17.4.10

Maadoittumisen loppuvaiheita ja reissukuvia 

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (http://thinkwithyourheart.net)
15.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maadoittumisen lahja

Viime raportista saakka olemme ehdottomasti edelleen maadoittuneet, maadoittuneet ja maadoittuneet. Auts.

Meitä periaatteessa porataan maahan. Näin ollen kaikki uskomaton jalka-, selkä- ja niskakipu, samalla kun koemme maan aktivointeja ja universaalin älykkyyden tärkeimpien chakrojen ja korkeampien oktaavien avautumista. Tämä kaikki antaa meille vaihtoehdon, jotta voimme avoimesti paljastaa todellisen luontomme täysin integroituneena rakkausolentona.

Karkeasti sanottuna, aikana mikä annetaan näiden merkittävien aktivointien viimeistelemiseen, monille meistä annetaan nopeita ja suuria tilaisuuksia harmonisoitua seuraavan tason luomuksiimme ja jakaa lahjojamme ja asiantuntemustamme maailman kanssa.

Vain hetkien päästä, pääasiassa aikajaksona mikä esittäytyy tämän pyhän loppuunsaattamiskauden loppuosan kautta (päiväntasauksesta kesän päivänseisaukseen), ne joilla on sopimuksena palvella korkeampaa hyvää fyysisillä tavoilla, kiihdyttävät ja alkavat laittaa uutta, vastahankittua universaalia älykkyyttään konkreettiseen muotoon.

Tästä näkökulmasta, ne joilla on ollut rajoitettu pääsy maallisiin ulottuvuuksiin, maadoittuneisiin energioihin ja asioihin, joita tarvitaan täyttymyksellisen elämään, tulevat taas olemaan suuren maallisen tuen piirissä ja liikkuvat eteenpäin.

Uuden maan käyttäytymissäännöt

On nopeasti lähestymässä se taivaallinen loppuunsaattamisaikajana, mikä katkaisee kaikki energiasiteet matalampiin ulottuvuuskenttämatriiseihin niillä, jotka ovat saaneet loppuun sisäisen työnsä. Nämä sielut vapautetaan epäharmonisista energioista ja harmonisoidaan suurempaan mahdollisuuteen käyttää "sisäistä" työtään "ulkoiseen" maailmaan.

Niille jotka ovat saaneet loppuun matkan ykseyteen - ylösnousemustietoisuuden edelläkävijät - ei kuitenkaan välttämättä anneta "käyttäytymissääntöjä" elämiseen uudella maapallolla (enimmäkseen siksi, että me teemme tämän osan). Tämä on merkillepantavaa, koska ne jotka ovat tehneet "työnsä", kunnioittaneet henkilökohtaista kehitystään ja pyhiä luomislakeja, etenevät vauhdilla tasoille, jotka ovat tuntemattomia ihmiskokemukselle. Itse asiassa tämä nopeutumisprosessi on jo saattanut alkaa teillä.

Kuulen, ettei tämä informaatio ole tarkoitettu varoittamaan tai lannistamaan meitä liikkumisessa eteenpäin, vaan saattamaan meidät tietoiseksi siitä, miten vaivattomasti ja nopeasti energia toimii linjassa "oikean ajoituksen" kanssa ja ilman karmavastustusta ihmistietoisuuden ylemmissä ulottuvuuksissa. Tämä nopeasti liikkuva energia on täysin yhdistyneen olennon energiaa. Melko jännittävä juttu - no, kaikkia viipyileviä fyysisiä oireita lukuun ottamatta…

Luovuuspuuskat

Seuraava luomistaso - fyysinen ilmentäminen - on se, mitä kohti olemme väsymättä työskennelleet hyvin, hyvin, hyvin järkyttävän pitkään. Sananlaskua mukaillen se on säntillisesti viljelemämme sadon korjaamista. Tämä luomistaso on sen mestaruuden heijastusta, mitä olemme hioneet monin tavoin ja herkeämättömien vaikeuksien kautta, ja se tuntuu seuraavalta loogiselta askeleelta matkallamme. Tämä vaihe antaa meille avaimen porttiin, joka johtaa kaikkien jumalaisten töidemme kypsiin hedelmiin.

Meille alkaa paljastua monia tilaisuuksia tutkia uusia mahdollisuuksia fyysisessä muodossa. Joukko uusia ideoita annetaan niille, jotka ovat yhdistyneet uuteen matriisiin, ja sieluperheen jälleentapaamisen kautta nämä ideat alkavat nopeasti materialisoitua hämmästyttävin tavoin.

Kaikki tämä informaatio mitä tulee meille, voi olla vähän pakahduttavaa, jos on virittyneenä näihin luovuuspuuskiin. Ne voivat tulla yhtäkkiä ja voimakkaina, joten voidaan havaita hyödylliseksi nojautua tänä aikana ympärillämme oleviin maaenergioihin, jotta pysytään tasapainossa ja rauhassa näiden uusien ja jännittävien idea-aaltoilujen kanssa. Muutaman viikon aikana suuri määrä luovia hankkeita ui heränneiden sielujen sydämeen ja mieleen kaikkialla. Nämä ideat tuovat vääjäämättä fyysiset puitteet ja uuden maan rakenteet täyteen muotoon ja osallistuvien sielujen ensimmäisen aallon roolina on kertoa näistä käsitteistä maailmalle tämän vallankumousnäytelmän seuraavassa näytöksessä.

Käsikirjoitukseton näytelmä

Jokaisella meistä on ainutlaatuinen osa tässä jumalaisessa näytelmässä, mutta sen luomiskauneus tulee kyvystämme kirjoittaa sitä eläessämme - reaaliaikaisesta luomisesta. Tämä johtuu siitä, ettei ole mitään paikoillaan - ei sääntöjä, ei ohjenuoria, ei rakennetta, ei asetelmaa, vain luomispotentiaalin virtaavia kenttiä, jotka odottavat ilmentymistä meidän kauttamme muotoon.

Pioneerit jotka laativat tämän uuden maan lait - Lähdeluomisen puhdistuneet astiat - saavat ensimmäisenä pääsyn sinne ja saapuvat nyt ilmoittamaan ja julistamaan omat henkilökohtaiset visionsa tästä kauniista maapallosta. Kun kukin meistä soveltaa yksilöllistä visiotaan täydellisyydestä tällä hedelmällisellä maaperällä, hämmästymme sitä tahtia ja vaivattomuutta, millä asiat kehittyvät.

Mitä nyt?

Tällä hetkellä viimeistelemme erityisen työlästä ja fyysisesti tuskallista maadoittumis- ja myrkynpoistovaihetta ja samalla opettelemme, miten sovelletaan uusia havaintotapojamme fyysiseen maailmaan. Kaikessa on tällä hetkellä kyse "tiedostamispisteemme" tuomisesta fyysisiin luomisulottuvuuksiin ja sen oppimisesta, miten laajentunut potentiaalimme sopii solumuotoomme.

Nämä uudet puitteet joissa opettelemme toimimaan, ovat tuttuja ja kuitenkin uusia, toimivia ja kuitenkin horroksessa, maalisia ja kuitenkin toisesta maailmasta. Näiden energioiden vastakkainasettelu yhdistyy nyt, jolloin henki kohtaa aineen kera sen vakavoittavan oivalluksen, että olemme kulkeneet koko ympyrä eikä mikään ole muuttunut - ja kuitenkin kaikki. Ulkoinen elämämme voi näyttää samalta tai olla näyttämättä, mutta yhtäkkiä ne silmät joiden läpi katsomme, eivät ole samat.

Tämä maadoittumishomma on kuin heräämistä unesta, jolla meidät poistettiin todellisuudesta, kidutettiin vuosikymmenen ajan ja sitten paiskattiin taas takaisin omaan elämäämme saamaan tolkkua siitä kaikesta. Se voi olla hämmentävää, vierasta ja kummallista. Voitte ihmetellä, missä olette olleet ja miksi ylipäätään olitte tällä matkalla, kun katsotte ympärillenne ilman mitään yhteyttä ns. elämäänne.

Epäilemättä elämästä tulee surrealistisempaa tällä hetkellä - aivan Truman-show -näytöstä - mutta tämä menee ohi, kun asetumme itseemme täysin. Heräämisen varhaisvaiheiden aikana meidät poistetaan tarkoituksellisesti tavallisesta elämästä, kun kaikki energiamme keskittyy ylempien energiakeskusten kehittämiseen, tietoisuutemme laajentamiseen ja korkeampien puoliemme kehittämiseen.

Kun saamme loppuun yhdistymisvaiheen, putoamme takaisin elämäämme ja kehoomme ja alamme työskennellä taas fyysisessä ulottuvuudessa - kera uuden ja laajentuneen itsetunnon. Tästä syystä voi näyttää, että heräämme unesta, koska vaikka olemme olleet maan päällä viime vuosien aikana, emme ole olleet täysin mukana siinä.

Vaatii ehdottomasti totuttelua ymmärtää, miten kaikki tämä sisäinen koulutus soveltuu ulkoiseen maailmaan. Tällä hetkellä meidän täytyy ottaa vain yksi askel kerrallaan ja auttaa edelleen muodonmuutosta kokevaa kehoamme saamaan kaikesta kiinni. Kun alamme harjoitella aidon itsemme käyttämistä päivittäisessä elämässämme, asioista tulee mielenkiintoisia - varmasti. Käsitämme, että törmäilemme tuttuihin tilanteisiin, ihmisiin ja paikkoihin, mutta kera uuden tavan nähdä, olla ja kokea. Huomaamme merkittävää lisääntymistä itseluottamuksessa ja varmuutta, mitä meillä ei ole ollut hyvin pitkään aikaan… jos koskaan.

Kun kiipeämme takaisin näihin muuttuviin kehoihin, alamme nähdä, miten paljon olemme saaneet aikaan - pääasiassa siksi, että meillä on lopultakin sille nyt tausta, kun voimme liittyä ulkoiseen maailmaan. Itse asiassa, alamme nähdä tämän koko jumaluutemme muistamispelin todellisempana ja sen tuloksena ympärillämme olevat alkavat nyt reagoida meihin eri tavalla.

Koska meistä on tulossa varmempia ja vakuuttuneempia siitä, kuka olemme, missä olemme olleet ja minne olemme menossa, meillä on nyt suurempi vaikutus ja uskottavuus niinä mestareina, joita todella olemme. Toisin sanoen, alamme ensimmäistä kertaa todella nähdä ja tuntea itsemme ja ymmärtää itseämme - sitä kokonaisuutta kuka olemme. Tämä uusi selkeys tekee meille myös mahdolliseksi ymmärtää täydemmin, miten toiset näkevät meidät ja suhtautuvat meihin, siinä missä useiden vuosien ajan olemme olleet niin uppoutuneena prosessiin, ettemme ole pystyneet näkemään sen ulkopuolelle.

Käytännöllisesti sanottuna

Olemme merkittävässä risteyksessä, käännekohdassa ja kyynärpäämme koskettaa kirjaimellisesti uutta elämäämme. Monet meistä ovat ottamassa vakavan askeleen kauan ylläpidettyjen unelmiemme ja vilpittömien toiveidemme suuntaan ja kun teemme sen, ei ole paluuta tuntemaamme elämään. Amen.

Tämä merkitsee paljon "kevätsiivousta" ja käytännöllistä, maanläheistä puuhastelua - aika saattaa vanhat projektit loppuun ja hioa uusia projekteja täydelliseksi. On myös aika valjastaa tulevat ideat ja informaatio (ainakin kirjoittaa ne muistiin) uusia alkujamme ja täysin uuden elämän alkamista varten. Käsillä on myös tarkasteluaika Merkuriuksen alkaessa perääntyä 17.4. ja on parasta käyttää sitä järjestelemällä ja rakentamalla perustamme taas kerran uudelleen, ennen kuin rakennamme sille uudet puitteet.

Meitä tuetaan täysin luomaan radikaalisti erilainen elämä itsellemme, mikä perustuu täydelliseen yhdistymiseen omaan aitouteemme, mutta hyvin maadoittuneena maalliseen rakenteeseen - jumalaisen maskuliinienergian siunauksen tukiessa nyt täysin sen jumalaisen feminiinisyyden vapaata virtaa, mitä olemme hoivanneet hyvin pitkään.

Renessanssin elpyminen

Ne jotka käyttävät uuden maapallon taajuuskoodeja paremmasta elintavasta nauttimiseen, antavat muille innostusta, ulottuvuutta ja ymmärrystä siitä, mikä on mahdollista eheänä ja yhdistyneenä olentona. Emme lähesty ainoastaan innostavan työn aikaa, vaan myös innostavan leikin aikaa - aikaa tehdä elämästä taas hauskaa ja kaunista, aikaa käyttää leikkisyyden ja mielikuvituksellisen luovuuden lapsenomaisia tapoja ja uppoutua syvälle elämän fyysisiin ja aistillisiin nautintoihin.

Huhtikuun lopusta alkaen - uudistuneiden fyysisten halujemme valossa - on voimakasta taivaallista tukea kauneudelle ja parantumiselle. Modernin renessanssikauden tapaan alamme nähdä taiteen, arkkitehtuurin, musiikin ja myös luovien tieteiden uusia tasoja ja hyvin inspiroituneita luomuksia.

Meitä tuetaan yhdistymisessä uusiin järjestelmiin, jotka tukevat estotonta luomista, rakkautta ja kauneutta. Yhdistymme taas kehoomme ja toimimme hengen ja aineen välisestä pyhästä yhteydestä. On aika kunnioittaa omaa voimaamme, luodaksemme lopultakin täydesti kaunista ja yltäkylläistä elämää tänne maan päälle.

Kaikkien näiden hyvältä tuntuvien juttujen lisäksi, monia moniulotteisten puoliemme uusia lahjoja alkaa ponnahdella esiin ja joissain tapauksissa ne vievät meidät asiantuntemuksen korkeammille tasoille tutuissa taidoissamme tai tutuilla alueillamme. Nämä lahjat voivat tulla täydellisenä yllätyksenä tai olla osa sellaista osaanne, johon olette vain heikosti virittynyt. Kummassakin tapauksessa ne tulevat nyt pintaan tutkittavaksi ja jaettavaksi.

Mitä seuraavaksi?

Planetaarisesti ja numerologisesti katsottuna… Jos huhtikuussa on kyse hiljaisuudesta ja sisäisestä tutkimisesta, toukokuussa on kyse astumisesta enemmän toimintaan. Sisäinen uudistumisprosessimme päättyy (Merkuriuksen jatkaessa eteenpäin) ja ulkoinen transformaatiomme alkaa vakiintua - kenties jopa kykynä noudattaa jotain rutiinia! Muistatteko, mitä se on?

Jatkamme siirtymistä todella tukevaan maaenergiaan, mikä on maadoittavaa, vakaata ja käytännöllistä ja meidän pitäisi pystyä siirtymään uuteen elämänrytmiin paljon helpommin. Viime yön uusikuu oli voimakas (ja todella tuskallinen) energiaräjähdys, mikä työntää meitä kirjaimellisesti uudella polullamme. Tämän energian voi tuntea kehomme joka solussa ja se muokkaa päivittäistä elämäämme hyvin perustasoilla, mikä auttaa meitä luomaan uusia tasapainoisia järjestelmiä elämiseen - sekä yksilöinä että kollektiivisesti.

Tästä heinäkuuhun meillä on tilaisuus ja tukea jatkaa asioiden ja parantumisemme viimeistelemistä, kaikkien ratkaisemattomien henkilökohtaisten ongelmiemme ratkaisemista ja samalla laittaa liikkeelle uuden elämämme ja luomisemme ensimmäinen vaihe.

Fyysiset oireet

Katso 100 viimeistä energiaraporttia.

Lopuksi

Näkymättömät kaverit takovat kahta asiaa aivoihini:

1) Suuri jakautuminen maailmassa on pian merkillepantavaa ja ne jotka ovat aktivoituneet ja puhdistuneet, alkavat pitää hyvin kirkasta valoa vastaheränneille sieluille.

2) Tämä jakso johon olemme astumassa, on suuren voiman aikaa - mutta myös suuren vastuun. Ne joilla on puhdas sydän ja mieli, tuntevat sellaista "draivia", mikä kohottaa ja innostaa suuria ihmismassoja jatkuvan ja suuren planetaarisen purkamisen aikana.

Heidän toiveensa on, että ne joilla on ylösnousseen maan lahjoja, käyttävät niitä viisaasti ja valmistelevat tietoisesti perustaa uudelle yhteiskunnalle, joka perustuu rakkauteen, täysivaltaisuuteen ja vahvoihin tukirakenteisiin monille, jotka tulevat tarvitsemaan niitä.

No niin… niistä veroista Sad

Rakkaudella,
Lauren

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.********************************************************************************  


No olipa jälleen kanavointi! Huh! On aivan ällistyttävää, miten näitä pystyy allekirjoittamaan, löytämään niin paljon yhteneväisyyksiä omien tuntemusten kanssa. Niin tuttua on mm. nuo luovuuspuuskat; saatan suunnitella yhtäkkiä aamukuuteen saakka uusia kotisivujani, säveltää tangon tai soittaa viulua! Tai tuo oli myös täysin kuin omasta elämästäni, että tuntuu että ensin revittiin täysin pois normiarjesta (2008), ja sitten heitettiin takaisin (lopullinen tömähdys maan pinnalle tapahtui nyt maaliskuussa) täysin uutena ihmisenä, jonka jälkeen on täytynyt opetella täysin uudet tavat elää fyysisessä arjessa, kun mikään vanha "laki" ei enää päde. 

Myöskin "en pysty sopimaan mitään, en pysty sitoutumaan mihinkään kauaskantoiseen" on ollut erittäin tuttua. Viimeisen kahden vuoden aikana on ollut miltei mahdotonta sopia esim.tapaamisia ystävien kanssa monien päivien päähän tai sitouttaa itseään pitkäkestoisiin sopimuksiin. Ja mitä pidemmälle aika kuluu, sitä lyhyemmällä tähtäimellä on enää pystynyt sopimaan sitäkään vähää. On pitänyt oppia luottamaan täysin omiin voimiinsa, reagoimaan salamannopeasti tilanteisiin, toimimaan täysin intuitionsa mukaan. Tai on tottakai voinut sopia ja suunnitella, mutta samalla on pitänyt täysin tiedostaa se, että sitä ei pysty "kirkossa kuuluttaa". Ja se on ainakin meikäläiselle ollut hyvin vaikeaa hyväksyä. Minä kun olen aiemmin ollut pahimmillaan niiden kymmenvuotissuunnitelmien tekijä.... uuhhh..... Mutta nyt en tiedä edes huomista. Ihan totta! Keikkoja on toki laitettu kalenteriin, ja olen niistä koko sydämestäni innoissani ja kiitollinen, mutta pyrin olla "sitomatta" niihin itseäni. Että jos keikka peruuntuisikin, niin se ei olisi maailmanloppu. Vaan nyt on todella opeteltu ajattelemaan asiat sitä kautta, että vaikka joku juttu peruuntuu tai muuttuu, niin  mikään ei ole silti mennyt mönkään, ei ole tapahtunut mitään virheliikettä, vaan kaikki on tapahtunut aivan jumalaisen suunnitelman mukaan, että asiat ovat itse asiassa näin menneet järjestykseen. Se mutka, kiertotie mikä piti tehdä, toi tullessaan taas jonkun oivalluksen, viisauden siemenen, näyttänyt taas uuden palan minusta itsestäni, jonka avulla pystyn toimimaan yhä kokonaisempana Minuna. 

Mutta että nyt alkaisi kohta olla jo mahdollisuus muodostaa jotain RUTIINIA??!!! MITÄMITÄ?? :DDDDD Sitä odotellessa!! :DD 

Hiih, lisäsin tähän vielä kuvia eiliseltä reissulta! Olipa Ihan Mahtavaa nimittäin! Jyväshovissa oli riemullinen meininki ja tupa täynnä väkeä! <3 Mennessä huomasimme matkan varrella mielettömän upean paikan, josta sanoin heti Hannalle, että ei hemmetti, tuolla pitäisi käydä ottamassa valokuvia, et sieltähän sais vaikka mitä kuvitusmatskua levylle, kotisivuille, ihan minne tahansa!! :P Ja kuinkas ollakaan, takaisin tulessa oli niin upea ilma, että sinnehän me sitten mentiin koko pohojalaaser'ryhymäv'voimin! :DD Mää ja mun pänri! <3 <3 <3
 
Huikeaahan tässä ryhmässä - soittamisen riemun lisäksi - on siis se, että mulla on nyt ensimmäistä kertaa elämässäni bändi, jonka kanssa tunnemme vimpula vieköön lapsesta lähtien, ja jossa soittaa oma Rakas Veljeni, Tomi!! Ei voisi oikeasti olla lavallakaan mahtavampaa tunnelmaa, kun saa tehdä rakastamaansa asiaa rakastamiensa ihmisten kanssa, rakastamansa yleisön edessä, rakastamissaan paikoissa! Totta vieköön, Onni on potkaissut! Kiitos, Kiitos, Kiitos! <3 <3 <3Ruhtinaallisen levollista ja ihanaista viikonloppua! Kannetaan Valomme pystyssä päin, Iloiten ja Riemuiten! <3

Halituksin,
Deep