25.4.10

Mestari Hilarion 25.4 - 2.5.2010


http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm
25.4 - 2.5.2010

Hei Rakkaat Valotyöläiset,

Jokainen teistä on puhdistanut kaikkea mitä ette ole ja tämä on jatkuva prosessi ja jatkuu heikentymättä kunnes Valokehonne on täysin laskeutunut fyysiseen kehojärjestelmäänne. Tämä on ollut vaikeaa aikaa monille teistä kun jatkatte painia jossa osapuolina ovat oma itseidentiteettinne ja tunne siitä kuka todella olette, eikä vain te itse vaan myös he jotka ovat lähinnä teitä. Ymmärtäkää Rakkaat, että tähän aikaan on paljon energioita sekoittumassa, menneestä, nykyisyydestä ja tulevasta, kaikki on tulossa yhteen, kaikki mikä pitää käsitellä, kuitata, huomioida ja vapauttaa. Älkää vaipuko epätoivoon vaan ymmärtäkää että Kokonaissuunnitelmassa tämä itse asiassa on hyvin positiivinen tapahtuma. Kun vapautatte sen mitä ette ole ja päästätte siitä irti, enemmän Valoa ottaa sen paikan sisällänne ja tällä tavalla valtaatte alaa hengellisellä matkallanne.

Rakkaat, tähän aikaan on hyvin tärkeää muistaa tarkkaan että ajatuksenne ovat voimakkaita ja että mihin kiinnitätte huomionne ilmentyy teille, joten teidän kaikkien velvollisuutena on pitää ajatuksenne käännettynä positiiviseen suuntaan, korkeimpaan visioon ja korkeimpaan lopputulokseen kaikissa tilanteissa. Ymmärrämme että tämä on hyvin vaikeaa kun olette puhdistusten kärsimyksissä, tietäkää vain että teillä on uskomaton määrä tukea ettekä koskaan ole yksin. Hengelliset oppaanne, opettajat ja enkelit työskentelevät lakkaamatta teidän kaikkien kanssa, inspiroiden teitä korkeuksista, kohottaen mielialojanne kun väsytte ja auttaen teitä nukkumaan, että voimme paremmin auttaa fyysisen kehonne säätämisessä. Muutokset sisällänne tapahtuvat nyt paljon nopeammin ja te ketkä luette tätä viestiä olette sen muodonmuutoksen eturintamassa joka on tapahtumassa sisällänne ja Maan päällä ja sisällä. Kun te muututte, Äiti Maa muuttuu myös ja autatte toisianne polullanne Ylösnousemukseen.

Kehotamme, kuten aikaisemmin, nauttimaan suuria määriä puhdasta vettä, enemmän kuin tarpeeksi lepoa, ja niin paljon aikaa ulkona kuin mahdollista, sillä nämä kolme seikkaa auttavat paljon tasapainonne palauttamisessa ja ylläpitämisessä tähän aikaan. Monilla teistä on halu saada parempi terveydentila ja suorituskyky fyysiseen kehoonne, sillä olette vastaamassa Korkeamman Itsenne tarpeisiin kun teitä valmistellaan ilmentämään korkeampia kehojanne ja tulemaan enemmän multidimensionaalisiksi kuin mitä olette nyt. Tämä on haastavaa aikaa kaikille ja myös mitä jännittävintä aikaa olla elossa ja toimimassa tällä Planeetalla tänä mitä tärkeimpänä käännekohtana Hänen historiassaan. Äiti Maa on todella kiitollinen kaikista Rakkauden energioista ja parannuksista joita Hänelle lähetetään. Jos olet yksi niistä jotka puhkeavat kyyneliin rukoillessaan Kosmista Valoa, haluamme teidän ymmärtävän että mitä koette on Äiti Maan suunnaton kiitollisuus kun näin teette ja tämä kiitollisuus ilmenee lävitsenne kyynelten kihoamisena ja äänen tukahtumisena, sillä Hänen kiitollisuutensa ei tunne rajoja. Mitä paremmin olette virittäytyneet Äiti Maahan, sen suurempi on empatian tunteenne Hänen kanssaan.

Jatkakaa vain, Rakkaat Valotyöläiset ja olkaa varmoja että vaivanne eivät ole turhia ja mitä olette saaneet ja saamassa aikaan ylittää runsaasti kaikki aikaisemmat odotukset. Jokainen Valo joka syttyy lisää vauhtia ja sillä on kauaskantoinen vaikutus. Muistakaa että missä kohtaa Maata olette tällä hetkellä on täsmälleen se missä Valoanne tarvitaan ja se siunaa yhteisöissänne olevia mittaamattomasti, olivatpa he siitä tietoisia tai eivät. Valotyöläisen aika on tullut. Suuri Työ on alkanut ja me Korkeammissa piireissä olemme hyvin innostuneita kaikista mahdollisuuksista ja todennäköisyyksistä jotka odottavat ilmentymistä Maailmassanne. Kuunnelkaa vakavasti hiljaista pientä ääntä sisällänne sillä se on suurin liittolaisenne tällä hetkellä.

Olemme aina valmiina olemaan avuksi teille.

Ensi viikkoon

Minä Olen Hilarion

(c)2010 Marlene Swetlishoff
Tätä viestiä saa jakaa jos se postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite mainitaan
www.therainbowscribe.com
Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen tämän viestin mukana.