9.3.10

Nollakentät - Vielä alusta aloittamisestaNOLLAKENTÄT


Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Koska monet ihmiset kokevat tällä hetkellä sisäisiä ja ulkoisia nolla-alueita, tuntuu helpottavalta ymmärtää, mitä oikeastaan on tekeillä. Tässä kuussa teemme jotain erilaista ja laitamme vapaasti saataville koko nollakenttäkappaleen maaliskuun tyrskyraportista.

Nollakentän navigoimista

Nollakenttä syntyy, silloin kun energiat yhtäkkiä romahtavat - vanhat mallit pirstoutuvat ja vanhat rakenteet murskautuvat täysin myriadeiksi sirpaleiksi, joita ei voi saada takaisin entiselleen.

Loppuunsaattamisajat tuovat aina puhdistuksia syvältä ja massiivista uudelleenmallintamista. Tämän tietäen meidän ei pitäisi olla yllättyneitä siitä, että paljon nollakenttiä syntyy tänä aikana. Nollakentät ovat järkyttäviä tilanteita, jotka tapahtuvat aina varoittamatta, silloin kun vähiten odotamme niitä. Aktivoituu näkymätön laukaisin, mikä yhtäkkiä romuttaa kaiken ympärillämme ja joskus sisällämme ja lähettää shokkiaaltoja moniin suuntiin.

Nollakentät hajottavat peruuttamattomasti vakiintuneita malleja, juurtuneita uskomusjärjestelmiä ja peruskäyttäytymismalleja. Vanhat rakenteet - sekä fyysiset että ei-fyysiset - voivat hajota hetkessä. Sisäinen tai ulkoinen maisemamme muuttuu dramaattisesti. Moniin näistä asioista olemme tiukasti samaistuneet, sillä ne ovat määritelleet maailmamme ja sen, kuka olemme. Ne ovat olleet maailmamme rakennuspalikoita - niitä jotka pitivät meidät lukittuna kaksinaisuuden maailmaan. Näihin sisältyvät ne vanhat roolit, joiden tunsimme määrittelevän meidät - työ mitä teemme, fyysinen elinympäristömme sekä arkitoimiemme ja sosiaalisen vuorovaikutuksemme normaalimallit.

Aina kun nollakenttä syntyy, vanhat olemistapamme pirstoutuvat niin täysin, ettei niitä voi enää saada entiselleen. Se on kuin hienon lasipatsaan putoamista betonilattialle - se rikkoutuu myriadeiksi sirpaleiksi, joita on aivan mahdotonta liimata enää yhteen. Myöskään nollattuja elementtejä emme voi laittaa takaisin vanhalle paikalleen. Pelkkä nollautumisvoima puhdistaa usein vanhat mallit kokonaan henkilökohtaisesta tai planetaarisesta matriisista. Jotkut asiat on nollattava, sillä ne ovat liian piintyneitä poistettavaksi toisin keinoin ja se on ainoa tapa poistaa ne kokonaan.

Nollakenttien kokeminen on aina tuskallista, koska ne ravistelevat meitä olemuksemme ytimeen saakka, mutta ne ovat myös supertehokkaita pirstomaan peruuttamattomasti vanhat mallimme hetkessä. Tätä tapahtuu tällä hetkellä massiivisesti. Sitä tapahtuu sekä henkilökohtaisilla sisäisillä tasoilla että laajemmin ulkoisilla tasoilla, mikä vaikuttaa valtavaan ihmismäärään.

Nollakentät palvelevat kuitenkin tärkeää tarkoitusta. Ne eivät ainoastaan pirsto vanhoja malleja ja syvennä myötätuntoamme, vaan ne myös luovat mitä hedelmällisimmän maaperän uuden syntymiselle. Hajottamalla vanhan ne luovat avoimen tilan, jotta voimme laajentaa uskomusjärjestelmiämme sallimaan täysin uusien, "kartoittamattomien" elementtien tulemisen. Aivan kuin veneen joka on ahtautunut hiekkasärkkään, nollakenttä tönäisee meidät vapaaksi jumiutuneesta tilanteesta. Esim. jos olemme jumissa jossain rajoittavassa uskomuksessa, mikä tekee meistä onnettoman, niin nollakenttä voi täräyttää meidät vapaaksi.

Nollakenttiä seuraa usein valtava luovuusaalto. Tekijät joita ovat kauan tukahduttaneet, rajoittaneet tai pidätelleet vanhat rakenteet tai uskomukset, ovat nyt vapaita laajentumaan täysin uusiin suuntiin.

Kaikki nollakentät saavat aikaan valtavaa syventymistä.

Sisäiset nollakentät

Kun paljastumme lisää aidoksi sieluksi, on monia tekijöitä, jotka on poistettava henkilökohtaisesta matriisistamme. Näitä ovat jumiutuneet vanhat mallit, menneisyyden tunnejäämät, pitkään piintyneet väärinkäsitykset, rajoittavat käyttäytymismallit, vanha vastustaminen, vanhat tukokset ja vääristyneet energiat. Usein tämä vapautuminen tapahtuu nollakentän muodossa. Nollakenttä tuntuu kuin pommin räjähtämiseltä sisällämme, mikä vaikuttaa olemuksemme jokaiseen soluun ja säteilee ulospäin.Täydelliset myrskyt luovat ihanteelliset olosuhteet nollakentille, kuitenkin voimme olla täydellisen myrskyn keskellä eikä meitä välttämättä "nollata". Täydelliset myrskyt ovat äärimmäisen haastavia, mutta eivät läheskään yhtä tuskallisia kuin nollakentät. Ne voivat väliaikaisesti painaa meidät maahan, mutta ne eivät tavallisesti pirsto sisäistä maisemaamme. Täydelliset myrskyt eivät hajota asioita, vaan ne laittavat kaiken linjaan, järjestävät asioita uudelleen ja puhdistavat vanhaa energiaa. Tulemme esiin hyvin transformoituneena täydellisestä myrskystä, mutta maailma ulkopuolellamme näyttää usein entiseltä. Meitä ei pakoteta luomaan olemiseemme uusia perusrakenteita. Ulkoista maisemaamme ei ole täysin tuhottu.

Silloin kun sisäinen nollakenttä syntyy, ulkoinen maisemamme on edelleen sama, mutta me emme ole. Tämä johtuu siitä, että sisäinen maisemamme on syvästi muuttunut. Sisäinen maailmamme on pirstoutunut, mikä pakottaa meidät opettelemaan uuden lähestymistavan kaikkeen, mitä teemme.

Ulkoiset tapahtumat tavallisesti laukaisevat sisäisen nollakentän. Esimerkkejä selvistä nollakentästä voisivat olla: menetämme työpaikan yhtäkkiä, kumppanimme jättää meidät, joku meille läheinen kuolee odottamatta, huomaamme olevamme vakavasti sairaana, hyvin masentunut tai kohtaamme jonkin uuden totuuden, mikä mitätöi oleellisesti sen, mihin olemme uskoneet aiemmin.

Esimerkkejä hienovaraisemmista nollakenttälaukaisimista ovat: kauan vaalittu unelma tai odotus särkyy, vanha uskomus murskataan, pelot halvaannuttavat meidät ja joudumme paniikkiin, käsiteltävien asioiden määrä pakahduttaa meidät ja kaikki maailmat joista olemme pitäneet kiinni, tulevat rysähtäen alas, luottamusta itseemme ravistellaan ytimeen saakka. Kaikki nämä tilanteet johtavat meidät kysymyksiin: "Kuka on se itse, joka särkyy? Olenko se minä kokonaan vai onko se ainoastaan osa minusta?"

Silloin käsitämme, että nollakenttä ei tapahdu koko olemuksellemme ja että aito itsemme voi tulla pelastamaan meidät. Kun meistä tulee aito sielu, voimme yhtäkkiä nähdä, että olemme äärettömästi suurempi, kuin se osa joka nollataan, ja nollakenttä alkaa välittömästi heiketä.

Tästä syystä sisäiset nollakenttämme eivät ole yhtä katastrofaalisia kuin ennen, vaikka ne voidaan tuntea voimakkaasti ja ne ovat hyvin ravisuttavia. Ne voivat särkeä meidät miljooniin palasiin, kuitenkin nyt toivumme niistä yllättävän nopeasti. Itsemme kerääminen ei enää vie viikkoja tai kuukausia. Sisäiset nollakentät voivat usein mennä ohi muutamassa päivässä tai muutamassa tunnissa, jos olemme onnekkaita. Näin on, koska paljastuessamme aidoksi sieluksi olemme äärettömästi suurempi olento. Kun meidät "nollataan", se vaikuttaa vain osaamme, koko olemuksemme sijasta. Aitona sieluna oleminen pelastaa meidät sisäisistä nollakentistämme.

Meitä auttaa kovasti sen tiedostaminen, kun meitä nollataan. Kun käsitämme, että tätä tapahtuu, olemme puolimatkassa toipumiseen. Emme voi vain odottaa tulevamme ulos siitä entisen sisäisen maiseman kera. Kokemuksemme on muuttanut meitä merkittävästi. Olemme syventyneet ja tulleet totuudenmukaisemmaksi. Vaikka ulkoinen maisemamme voi näyttää samalta, se ei ole sitä. Nollakenttämme vaatii meitä tekemään syvällisiä muutoksia.

Tunnemme olevamme eksyksissä, kun olemme keskellä nollakenttää. Emme pysty näkemään kokemuksestamme mitään läpimurtoja tai positiivisia etuja. Kaikki näyttää toivottomalta. Meistä saattaa tuntua siltä, että haluamme juosta piiloon, mutta ei ole paikkaa mihin paeta - nollakenttä on työntänyt meidät umpikujaan, mistä ei ole ulospääsyä.

Tällöin meidän on tarkasteltava täysin rehellisesti asioita, joita nollakenttä on tuonut esiin. Meidän on kohdattava voimakkaat tunteemme ja katsottava rehellisesti sen jätteitä, mikä on särkynyt. Älkää yrittäkö välttää mitään, vaikka se olisi itsessämme jotain, mikä on karkeaa ja erittäin tuskallista katsoa. Tämän tekeminen vaatii valtavaa rohkeutta, mutta juuri sitä tarvitaan.

Kun teemme tämän, muutos tapahtuu - kuin aurinko palaisi hitaasti lämmittämään kylmää maisemaa. Yhtäkkiä voimme alkaa tuntea ne syvälliset muutokset, joita on tapahtunut sisäisessä maisemassamme. Rakkaus palaa. Emme enää tunne olevamme yksin ja paljaan haavoittuva. Luottamus palaa. Se tietämys palaa, että kaikki tapahtuu täydellisellä ajoituksella.

Nollakentän kokemisen jälkeen kaikki on mallinnettava täysin uudelleen. Meillä ei ole vaihtoehtona palata siihen, miten asiat olivat ennen. Voimme tuntea aallon toisensa jälkeen tulevan meistä ulos kaikkiin suuntiin, mikä kitkee juurineen kaiken vanhalta sijaltaan ja kääntää ylösalasin - kuin valtava metsä olisi kaadettu yhdellä valtavalta räjäytyksellä. Kun olemme kokeneet sisäisen nollakentän, on tärkeää olla ultralempeä itsellemme. Tunnemme edelleen itsemme hyvin pirstoutuneeksi ja herkäksi. Kaikki sisällämme on järjestetty täysin uudelleen ja meidän on annettava itsellemme tarpeellista hiljaisuutta salliaksemme näiden syvällisten muutosten asettua, ennen kuin hyppäämme takaisin toimintaan.

Golffari Tiger Woods on hyvä esimerkki henkilöstä, joka koki äskettäin sisäisen nollakentän, minkä laukaisi hänen törmäämisensä täydelliseen myrskyyn. Koko hänen vanha maailmansa tuli romahtaen alas ja hänen on mahdotonta palata asioiden entiseen tapaan. Jos hän olisi rehellisesti kohdannut asiat, joita tuotiin esiin hänen osuessaan täydelliseen myrskyynsä, se ei olisi nollannut häntä. Mutta koska hän valitsi eristäytymisen, välttäen oppituntejaan ja kommunikoimatta rehellisesti ongelmistaan, tämä vain pahensi hänen tilannettaan. Nyt hänellä on tilaisuus tehdä välttämättömiä sisäisiä ja ulkoisia muutoksia ollakseen rehellisempi ja uskollisempi. Sitten hän voi luoda täysin uuden elämän vanhan maisemansa raunioihin.

Nollakenttien kokeminen on kamalaa, kuitenkin ne ovat tämän ajan luonnollisia tapahtumia. Niiden jälkivaikutuksena vaaditaan merkittävää uudelleenmallinnusta, kuitenkin nollakenttiä seuraa aina mahdollisuus megaläpimurtoihin. Meidät vapautetaan tavalla, mitä emme voi edes kuvitella.

Ulkoiset nollakentät

Ulkoiset nollakentät ovat paljon voimakkaampia ja kauaskantoisempia. Ne ottavat usein luonnonkatastrofin muodon, kuten voimakas myrsky, tulva, ankara lumimyrsky, maanjäristys, maastopalo, hurrikaani, tsunami, tulivuorenpurkaus, hallituksen ja talousjärjestelmän romahtaminen, yhteiskuntajärjestelmän hajoaminen, vallankumous, terrorismiteot tai jokin muu suuri odottamaton mullistus.

Ympäri planeettaa on tapahtunut useita valtavia nollakenttiä viime aikoina. Joitain merkillepantavia ovat Chilen maanjäristys 27.2., joka oli voimakkuudeltaan 8.8, tuhoisa maanjäristys Haitissa ja massiivinen tulva, joka tapahtui Pyhässä laaksossa lähellä Cuzcoa, Perussa ja tuhosi lukuisia kyliä ja 80% niiden viljelyksistä.

Aina kun näitä järkyttäviä tapahtumia sattuu, meidän on tärkeää olla jäämättä kiinni jatkuvaan uutissyöttöön ja vaipumatta pelkoon. Mutta älkää myöskään välttäkö niiden katsomista. Tämä on osa sitä hienovaraista tanssia, missä olemme mukana tällä veitsenterällä kulkevalla planeetalla. Paras tapa käsitellä näitä nollakenttiä on yhdistyä vielä vahvempana kuin ennen yhdeksi olennoksi ja vahvistaa puhtaan sydänrakkauden värähtelyä. Olkaa tietoisia siitä, mitä tapahtuu, mutta älkää joutuko vedetyksi pelkoon ja draamaan. Ilmentäkää puhdasta sydänrakkautta ja syleilkää jokaista sielua vaikutetulla alueella aidon sieluolemuksenne vahvuudella.

Silloin kun nollakenttiä syntyy, kaikkiin ja kaikkeen tuolla alueella vaikutetaan. Ulkoiset nollakentät luovat samanaikaisia sisäisiä nollakenttiä kaikille, jotka niitä kokevat. Esimerkkinä Chilen äskettäinen maanjäristys. Keski-Chilen valtava alue tunsi järistyksen. Kaikki kävivät yhdessä läpi kamalan kokemuksen. Sillä ei ollut merkitystä, oliko rikas vai köyhä, vanha vai nuori, henkisesti kehittynyt vai tiedostamaton. Jokainen tunsi maanjäristyksen sisäisesti ja ulkoisesti. Kaikki eläimet ja linnut tunsivat sen. Kaikki fyysiset rakenteet kokivat väkivaltaisen ravistuksen. Koko luonto tunsi sen. Tämä oli voimakas yhteiskokemus.

Muutamassa minuutissa kaikki oli peruuttamattomasti muuttunut. Vanha maisema oli hajonnut. Tärkeysjärjestys oli äkkiä muuttunut. Kaikki pinnalliset häiriötekijät putosivat pois ja polttopiste kääntyi siihen, mikä on tärkeintä - perusselviytyminen ja rakkaidemme löytäminen ja syleileminen.

Jokainen tämän kokenut syventyi mittaamattomasti. Tämä syventyminen pysyy heissä lopun elämän ajan. Tässä on koskettava lainaus All Chile -foorumin ylläpitäjältä: "Näen jatkuvasti kaikkialla chileläisissä, miten heidän silmänsä ovat muuttuneet. Se on kaikkien chileläisten silmissä - Chilen presidentistä toimistossani työskentelevään tyttöön ja nurmikkoani leikkaavaan kaveriin. On jotain surullista ja pelästynyttä, mutta nyt myös jotain muuta. Ajatonta. Sanoisin, että se on jotenkin samanlaista kuin vanhojen alkuperäisamerikkalaisten silmissä, mutta kuitenkin hyvin erilaista. Chileläisillä, nuorilla ja vanhoilla, rikkailla ja köyhillä, kaikilla on tuo surullinen, mutta päättäväinen tuska katseessaan."

Hän näkee kaikkien silmissä valtavan syventymisen. Yhtäkkisen tärkeysjärjestyksen muuttumisen. Olen pannut merkille tämän monta kertaa niiden silmissä, jotka ovat käyneet läpi traumaattisia tapahtumia. Ja tämä massiivinen syventyminen palvelee Chilen uudestisyntymää. Tai Haitin. Tai El Valle Sagradon Perussa. Tai siellä
minne seuraava nollakenttä osuukin.

Nollakentän seurauksena tulee luovuuden ja toiminnan aalto. Aluksi se on perusselviytymistasolla - ruuan ja veden etsintää, rakkaiden etsintää, selviytyneiden pelastamista, väliaikaisten suojien kasaamista kaikesta, mitä voi löytää. Selviytyjät yhdistyvät ja auttavat toisiaan. Se koskettaa minua aina, kun tavalliset ihmiset täyttävät autonsa peitoilla, ruualla ja vedellä ja ajavat vahinkoalueille antamaan sitä apua, mitä voivat. Tämä on yksi olento toiminnassa. Se on epäröimätöntä vastuun ottamista ja palvelemista tekemällä, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan.

Kun merkittävän nollakentän aallot leviävät ympäri maailmaa, vapaaehtoiset lähtevät liikkeelle ja kerätään varoja auttamaan selviytyneitä. Valitettavasti hyvin vähän siitä taloudellisesta avusta, mitä niin avokätisesti annetaan, koskaan saavuttaa niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat. Tästä syystä ihmiset asuvat vielä teltoissa ja hätäsuojissa Haitilla, vaikka heitä auttamaan kerättiin yli 100 milj. dollaria. Tai että Perussa tärkeintä oli pelastaa turistit Machu Picchulta niiden kymmenientuhansien alkuperäisasukkaiden pelastamisen sijasta, jotka olivat menettäneet aivan kaiken. Tämä on vain yksi merkki siitä, että meidän on löydettävä uusia tapoja auttaa, uusia tapoja ottaa vastuuta
yhden olentomme hyvinvoinnista. Emme voi nojautua vanhoihin menetelmiin tai siihen, että hallitukset ja vakiintuneet järjestöt tekevät kaiken puolestamme.

Samalla kun perustarpeita tyydytetään, olemme yhteydessä uusiin ihmisiin ja sitten käännämme huomion siitä päättämiseen, mitä teemme ja missä asumme nyt, kun vanha elämämme on hävinnyt. Seuraavaksi alamme kylvää uutta kaaoksen ja hävityksen keskelle. Kuulin juuri tarinan siitä, miten muusikot istuivat soittamassa omaa
musiikkiaan Saksan pommituksen raunioissa heti toisen maailmansodan jälkeen. Tämä on uuden kylvämistä.

Sitten luovuutemme laajenee rakentamaan täysin uusia rakenteita sen sijaan, että vain toistamme vanhaa, mikä on tuhoutunut. Meidän on tehtävä tämä, vaikka onkin voimia, jotka yrittävät voimakkaasti luoda entisen uudelleen. Sen sijaan meidän on käytettävä nollakentän kultaista tilaisuutta ottaaksemme käyttöön uusia asioiden
tekemistapoja ja synnyttääksemme uusia toimintamalleja.

Jokaisella ulkoisella nollakentällä on syvällisiä ja kauaskantoisia vaikutuksia, jotka leviävät ympäri planeettaa. Sydämemme avautuu enemmän ja tunnemme myötätuntomme syvenevän. Jotkut nollakentät poistavat vanhan taian kovia solmuja planeettamatriisistamme. Toiset, kuten vulkaaniset purkaukset, voivat vaikuttaa koko maailman säätilaan. Chilen maanjäristys repi irti kaksi mannerlaattaa, mitkä olivat juuttuneet yhteen, ja itse asiassa lyhensi päivän pituutta siirtämällä valtavasti fyysistä massaa.

Kiinnitän aina tarkkaa huomiota ulkoisten nollakenttien sijaintiin, sillä ne ovat tulevaisuudessa merkittäviä paikkoja, missä uusi voi kukoistaa ilman vanhojen mallien rajoituksia.

Meidän on tärkeää ymmärtää nollakenttien todellinen luonne. Emme saa antaa niiden heittää meitä pois tasapainosta. Nollakentät kutsuvat yhtä olentomme toimintaan. Meidän täytyy pystyä navigoimaan nollakenttien läpi aitona sieluna, jotta voimme auttaa tarpeessa olevia, sillä jokaisella joka voi auttaa toisia nollakentän aikana, on valtava vaikutus.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.