4.3.10

Rauhan kristallikruunu - Tammikuun ja tulevan vuoden energiat

Arkkienkeli Mikaelia ja Maria Magdaleenaa kanavoinut Celia Fenn ( www.starchildascension.org)
Tammikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat valotyöntekijät, toivotamme teidät tervetulleeksi uuteen vuoteen 2010 ja olemme tässä kuussa vähän myöhässä, koska tämä kanava on ollut omissa muutoksessaan ja transformaatiossaan. Voimme sanoa, että vuoden 2010 olette täysin uuden maapallon energiassa ja luotte uutta maapalloa jokaisella valinnalla ja päätöksellä, mitä teette!

Kutsumme tätä rauhan kristalliruusun vuodeksi, sillä vasta-aktivoidut ruusuverkot nopeuttavat sitä planeetan rauhaa, mitkä on kultaisen rauhanajan perusta. Viime vuosikymmenen olette tehneet työtä uuden maapallon kristalliverkkojärjestelmän perustamiseksi ja uuden maapallon pyhän valogeometrian ja uusin valokoodien aktivoimiseksi. Pyhien ruusuverkkojen välittäessä Kristus-tietoisuuden kultaista valoa planeetalle, kollektiivitietoisuus on nopeutunut kovasti viimeisten kuukausien aikana. Monia sieluja herää ja pyrkii liittymään tähän rauhan ja rakkauden ihmeelliseen, uuteen luomiseen.

Vuoden 2009 11:11- ja 12:12-aktivointien jälkeen planeettahologrammi nopeutui jumalaisen tietoisuuden uuteen taajuuteen, mikä sai vanavedessään aikaan myllerrystä. Teitä jotka olette hereillä, pyydetään pitämään yllä sisäistä valoanne ja totuuttanne ja luomaan rauhan ja rakkauden perustaa uutta maapalloa varten.

Nopeutuminen antaa tilaisuuksia suuriin muutoksiin ja rakkauden ihmeiden luomiseen. On myös suuria haasteita, kun opettelette päästämään irti vanhoista energioista ja keskittymään uusiin olemistapoihin. Tärkein taito, minkä voitte oppia nyt, on virrata energioiden mukana. Asiat liikkuvat niin nopeasti, että jollette ole joustavia ja kykene virtaamaan muutosten mukana, teidän on hyvin vaikeaa hyväksyä sitä, mitä on. Korkeamman ulottuvuuden tietoisuudelle on ominaista liike, luominen, muutos ja virtaus. Korkeamman tietoisuuden olemistapa on antautua virralle ja sallia hengen ja korkeamman itsenne ohjata suuntaanne. Mieli ei voi nyt ohjata suuntaanne, koska sillä ei ole kykyä toimia moniulotteisuudessa. Vain korkeampi itse tai "minä olen" -olemus osaa sen. Mielen toimintaa on tehdä valintoja sen mukaisesti, mitä henki tarjoaa, ja erottaa, mitä polkuja edessänne avautuu.

Rakas valoperhe, tämä on suurten siunausten aikaa, kun opitte, miten voimakkaita olette. Joskus voima koetaan vain päästämällä irti, antamalla mennä ja sallimalla hengen olla oppaanne. Vuonna 2010 tosiaankin teidät haastetaan päästämään irti kaikista odotuksista ja kaikesta kiinnittymisestä lopputuloksiin ja sallimaan sen, mitä elämäänne paljastuu, tietäen, että "minä olen" -olemuksenne ja henki toimittaa teille juuri sen, mitä haluatte ja mikä on korkeimmaksi parhaaksenne ja kasvuksenne.

Rakkaat ystävät, muistakaa tässä virtauksessa harmonisoitua aina rakkauteen, sillä rakkaus ilmaise Jumalan tahtoa. Tuntekaa vetoa rakkauteen ja ilmaiskaa rakkautta. Älkää olko siellä, missä ei ole rakkautta - poistukaa ja menkää niihin paikkoihin ja niiden ihmisten luo, joissa on rakkautta. Kamppailun ja tuskan aika on ohi. Tuntekaa vetoa rakkauteen ja sallikaa rakkauden olla oppaanne ja tukenne. Ja tietäkää, että kun annatte rakkautta ja tukea, se palaa luoksenne.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, rakkaat ystävät, eläkää läsnä olevassa hetkessä, nyt-hetkessä. Jos yritätte kiinnittyä menneisyyteen tai tulevaisuuteen, olette eksyksissä ja ulkona virtauksesta eivätkä asiat mene hyvin. Jos keskitytte siihen, mitä annetaan armollisesti läsnä olevassa hetkessä, harmonisoidutte Jumalan tahdon ja Jumalan armon virtauksen kanssa ja koette yltäkylläisyyttä ja iloa.

Tässä nopeutumisessa ja harmonissa Jumalan tahdon kanssa päästätte irti kaikesta, mikä ei ole tarpeellista polullenne, ja tunnette vetoa sieluperhettänne kohti. Ymmärrätte tänä vuonna todella, keitä sieluperheeseenne kuuluu. Ymmärrätte todella, mitä merkitsee olla valoperhettä ja täysin hereillä ja yhdessä sieluperheen kanssa. Tämä on suuri siunaus. Opitte luomaan yhdessä, leikkimään yhdessä ja muotoilemaan planeetan rauhan tulevaisuutta, rakastavan aikomuksenne avulla tässä hetkessä.

Rakkaat ystävät, tulevana vuonna opitte kehittämään ilmentämistaitojanne. Se mitä haluatte ja mitä pyydätte, tulee suurella vauhdilla, ja opitte hyväksymään, yhdistymään ja ilmaisemaan kiitollisuutta kaiken haluamanne nopeutuneessa luomisessa. Olette todella hyvin siunattuja tulevana vuotena, mutta vaatii sisäistä vahvuutta ja luottamusta käsitellä vuoden 2010 voimaa.

Sanomme teille myös, että tänä aikana voi olla monia haasteita. Kun luotte rauhaa ja yltäkylläisyyttä, teidän on kohdattava kaikki, mikä ei ole rauhaa ja yltäkylläisyyttä, jotta se voidaan vapauttaa ja muuntaa valoksi. Teistä saattaa siis näyttää siltä, että "vaikeita" tilanteita tulee testaamaan valonmestaruuttanne. Pitäkää noina aikoina kiinni totuudestanne ja rauha sydämessänne ja kulkekaa näiden tilanteiden läpi pyytämällä opastusta ja ylläpitämällä oman sisäisen rauhanne tietäen, että kaikki järjestyy.

Rakkaat ystävät, päästäkää ratkaisu sinne, missä on ristiriitaa ja missä on ongelmia. Etsikää aina kaikkien osallisten korkeinta parasta siinä, missä teidät haastetaan.

Muistakaa myös, että timanttivalo tulvii kaikkiin tilanteisiin ehdottoman selkeyden valoa. Mikään ei voi nyt piiloutua valolta ja ne tuntevat ja näkevät aina totuuden, jotka ovat hereillä ja joiden sydän on avoin rauhalle ja totuudelle. Tämäkin on siunaus, sillä polkunne on avoin valolle ja säteilylle ja rakkauden tukemaa. Ja niin, kun kuljette tammikuun ja sen voimakkaiden muutosten ja nopeutusten läpi, toivotamme teille armoa, rauhaa, rakkautta ja sisäisen jumalolentonne voimaa!

Maria Magdaleenan Rauhan kristalliruusu 

Rakkaat valon lapset,
Kristuksen kristallivalo paljastuu sydämessänne nyt tänä ruusuvuonna.

Olen täällä kanssanne,
tukemassa ja rakastamassa teitä,
kun opettelette olemaan vapaita.

Jumalaisen feminiinisyyden pyhä energia,
joka rakastaa ja tukee teitä,
kun opettelette olemaan vapaita.

Minä olen kanssanne, Jeshua on kanssanne.
Yhdessä olemme Kristus-valo,
joka elää äärettömästi sydämessänne. Aina.

Olette syntyneet vapaina ja olette vapaita.

Ottakaa rauhan kristalliruusu sydämeenne.
Sen läpinäkyvä valo säteilee rauhaa.
Sen kristallinen kirkkaus antaa säteilevää rakkautta kaikille.

Tänä vuonna olen kanssanne.

Minä olen Magdaleena.
Minä olen ruusun valo, Jumalattaren valo, feminiiniolemuksenne valo.

Tuon teille rakkautta tukemaan teitä,
kun otatte vastaan vapautenne.
Yhdessä Jeshua ja minä
tulimme näyttämään teille,
miten olla vapaa!

Ja nyt sanomme.

Olet vapaa.
Olet rauhan kristalliruusu,
läpinäkyvä ja kaunis,
enkelimäinen ja täynnä hienostuneisuutta.

Olet rauhan kristalliruusu!