20.5.10

Iloa! Iloa! Iloa!Uuuhhhh!! Ihan mitä Mahtavin Päivä tänäänkin, aurinko niiiiin hellii meitä!!! <3 Nyt täytyy ihan oikeasti tarttua juuri tähän hetkeen ja nauttia näistä keleistä, huomisen ilmoista kun ei tiedä! Hih, hyvää Tartu Hetkeen-treeniä... ;)

Meikä on ollu tänään jo Haku Päällä-festarilehden kuvauksissa, ja kyllä tuli pohojalaasia kuvia! :D Tuli ekaa kertaa ikuistettua meikä oikein perinteisen jalasjärvisen tuulimyllyn äärellä Museonmäellä. Parin viikon päästä ollaan tekemäs juttua myös Maaseudun Tulevaisuus-lehteen, ja siitä kuvaaja soitti äsken. Meinaavat hurjat pistää meikäläisen pullikoomahan johonki jorpakkohon!! Voi Elämä! :DD No, se nähärähän sitte parin viikon päästä jotta mitä siitä oikiasti tuloo! :D
Muutenki näitä haastatteluja on nyt alkanu tippumaan ihan joka viikolle, eikä siihen(kään) löydy mitään järjellistä selitystä. On todella hurjaa miten asiat vain tapahtuu, kun on uskaltanut heittäytyä virran vietäväksi, luottaa siihen, että kaikelle on aikansa ja paikkansa, eikä ala itse säätämään. Esimerkiksi kesän keikkakalenteri alkaa olla nyt kohta niin täynnä, että eipä sinne juuri enempää vetoja mahdu. Ja millä tämän selittää järjellisesti? Ei millään. :D En näy missään, en kuulu missään, mulla ei soi ainuttakaa hittiä radiossa, enkä promoa itseäni mitenkään. Se on tasan vain sen ansiota, että olen lakannut itse säätämästä, ja teen vain niitä asioita, jotka oikeasti tuntuvat hyvältä. Toki jonkin verran pitää itse tehdä eforttia, ei voi ihan pelkästään maata paikoillaan, mutta kyllä se efortti rajoittuu suurinpiirtein itsensä kuunteluun ja hoitamiseen, ja siihen, että on "vastaanottavaisessa" tilassa.

Kohta lähden tekemään Reikihoitoa, ja illalla on luvassa bänditreenit. Huippupäivä siis jälleen! <3 Niin, ja neljäs päivä paastoa menossa. Tänään piti oikein valokuvata koko kroppa sen kunniaksi, että olen vihdoin kahden vuoden jälkeen normaalikuoseissani! :DD  No, saa nähdä mitä tästä seuraa, kun lopetan paaston, miten kroppa reagoi normaaliruokaan. Kun vois jotenkin tallentaa tämän olonsa, että vois ottaa sen aina esille, kun rupee tekeen mieli leipää ja suklaata! *ai niin, taisin tehdä sen jo!!* :PP

Nyt lähden tekemään lounastani, eli kasvisliemikeittoa ja tomaattimehua!

Energiaa Päivääsi! <3

DeepEyesHARMONIA

Heimopäällikkö Josephia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
18.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Viime viikolla minulla oli useita "alakulopäiviä". Ei mitään vakavaa, mutta hyvin turhauttavaa ja ärsyttävää.

Minulla on toisinaan ylä- ja alamäkiä, kuten meillä kaikilla, mutta harvoin pysyn alakuloisena kovin pitkään, en ainakaan useita päiviä. Olen myös melko hyvässä fyysisessä kunnossa. Liikun säännöllisesti, minulla on terveellinen ruokavalio, meditoin joka päivä - tiedättehän, kaikki asiat on "oikein". Olin siis hämmentynyt, miksi minusta tuntui häijyltä eikä normaalilta itseltäni.

Yhtenä aamuna synkkyyden mentyä ohi makasin herättyäni sängyssä ja minulle yhtäkkiä valkeni, mitä oli tapahtunut.

Ensiksi käsitin, että olin lukenut liikaa valtavirtauutisia. Tavallisesti silmäilen nopeasti otsikot, jotta minulla on jokin käsitys, mitä maailmassa tapahtuu, mutta harvoin luen "huonoja" uutisia tai mitään poliittisia, negatiivisia metkuja.

Käsitin myös, että olin keskittynyt liikaa kamppailuun, mitä useat ihmiset lähelläni käyvät. Annoin liian paljon huomiota heidän ongelmilleen enkä tarpeeksi sille, mitä voisin tehdä auttaakseni heitä positiivisesti.

Lyhyesti sanottuna olin joutunut epäharmoniaan korkeamman itseni, Lähteen kanssa.

Tässä on päällikkö Joseph.

Päällikkö Joseph


Ystävät, tunnustamme, että joskus on helppoa joutua epäharmoniaan ja kadottaa kosketus korkeampaan itseenne.

Maailmassanne on tänä päivänä monia häiriötekijöitä ja draamoja. Ja ellette tee "oikeita" asioita - Johnin sanoin - on helppoa kadottaa fokus. Joskus teistä myös tuntuu, että olette hukanneet itsenne.

Emme tietenkään kehota teitä omaksumaan kylmää ja kovaa asennetta sitä kärsimystä ja tuskaa kohtaan, mikä on niin ilmeistä maailmassanne tänä päivänä - erityisesti lähestyessänne vuotta 2012.

Mutta kerromme teille, ettei hyödytä teitä tai muuta maailmaa, mukaan luettuna rakkaanne, jos hautaudutte syvälle ympärillänne olevien ja maailman tuskaan ja kärsimykseen.

Teille on kerrottu tai teidät on todellisuudessa aivopesty uskomaan, että teidän pitäisi tehdä toisten kärsimyksestä omaanne. Teidät on johdettu uskomaan, ettei teille tule mitään hyvää ilman tuskaa. Tunnette sen tuona vanhana ja väsyneenä asiana - "Ilman tuskaa ei synny tuloksia".

Me emme usko sitä eikä teidänkään pitäisi.

Ehdottomasti paras tapa millä voitte auttaa maailmaanne ja rakkaitanne, on tulla onnelliseksi - ja pysyä onnellisena.

Toisin sanoen, tehkää, mitä tarvitsee olonne tuntumiseksi hyvältä. Jos se merkitsee uutisten sivuuttamista, tehkää niin. Jos se merkitsee kieltäytymistä siitä, että joutuu vedetyksi rakkaiden kurjuuteen, tehkää niin. Jos se merkitsee negatiivisten ihmisten välttämistä, tehkää niin. Ja niin edelleen. Saatte kuvan tästä.

Ainoa tapa millä teistä on mitään hyötyä itsellenne, rakkaillenne ja planeetallanne, on toimia oman keskuksenne rauhan ja voiman paikasta. Ei ole muuta tapaa.

Silloin kun voitte esim. keskustella kamppailevien rakkaiden kanssa ja olla hautautumatta heidän tuskaansa, teette heille eniten hyvää. Tehkää, mitä tarvitaan heidän painopisteensä siirtämiseksi tuskasta kaikkeen, mikä toimii hyvin heidän elämässään.

Riippumatta siitä, mikä on mennyt "pieleen" teidän tai kenen tahansa elämässä, on paljon enemmän oikeaa kuin väärää, paljon enemmän hyvää kuin pahaa.

Ette koskaan pääse sinne, minne haluatte mennä tässä elämässä, ennen kuin näette elämänne korkeamman itsenne näkökulmasta.

Korkeampi itsenne näkee vain sen hyvän, mitä haluatte itsellenne, rakkaillenne ja planeetallenne. Se tietysti voi nähdä myös teidän tekevän asiat vaikealla tavalla, tuskan ja kärsimyksen kautta. Se on yksi tapa kasvaa.

Mutta voitte kasvaa myös ilon kautta, kieltäytymällä hyväksymästä mitään muuta kuin parasta itsellenne, etsimällä hyvää aina kaikin tavoin.

Silloin kun olette iloinen ympärillänne olevasta kaaoksesta huolimatta, olette harmoniassa korkeamman itsenne, Lähteen kanssa. Silloin kaikki huolehtii itsestään. Kaikki virtaa helposti ja vaivattomasti.

Oivallatte - ja tiedämme tämän kuulostavan hyvin yksinkertaiselta - että teidän täytyy vain olla onnellinen ja tuntea olonne hyväksi. Silloin kun pysytte rauhallisessa voimapaikassa, kaikkea hyvää virtaa luoksenne. Ja hyvää virtaa niille, joiden elämää kosketatte.

Harmonia korkeamman itsenne kanssa on avain - ainoa avain - toisten auttamiseen tehokkaasti. Seuraamalla sydäntänne ja tietämällä, että kaikki on hyvin, innostatte ja kohotatte toisia. Teidän ei tarvitse edes sanoa tai tehdä mitään. Vain läsnäolonne, olemuksenne kohottaa heitä ja auttaa heitä parantamaan elämänsä.

Näin voimakkaita olette, silloin kun olette harmoniassa.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä