7.1.10

Arkkienkeli Uriel: Ennusteita Vuodelle 2010Arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo LaineVuosi 2009 oli päättymisten ja loppuunsaattamisten vuosi. Meillä oli tilaisuus viimeistellä se, mitä emme olleet saaneet loppuun vuodesta 2000 saakka. Ja millainen vuosi se olikaan. Jos luulimme aiempien vuosien tuoneen
haamut esiin kaapeista, yllätyimme varmasti vuonna 2009. Kaikki se mikä tukee kolmannen ulottuvuuden tiheyttä, on tuotu valoon - ja lisää on tulossa vuonna 2010. Maapallon energiavärähtely on nyt riittävän korkeaa siihen, että kaikki tuki on poistettu näiltä tiheiltä energioilta. Ne saattavat olla vielä aktiivisia, mutta niillä on vähän tukea antavaa energiaa.

Aika valita

Tämä on meille aikaa päättää, olemmeko laajentumisen ja uusien seikkailujen ylösnousemuspolulla vai parantumisen ja rajoitusten polulla. Valintaan ei ole muuta painetta kuin se, minkä itse asetamme itsellemme.
Kun päästämme irti tiheistä energioista, päästämme irti myös kaikesta niihin liittyvästä. Tämä on ennustettu "maailmanloppu", mutta se ei ole fyysisen maailman loppu, ainoastaan loppu elämiselle kolmannessa ulottuvuudessa.

Jokaisen on tehtävä näitä valintoja ja niitä tulee eteen joka päivä kaikissa tilanteissa. Jokainen korkeamman ulottuvuuden valinta vapauttaa alemman ulottuvuuden kaikki puolet. On vaikeaa katsella rakkaita ihmisiä, jotka eivät voi valita samaa polkua, mutta jokainen on itsenäinen omassa elämässään ja se on tämän vuoden voimakas teema. Meitä kutsutaan hyväksymään toiset ja poistumaan heidän polultaan tai meidät palautetaan heidän parantumismatkalleen.

Uusia portaaleja ja energia-aaltoja

Vuonna 2010 on kuusi uutta portaalia ja niiden myötä tulee energia-aaltoja, jotka tuovat suuria muutoksia maan energiavärähtelyyn. Nämä energiamuutokset keskittyvät paikkoihin, missä niitä eniten tarvitaan, mutta jokainen tuntee ne. Tästä lähtien suurimmat muutokset keskittyvät Aasiaan, Afrikkaan, osiin Länsi-Eurooppaa ja
suurimpaan osaan Itä-Eurooppaa. Näillä alueilla on suuret määrät karmaenergiaa, niissä säilytetään monia suuria salaisuuksia ja kaikki ne tulevat valoon tulevana vuonna ja vuoteen 2012 mennessä.

Jotkut näistä muutoksista johtavat maanmuutoksiin, kuten maanjäristyksiin, voimakkaisiin myrskyihin kera rankkasateiden ja tulvien, lämpötilavaihteluun ja epätavalliseen säätilaan. Näiden muutosten tarkoituksena on
tasapainottaa energiat uudelleen ja tuhoisimmat niistä voidaan välttää, jos ihmiset oppivat yhdistymään ja tekemään yhteistyötä. Ne ovat viesti suvaitsevuuden oppimiseen, parantumiseen, toisten hyväksymiseen.

Uusia portaaleja avautuu seuraavina kuukausina:


Helmikuu on voimakas toimintakuukausi, mikä seuraa tammikuun lepoa ja parantumista. Se on aikaa olla selkeä siinä, mitä haluatte. Vaikka tilaisuuksia toimintaan ryhtymiselle ei ehkä täysin ole läsnä, on ehdottomasti aikaa
valmistautua selkeän tarkoituksen ja keskittymisen avulla.

Maaliskuu
on rohkeuden aikaa, koska niiltä vaaditaan suurta rohkeutta, jotka tietävät, etteivät he voi enää jatkaa nykypolullaan, mutta jotka eivät ole vielä päättäneet, miten muuttaa sitä. Kun muutosvalinta on tehty, muutos
vapauttaa yhteydet kaikkiin rajoituksiin ja polku muutokseen avautuu ja selkenee.

Kesäkuun
portaali on rauhallisempi ja tyynempi ja vaihtelee sen mukaan, kuka on tehnyt työnsä ja kenen täytyy vielä oivaltaa sen olevan hänen tarkoituksensa. Tänä aikana on suurta eroavuutta riippuen siitä, onko saanut valmiiksi parantumistyönsä vai ei.

Syyskuun
portaali on muutos vuoden 2011 uusiin energioihin. Vaikka vuosi 2010 ei ole vielä lopussa, monet ovat valmiita siirtymään korkeampiin ulottuvuuksiin. Ja tämä portaali sallii sen heille, ei lähtemällä planeetalta - vaikka senkin valinnan jotkut tekevät - vaan siirtymällä täysin pois kolmannen ulottuvuuden energioista.

Marraskuun
portaali tuo sekä rauhaa että kaaosta. Tämä on alkua niille portaaleille, jotka sulkevat kolmannen ulottuvuuden, joten sitä eivät tunne ne, jotka ovat jo siirtyneet pois tuosta energiasta.

Joulukuun
portaali on tämän vuoden loppupuhdistumista. Se voi herättää tunnesekamelskan helpotuksesta
välinpitämättömyyteen riippuen siitä, missä on omalla polullaan. Kaikki vuoden 2010 energiat ovat keskittyneet irrottautumiseen kolmannen ulottuvuuden piirteistä ja niitä joita tämä muutos ei kiinnosta, ei tarvitse muistuttaa
siitä, että on irrottautumisen aika. Tämä portaali asettaa uudet energiat vuodelle 2011, mikä keskittyy viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden energioihin.

Uudet kumppanuudet


Monet ihmiset lähtivät kumppanuudesta - sekä romanttisesta että muista - vuonna 2009 ja löysivät uusia kumppaneita samana vuonna. Useammat löytävät kumppaneita vuonna 2010, koska se puhdistumistyö, mitä vaadittiin kolmatta ulottuvuutta korkeammassa energiassa värähteleviin kumppanuuksiin, on saatu loppuun.
Kaksi asiaa määrittelee sen, voiko tätä tapahtua: avoimuus suhteelle, mikä on maadoittunut korkeampaan energiaan, ja halukkuus saada kumppani.

Ihmeiden ja siunausten vuosi


Kun kolmas ulottuvuus menettää voimaa, se korvataan korkeammalla värähtelevillä ulottuvuuksilla. Aionien ajan suurin osa ihmiskunnasta on resonoinut vain yhden ulottuvuuden kanssa. Tänä aikana ne jotka siirtyvät pois kolmannesta ulottuvuudesta, siirtyvät moniin muihin ulottuvuuksiin ja tuovat niiden energioita maan värähtelymatriisiin. Tämä sallii ihmeiden ja siunausten tapahtumisen, kun kolmannen ulottuvuuden rajoitukset vapautuvat ja korkeampien ulottuvuuksien mahdollisuudet tulevat ulottuville. Tämä on voimallisen ilmentämisen
aikaa. Pyytäkää, mitä haluatte, ja tietäkää, että se tulee teille korkeimmalla ja parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Onnellista vuotta 2010. Toivotan jokaiselle teistä sydämenne toiveen siunauksia ja yltäkylläistä, iloista ja taianomaista vuotta.

Monia siunauksia,
Jennifer Hoffman ja arkkienkeli Uriel