18.1.10

Ihmeiden Aika ei ole ohi, se on vasta alkanut!

Tästä on tullut mulle jo jokapäiväinen slogan, niiiiin paljon ja niin isoja asioita tapahtuu aivan koko ajan. Olen nimittäin viime päivinä saanut omin silmin todistaa muutaman universumin kokoisen Ihmeen sellaisissa asioissa, joiden piti olla lopullisesti, aivan kerta kaikkiaan takussa ja loppu ja kaikkea mahdollista. Toinen oli erään läheiseni pitkä ihmissuhde ja toinen oma, työhön liittyvä keissi. Parisuhteen piti vedellä täysin viimeisiään, ja mun työasetelman piti olla niin takussa, että siitä ei ole mitään muuta ulospääsyä kuin lähteä eri teille. Tältä asiat näyttivät vielä eilen.


Olin siinä pisteessä, että mitkään maalliset neuvot eivät enää aukaisisi näitä keissejä, eikä mistään löytynyt enää ymmärrystä, että miten ihmeessä tästä selvitään. Mutta Luojan kiitos mulla on ystäväpiirissäni näitä Ihmisiä, joilla on upea suhde henkimaailman kanssa ja he saavat aivan konkreettisia viestejä siitä, miten tulee toimia, että asiat menevät parhain päin, niin kuin on KAIKILLE osapuolille parasta. Henkimaailma ei koskaan puhu niin, että lopputulos auttaisi vain jompaa kumpaa osapuolta, vaan he toimivat kaikessa rakkaudessa ja valossa koko kuvaa katsoen. Mä en henkkoht saa - vielä :D - mitään suoria ohjeita, kylläkin kehossani tunnen asiat energioina, ja osaan niitä jo jonkin verran tulkita.  Mutta NIIIN helppo on sortua tulkitsemaan egon kautta, kun oikeasti pitäisi nähdä asiat rakkauden kautta. Näiden ystävieni kanssa olemme nyt sitten tehneet kuntoutuksia pari päivää. Tää saattaa nyt kuulostaa aika kummalliselta, mutta tää on ihan mahtavaa! Kaiken lisäksi tälläinen työskentely on aivan kaikkien käden ulottuvilla. Se ei ole mitään taikaa eikä magiaa eikä mystiikkaa, niin Universumi vain toimii. Tarvitaan vain puhdas sydän, avoin mieli ja tietoisuus siitä, että meitä autetaan ku pyydämme.

Joka tapauksessa olen nyt viime viikot ollut todella rauhassa kotona paikoillani ja käytännössä vain kuunnellut itseäni, meditoinut, joogannut, käynyt lenkillä, välillä syönyt, kirjoittanut henkkoht. päiväkirjaani, ja tehnyt muutaman keikan. No, on tässä tietenkin rakennettu samalla Valon Siivin-konserttejakin, esim.viime viikolla otettiin aivan upeita pressikuvia, tehtiin tiedotteita ja kotisivutkin ovat valmiit aivan näinä päivinä. Mutta iso osa päivästä on kuitenkin mennyt tähän energioiden kuulostelemiseen. Olen ollut jossain ihme kotilo-tilassa, ei ole saanut oikein olla ihmisten ilmoilla, eikä pitää yhteyttä muuta kuin niihin muutamaan ihmiseen, joiden tietää olevan samoilla taajuuksilla. Samaan aikaan kelaan yötä päivää tätä työjuttua ja sitä, että miten ihmeessä  saan sen ratkaistua, kun olemme toisen osapuolen kanssa jotenkin aivan eri planeetoilla. Toisin sanoen olen keskittänyt energiani yhteen paikkaan antamatta minkään tulla hajottamaan energioita.

No, näitä asioita sekä asioista nousevia vanhoja syyllisyyksiä, pelkoja, käyttäytymismalleja ja tiedostamattomia tunteita me ollaan nyt sitten kuntoutettu. Kuntoutuksen myötä on tullut isoja oivalluksia ja ollaan saatu luotua valon ja rakkauden energiat asioiden ympärille. Loppu onkin sitten puhdasta Luottamusta. Luottamusta siihen, että kaikki on niin täydellisessä ja jumalaisessa järjestyksessä kuin olla voi, vaikkei sitä itse omilla silmillä näkisikään, eikä pystyisi järjellä selittämään. Mutta IOK:n sanoin:MITÄÄN TODELLISTA EI VOI UHATA.
MITÄÄN EPÄTODELLISTA EI OLE OLEMASSA.

Ja Ihme tapahtui. Yhtäkkiä ystävieni parisuhde lähtee aivan uuteen nousuun, ja työasia selviää niin uskomattomalla tavalla, että ihan oikeasti sen ei pitänyt olla edes mahdollista. Ei edes mun villeimmissä unelmissani. Ja itse asiassa tällästä vaihtoehtoa en ollut itse tajunnut edes ajatella. Aina pitäisi hitto vie muistaa, että vaikka meistä tällä maallisella tasolla näyttäisi, että asiat menee vain hullumpaan suuntaan - niin kuin meni tässäkin, ja tämän päivän olen voinut energioiltani jo todella huonosti - niin ihan oikeasti noilla yläkerran tyypeillä on niin paljon viisaammat suunnitelmat meidän varalle, että me ei voida sitä edes uskoa. Sitten jos siihen käy vielä lyömään löylyä päälle omilla epäilyksillään ja pelkotiloillaan, niin toki sitten mennään metsään ja vauhdilla. Mutta JOS vain pystyy säilyttämään sen Oman Uskon asiaansa, pyytää rohkeasti apua, Tuntee ihan oikeasti Sydämessään, mikä valinta tuo riemua ja iloa, niin ihan oikeasti Maailmankaikkeus järjestää asiat sen mukaan. Välillä vähän meidän mielestä mutkan kautta, mutta kuitenkin. Se on Maailmankaikkeuden luonne.

Joten ole kiltti, älä vähättele unelmiasi, älä vähättele niitä tuntemuksia, jotka sinulla on sydämessäsi. Koska Sydämesi Tuntee, mikä on oikea vastaus kysymyksiisi, mikä on oikea polku jota lähteä kulkemaan! Jos voisin, kertoisin tämän tarinan tässä yksityiskohtaisemmin, mutta en tee sitä nyt. Ehkä myöhemmin.

Kauneinta Yötä ja Ihmeiden täyttämää viikkoa!

Valohalein,
Deepthi