
Deep