6.5.10

Antakaa ensin anteeksi, puhukaa vasta sitten 

Kirjoittanut ja kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 3.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Antakaa ensin anteeksi, puhukaa vasta sitten

Kolmannessa ulottuvuudessa on lukemattomia energiakerroksia, joista jokaisella on tarkoitus ja paikka suuressa ylösnousemussuunnitelmassa. Vaikka olettekin valinneet tason, millä toimitte, on monia tasoja, jotka haluaavat olla vuorovaikutuksessa kanssanne. Jotkut niistä ovat haastavia ja synnyttävät vihaa ja loukkaantumista. Toiset antavat tukea ja vahvistavat kasvuanne ja parantumistanne. Silloin kun päätätte kulkea ylösnousemuspolkua, olette ehdottomassa rakkaudessa, mikä sallii teidän reagoida kaikkiin energioihin antaen anteeksi, ennen kuin puhutte.

Laajentamalla anteeksiannon jokaiseen ihmiseen ja tilanteeseen, hyväksytte kaiken sen omassa jumaluustilassa ja tunnistatte roolinne todellisuutenne luojana. Mitään ei "tapahdu" teille ettekä te kohtaa mitään onnettomuuksia tai haasteita, joita ette ole luoneet oppimistanne ja parantumistanne varten. Kuitenkin tunnette kiusausta hyökätä niitä vastaan, jotka haastavat teidät, ja uskotte, että heidän velvollisuutenaan on kohdella teitä ystävällisesti ja kunnioittaen. Mutta jokainen ihminen on yhteydessä kanssanne sillä energiatasolla, mikä on hänelle mukava - ei teidän haluamanne.

Ne jotka pelkäävät, haluavat ylläpitää pelkotasonsa ja saattaa teidät tuolle tasolle. Silloin kun annatte anteeksi, vastaatte heidän pelkoonsa rakkaudella ja sallitte heidän tuntea tuon energian. Tämä sallii heidän valita sen itselleen, koska olette herättäneet anteeksiantonne kautta heidät mahdollisuuteen ylösnousta. Näin kontrolloitte energioita, jotka päästätte todellisuuteenne. Kun olette antaneet anteeksi, voitte puhua tai olla vuorovaikutuksessa voimakkaimmasta itsestänne ja kääntää pois kaikki matalamman tason energiat, joita on ohjattu teille. Ilman anteeksiantoa voitte loukkaantua ja suuttua. Anteeksiannon kera olette myötätuntoinen ja pysytte omassa voimassanne.

On aikoja, jolloin ne testaavat teitä, jotka haluavat kokea valonne, mutta jotka pystyvät tekemään sen vain omalla tasollaan. Henkilö joka hyökkään teitä vastaan, toimii vihastaan ja turhautumisestaan ja heijastaa itsensä rakastamisen tasoa. Voitte reagoida hänen vihansa tai oman voimanne kautta. Antamalla anteeksi poistatte säikeet jokaiseen yhteyteen, joka teillä on pelkotasolla, ja säilytätte kontrollin egon haluun saada vahvistusta. Ennen kuin puhutte, antakaa anteeksi niille, jotka loukkaavat teitä tai haastavat teidät, jokaiselle puutteen tai pelon tilanteelle ja jokaiselle tuskakokemukselle. Silloin voitte sallia sanojenne tulla valon paikasta, missä rakkaus on, ja pysyä omassa voimassanne.

Ole ja elä


Kun valmistauduin kirjoittamaan tätä artikkelia, kirjoitin jatkuvasti sanaa "usko" (believe) paperille. Ja sitten näin, että siinä oli kaksi sanaa, missä selitetään kaikki tarkoituksestamme, miksi olemme täällä, mitä meidän tarvitsee tehdä ja miten voimme elää elämää, mikä on tarkoituksellista ja täyttää tarkoituksemme. Meidän täytyy uskoa, muttei siinä mielessä, että uskomme kaiken, mitä meille kerrotaan. Meidän täytyy olla (be) ja elää (live).

Opettajamme Jeesus käytti sanaa "uskoa" monissa opetuksissaan ja mietin, onko sana käännetty väärin, tulkittu väärin ja onko sitä käytetty väärin monissa viestikäännöksissä. Todellinen ohje sanan "uskoa" taustalla on "olla" ja "elää". Tämä antaa elämämme tarkoitukselle täysin uuden määritelmän. Mitä jos laittaisimme itsemme likoon sellaisena, kuin olemme - koko voimassamme ja komeudessamme - ja sitten loisimme elämän, mikä heijastaa sitä meille, sen sijaan, että elämme ja sitten arvostelemme itseämme saavuttamiemme tulosten perusteella? Millaiselta elämämme silloin näyttäisi?

Hyvin usein arvostelemme itseämme elämässä saavuttamiemme tulosten perusteella. Tulokset ovat tavallisesti vähemmän loistavia, koska olemme parantumispolulla ja vedämme puoleen kaikkia mahdollisia negatiivisia tilanteita saadaksemme oman voimamme takaisin ja käymme elämässä läpi karmaa tullaksemme siksi, kuka olemme. Teemmekö kaiken takaperin? Mitä jos voisimme ensin yhdistyä omaan voimaamme "olemalla" ja sitten luoda elämämme tuosta voimapisteestä? Miten voimakas voimme sallia itsemme olla? Jos tarkastelemme jokaista tilannetta haasteena "olla", se voi saada täysin eri merkityksen.

Millään ei ole elämässämme muuta valtaa, kuin se minkä annamme sille. Ajatelkaa sitä hetki. Joka tilanteessa joko annamme pois voimamme tai muistamme, miten voimakas olemme. Energiat tukevat meitä kovasti tällä hetkellä transformaatiossamme, joten olemme siihen valmis tai emme, niin tilaisuuksia oppia, parantua, kasvaa ja ylösnousta on kaikkialla.

Ajattele yhtä haastavaa tilannetta elämässäsi, minkä tunnet ryöstävän voimaasi. Miten paljon voimastasi olet halukas antamaan sille? Silloin kun muutat tuota ajattelua, muutat voimarakennetta. Jokainen tilanne on meille kutsu "olla" - voimakas, vahva, keskuksessamme, maadoittunut, sitoutunut sielumme kasvuun ja valmis luomaan uuden tarkoituksen, mikä tulee kera auliuden voittaa, "olla" ja sitten luoda elämämme tuosta olemisestamme.

Toukokuun energiat


No, taas yksi kuukausi on mennyt vuodesta, mikä näyttää kuluvan niin nopeasti, että on vaikeaa pysyä perässä. Lineaarinen aika luhistuu universaaliksi ajaksi, missä kaikki asiat tapahtuvat samanaikaisesti ja me yhdistämme muut puolemme tähän todellisuuteen. Mihin olemme maadoittuneet ja missä toimimme? Vaikea sanoa, koska se miltä nykytodellisuutemme näyttää, perustuu ajatuksiimme tässä hetkessä. Jos haluamme muuttaa sitä, meidän tarvitsee muuttaa vain ajatuksiamme ja ilmaista tahdoksemme olla jossain muualla. Valmistautukaa tähän ylösnousemuksemme vaiheeseen, koska se tapahtuu nyt. Toukokuu on fantastinen kuukausi, jossa on paljon liikettä, opastusta ja toimintaa.

Huhtikuu oli turhauttava, koska koko kuukauden meidät haastettiin olemaan selkeä siinä, mitä halusimme. Ja jos emme tienneet, mitä se oli, kaikki mikä ei ollut harmoniassa aikomuksemme kanssa, ei yksinkertaisesti toiminut. Sen sijaan että olisimme turhautuneet, lyöneet hanskat tiskiin ja masentuneet tai suuttuneet, meidän tarvitsi pohtia, mitä tapahtui, ja muuttaa suuntaamme. Huhtikuu tuntui monin tavoin siltä, kuin vastustamaton voima olisi kohdannut liikkumattoman esineen. Toukokuussa "esineet" alkavat liikkua ja opimme harmoniasta, liikuttamaan energiaa ja olemaan voima omassa elämässämme.

Toukokuu alkaa Merkuriuksen perääntymisellä 11.5. saakka, joten asiat voivat liikkua vähän hitaasti kuukauden alkupuoliskolla. Tämä Merkuriuksen perääntyminen tapahtuu Härässä ja siinä on kyse arvosta - mitä arvostamme, mikä on arvokasta meille ja missä arvostamme itseämme. Silloin kun laitamme itsemme ensimmäiseksi ja pidämme kiinni ajatuksesta, että olemme arvokas, luomme sen, mitä haluamme elämäämme. Silloin kun olemme valmis tyytymään, laittamaan toisten tarpeet ja halut omiemme edelle, aliarvioimme itseämme ja estämme kasvuamme. Olemmeko valmis olemaan itsekäs? Tämä on toukokuun haaste.

Jos kykenemme pystymään lujana unelmissamme, toukokuu on fantastinen kuukausi. On paljon liikettä ja asiat irtoavat viimeinkin. Viisi perheenjäsentäni muuttaa tässä kuussa, mikä on merkki siitä, miten paljon energia odottaa liikuttamista. Ja juuri näin meidän pitää nähdä se. Energia odottaa liikuttamista, meidän on oltava "liikuttajia". Minne haluat energian liikkuvan elämässäsi ja mitä olet valmis päästämään irti, hyväksymään, transformoimaan ja tunnistamaan saadaksesi sen tapahtumaan? Tässä kuussa on kyse vain meistä - se mitä haluamme, on käytettävissämme. Meidän täytyy vain vaatia sitä, omistaa se ja vastaanottaa. Antakaa tämän olla paras kuukautenne tänä vuonna seisomalla voimassanne ja tunnistamalla, että olette parhaan arvoinen, mitä universumi voi antaa teille. Upeaa kuukautta!

"Ensikertalaiset" lapset


Jotkut nyt syntyvät lapset ovat ensikertalaisia - he eivät ole koskaan ennen olleet planeetalla, eivät ole kokeneet tunteita tai draamaa eivätkä ole yrittäneet olla kolmannen ulottuvuuden tiheydessä. Näillä lapsilla ei ole karmaa, vaikka heillä on sieluryhmäyhteyksiä perheensä kanssa. He voivat tulla nyt kolmanteen ulottuvuuteen, koska energiat ovat riittävän korkeita, jotta he voivat muodostaa energiayhteyden ihmisiin, jotka ovat heidän vanhempiaan ja oppaitaan. Mutta heidän elämässään on mielenkiintoisia piirteitä, jotka ovat hyvin erilaisia kuin edellisillä sukupolvilla.

Kuluneiden kymmenen vuoden aikana on ollut yleistä, että naimattomat naiset ovat pitäneet lapsensa. Tai vanhemmat naiset ovat tulleet äidiksi, yksinäiset naiset ovat adoptoineet lapsia ja lapsia ovat kasvattaneet holhoojat tai isovanhemmat. Ajatuksen, että biologiset vanhemmat ovat parhaat lapselle, on korvannut käsitys, että lapsen pitäisi kasvattaa henkilö, joka voi antaa parasta hoivaa ja huolehtimista. Nämä lapset valitsevat vanhemmat, jotka antavat heille tarvittavaa tukea, eivät karmastaan tai sielunsa parantumisesta käsin, koska se ei ole heidän tarkoituksensa. He ovat täällä tuomassa uutta valoa ja energiaa sekä olemaan läsnä uuden maapallon toimintamalleja varten.

Nämä uudet lapset eivät pysty käsittelemään karmaa, tuskaa tai kärsimystä ja kuitenkin jotkut heistä käsittelevät, ennen kuin heidät sijoitetaan niille, joista tulee heidän vanhempiaan. He eivät yhdisty tunteellisen rakkauden tasolla, vaan paikasta mikä on korkeampaa rakkausenergiaa, tunteiden tuolla puolen. He ovat usein hyvin tarkkaavaisia, hiljaisia ja helppoja. Kuitenkin heillä on kyky luoda parhaat mahdolliset huolehtimisolosuhteet itselleen. Ja he tekevät sen niin, että henkilö josta tulee heidän vanhempansa, hoivaa heidän henkeään ja fyysistä kehoaan.

Voitte erottaa "ensikertalaiset" lapset heidän silmistään, mitkä ovat tavallisesti suuret ja sädehtivät. Ja katsoessaan jotakuta, he tutkivat tätä tarkkaan. He panevat merkille kaiken ja kaikki. Vaikka he eivät ehkä reagoi, he ottavat sisään kaiken tarvitsemansa tiedon. Voitte harjoitella telepatiaa heidän kanssaan, koska heille tämä kommunikointimuoto on mukavampi, ja pitää heitä sylissä rakkaudessa, koska se auttaa heitä pysymään maadoittuneena. Silloin kun näette tällaisia lapsia, toivottakaa heidät tervetulleeksi, koska heidän pitää tietää, kuka pystyy yhdistymään heidän kanssaan ja kuka näkee heidän valonsa. Ja älkää yllättykö, jos he löytävät teidät, koska heidän täytyy olla sieluperheensä ja niiden kanssa, jotka tietävät, keitä he ovat, ja luovat tilan heille.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.