15.4.10

Ihmeiden Ilta

Tämä on ollut Ihmeiden ilta! Koko aamupäivän heiluin ensin voimasakset kädessä pitkin kotitalomme  tontin ohittavaa jokirantaa ja siivosin vanhaa, puoliksi mädännyttä kasvustoa pois, jotta uusi saa tilaa puhjeta kukkaan. Aikovat kuulemma istuttaa sinne oikein omenapuita! Veikkaan että tästä neljän tunnin riehumisesta saattaa huomenaamulla olla myös löytynyt muutama aivan uusi lihas... :P Tosin sauna teki kyllä terää, joten ehkä pääsen sentään sängystä huomenaamulla ylös!

Nyt tuntuu, että taisin siinä päivällä raivatessani raivata kasvuston lisäksi myös omaa sisäistä maailmaani, josta aika on ajanut ohi. Siivosin vanhoja ajatusmalleja, pinttyneitä tapoja reagoida ja toimia, ja tulin samalla tehneeksi tilaa uusille, tuoreille ajatuksille ja kasvumahdollisuuksille, jotka palvelisivat minua paremmin tässä ajassa. Nyt illalla olen nimittäin saanut aivan Ihmeellisiä puheluja! Yhtäkkiä kaikki näyttää selkenevän. Enkä voi olla myöskään miettimättä, että miten paljon alkuviikolla tekemäni manifestaatiot uunituoreen shamaanirumpuni kanssa vaikuttivat asiaan... Jälleen todiste tästä aikamme hurjasta nopeutumisesta sekä siitä, että ajatuksillamme ja sanoillamme todella ON voimaa!

Valon Siivin-projektikin etenee, ja tällä kertaa Isoin askelin. Hessu oli tänään testaamassa meille aivan uutta valomaailmaa uuden grafiikan keinoin, ja mitä nyt hänen kännykkäkuvistaan pystyin päättelemään, niin nyt mennään jo sellaisilla leveleillä, että itseäkin alkaa kohta hirvittää! Tämäkin on niin mielenkiintoista, että kun ensikuukaudet rakensimme palettia pää höyryten, sitten tuli pitkä seesteinen vaihe ja meinasin jo luovuttaa, että saammeko ollenkaan jatkoa projektille, niin Hessu sen kun vain työstää kuin vuori järkähtämättömästi asioita eteenpäin, ja nyt alkaa konkreettisesti tapahtua. Kyllä, olen ollut todellisessa Kärsivällisyys-koulutuksessa, myös tämän asian suhteen! :D Kuinkahan kärsivällinen musta vielä tuleekaan!! :DD Kiitos, kiitos, kiitos!!

Hih, löysin myös uusia toimintoja tähän blogisivustolle. Nyt täällä on vähän pidempi tarina minusta ja  eri projekteistani,  sekä keikkalista ja luettelo lemppareistani. Täydennän ja päivitän niitä jatkuvasti sitä mukaa, kun uusia juttuja ilmaantuu.

Nyt menen nostamaan pyykit koneesta ja alan asettautua yöpuulle. Kauniita, levollisia Unia! <3


ps.Montako Enkeliä löydät kuvasta? :)