2.3.10

Aarrekartan askartelua Arkkienkeli Samuelin avustuksella


Kylläpä kuukausi vaihtui voimallisissa merkeissä. Eilen 28.2 oli täysikuu, joka tuo aina erityisen latauksen tullessaan. Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa tein pienen meditaation. Yhtäkkiä tuntui niin kuin joku olisi sivellyt hiusrajaani, melkein niin kuin valuttanut jotain helmiä pitkin otsaani! Kysyin kuka siinä oli, ja sain yllättäen vastauksenkin: "Samuel". 


Kun sitten aamulla heräsin, muistin heti yöllisen kokemukseni ja tuumasin että niin, sehän taisi olla Arkkienkeli Samuel, joka luonani käväisi. Kaivoin hänestä saman tien tietoa:

"Mahtava Arkkienkeli Samuel on rakkauden enkeli, joka auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Hän täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä.
Hänen kaksoisliekkinsä Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, armollaan, myötätunnollaan ja empatiallaan. Yhdessä he keskittyvät avaamaan rauhantekijöiden, filosofien ja muiden korkeampien totuuksien välittäjien sydänenergiaa. He loihtivat rakkautta ja valoa taiteilijoiden, kirjailijoiden ja kuvanveistäjien sydämiin, kuten myös kaikkien niiden työhön, jotka tekevät työtä sydämestään. He saavat kaikentyyppiset luovat ihmiset ilmaisemaan työssään Kristustietoisuutta.
Arkkienkeli Samuel ja Charity tuovat mukanaan kolmannen säteen, joka heijastaa luovan, aktiivisen älyn vaaleanpunaista väriä. Se on pyyteettömän rakkauden säde. Ne, jotka edustavat tämän säteen ominaisuuksia, ovat omistautuneita, vilpittömiä, terävä-älyisiä, järjestelmällisiä ja heillä on rikas mielikuvitus. Ne, joilla tämän säteen ominaisuudet eivät vielä ole täysin kehittyneet, saattavat joutua työstämään itsessään uppiniskaisuutta ja hajamielisyyttä sekä harjoittamaan suvaitsevaisuutta ja maalaisjärjen käyttöä. Arkkienkelit auttavat heitä tässä.
He työskentelevät tiiviisti Serapis Beyn, kolmannen säteen mestarin eli chohanin kanssa, joka tuli alunperin Venuksesta planeettamme avuksi. Hän on ainoa ylösnoussut mestari, joka toimii Serafien, eli sanoinkuvaamattomien, luovuuden värähtelyä ylläpitävien, Jumaluutta ympäröivien olentojen kanssa.
Viikonpäivä, jolloin hänen energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin, on maanantai."
Olin tämän luettuani kyllä aika huuli pyöreänä. En ole ensinnäkään koskaan ennemmin saanut näin selkeää koodia, kun olen kysynyt, että kuka vierelläni on. Olen kyllä tuntenut viileät energiat ja hipaisut, mutta en ole aiemmin saanut mitään nimiä. Ja tämän kuvauksen luettuani varsinkin tuo viimeinen rivi, että Samuelin energiat heijastuvat Maahan voimakkaimmin nimenomaan maanantaina, huvitti mua suuresti ja toi viimeisen varmuuden asiaan, että Samuel se oli. Yö nimittäin oli maanantain puolella, kun hetkeksi hiljennyin ennen nukkumaanmenoa. Ja vielä yksi hauska juttu tässä oli se, että kun viikonloppuna luin niitä enkelienergiakoulutusmatskuja, niin siinä hiljaa mielessäni mietin, että vitsit, nyt pitäis kyllä ottaa oikein työn alle nämä Arkkienkelit, opetella tarkalleen, mitä heistä kukin edustaa! Hih, Samuel alkoi heti hommiin! Kiitos, kiitos, kiitos! :D
Tänään tuli myös olo, että pitäisi vihdoin tehdä uusi aarrekartta. Viime kartan tekemisestä on aikaa varmaankin puoli vuotta, ja koko ajan sen tekeminen on kummitellut mielessä. Mutta nyt vasta tuntui siltä, että voisin tarttua toimeen. Kaiken lisäksi huomasin nyt illalla, että oli tosiaan ollut vielä se täysikuukin, joten ajoitukseni ei olisi voinut olla täydellisempi. Täysikuu on nimittäin aivan erinomaista aikaa luoda uutta, tehdä suunnitelmia tulevaisuuden varalle. 
Kaivoin taas kerran esille vanhat Minä Olen-lehdet sekä muutaman muun lehden ja aloin selailla niitä läpi. On tosi hassua, että vaikka joka kerta kuvittelen leikelleeni lehdet jo tyhjiin, niin aina vain sieltä löytyy silti kuvia ja tekstinpätkiä, jotka resonoi täydellisesti juuri sillä hetkellä. Jujuhan onkin siinä, että se mikä resonoi viime kerralla, tuntuisikin tänä päivänä jo vanhentuneelta jutulta. Ja koska koko ajan menemme eteenpäin ja elämäämme tulee uusi energioita ja kiinnostuksen kohteita, niin seuraavalla kerralla sielu resonoikin aivan eri asioiden kanssa kuin edellisellä kerralla. Se on tosi ihmeellistä! Nyt esimerkiksi aarrekarttaani tarttui aiheita shamaanirummuista ja tiibetiläisistä kulhoista lähtien, jotka vielä viime kerralla lehtiä selatessa ohitin sen enempää niihin huomiota kiinnittämättä. Tottakai karttani sai voimalauseita myös uutta levyä, kesälavakiertuetta ja Valon Siivin-konsertteja silmällä pitäen, ja Amma- ja joogakuvat kuuluivat tietenkin myös vakikalustoon. Nousipa esiin myös haaveita tietää lisää indigolapsista, sekä uusista energiakoulutuksista. No, yksi koulutus onkin jo tulossa, sen tiedän jo nyt. :)  
Oletko sinä tehnyt jo oman aarrekarttasi tälle vuodelle? Tai minä kyllä teen yleensä montakin karttaa vuoden aikana, kun tänä aikana nuo sydämellä luomamme asiat ilmestyvät jo niin nopealla tahdilla elämäämme, että voi olla että kartta onkin manifestoinut itsensä jo 3-5kk sisällä! :D Eikö olekin Mahtavaa!! Ei muuta kuin askartelupuuhiin! :D
Iloa ja vielä kerran Iloa! <3
Valohalein,
Deep