21.3.10

Kirjeitä ChilestäMAAPALLOPÄIVÄKIRJA 11.03.2010

Kirjoittanut Celia Fenn
(<http://www.starchildascension.org>www.starchildascension.org)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

11. päivä: Geo-magnetismia, maanjäristyksiä ja maanmuutoksia, jotka johtavat päiväntasaukseen

Tämä on ollut maan energioiden kannalta vaikea kuukausi. Haitin katastrofaalisen maanjäristyksen
kannoilla tuli paljon suurempi järistys Chilessä. Aurinko on ollut erittäin aktiivinen ja on ollut
runsaasti auringon leimahduksia ja magneettimyrskyjä. Luin myös äskettäin, että tiede tuntee maaliskuun ja lokakuun kuukausina, jolloin geo-magneettinen aktiivisuus on huipussaan. Ja kaikki tämä johtaa maaliskuun päiväntasaukseen, jolloin saavutetaan maapallon uusi tasapaino.

Lisääntyneen geo-magnetismin ja auringon aktiivisuuden vuoksi monet meistä eivät ole tunteneet oloaan parhaimmaksi ja säätila on ollut lisääntyvässä määrin epävakaata ja intensiivistä ympäri planeettaa. Elementaalit ovat tanssineet, juhlineet ja leikkineet ja meidän on opittava, miten liitytään mukaan Äiti Maan tanssiin. Meillä on taipumus nähdä maanjäristykset katastrofeina ja suuronnettomuuksina ja modernissa maailmassa se on usein totta sen vuoksi, miten kaupunkimme
on rakennettu ja miten olemme kadottaneet yhteytemme luontoon emmekä kuule varoituksia ja
pysty ennakoimaan tapahtumia. Maanjäristyksiä tapahtuu ympäri planeettaa koko ajan ja erityisesti Tyynenmeren Tulirenkaana tunnetulla alueella. Mutta planeetan väestön lisääntyessä ja keskittyessä kaupunkeihin, jotka ovat usein huonosti rakennettuja, kuolonuhrit ja vammautumiset lisääntyvät.

Äskettäinen Chilen maanjäristys vaikutti enemmän minuun henkilökohtaisesti kuin Haitin järistys,
koska olin saanut ystäviä Chilestä vierailuillani Argentiinaan ja Brasiliaan. Olen myös tietoinen,
kuten arkkienkeli Mikael mainitsi vuonna 2009, että valtavan voimakas maaenergian virtaus
juoksee Etelä-Amerikan mantereen läpi ylös Andeille ja kohtaa siellä virtauksen, joka juoksee alas Kalliovuoria Pohjois-Amerikassa. Kohtauspiste on Väli-Amerikassa Mayojen mailla. Tätä Etelä-Amerikan energiaa kutsun mielelläni lohikäärmeen hännäksi, koska todellakin ne voimakkaat maan virtaukset, joita kutsumme lohikäärme-energiaksi, ovat mukana näissä liikkeissä ja transformaatioissa. Lohikäärme ikään kuin liikutti häntäänsä ja energiavirtaus kulki läpi maan ja sai aikaan voimakkaita muutoksia ja liikkeitä.

Tätä valtavaa voimaa korosti minulle kirje Anne-ystävältäni, joka asuu Chillanissa, mikä on aivan maanjäristysalueen keskuksessa. Hän mainitsi, että muutama päivä pääjäristykse jälkeen myös paikallinen tulivuori alkoi syöstä tulista laavaa. Maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset eivät ole outoja chileläisille. Heidän maansa elää ja lohikäärme hengittää ja uuden maan energia on aktiivista ja
liikkuu intohimoisesti maan ja ihmisten läpi. Tämä viimeisin Chilen maanjäristys siirsi planeetan akselia, vaikkakin hyvin hienoisesti. Mutta kvanttitieteessä on tunnettua, että tarvitaan vain pieni muutos koko mallin muuttamiseksi. Maapallo todellakin laajenee, muuttuu, kasvaa ja tulee joksikin uudeksi. Luin hiljattain myös tutkimuksesta Kaakkois-Aasiassa, missä esitetään, että merenpinta vetäytyy eikä nouse, mikä sopii käsitykseen laajentuvasta maasta osana muutoksia! Elämme hämmästyttäviä aikoja!

Mutta takaisin Chileen. Haluaisin kertoa teille informaatiota, mitä tuli minulle ystäviltäni Thomasilta ja Annelta, jotka asuvat Chilessä. Kohtasin heidän tapaamisessa Buenos Airesissa toukokuussa 2009 ja he tulivat uudestaan, kun olin siellä marraskuussa. Thomas on belgialainen ja Anne ranskalainen ja he ovat muuttaneet Chileen, missä heidän tyttärensä syntyi. He ovat luonteeltaan seikkailunhaluisia ja henkisesti sitoutuneita kasvulleen ja valon palvelemiselle. Tässä on Buenos Airesissa otettu kuva.Haluaisin jakaa kanssanne jotain Annelta saamiani
kirjeitä. Kun olin kysynyt heidän hyvinvoinnistaan Facebookissa, he lähettivät
tämän kirjeen, jonka energia oli yllättävän
positiivinen siitä huolimatta, mitä he olivat
juuri kokeneet elämässään: "Kiitos viesteistäsi.
Meillä ei ole kylässä sähköä, mutta ihmiset
antavat öljyään generaattoreihin, jotta voimme
yhdistyä ulkomaailmaan. Olemme edelleen hyvin
jännittyneitä, koska maanjäristys oli kylässämme
hyvin, hyvin voimakas ja raju ja todella
piiiitkä, mutta voimme hyvin. Kaikki mahdollinen
talossa meni rikki eikä meillä ole valoja eikä
vessaa (kaikki tuhoutui sisällä). On vaikeaa
nukkua, mutta olemme kiitollisia siitä, että olemme elossa ja että meillä on ollut mahdollisuus mennä ulos talosta hyvin nopeasti.

Elhaia (heidän tyttärensä) on kiinni isässään - "isäni, joka pelasti henkeni" - koska tämä meni tytön huoneeseen ennen poistumistaan talosta ja tyttö on edelleen hyvin stressaantunut.

Maa järisee edelleen paljon, mutta vähemmän kuin aiemmin. Ja eilen yksi kuudesta Termas-tulivuoresta syöksi laavaa.

Rakkautta teille kaikille, jotka lähetitte viestejä. Laitamme uutisia blogiin heti, kun voimme. On hyvä puhua siitä. Mutta älä huolehdi. Meillä on paljon rakkautta sydämessämme ja kiitollisuutta niistä

siunauksista, että tiesimme oikeaan aikaan, mitä tehdä, vaikka kaikki tapahtui klo 4 aamulla ja kaikki olivat unessa.

Rakkautta teille kaikille."


Viimeisin kirje jonka sain Annelta ja Thomasilta muutama päivä sitten, osoitti myös poikkeuksellista luottamusta ja kiitollisuutta elämän lahjasta. Anne mainitsee myös, että Chilessä on tavallisten ihmisten keskuudessa uskomaton yhteistyön ja tukemisen henki. Mediassa kuulee ainoastaan sensaatiomaisia tarinoita ryöstämisestä ja levottomuuksista, jotka on suunniteltu luomaan pelkoa lukijoihin. Kun siis luette Annen kirjettä, nähkää tarinan toinen puoli - energia mikä nousee valoperheessä, kun tavalliset ihmiset tukevat toisiaan kriisien läpi. Silloin pelko häviää, koska he tietävät voivansa auttaa yhtenä toinen toistaan.

"Olemme hyvin täynnä tunteita tällä hetkellä. Mutta myös täynnä maan energiaa. Se täytti meidät
suurella voimalla ja rakkaudella - eilen sanoimme, että se oli melkein kuin rakastelua itse maan kanssa. Ja rakastuimme siihen tämän jälkeen. Mutta olemme silti vähän shokissa.

Chile reagoi kauniisti tapahtuneeseen ja viikon päästä järjestettiin show rahan keräämiseksi koko

maassa ja annettiin niin paljon rahaa (tuplaten sen, mitä alun perin odotettiin väliaikaisten talojen rakentamiseksi), ettei uskoisi. Kaikki auttavat toisiaan. Ihmiset menevät rannikolle (ei kovin kaukana vuorilta) auto täynnä ruokaa ja vaatteita järkyttyneille ihmisille siellä. Ja voi nähdä ihmisten halaavan toisiaan matkalla kylästämme kaupunkiin.

Se on pakahduttavaa.


Muttemme koskaan unohda järistyksen voimaa ja kestoa, sillä tämä maanjäristys oli hyvin piiiiitkä ensimmäisen vaiheen aikana ja maa järisi hullunlailla viikon ajan. Olimme suoraan keskusalueella, joten se oli hämmästyttävän voimakas. Nytkin järisee toisinaan, mutta hyvin vähän. Ja olemme tottuneet siihen joka tapauksessa. Olimme hyvin voimakkaita tämän tapahtuman aikana, hyvin voimakkaita, ja tunsimme jatkuvasti, että olimme tasavertaisia tämän hullun ja uskomattoman voimakkaan energian kanssa, jonka kohtasimme talomme tanssimisen ja tien tärinän kautta. Emme koskaan tunteneet voimattomuutta. Mutta järkytystä kyllä! Mutta olemme hyvin onnellisia, että olemme voineet elää tämän kokemuksen, mikä pysyy meissä ikuisesti."


Anne puhuu myös siitä, miten chileläiset yhdistyivät keräämään rahaa maanjäristyksen uhreille Santiagossa - blogissa jota hän kirjoittaa Thomasin kanssa. Blogi löytyy osoitteesta chileetc.over-blog.es.

On tietysti ilo tietää, että on ihmisiä, jotka toimivat puheidensa mukaisesti ja elävät totuuttaan valoperheenä. Ja myös tietää, että Chilessä on tällä hetkellä tuollaista yhteistyön ja tukemisen henkeä. Lähetän valosiunauksia kaikille upeille ihmisille Chilessä!

Niin, palatakseni siihen, mistä aloitin, elämme suuren geo-magneettisen aktiivisuuden aikaa maaliskuussa. Uskon, että tämä aktiivisuuden lisääntyminen liittyy maan kosmisiin sykleihin ja
harmonisoitumiseen Leijonaportin kanssa heinä- ja elokuussa. Tällä hetkellä, maaliskuussa, kosmisesta sydämestä tulevat uudet energiat alkavat tuntua ja maa harmonisoituu niihin uusiin impulsseihin, joita tulee kosmisen sydämen kautta maan verkkoihin. Tämä merkittävä muutos tarkoittaa sitä, että on hyvin voimakkaita uusia energioita, jotka valmistautuvat vastaanotettaviksi heinä-elokuussa päivänseisauksen jälkeen.

Maapallo valmistautuu kohtamaan kosmisen kohtalonsa ja saattamaan loppuun siirtymisen uuteen toimintamalliin ja uuteen paikkaan, mitä olemme kutsuneet uudeksi maapalloksi. Ja me opettelemme astumaan omaan voimaamme, empatiakykyihimme ja ykseyden ja rakkauden tunteeseemme, ja opettelemme myös, että meidän on tanssittava elementtien kanssa kumppanuudessa ja opittava, miten tunnetaan ja ennakoidaan muutokset ja miten käsitellään ne tasapanossa ja rakkaudella!

Kuvia voi katsoa täältä www.starchildascension.org/earthlogmarch2010.html.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Jos haluat pois tältä postituslistalta, lähetä vastauspostia. Kiitos.