4.4.10

Uusi Päivä ja muita ihanuuksia

Tämä päiväpä on alkanut iloisella surffauksella mm.Heidin sivuilla, jossa tulikin vastaan useampikin mielenkiintoinen asia, mm.uunituore bloggaus parista musiikkivinkistä. Saulin suositusten lisäksi kommenttipalstalta löytyi uusi tuttavuus DJ Indigo, jonka ambiettiin musamaailmaan kävinkin heti tutustumassa. Erittäin mielenkiintoista! Kiitos Heidi jälleen! <3 Ai niin, ja Heidiltä on myös juuri ilmestynyt uusi nettiravinto-opas nimeltään Uusi Päivä. Kurssi perustuu samaiseen ravintokurssiin, jonka itse kävin vuodenvaihteen tienoilla. Voin suositella kurssia erittäin lämpimästi! Heidi kertoo kirjaesittelyssään näin:

"Haluaisitko olla enemmän, kuin fyysisesti oireeton? Haluaisitko oppia tuntemaan todellisen itsesi ja tehdä asioita, jotka ovat aidosti hyviä sekä sinulle että ympäristöllesi? Oletko kyllästynyt ikuiseen väsymykseen, energian puutteeseen, mielialan vaihteluihin tai laihduttamiseen ja haluaisitko saada pysyvästi laadukkaamman elämän? 
 Ensimmäinen e-kirjani "Uusi Päivä" antaa sinulle työkalut tasapainon löytämiseen ja oman, sisäisen äänen tunnistamiseen. Edessäsi on 10 viikon matka, jolla voit konkreettisesti todeta, että jokainen päivä on uusi, koska pystyt muuttamaan itseäsi enemmän kuin uskotkaan. Vaikka painotus on ravintoasioissa ja välillä aika yksityiskohtaisissakin, on tärkeä ymmärtää, että ravinto on vain työkalu saavuttaa jotain parempaa. Yksi superfood ei tee ihmeitä, vaan enemmänkin se, että alat ymmärtämään, mitkä ja miten kaikki asiat vaikuttavat sinuun!
"Uusi Päivä" auttaa sinua oivaltamaan sen, että ravinto on paljon enemmän kuin kasa ravintoaineita tai kaloreita. Keho, mieli ja sielu toimivat tiiviissä yhteistyössä ja kun alat parantamaan syvemmältä yhtä osa-aluetta, se muuttaa koko paketin. Voit halutessasi päästä eroon kaikista negatiivisista ajatuksista – ja kun olet tässä tietoisuuden tilassa et enää pysty tekemään itsellesi epäsuotuisia ravintovalintoja. Opas sopii hyvin aloittelijoille, jotka haluavat oppia syömään oikeasti terveellisesti ja jotka haluavat informaatiota selkeässä ja nautinnollisessa muodossa. Yhtä lailla opas sopii jo ravintoasioihin perehtyneelle, yksilöivämpää ja kokonaisvaltaisesti toimivampaa ravintoa etsivälle. Tältä matkalta, ei taaksepäin ole kääntymistä!"

Haluan vinkata myös kaikille käsityön ja sisustamisen ystäville aivan uudesta, herkullisesta ystäväni perustamasta Pizzicato-blogista. Ystäväni on tällä hetkellä kotiäitinä. Kodin- ja lapsenhoidon ja rintamamiestalon remontoinnin ohessa hän suunnittelee ja ompelee/neuloo/kutoo/huovuttaa aivan Ihania, todella kauniita vaatteita, tossuja, päähineitä, pehmoleluja ja koriste-esineitä. Varsinainen tehonainen siis! <3 Jos etsit ispiraatiota esim.lahjaksi, niin kannattaa ehdottomasti vierailla näillä sivuilla! Iloa pääsiäispyhiin! 

Halein,
Deepthi