4.2.10

Enkelikorteista, Minä Olen-messuista ja Keskusteluja Jumalan kanssa... :DDD
Jiiihh, voi mikä päivä tänäänkin on ollut! <3 Aamun aloitin reilusti Keskustelemalla Jumalan kanssa (!) monta tuntia ja nyt oon monta tuntia valmistellu tulevan levyn kuvausjuttuja. Että ai miten niin mennään laidasta laitaan!! Tai itse asiassa, eihän tämä mitään laidasta laitaan menoa ole, hengellähän mä tuota levyäkin teen, milläs muullakaan, ja NIIIIN ihana tulee. Kirjotin just meilin mun Kesytön- ja 03-albumien kampaaja/meikkaaja/stylistille, jospa saisin hänet pitkästä aikaa mukaan tiimiin. Katsotaan! Lähetin levybiiseistä raakademoja, referenssikuvia ja kerroin millasia ajatuksia mulla on levyn lookin suhteen. Ohjenuorana supernaisellista, pehmeää, mutta vahvaa. Iloa ja valoa. Aitoa. Ei mitään päälleliimattua tuotteistettua kamaa, vaan minua. Siinäpä sitä onki sitte miettimistä. Että miten - jälleen kerran - säilyttää itsensä musabisneksen kourissa. Ei ole aina onnistunut, ei! :D Mut nyt on hyvä boogie! 

Sain myös postia. Eräs blogini lukija esitti kysymyksen: 

Mistä saa enkelikortteja? 

Helsingissä niitä on ainakin Eranovassa Kasarmikadulla, mutta mä oon tainnu ekat kortit tilata netistä, Hay Housen sivuilta. Kortteja myy myös Oulussa Gabriela Bookshop, osoitteessa Meritullinraitti 1, Rovaniemellä ystäväni Kirsi Gren Luontaishoitola Auringossa osoitteessa Koskikatu 36-38, Helsingissä Joogakoulu Shanti Runeberginkadulla, kuin myös Unio Mystica-kirjakauppa Helsingin Yrjönkadulla. Myös isoissa peruskirjakaupoissa on melkein poikkeuksetta saatavilla Diana Cooperin Ihanat Enkelit-kortit, jotka tulee saman nimisen kirjan mukana automaattisesti. Vai saikohan niitä myös erikseen, en nyt muista. Ai niin, ja nää oli ne munki IHAN ekat kortit, ja ne löysin Turusta Suomalaisesta kirjakaupasta! Sen tiedän myös, että ainakin Kirsi Gren on myös suomentanut Doreenin korttien selityksiä, joten jos häneltä tilaa, niin saa suomennoksetkin mukaan. Myös ystävieni Viridis-hoitola Hyvinkäällä myy enkelikortteja. Sielä on kyllä niin paljo kaikkea muutaki ihanaa, että suosittelen pistäytymään, jos olet joskus kulkeilla sielä päin. Osoite on Siltakatu 12-14. JOS JOKU TEISTÄ TIETÄÄ LISÄÄ HYVIÄ VINKKEJÄ, mistä löytää enkelikortteja, niin olisinpa iloinen, jos kirjoitat oman vinkkisi tämän jutun palauteosioon! Kiitos, kiitos, kiitos! 

Tulipa vielä mieleen, että ihan loistopaikka korttien metsästämiselle on myös reilun viikon päästä olevat MINÄ OLEN-messut 13.-14.02.2010 Espoon Dipolissa! Sieltä niitä löytyy varmasti yllin kyllin. Tässäpä vähän infoa:Minä Olen
Henkisyyttä muuttuvassa maailmassa
KehoMieliHenki
messut Espoon Dipolissa 13.-14.2.2010

Aukioloajat:
launtaina klo 10.00-19.00
sunnuntaina klo 10.00-18.00
Tiedustelut: eeva(at)minaolen.com
Messujen teemana: Henkisyyttä muuttuvassa maailmassa

UUTTA: MESSULEHTI ilmestynyt
Minä Olen -lehden 6/09 liittenä ja messulehteä saatavana seuraavista paikoista: 

Linkki listaan
Tule mukaan kansainvaliseen kehon ja mielen hyvinvointitapahtumaan! Messujen monipuolisesta ja kehittävästä annista vastaavat mm. ulkolaiset vieraamme, kansainvälistä suosiota saaneet luennoitsijat.
Lippujen hinnat ovelta messujen aikaan:
Pääsyliput lauantai 14,- / 12,-
Pääsyliput sunnuntai 14,- / 12,-

Edullisemmat lippuhinnat eläkeläisille, opiskelijoille, työttömille sekä yli 20 hengen ryhmille. Ryhmäliput 12,- tilataan etukäteen: eeva@minaolen.com.
Workshop liput 25,- (workshop-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn),
Hanki pääsyliput etukäteen edullisesti Lippupisteestä.
Pääset sisään nopeasti.
R-kioskista ostettaessa tapahtumanumero: 21462

(veloitus 1,50€/lippu)
Pääsyliput lauantaina 12,- / 10,-
Pääsyliput sunnuntaina 12,- / 10,-

Edullisemmat lippuhinnat eläkeläisille, opiskelijoille, työttömille.
Ryhmäliput eivät ole myynnissä Lippupisteessä.
Workshop liput 25,- (workshop-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn),
PÄÄSYLIPPUJA JA WORKSHOP
LIPPUJA EI VOI ITSE TULOSTAA (printtilippu).

Workshop ohjelma:
Lauantai 13.2.2010
klo 11.30-13.30 Jonette Crowley, Tunne olevasi läsnä joka hetki.

klo 14.00-16.00 Chris James, Tunnista oma äänesi
klo 16.00-18.00 Heather Cumming, Shamanismia arkipäivän iloksi
Sunnuntai 14.2.2010
klo 10.30-12.30 Arthur Rios,
 Opi tuntemaan henkiset voimat
klo 13.00-15.00 Maria Zavou, Karmisten "taakkojen" poistaminen
klo 15.30-17.30 Nanci Trivellato,
 Bioenergioiden aistiminen
Juhlasalin ja Auditorion ohjelmat luettavissa: MESSULEHTI (PDF) -->
Mukana luennoimassa myös: Elena Evstafjeva, Sergei Kolmakow,
Helena Steiner-Hornsteyn, David Ward
Lisätiedot ja tiedustelu:
Fax: (09) 278 2227
e-mail: eeva(at)minaolen.com
Messujen tarkka ohjelma Minä Olen -lehden 6/09 liitteenä olevassa messulehdessä.
Irrallista messulehteä jaetaan useaan paikkaan Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä ympäri Suomea.
Tiedot paikoista tulevat nettisivuillemme vuoden 2010 alussa.


Meikäläinen on samaan aikaan keikalla Messukeskuksessa Venemessuilla puolenpäivän aikaan sekä la että su, mutta aikomukseni on kirmata Dipoliin saman tein, kun omasta pisteestäni irtoan. Jip! 

Haluaisittekohan, että liitän tähän, mitä aamulla referoin tuosta ihanasta Keskusteluja Jumalan Kanssa-kirjasta? Tekee mieleni laittaa nyt muutama pala tähän, ku ainaki meikäläiseen taas osui ja uppos. Tää ON heviä, mutta IHANAA! 


"Älä arvostele tai tuomitse, sillä et tiedä mitä tarkoitusta varten jokin asia tapahtuu."

"Hyökkääminen on aina avunhuuto."

"Saat ”elämäsi vauhtiin”, kun ensin opit ajattelemaan sitä selkeästi. Ajattele mitä haluat olla, tehdä ja saada. Ajattele sitä usein, niin että olet siitä hyvin selvillä. Kun kaikki on sitten selvää, älä ajattele mitään muuta. Älä kuvittele muita mahdollisuuksia. Keskity kurinalaisesti alkuperäiseen luovaan ajatukseesi. Kun ajatuksesi ovat selkeät ja vakaat, rupea puhumaan niistä totuuksina. Lausu ne ääneen. Käytä mahtavaa komentoa joka kutsuu luomisvoiman esiin: MINÄ OLEN. Se on maailmankaikkeuden voimakkain luova ilmaus. Ajatteletpa tai puhutpa mitä hyvänsä, sanat ”minä olen” panevat aina liikkeelle ajattelemasi kokemukset."

"Ajattele mitä ajattelet."


JUMALAN KYMMENEN SITOUMUSTA

TIedät, että olet lähtenyt Jumalan tielle ja että olet löytänyt Jumalan, kun näet nämä itsessäsi tapahtuvat muutokset.

  1. Rakastat Jumalaa kaikesta sydämestäsi, koko mielelläsi ja sielullasi, eikä muita Jumalia ole. Et enää palvo ihmisen rakkautta, menestystä, rahaa tai valtaa etkä niiden vertauskuvia. Jätät ne syrjään niin kuin lapsi lelunsa, ei siksi etteivät ne ole huomion arvoisia, vaan siksi että olet kasvanut niistä ulos. Tiedät, että olet lähtenyt Jumalan tielle, kun:
  2. Et käytä Jumalan nimeä turhaan. Et myöskään nimittele minua kevytmielisesti. Ymmärrät sanojen ja sajatusten voiman, eikä sinulle tule mieleenkään käyttää Jumalan nimeä jumalattomasti. Et käytä minun nimeäni turhaan, koska et pysty siihen, sillä minun nimeäni – suurta ”minä olen” – ei voi käyttää turhaan (toisin sanoen ilman tulosta). Ja kun olet löytänyt Jumalan tiedät sen. Annan sinulle muitakin merkkejä:
  3. Muistat pitää yhden päivän erillään minua varten ja pyhittää sen. Tämä siksi ettet liian kauan viivy harhojesi keskellä, vaan rupeat muistamaan kuka ja mitä olet. Sitten voitkin tehdä jokaisesta päivästä ja hetkestä pyhän.
  4. Kunnioitat isääsi ja äitiäsi ja tiedät olevasi Jumalan poika. Kunnioitat isääsi/äitiäsi kaikessa mitä sanot ja teet. Ja niin kuin kunnioitat äiti/isäjumalaa ja isääsi ja äitiäsi maan päällä (sillä he ovat lahjoittaneet sinulle elämän), samoin sinun on kunnioitettava kaikkia.
  5. Tiedät löytäneesi Jumalan kun huomaat ettet halua murhata (toisin sanoen tappaa ehdoin tahdoin ilman mitään syytä). Koska ymmärrät ettet voi lopettaa toisen ihmisen elämää missään olosuhteissa (elämä on ikuinen), et halua myöskään lopettaa yhtään yksittäistä inkarnaatiota etkä muuttaa elämänvoimaa muodosta toiseen ilman  erityisen pyhää syytä. Elämää kohtaan tuntemasi uusi kunnioitus saa sinut kunnioittamaan kaikkia elämänmuotoja – myös kasveja, puita ja eläimiä – ja kajoamaan niihin vain silloin kun se tapahtuu korkeimman hyvän nimissä. Ja nää muutkin merkit minä lähetän sinulle niin että tiedät kulkevasi oikeaa tietä:
  6. Et likaa rakkauden puhtautta epärehellisyydellä etkä petoksella, sillä se on haureutta. Lupaan, että et lankea tähän kun olet löytänyt Jumalan.
  7. Et ota mitään mikä ei ole sinun omaasi etkä petä, juonittele etkä aiheuta vahinkoa toiselle saadaksesi jotakin, sillä sellainen on varastamista. Lupaan, että et varasta, kun olet löytänyt Jumalan.
  8. Et myöskään puhu totuuden vastaisesti ja siten anna väärää todistusta.
  9. Et himoitse lähimmäisesi puolisoa, sillä miksi haluaisit juuri lähimmäisesi puolison, kun tiedät että kaikki ovat sinun puolisosi?
  10. Et himoitse lähimmäisesi tavaroita, sillä miksi haluaisit juuri lähimmäisesi tavaroita, kun kerran tiedät että kaikki voi olla sinun ja että kaikki sinun tavarasi kuuluvat koko maailmalle?

"Tiedät löytäneesi Jumalan luo kun ymmärrät nämä asiat. Minä lupaan, ettei kukaan, joka tosissaan etsii Jumalaa, enää tee sellaista. Siinä tilanteessa olisi mahdotonta jatkaa mokomaa käytöstä."

"VALAISTUMINEN ON SEN YMMÄRTÄMISTÄ, ETTEI TARVITSE MENNÄ MIHINKÄÄN, EI TEHDÄ MITÄÄN EIKÄ OLLA MITÄÄN PAITSI TÄSMÄLLEEN SITÄ MITÄ PARHAILLAAN ON.

TAIVAS ON TÄSSÄ JA NYT."

"Kieltäminen ei ole tarpeellista perinteisessä kieltäymyksen merkityksessä. Todellinen mestari ei koskaan ”luovu” mistään. Todellinen mestari vain siirtää asian syrjään niin kuin kaiken, mille hänellä ei enää ole käyttöä. Teidän ei tarvitse voittaa halujanne, teidän täytyy vain muuttaa niitä.

Jotkut teistä sanovat, ettei Jumalaa voi tuntea ennen kuin on voittanut kaikki maalliset intohimot. Riittää kuitenkin, että ymmärtää ja hyväksyy ne. Jos jotakin ryhtyy vastustamaan, se pysyy, mutta jos sitä vain tarkastelee, se katoaa olemattomiin.

Usein henkilö jonka te sanotte valinneen hengellisen elämän NÄYTTÄÄ kieltäytyneen maallisista intohimoista, kaikista inhimillisistä haluista. Todellisuudessa hän on ymmärtänyt ne, tajunnut harhakäsityksensä ja etääntynyt niistä intohimoista, jotka eivät enää palvele häntä. Koko ajan hän kuitenkin rakastaa harhaansa sen vuoksi, mitä se on hänelle tuonut: mahdollisuuden olla täysin vapaa."

"INTOHIMO ON HALUA MUUNTAA OLEMINEN TEKEMISEKSI."

"INTOHIMO ON TULI, JOKA PANEE MEIDÄT ILMAISEMAAN SEN MITÄ TODELLISUUDESSA OLEMME. Älkää ikinä kieltäkö intohimoa, sillä silloin kiellätte myös sen, mitä olette ja mitä todella haluatte olla."

"Kieltäjä ei koskaan kiellä intohimoa, vain takertumisen tuloksiin."

"ELÄMÄN ELÄMINEN ILMAN ODOTUKSIA – ILMAN TARVETTA SAADA AIKAAN TIETTYJÄ TULOKSIA – SE ON VAPAUTTA.

Se on jumalallista. Sillä tavalla minä elän."

"MINUN ILONI ON LUOMISESSA, EI SIINÄ MIKÄ TULEE SEN JÄLKEEN."

"Kieltäminen ei ole päätös kieltää toimintaa. Kieltäminen on päätös kieltää tietyn TULOKSEN tarve."

"On eri asia OLLA rakkaus ja toinen asia TEHDÄ JOTAKIN RAKASTAVAA. Sielu haluaa tehdä jotakin voidakseen tuntea itsensä oman kokemuksensa kautta, ja siksi se pyrkii toteuttamaan korkeimman ideansa toiminnan kautta."

"TÄTÄ TEKEMISEN HALUA SANOTAAN INTOHIMOKSI. JOS TUKAHDUTTAA INTOHIMON, TUKAHDUTTAA JUMALAN."

"Ihmisestä toisaalta tuntuu usein että hän haluaa TUOTTOA sijoitukselleen. Sopiihan se, että rakastamme jotakuta, mutta tämän henkilön on parasta antaa vastarakkautta. Siihen tapaan. Sellainen ei ole intohimoa, se on odotuksien asettamista. Odotukset ovat ihmisten surkeuden suurin lähde. Ne erottavat ihmisen Jumalasta.

Kieltäytyjä pyrkii tekemään tästä erosta lopun kokemalla jotakin sellaista, mitä jotkut itämaiset mystikot kutsuvat samadhiksi. Se on ykseys Jumalan kanssa, sulautuminen jumaluuteen.

Siksi kieltäytyjä KIELTÄÄ TULOKSET, mutta ei milloinkaan kiellä intohimoa. Mestari tietää vaistomaisesti, että intohimo on oikea tie. Ja todellisuudessahan et voi kieltää mitään, koska se mitä vastustetaan pysyy. Todellinen kieltäytyjä ei kiellä, vaan valitsee toisin. Siten hän siirtyy kohti jotakin, ei pois jostakin. Se on tie itsensä toteuttamiseen."

"Tiedä tämä: ei ole olemassa väärää tietä, sillä tällä matkalla ei voi olla pääsemättä perille. Kysymys on vain vauhdista, siitä milloin sinne pääsee, vaikka sekin on harha, sillä ei ole olemassa käsitettä ”milloin”, ei myöskään ”ennen” tai ”jälkeen”. On vain nyt, aina, ikuinen hetki, jona koet itsesi."

Neale kysyy:
Mitä järkeä kaikessa sitten on? Jos ei voi ”päästä perille”, mitä elämä kannattaa? Miksi meidän pitäisi ollenkaan olla huolissamme tekemisistämme?

"Ei teidän tietenkään pitäisikään. Kannattaisi kuitenkin olla tarkkaavainen, huomata kuka ja mikä on, mitä tekee ja mitä saa ja mitä hyötyä siitä on. Elämän tarkoituksen a ei ole päästä jonnekin, vaan huomata että on olemassa, on aina ollut. Olet, aina ja ikuisesti, puhtaan luomisen hetkessä. Elämän tarkoitus on luoda se mitä ja kuka olet, ja sitten kokea se."

IHMISSUHTEISTA

"Ihmissuhteen tarkoitus on, että päätät, minkä osan itsestäsi haluat panna esille, ei se, minkä osan toisesta ihmisestä voit saada ja pitää. Ihmissuhteella voi olla vain yksi tarkoitus, samoin kaikella elämällä: olla ja päättää kuka ja mikä todella olet."

"On varsin romanttista sanoa, ettet ollut yhtään mitään ennen kuin tapasit jonkun tietyn ihmisen, mutta se ei ole totta. Mikä pahempaa, se asettaa uskomattomia paineita vastapuolelle: hänen pitäisi olla vaikka mitä sellaista mitä hän ei ole.
Ette halua tuottaa toisillenne pettymystä, ja kumpikin yrittää olla ja toimia niin kuin häneltä odotetaan, kunnes se ei enää onnistu. Ette enää kykene noudattamaan teistä muodostettua kuvaa ettekä täyttämään niitä rooleja, joihin teidät on ennalta määrätty. Harmi ja kiukku heräävät vähitellen.
Lopulta alatte itsenne (ja suhteenne) pelastamisen toivossa toteuttaa todellista minäänne ja toimia enemmän sen ehdoilla. Suunnilleen siinä vaiheessa sanotaan, että toinen on muuttunut todella paljon."

"On hyvin romanttista sanoa, että tunnet vihdoin olevasi eheä, kun tämä aivan erityinen ihminen on astunut kuvaan. Silti suhteen tarkoitus ei ole hankkia toista ihmistä täydentämään itseään, vaan löytää ihminen jonka kanssa voi jakaa täydellisyytensä."

"Ihmissuhteen koetus on siinä, kuinka hyvin toinen pystyy täyttämään sinun odotuksesi ja kuinka hyvin itse katsot täyttäväsi toisen osapuolen odotukset. Ja kuitenkin ainoa todellinen koetus on se, kuinka hyvin täytät omat odotuksesi."

"Hoitakoon jokainen ihmissuhteessa elävä ihminen oman itsensä – mitä hänen minänsä on, tekee, haluaa, pyytää, antaa, etsii, luo, kokee – silloin kaikki ihmissuhteet täyttävät tarkoituksensa ja osapuoltensa odotukset."

"Huolehtikoon jokainen ihmissuhteessa elävä ihminen vain ja ainoastaan omasta itsestään."

"Tämä tuntuu varmaan oudolta opetukselta, sillä sinulle on sanottu että ihmissuhteen korkeimmassa muodossa ihminen huolehtii vain toisesta. Mutta minä sanon sinulle: jos kiinnität kaiken huomiosi toiseen – saat pakkomielteen toisesta ihmisestä – silloin ihmissuhteesi epäonnistuu."

"Rakastavin ihminen on se, joka keskittyy itseensä. Jos et voi rakastaa itseäsi, et voi rakastaa ketään toistakaan."

"Kaikissa ihmissuhteissa on kriittisellä hetkellä esitettävä yksi ainoa kysymys: Mitä rakkaus tekisi nyt?"

"Se mitä muut ajattelevat, sanovat tai tekevät, loukkaa sinua toisinaan, mutta jossain vaiheessa se lakkaa loukkaamasta. Nopeimmin pääset siihen vaiheeseen olemalla täysin rehellinen ja halukas tunnustamaan ja tuomaan julki täsmälleen, miltä sinusta tuntuu. Puhu totta – ystävällisesti, mutta täydellisesti. Elä totuutesi lempeästi mutta kokonaisuudessaan ja johdonmukaisesti. Muuta totuuttasi nopeasti ja vaivattomasti kun saavutat uutta ymmärrystä kokemuksen kautta."

"Ei yksikään järjissään oleva olento, Jumalasta puhumattakaan, kehottaisi sinua vetäytymään pois mokoman merkityksettömän asian ääreltä, jos joku on loukannut sinua ihmissuhteessa. Jos olet jo loukkaantunut, on liian myöhäistä pitää asiaa merkityksettömänä. Tehtäväsi on silloin määrittää, mitä se tarkoittaa, ja osoittaa se. Niin tehdessäsi sinusta tulee se mihin pyrit."

"Sinulla ei ole ihmissuhteessa velvoituksia. Ainoastaam tilaisuuksia. Tilaisuudet, eivät velvoitukset, ovat uskon kulmakivi ja kaiken hengellisyyden perusta."

"Suhde – sinun suhteesi kaikkeen – luotiin täydelliseksi työkaluksi sielun työtä varten. Siksi kaikki ihmissuhteet ovat pyhiä. Siksi jokainen henkilökohtainen suhde on pyhä.
Moni kirkko onkin ymmärtänyt sen oikein. Avioliitto on sakramentti, mutta ei siksi että se sisältää pyhiä velvoitteita, vaan siksi että se on verraton mahdollisuus."

"Älä koskaan tee ihmissuhteessa mitään velvollisuudentunnosta. Tee se mitä teet sen suurenmoisen tilaisuuden takia, jonka ihmissuhteesi tarjoaa sinulle: voit päättää ja olla mikä todella olet."

**** 

Näillä mennään Valon Siskot ja Veljet! <3 :DDD

Nyt lähden pistämään tätä naamataulua edes jonkinlaiseen kondikseen ja lähden Seinäjoen Kaupunginteatteriin katsomaan Sofi Oksasen Puhdistusta. Ootteko jo nähneet sen? Odotan mielenkiinnolla. Ja siitä onki muuten aikaa ku oon viimeksi ollu kyseises teatteris. Katsojana viimeksi joskus yläasteella(!!! :D), mutta näyttämöllä 10(!! MITÄÄHHH???) vuotta sitten, kun olin mukana Pieni Kauhukauppa-musikaalissa. Ihanaa mennä moikkaamaan samalla tuttuja! <3

Kuullaan, Iloa, Valoa ja Superhaleja! 

Deepthi