16.5.10

Johdatuksesta johdatukseen

Heiii Rakkaus! <3 Tuntuu, että siitä on valovuosia aikaa, kun kirjoitin tänne viimeksi, niin hirveästi on taas ehtinyt sattua ja tapahtua. Aloitan alusta, eli torstaista. :)

Heräsin Amma-talosta ystäväni huoneesta, joka on Amma-kuvien ympäröimä ja jossa tuoksuu ihanat suitsukkeet. Vaikka ystäväni ei ollutkaan fyysisesti paikalla, nautin hänen energiastaan, joka muistutti mun ensimmäisestä Intian matkastani, jossa olimme yhdessä. Tuli tosi ihana, kotoinen ja turvallinen olo. Kiitos Jaykulle! <3

Heti herättyäni päätin lähteä hiukan ulos kävelylle, kun koko päivä olisi kuitenkin touhua täynnä. Löysin tieni ihanille merenrantakallioille, joissa teinkin pienen meditaation. Päivä lähti siis mitä mainioimmin käyntiin! Ma-Om... Ma-Om...

Trippi kallioille oli toisestakin syystä merkityksellinen: bongasin kevään ensimmäiset valkovuokot! Tätä hetkeä olen odottanut! Mulle oli nimittäin kanavoitu viime syksynä, että "kun näet ensimmäiset valkovuokot, niin tarkkaile ketä ja mitä on silloin ympärilläsi. Mitä alkaa tapahtua, ja mikä on se asia, tilanne tai ihminen, joka ilmenee elämääsi silloin kun valkovuokot alkaa kukkimaan". No, kun siinä sitten elämääni analysoin, niin piirihän on vaihtunut aika totaalisesti, tekemiset muuttuneet radikaalisti, oma tietoisuus saanut täysin uuden muodon, ja jos fyysisiä juttuja miettii, niin ei kai se muutto Pohjanmaalle ja juuri ennen valkovuokkojen ilmestymistä valmistunut levykään sattumalta toteutuneet juuri tuolla aikavälillä... :)

Takaisin "kotiin" päästyäni hokasin yhtäkkiä, että niin, alkuperäisistä ajatuksista poiketen olen siis Helsingissä (daa!! :D), joten tälle päivälle sopimani haastattelu voitaisiinkin tehdä täällä. Se säästäisi kuvaaja/haastattelijan aikaa ja vaivaa, ettei tarvi lähteä Porvooseen saakka, johon meidän oli alunperin tarkoitus tehdä treffit. Soitin kuvaajalle, ja kohta olimmekin sopineet uuden tapaamisen - ja minnekäs muuallekaan kuin sinne samoille merenrantakallioille, jotka olin hetkeä aiemmin sopivasti löytänyt! Joten ei kun takaisin kallioille! Kuvaus tehtiin Finavia-lehteen, jossa oli aiheena matkamuistot. Mulla oli mukana kaksi Wienistä ostamaani n.5cm:n pituista, päiväunilla lepäävää enkelipoikaa, joiden kanssa makasin sielä kallioiden mättäillä ja silittelen vuorotellen heidän siipiään. Voitte varmasti kuvitella, miten huvittava näky olimme!

Enkelipoikiinkin liittyy hassu juttu. Olimme siis Wienissä vierailulla nelisen vuotta sitten silloisen poikaystäväni kanssa. Perusshoppailut ei juuri kiinnostaneet, joten pyysin kaupungilla pyöriessämme hiljaa mielessäni, että viekää mut nyt johonkin ihanaan paikkaan, joka olisi "munhenkinen" paikka. Kävelimme kortteleita ympäri, kun yhtäkkiä meitä alettiin viemään johonkin syrjäiselle kadulle. Ihmettelin mielessäni, että no mitä täälä nyt muka olisi, katu vain pienenee pienenemistään. Kunnes yhtäkkiä rakennusten välissä avautui pienen pieni aukea, jonka vasemmalla puolella avautui ovi mielenkiintoisen näköiseen liikkeeseen. No, sieltähän löytyikin sitten lilliputtiliike, jossa oli kaikkea mahdollista suitsukkeista kiviin, henkisiin kirjoihin ja cd:isiin, koriste-esineitä, koruja, sekä tietenkin enkelipatsaita. Siellä kaikkien eri kokoisten enkeleiden keskellä nököttivät minun enkelikaksospojat! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun pojat olivat jo matkalla kassan kautta uuteen kotiinsa!

Tälläinen samanlainen johdatus tapahtui muuten myös viime keväänä, kun olimme keikalla Tallinnan laivalla. Aina satamaan päästyämme mulla oli tapana käydä lenkillä Tallinnan Vanhassa Kaupungissa. Sielä pitkin mukulakivikatuja seikkaillessani taas pyysin, että löytyisi joku kiva saman tyyppinen liike, josta saisin käydä ostamassa ystävälleni synttärilahjan. Eikä aikaakaan, kun seisoin liikkeen edessä! Hassuinta oli, että olin kävellyt siitä joka päivä melkein vierestä, mutta eipä ollut sattunut silmään! :D


Mutta niin, Porvoon Aurinkosydän-konsertissa kans sattui ja tapahtui. Itsestäni tuntui, että kesti luvattoman kauan saada energiat kohdilleen, ja samaa olivat aistineet muutkin kokoonpanossamme. Mukaan tuli ex-tempore myös Miriam-ystäväni, joka tuli lopulta sitten laulamaankin. Kotimatkalla Porvoosta Helsinkiin keskustelumme syvenivät entisestään, joka johti siihen, että hän tarjoutui tekemään mulle seuraavana aamuna Aura-Soma-konsultaation."Aura-Soma® värisysteemi

Aura-Soma värisysteemi on sielun peili, kuin ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme. Sillä on taito yhdistää esoteeriset viisaudet värin ja valon avulla yhdeksi äärettömäksi kokonaisuudeksi, joka kuvastaa koko ihmiskunnan potentiaalia ja lahjoja tässä ajassa ja tässä paikassa. Mahdollisuutemme tällä hetkellä ovat rajattomat, on vain löydettävä oikeat työkalut myönteisten energioiden vapauttamiseen. Aura-Soma värisysteemi tarjoaa tunkeilemattoman vaihtoehdon omien voimavarojen kehittämiseen, jalostamiseen ja vastuun ottamiseen tavalla, joka koskettaa syvintä olemustamme sekä itsessämme että maapallolla, jolla elämme.
Väri on voimaa ja Aura-Soman kautta pääset nauttimaan värin tuomista eduista omassa elämässäsi. Tämän ovat myös huomanneet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa Australiasta Amerikkaan, Etelä-Afrikasta Suomen Lappiin saakka. Jotta sinun matkasi värien maailmassa olisi mutkattomampaa, olemme koonneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen ja muista Aura-Soma linkeistämme löydätkin lisää mielenkiintoista luettavaa.

Mitä on Aura-Soma?

Aura-Soma on värienergiasysteemi, joka antaa värien voimat käyttöösi konsultaation ja hoitotuotteiden kautta. Aura-Soma tuotteita käyttäessäsi voit kohottaa omaa hyvinvointiasi ja oppia tuntemaan itseäsi paremmin.
Tilaa Aura-Soma kirjallisuutta

Kuinka Aura-Soman värit toimivat?

Väri on hienojakoista värähtelyä. Aura-Soman kokeminen on kuin uusien, salaisten huoneiden löytäminen omasta itsestään. Aura-Soman värienergiat auttavat sinua tunkeutumaan tietoisuuteesi eri kerroksiin ja lähestymään mahdollisuuksien syvää kivijalkaa. Sisäiset ominaisuutesi nousevat pinnalle luonnollisesti ja vaivatta."Olen ollut Aura-Somasta tietoinen jo monta vuotta. Kuitenkaan se ei ole ennalta auennut minulle niin paljon, että olisin konsultaatioon koskaan lähtenyt. Nyt tilaisuus oli kuitenkin suoraan nenän edessä, joten en voinut olla siihen tarttumatta. Konsultaation aluksi asiakas ottaa hyllystä intuitiivisesti neljä puoleensavetävintä pulloa. Ensimmäinen pullo on "Sielu- tai Kohtalopullo", toinen "Terapiapullo", kolmas "Nykyhetkipullo" ja neljäs "Tulevaisuuspullo". Kukin pullo on numeroitu, ja niillä kaikilla on nimet. Yleisesti voidaan kuulemma ajatella, että kun on saanut tasapainotettua toisen pullon näyttämän tehtävän, niin vasta sen jälkeen pystyy toteuttamaan ykköspulloaan, eli Sieluntehtäväänsä täydessä voimassa. Mun ykköspullo oli nro.49, Uusi Sanansaattaja, toinen nro.76, Luottamus, kolmas nro.39, Egyptiläispullo/Nukketaiteilija ja neljä nro.22, Uudestisyntyminen/Herääminen.

Täytyy kyllä myöntää, että en kovinkaan suuria ylipäätään tästä systeemistä odottanut, mutta kävikin ilmi, että se olikin voimallisempi, mitä olin osannut odottaa. Olin nimittäin nostanut intuitiivisesti pullot, jotka kertoivat minusta kaiken. Olin totaalisen hämmästynyt, melkein pöyristynyt! Pystyin allekirjoittamaan täysin sen, mitä Miriam mulle pulloista konsultoi. Tuli paljon vahvistuksia sekä jo tiedostetuille jutuille, mutta myös sellaisille, joiden olin nähnyt kyllä tekevän tuloa elämääni, mutta jotka vielä hiukan uinuivat. Esim.tuo nykyhetkipullon, eli Egyptiläispullon esiinmarssi oli todella huikea juttu, joka käynnisti nyt aika ison prosessin.
Egypti on nimittäin noussut mulle nyt huomaamattani tämän tästä tietoisuuteen. Pari viikkoa sitten huomasimme erään ystäväni kanssa, kuinka yhden enkelipatsaani pää on muotoiltu ihan Egyptin kuningatar Nefertitin pään muotoiseksi. Samassa muistin, että olin juuri pari päivää aikaisemmin pidellyt käsissäni kaulakorua, jonka olin teettänyt Egyptissä ollessani samana päivänä, kun Irakin sota syttyi. Paikallinen taiteilija kirjoitti koruun hieroglyfein nimeni. Jostain syystä en ole voinut korua juurikaan pitää. Se on tuntunut lähinnä ahdistavalta. Yhtä ahdistavalta, kuin kyseinen matkakin. Muistan ajatelleeni, että tässä paikassa on jotain painostavaa, että tämä oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kertani, kun Egyptiin lähden - vaikka astrologini sanoi muutama vuosi Egyptin vierailun jälkeen, että mulla on samaisessa maassa ollut joku edellisistä elämistänikin. Ilmeisesti ei sitten kovin onnellinen, kun tuollaisia tunteita paikasta nousi pintaan! :D Nyt en käynyt edes Luxorissa pyramideilla, vaikka se olisi kuulunut jo yleissivistykseenkin. Mutta ei, en pystynyt. Vasta nyt, melkein tasan seitsemän vuoden jälkeen olen tänään ripustanut korun kaulaani, ja se tuntuu nyt oikealta, hyvältä - ja erittäin voimalliselta. Kaiken huipuksi Egyptipullossa on juuri ne samat värit, jotka valitsin viime syksynä Intiassa sarikankaideni väreiksi, ja jotka koristavat nyt alttariani - violetti ja oranssinkulta. Ei ole sattumaa ei.

Eikä siiiiinä vielä kaikki! :D Nimittäin meillä käynnistyi Miriamin kanssa aivan huikea keskustelu näistä kaikista aiheista liittyen Egyptiin, ylösnousseisiin Mestareihin, Atlantikseen, Jeesukseen, ylösnousemukseen... Viimeinen laukaisu keskusteluun olivat Aura-Somaan kuuluvat kvintesenssit: 


"Aura-Soma® kvintesenssit

Aura-Soma kvintesenssit ovat yhteydessä ihmisen eetteri- ja astraalikehoon ja ne ovatkin käytössä hienovaraisempia kuin tasapainopullot tai pomanderit. Kvintesenssit pohjautuvat alkoholiliuokseen ja kuten muutkin Aura-Soma tuotteet, ne viritetään kvartsikiteiden ja puolijalokivien energioihin. Ruusukvartsi on kvartsiryhmän kivi, jota löytyy kaikista kvintesensseistä - se auttaa kohottamaan puhtaan rakkauden energiaa. Kivienergioiden lisäksi kvintesenssit sisältävät värien ja kasvien värähtelyjä eteeristen öljyjen ja yrttien muodossa.

Kvintesenssejä voi käyttää milloin tahansa, mutta parhaat hetket mielestämme ovat nukkumaan mennessä tai meditaatiota varten, koska kvintesenssit auttavat meitä tunnistamaan sisäisen kauneutemme ja heijastamaan käyttäjänsä parhaita ominaisuuksia omaan värisäteeseensä liittyen. Näitä usein alitajuisia viestejä on hyvä käsitellä unessa, meditaation tai mietiskelyn hiljaisuudessa.
Aura-Soma kvintesenssejä on saatavana 25 ml muovisissa tippapulloissa, lasisina 2,5 ml minisuihkeina sekä 100 ml ilmanraikastajina tummansinisissä lasipulloissa. Uutuutena ovat myös 20 ml huonetuoksut eli ilmanraikastajasuihkeet seuraavista kvintesensseistä: El Morya, Lady Nada, Serapis Bey, St Germain ja Orion & Angelica.

Serapis bey - kirkas

Raikkaan mausteinen Serapis Bey kvintesenssi on kirkkaudessaan puhdistava jokaisella tasolla, sen sanotaan jopa vapauttavan karmisia siteitä. Se auttaa ymmärtämään kärsimystä, konflikteja ja kipua kaikilla olemuksemme tasoilla vapauttaen siten menneisyydestä. Kivien ja mineraalien kanssa työsken- nellessä Serapis Bey sointuu eritoten vuorikiteeseen ja tätä kvintesenssiä suositellaankin kivien puhdis- tamiseen terapiatilojen ohella. Yhdessä Serapis Beyn kanssa voi käyttää Lady Nada kvintesenssiä, joka vahvistaa rakastaen puhdistuvaa olemustamme."

***

Tuoksutin tietenkin ensin niitä pulloja, joissa oli oman Aura-Soma-lajitelmani värit. Ei tuntunut missään. Mutta kun sain käsiini Serapis Bey-pullon, niin hyvä etten itkuun purskahtanut. Se oli siinä: mun paratiisi, mun unelma, mun Jumala, mun Amma, mun Elämä, mun Taivas, mun Kaikki. Hyvä Luoja sentään! Ei nimittäin tarvi parfyymejä enää tämän jälkeen kaupasta ostella. Joskin viimeinenkin parfyymi on aika monen vuoden takaa... :D Nyt mun oma Serapis Bey on jo tilauksessa.

Sain Miriamilta vielä pari kirjavinkkiä, jotka saattaisivat kuulemma mua kiinnostaa. Kerroinkin hänelle, että on ollut kumma juttu, kun mikään kirja ei ole tuntunut pitkään aikaan "riittävän", että missäköhän nyt oikein mennään... No, hän suositteli, että etsisin käsiini Serapis Beyn Ylösnousemuksen sekä Elisabeth Haichin Vihkimyksen. Googlasin jälkimmäisen, ja Timo Teide kirjoittaa näin:


"Havaintoja tästä ajasta;
Elämäsi on vihkimyskoe megaevoluutiossa

Elämme maailmassa, jossa uneksimme parhaillaan todeksi vihkimyskoetta. Joskus aiemmin vihkimyskokeet suoritettiin kenties erilaisissa yhteisöissä tahi mysteerikouluissa. Nyt ne suoritetaan yhteisössä nimeltään ihmiskunta, mysteerikoulussa nimeltään elämä. Sisäiset vihkimykset tietoon, totuuteen, valtaan ja vastuuseen. Totuus, rakkaus, anteeksianto. Kolme sanaa, joiden merkitystä, ihmiselle ja ihmiskunnalle koetellaan, ehkä kovemmin kuin koskaan. Elämme megaevoluution aikakautta. Haaste on todellinen. Pelko tai rakkaus. Tuhoutuminen tai säilyminen. On myös kyse yksilön ja yhteisön suhteesta. On kysymys riippuvuudesta yhteisöön, sen uskomuksiin ja arvoihin, suhteessa riippumattomuuteen ja totuuden tavoitteluun. Uskontojen pyhistä kirjoista tutuiksi tulleet viittaukset "hyvän ja pahan kamppailuihin lopun aikoina" ovat saaneet mitä arkipäiväisempiä ilmentymiä maailmassamme. Tosin tämä maailma, tai pikemminkin ihmisen ymmärrys maailmasta, on niin materialisoitunut, että yhtäläisyyksiä vanhojen pyhien tekstien tai ennustusten ja nykyajan tapahtumien välille ei aina osata tai haluta vetää. Tämä sama ilmiö on tullut vastaan myös näiden vanhojen tekstien avaruudellisia yhteyksiä kuvailevissa kertomuksissa. Kyvyttömyys, tai haluttomuus, nähdä todellisuuskuvaa koettelevia yhtäläisyyksiä, muinaisten kirjoitusten ja nykyajan välillä, lienee seurausta supistetusta ymmärryksestä ja materialisoituneesta todellisuuskuvasta. Rehellisyydestä tai objektiivisuudesta ei kai sentään voi olla kysymys, puhumattakaan tieteellisyydestä, vaikka näin joskus väitetään.

Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen! (Matt.7:14) 

Tuskin koskaan aiemmin on totuutta koeteltu niin rankasti kuin viime vuosina. Maailma kiehuu ja totuus verhoillaan yhteneväksi tiettyjen valtapyrkimysten ja taloudellis-poliittisten päämäärien kanssa. Tätä totuutta kertovat mediavälineet ympäri planeetan. Vimmaisella tulituksella toiset totuudet pyritään siirtämään roskakoriin, menneisyyteen. Ihmiset luottavat siihen, että se, mitä uutisissa kerrotaan on totta. Ihmiset luottavat siihen, että tämä todellisuus on totta ja ainoa tosi todellisuus. Jotkut jopa uskottelevat itselleen ja toisilleen, että yhä kiihtyvä elämän rytmi, ja sivuvaikutuksista piittaamaton, jatkuva taloudellinen kasvu tuovat mukanaan onnellisuuden. Tätä ilosanomaa kerrotaan totuutena. Jälleen kerran meitä koetellaan, minua ja sinua. Jotkut haluavat auktorisoida totuuden. Vaihtoehtoisia totuuksia pyritään kitkemään sanoin ja jopa kriminalisoimalla. Joskus tämän likaisen työn hoiti kirkko, nyt se tehtävä on kenties politiikalla ja markkinavoimilla. Työkaluina käytetään yhä monimutkaisempia ja järeämpiä välineitä, eikä tuossa työssä ihmiselämän arvo ole kovinkaan suuri. Monissa maailman tapahtumissa ja terroriteoissa syyllinen löytyy sieltä, missä käsiä pestään kiivaimmin koko mediakoneiston voimalla.

Elisabeth Haichin opetukset tehokäytössä 

Elisabeth Heichin, "Vihkimys" kirjassa esittelemät 12 kaksoisominaisuutta ovat maailmanluokan tehotestissä. Olemmeko oppineet mitään evoluution saatossa? Käytämmekö ominaisuuksiamme tuhoavasti? Noissa 12:sta kaksoisominaisuudessa tiivistyy koko ihmisenä toimimisen kirjo. Kaksoisominaisuudet ovat: vaikeneminen - puhuminen, vastaanottavuus - kyky torjua vaikutukset, totteleminen - hallitseminen, nöyryys - itseluottamus, salamannopeus - harkinta, kaiken hyväksyminen - erottelukyky, varovaisuus - rohkeus, ei minkään omistaminen - kaiken hallinta, mihinkään sitoutumattomuus - uskollisuus, julkinen esiintyminen - huomaamaton toiminta, kuoleman halveksunta - elämän kunnioitus, välinpitämättömyys - rakkaus (Haich, Vihkimys, ISBN 952-90-3350-8) Kyvykkyyttä ilmentää kaksoisominaisuuksia rakentavasti koetellaan kiivaasti. Yksilötasolla ja kollektiivisella tasolla. Sinun elämässäsi ja minun elämässäni. Meidän suhteessamme ja suhtautumisessa toisiimme, sekä maailman tilaan ja tilanteisiin.

Elämän koulun luonne on muuttunut viime aikoina. Ihmiset ominaisuuksineen ovat pysyneet kutakuinkin samankaltaisina, mutta näytelmään on tullut mukaan uusia tekijöitä. Globalisaatio ja transsendentaalisten kokemusten lisääntyminen etenevät sellaisella vauhdilla, että saattaa olla vaikeuksia pysyä mukana. Seuraava merkittävä tekijä lienevät avaruudelliset yhteydet ja niiden julkituominen planeetan laajuisesti. Edellä mainittuihin liittyy vielä kolmaskin uudenlainen ja ikään kuin pinnan alla kypsyvä tekijä, lapset. Ominaisuuksiltaan, psyykkisiltä kyvyiltään, tietoisuudeltaan ja rakkauden määrältään, aivan uudenlaista laajuutta todeksi elävät lapset. Tämä on suuri asia.

Tietoisuuden evoluutio ja avaruudelliset yhteydet avautuvat sisäisesti. Ihmiskollektiivi on kokemassa vertaansa vailla olevaa positiivista muutosta sisältä päin. Samanaikaisesti planeettaa moukaroidaan armottomammin kuin koskaan. Megaevoluution positiivista visiota jarruttavat voimat iskevät kiivaasti, synnyttävät toisaalla yltäkylläisyyttä ja toisaalla köyhyyttä. Tätä taistelua seuratessaan, mediavälineiltä ja monilta ihmisyksilöiltä, jää helposti havaitsematta todellisempi kehitys. Se ei pääse otsikoihin eikä uutisiin. Kuitenkin se kypsyy ja versoo ihmisissä. Rakkaus. Maailman tila saadaan ja usein halutaankin saada näyttämään surkeammalta kuin se on. Ei tarvitse edes valehdella. Riittää että valikoidaan tieto, jota välitetään ihmisille. Näin kylvetään pelkoa ja epäluuloisuutta, ajatuksiin ja toimintaan, joiden avulla hallitaan ja rahastetaan.

Syyt ja seuraukset ovat usein vaikeammin hahmotettavissa maailmassa, jossa etäisyydet näiden välillä kasvavat. Maantieteelliset ja henkiset etäisyydet. Eräs mysteerikoulun, tämän elämän, kollektiivinen testi on luottamus ja erottelukyky. Tämä koettelee kaikkia kansakuntia, jokaista ihmistä, ympäri planeetan. Tällä hetkellä. Nyt. Tämä on loistava mahdollisuus. Kulkea ahtaasta portista. Elämän mysteerikoulussa kyvykkyyttämme ja halukkuuttamme tarkastella asioita planeetan laajuisesti koetellaan. Ekologiset asiat eivät maiden rajoja tunne ja yhä vähemmän rajoja tuntevat kaupalliset ja poliittisetkaan tekijät. Yksityiselämämme ja lähipiirimme lisäksi, meidän fyysistäkin maailmankuvaamme ovat tulleet muokkaamaan planetaariset asiat. Tiedostamisessa on kysymys rakkaudesta. Rakkaus tiedostaa sen minkä pelko kätkee, kirjoitin kirjassani "Rakkaudella". Asia lienee ajankohtaisempi kuin koskaan, tässä maailmassa, jonka todellinen valtahierarkia käyttää demokratiaa kulissina. Suurin totuus ja se ainoa todella merkittävä totuus on sinussa, minussa ja jokaisessa ihmisessä. Olemme täällä opettaaksemme tuota totuutta itsellemme. Vasta opittuamme itse, voimme opettaa toisiamme. Oma oppiminen on totuuksien todeksi elämistä omassa elämässä. Tämä vaatii yksilöltä yhä enemmän, sillä harhautuksen demoninen voima on kiihtynyt. Se on suorastaan vallannut yhteiskuntamme tai pikemminkin olemme rakentaneet tämän hetkiset rakenteet tuon harhan perustalle. Tässäkin on ahdas portti ja testi kaksoisominaisuuksille. Tämä myös koettelee ihmisyksilön intuitiota, sillä oman sisäisen äänensä joutuu asettamaan yhä suuremmassa määrin vastakkain jonkin yleisesti hyväksytyn toimintatavan tai asenteen kanssa. Rakkaus. Tähän voimme saada vihkimyksen vain itseltämme. Vapaaehtoisesti."

***

Ja tämäkin vielä:
Serapis Bey oli Atlantiksella Ylipappina Valkoisen Liekin ylläpitäjä ja toi tämän Liekin Egyptiin, missä hän oli tuonelan jumala Ekhnaton, joka vastasi ylösnousemuksesta Luxorissa. Hänen henkinen ashraminsa oli nimenomaan Luxorissa. Puuuhh..... :D 
On niin mieletöntä, kun todellakin kaikki on Yhtä. Kaikkiin asioihin voi tulla ihan mitä kautta tahansa, mistä uskonnosta tai suuntauksesta tahansa, ja AINA kaikki kertoo loppujen lopuksi yhdestä ja samasta asiasta, eri termein vain. Ja mieletöntä on tämä synkronismi. Kaikki liittyy kaikkeen, kaikki kietoutuu lopulta toisiinsa.

Niin, ja nyt alkaa kuulostaa varmasti kummalta, mutta me teimme perjantaina Aura-Soma-konsultaation jälkeen Miriamin kanssa kahdestaan vielä ihan oman Egyptivihkimyksen. Se ei ollut mitenkään suunniteltua, niin vain kuului tehdä. Kuin manifestoidaksemme asiat pöydälle, jotta ne voidaan käsitellä ja puhdistaa. Ehkä kohta olen valmis lähtemään sinne pyramideillekin, uudestaan Egyptiin.

Loppupäivä menikin sitten vihkimyksen myötä - ja tuoksuteltuani jumalaista Serapis Bey-kvintesenssiä - voimallisissa tunnelmissa. Istuin Regatalla meren äärellä Taka-Töölössä koko päivän, ja ihmiset ympärilläni vain vaihtuivat. Illalla menin vielä satsangiin, ja yöksi sitten Hyvinkäälle ystäväni luo. Ja mitä siellä sitten tapahtui, niin ei varmasti enää yllätä ketään! :D Lähdimme vielä yökävelylle metsään, shamaanirumpu mukana, kesäyöntuoksuista nauttien. Ja kun saavuimme takaisin, niin mitähän ystäväni minulle sitten esitteleekään: Serapis Beyn Ylösnousemus-kirjan. *syvä, kiitollinen huokaus hymyssä suin* Kiitos, kiitos, kiitos!!!! <3

Kirja on nyt jo luettu. Ja sitähän se oli, kotoista, voimallista asiaa, joka johti uusiin luonnollisiin toimenpiteisiin. Nimittäin eilen kun tulin kotiin, niin alkoi puhdistautuminen. Hain ensinnäkin isän luota Olgan ja loput kamat, jotka oli roudattu sinne suoraan kylätalolta, kun äänitykset loppui. Kotiin päästyäni nauroin, kun koti oli vielä yli viikon takaisissa torstai-illan asetuksissa, jolloin täällä oli Valon Enkelit-ilta! Lähdin nimittäin silloin saman tien ajamaan Helsinkiin aamukeikalle, ja ihme kyllä kukaan enkeli ei ollut käynyt paikkoja järjestämässä! :D Oli kuin aika olisi pysähtynyt puolentoista viikon taakse asunnossani. Aloin sitten purkamaan autosta lastia ja järjestämään paikkoja. Pesin viisi koneellista pyykkiä: lakanoita, pyyhkeitä etc.jotka olivat kylätalolla milloin bändin käytössä, milloin akustiikan säätäjinä, milloin lämmikkeinä. Imuroin ja tiskasin, poltin suitsukkeita ja soitin bhajaneita. Yön päälle kävin vielä kävelyllä ja laitoin saunan lämpiämään.

Eilen päivällä olin Lempäälässä ollessani käynyt laulattamassa lapsia ja pitkästä aikaa myös "shoppailemassa", hakemassa Body Shopista kasvokuorinta-aineen. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa levykuvia, ja sitä varten pitäisi tehdä vähän valmisteluja. Tuntuu, että siivoaminen ja saunominen jatkoi sitä vihkimystä, puhdistautumista, jonka Miriamin kanssa aloitimme. Jo viikko sitten alkoi tuntua myös siltä, että kohta olisi aika aloittaa paasto, joka on tehnyt tuloaan jo viime joulukuusta lähtien. Ja nyt vihdoin tuntuu siltä, että nyt on aika. Olin onnistunut keventämään ruokavaliota parin viime päivän ajan, ja viime yön saunominen ja tämän päivän Ylösnousemuksen loppuunlukeminen antoivat asialle vielä viimeisen vahvistuksen.Tänään olen viettänyt sitten erittäin hiljaista päivää. Puhelin on ollut kiinni koko päivän, netinkin olen pitänyt kiinni suurimman osan ajasta. Sen sijaan olen vain lukenut, meditoinut ja nauttinut auringosta (joka saa meditoidessa kuvittelemaan, että olen Intiassa Äidin luona <3). Tein ulkonaollessani myös huikean huomion. Mun terassi on sen verran iso, että siellä mahtuu joogaamaan!!!!!!! Niinpä kannoin joogamaton tyhjälle terassille ja avot, uusi joogapaikka oli syntynyt! Suunnittelin jo, että jos huomenaamulla vain yhtään sää sallii, niin menen tekemään treenin heti aamusta ulos terassille.

Muutenkin tänään on ollut aika nunnafiilarit taas! :D Tuli olo, että puhelin saa olla tulevan viikon vähintään äänettömällä, ja tietokone mahdollisimman paljon kiinni. Ensi viikolla on kyllä ohjelmaa, mutta matkustaa ei tarvi ennen perjantaita, joten käännyn hetkeksi sisäänpäin, vietän retriitinomaisen viikon, paastoan, hiljennyn, joogaan ja meditoin. Lempipuuhaani!


Valoa viikkoosi!

Serapis Beyn sanoin:

Jumalallisen rakkauden merkeissä jään luoksenne,
Deepthi

Ps. Lisäänpä tähän nyt vielä kanavoinninkin, kuinkas "sattuikaan", että siinäkin puhutaan Egyptistä, Luxorista, ylösnousemuksesta ja vihkimyksistä....

****
LÄPINÄKYVYYS

Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Toukokuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Kun olemme astuneet Härän täysikuuhun (Vedan mukaan, Skorpioni lännessä), mikä johtaa meidät toukokuuhun, siitä alkavaa aikaa kutsutaan esoteerisesti Wesak-juhlaksi. Se on vuosittainen planeettajakso, mikä välittää valaistumisen sädepiirteen niille, jotka ovat vastaanottavia saadakseen impulsseja korkeammalta itseltään. Tämä valaistumisen sädepiirre on yksi tapa kuvata sitä korkeampaan älykkyyskenttään pääsyä, minkä voimme saada, kun meidät yhdistetään toiseen ulottuvuustaajuuteen. Korkeammat ulottuvuudet sisältävät korkeampia energiataajuuksia, mitkä lähettävät älykkyyskenttää. On valtavasti älykkyyskenttäkerroksia ja ihmisillä on tietoisuusvoima kyetä erottamaan (kun näitä kykyjä kehitetään), mistä älykkyys on lähtöisin.

Tämän erottelukyvyn oppiminen on henkinen vihkimys tai integroitu ylösnousemusprosessi, mitä on opetettu monissa esoteerisissa mysteerikouluissa. Sekä pimeyden että valon aikomukset voivat vaikuttaa aineen laatuun ja myös vääristää sitä ihmisen egon väärinkäytöllä ja negatiivisella avaruusolentomanipuloinnilla. Lopullisena tavoitteena kaikissa tilanteissa on polariteettien yhdistäminen, missä on kyse alempien tiheysmallien syntetisoinnista korkeampiin taajuuksiin. Näin kehitymme sille energiaälykkyystasolle, mikä on olemassa puhtaana ykseystietoisuutena. Henkinen vihkimys polariteettien yhdistämisen kautta on osa universaalia luomismekanismia ja luonnostaan siinä fysiikassa, mikä hallitsee niitä evoluutiosuunnan lakeja, jotka lisäävät ja kehittävät tietoisuuden laajentumista yhtenäisälykkyydeksi. (Yhtenäisälykkyys on synonyymi kosmiselle Kristus-prinsiipille.)

Kun kehitymme ruumiillistuman korkeampiin vihkimyksiin, pystymme lisääntyvässä määrin tulemaan läpinäkyväksi ulkoisen ympäristön energioille. Oppiminen tulemaan läpinäkyväksi ulkoisille paineille ja energioille, on välttämätön taito tänä aikana. Tämä alkaa täydellisellä neutraalisuudella (tuomitsemattomuudella) kaikkea sitä kohtaan, mitä tarkkaillaan ulkoisesti. Hyvä harjoitus on nyt vahvistaa ja kehittää tarkkailijatietoisuuttanne (nyt-hetkessä) sisältämään neutraalin mielleyhtymän kaikkiin tapahtumiin, olosuhteisiin ja tilanteisiin parhaan kykynne mukaisesti. Tämä merkitsee, että vähemmän todennäköisesti puututte tai sotkeudutte ulkoisiin tapahtumiin, jotka kuluttavat energiaanne. Energiakenttänne suojaaminen tulemalla muista riippumattomaksi ja sisäisesti ohjautuvaksi on tärkeää tänä aikana. (12D-kilpiharjoitus on alkeet tämän energeettisen riippumattomuuden oppimiseen.)

Tänä aikana ihmiskunnalla on lisääntynyt pääsy korkeampiin älykkyyskenttiin (vastaa ohjelmakanavaa), missä korkeammalla itsellämme on identiteettiasema. Nämä ajankohtaiset tähtiasetelmat auttavat meitä suuresti kommunikoinnin selkeydessä korkeamman itsemme tai sisäisen Kristus-itsemme kanssa. Monet meistä vihitään henkisesti nyt. (Lukekaa englanniksi lisää Wesakista täältä souledout.org/wesak/wesakfestival03/wesakfestoverview.html)

Sininen lootussydän -vihkimys

Olemme astuneet henkisen vihkimyksen ulottuvuuteen, mikä aktivoi henkikehon seuraavan ketjun ja johtaa ihmiskunnan yhteen planetaariseen ylösnousemusaaltojaksoon. Tämän vuoden planetaarinen ylösnousemusaalto liittyy indigo-kristallitähteen, mikä sytytettäessä järjestää uudelleen kuudennen chakramme, kuudennen "aksiatonaalilinjamme", kuudennen DNA-leimamme ja sen prosessit, jotka kontrolloivat kolmatta silmäämme ja korkeampaa aivotoimintaamme. Se kontrolloi myös indigoulottuvuustaajuuksien pyörimisvauhtia ja sitä, miten ne moduloituvat siihen kuudennen kerroksen valokehomme, mikä yhdistää fyysisen kehomme taas sen sielumatriisienergioihin (sielumatriisikehot ovat 4D-5D-6D).

Tämä indigo-kristallitähti on valokehomme toiminto ja se on korkeammassa sydänkeskuksessa, kateenkorvachakrassa. Tämä aktivointi syventää sydänchakran täydempään laajentumiseen, kun se transformoi sydänkanavat vihreästä 4D-energiasta juokseviksi taajuuksiksi sinivihreästä siniseen. Tätä prosessia nimitetään esoteerisesti aktivoidun lootus-kristallisydänvalokehon siniseksi lootuskukaksi, kuten on kuvattu egyptiläisissä ja hindulaisissa henkisissä vihkimyskulttuureissa. Sininen lootuskukka egyptiläisen temppelin hieroglyfeissä viittasi henkisesti vihityn ihmisen sydänchakraan ikuisena ja elävänä Jumalan kristallimatriisina. Monet temppelipiirrokset kuvaavat egyptiläisiä pitämässä sinistä lootuskukkaa kädessään. Suojelijoiden näkökulmasta tätä symbolia ei alun perin tarkoitettu edustamaan oikeaa "sinistä kukkaa", jota käytettiin joidenkin egyptologien mukaan hallusinogeeninä. Lootuskukan pyhää öljyä käytettiin korkeiden papitarten rituaaleissa ja sitä hierottiin sydänchakraan edustamaan vihittävän halua avata kukkaan lootus, mikä on kristallisydänmatriisissa. Kun sininen lootus syttyi, vihittävä olisi ikuisesti yhdistynyt Jumallähteen elävän hengityksen kautta.

Tammikuun uutiset mainitsivat, että tämä olisi indigovuosi, mikä vastaa planeetan kuudennen ulottuvuuden indigoaaltoaktivointia ja sinisen sädeperheemme paluuta planeetalle tänä vuonna. Tämä on Suojelijatietoisuuden erityinen planeettaverkon kuntoutusprojekti, joka on käynnissä planeetan heräävän indigoväestön tukemiseksi.

Haudattujen paineiden räjähtäminen

Kun tämä on planetaarinen taajuustapahtuma, se merkitsee, että maapalloverkossa olevat tukokset keräävät painetta ja räjähtävät energeettisesti muuttamaan liikettä. Silloin kun uusi taajuusaltistus välittyy planeettakenttämme, sen on muutettava hiukkasten pyörimisvauhtia sopimaan muuttuviin sähkömagneettienergioihin. (Suojelijat ovat kuvanneet, että olemme yhdistämässä hiukkas- ja antihiukkaskenttiä ja kun nämä hiukkaset yhdistyvät, ne luovat kolmannen hiukkaskentän, mikä on neutraali.) Tämä hiukkasten yhdistyminen muuttaa myös elektroni-protonitasapainoa, mikä muuttaa planeetan magneettikenttää ja "planeetta-aivoja". Tämä tapahtuma luhistaa aikajanoja (hävittää kalvoja ulottuvuusverhojen väliltä), mikä sallii meidän nähdä visuaalisesti tai tietää tietoisesti tapahtumista, olosuhteista tai energioista, joita emme ole koskaan ennen tiedostaneet. Samanaikaisesti se miten nämä uudet energiat sulautuvat omaan henkiseen ja fyysiseen kehoomme, paljastuu meille henkilökohtaisilla tavoilla. Tällä on suuri vaikutus muutoksiin omassa biorytmissämme, aineenvaihduntajärjestelmässämme, neurokemiassamme ja syömis- ja nukkumistavoissamme.

Tämä merkitsee myös, että valtava määrä indigolapsia kokee nämä energiat "paineentyyppisenä" nopeutumisena tänä vuonna ja jatkossa. (Kaiken todennäköisyyden mukaisesti kuudennen DNA-leimatun indigon aistit ja kehittyneet kyvyt, jotka ovat aiemmin olleet horroksessa tai latentteja, alkavat aktivoitua.) Kun alamme taas yhdistyä näihin taajuuksiin, alamme muistaa, mitä meistä kytkettiin irti menneisyydessä solumuistitasolla. Silloin kun tunnemme solumuistin, se on nauhoitus menneestä historiatapahtumasta, mikä vaikuttaa siihen nykytietoisuustasoon, minkä koemme fyysisenä itsenämme. Kuitenkin nämä ovat ihmiskunnan kollektiivimuistoja, joita tulee nyt pintaan. Nämä ovat muistoja ja monissa tapauksissa traumoja, jotka ovat olleet syvälle haudattuna tiedostamattomaan ryhmämieleemme ja fyysiseen kehoomme. Niin kuin se kumuloitunut paine, mikä kerää vauhtia purkautuvassa tulivuoressa, näiden syvälle haudattujen energioiden on löydettävä tapa vapautua.

Tunnemme tämän tapahtuman vaikutuksen sen linssin kautta, mihin olemme ensisijaisesti keskittyneet kehossamme. Jotkut meistä ovat suuntautuneempia yhteen tai useampaan kehojärjestelmämme kerrokseen: fyysinen, tunne-, mentaalinen tai henkikeho. Yksi tai useampi kehokerroksemme voi tuntea sen intensiivisyyden, mitä planeetallamme nyt tapahtuu. Esimerkiksi jos prosessoit energioita enimmäkseen fyysisten tasojen kautta, luultavasti sinulla on ollut paljon limaista tukkoisuutta, ontelo- ja hengitysvaikeuksia, pää- ja kehosärkyjä, ihottumaa ja virustyyppisiä oireita. Jos prosessoit pääasiassa tunteellisesti, sinulla saattaa olla vihaa, surua, ahdistusta ja riippuvuuskäyttäytymistä. Jos prosessoit mentaalisesti, sinulla on saattanut olla häiritseviä tai riivaavia ajatusmuotoja ja kummallisia kuvia tai unenkaltaisia näkyjä. Jos prosessoit henkisesti, saatat tuntea neurologisia aistimuksia, värien tai geometrioiden välähdyksiä ja energeettistä supistumista ja laajentumista samanaikaisesti tietoisuudessasi. Ja sitten on niitä kunnianhimoisia indigoja, jotka saattavat kokea kaikkien kerrosten muuntuvan intensiivisenä henkisenä transformaatioprosessina!

Rotumuistin palaaminen

Näiden yhdistyvien taajuuksien vaikutus palauttaa kadotettuja tai aiemmin poistettuja muistikuvia planeettahistoriasta. Koska lajirotumuistimme palautuu (peräkkäisinä osina), se antaa pääsyn näihin kadotettuihin historioihin planetaarisessa tietoisuuskentässä. Monet meistä alkavat tuntea tai kokea näitä muistoja eikä näiden energioiden kanssa ole ehkä ollut helppoa.

Suurin osa Suojelijoiden auttavasta työstä liittyy sen ajatuksen avaamiseen ihmisille, että planetaarisista energiatukoksista tulee perimmiltään yksilön kehon tukoksia. Yksilöllisen kehomme, ihmisten kollektiivikehon ja planetaarisen kehon välillä on suora vuorovaikutusyhteys. Mitään energioiden erillisyyttä ei ole - on vain verhoja, jotka ovat samanaikaisesti nousseet, kun meille esitellään korkeammalla värähteleviä taajuusulottuvuuksia, mitkä avaavat kehomme ruumiillistumaan enemmän korkeampana Jumaitsenämme.

Kun käymme läpi ylösnousemusta ja henkistä vihkimystä, omasta kehostamme tulee hyvin herkistynyt planetaarisille muutoksille. Siinä missä meillä ei kerran ollut mitään muistikuvaa tai tietoisuutta siitä, että kehomme sisälsi planetaaristen tukosten kerroksia (kuten kollektiivinen ihmistuska tai vääristymät), monet meistä eivät nyt pysty täysin parantumaan, ennen kuin tartumme kollektiivisiin tuskakysymyksiin. Tärkein tapa tämän tekemiseen on löytää neutraalisuus ja olla olematta tuo kokemus tulemalla tarkkailijaksi. Mitä enemmän voitte olla tarkkailija, sitä helpommin voitte muuttaa tiheitä malleja korkeamman taajuusvärähtelyn malleiksi.

Se maantieteellinen alue missä lajirotumuisti yhdistyy, on Egyptissä sijaitsevat ulottuvuusportaalit. Giza Egyptissä on planeettamme sydänchakra ja portti astraalitasolle. Tämä planeetta-alue käy läpi monia taajuusmuutoksia, mitkä käynnistävät aiemmin horroksessa olleita portaaleja. Planeetalle on palaamassa valtava määrä informaatiota koskien ihmisten avaruusolentohistoriaa. Alamme nähdä ja havaita, että asioita (kuten käsitöitä) löydetään tai paljastetaan massoille. Jotkut näistä käsitöistä piilotetaan tai suunnataan toisaalle, koska ne selvästi vaikuttavat maailman uskonnolliseen oppijärjestelmään ja nykyään yhteiskunnallisesti hyväksyttyihin uskomuksiin ihmisen alkuperästä.

Pyramidit joita on kauan ajateltu Egyptin muinaisina hautakammioina, on todellisuudessa suunniteltu energian välityslaitteiksi. Muinaiset astronautit (avaruusolennot) jotka tulivat planeetalle, selvästi ymmärsivät, että laitettaessa pyramidirakenteita merkittävien planeettapyöreiden päälle saatiin voimaa tukemaan maan ihmisten energiatasapainoa, terveyttä ja korkeampaa tietoisuutta. Mikä olisi parempi pyörre energian vahvistamislaitteiden sijoittamiseksi kuin planeetan sydänchakra, mikä on Egyptissä? Mahdollisesti muinaiset avaruusolentoesi-isämme yrittivät auttaa meitä hyvin pimeän aikakauden läpi vahvistamalla kosmisia energioita vastaanotettavaksi näiden pyramidien kautta, planeettakehon tasapainottumisen tukemiseksi.

Saamme kohta nämä energialaitteet "päälle", mitä emme ole kokeneet viimeiseen 5000 vuoteen. Kesäkuun päivänseisaus näyttää olevan aikajana, mikä aloittaa muinaisen koodauksen ja äitikaaritaajuuksien (13. pilari, jota kuvattiin viime kuussa) välittämisen useampien planeetan pääpyörteiden kautta. Tämä vaikuttaisi aloittavan merkittävän Jumalan feminiinitasapainon palauttamisen energeettisesti maan kehoon.

Tasapainottuminen solumuistin kautta

Silloin kun voimme ymmärtää tai saada asiayhteyden siihen, mitä meissä (ja kehossamme) tapahtuu, useimmissa tapauksissa hämmennyksestä kumpuava energeettinen vastustaminen vapautuu ja henkilö tuntee paljon helpotusta kaikilla tasoilla. On jatkuvasti nähty, että silloin kun jokin kehojärjestelmän neljästä kerroksesta kokee tiedostamattoman tukoksen (kuten kipu, implantti tai ylösnousemusoire) ja mieli voi osallistua sen selvittämiseen saamalla asiayhteyden tapahtumalle, tukos muuttuu, paljastuu ja päästää irti otteestaan kehon sielumuistin siinä osassa. Näemme jatkuvasti tukoksien vapautuvan kehokerroksista, kun yksilö lukee osallistuen tätä materiaalia, sekä vapautumisia niiden ryhmäkehoista, jotka osallistuvat tähän uutiskirjeeseen. Jos tunnet niin itseäsi opastettavan, ehdotetaan, että ilmaiset ennen kunkin uutiskirjeen lukemista aikomuksen, että olet valmis ylittämään pelon ja päästämään irti jokaisesta vanhentuneesta mallista tai solumuistosta, joka estää rakkauden korkeinta ilmaisuasi.

Niiden tukosten vapauttaminen jotka kumpuavat siitä solumuistotraumasta, joka on haudattuna kehoon, on Suojelijatietoisuuden "kehotyön" yksi tarkoitus ja tehtävä. Mitä enemmän voimme resonoida sisäisen lähteemme (totuus) kanssa, sitä enemmän se värähtely vapauttaa meidät pelosta. Tänä aikana ihmiset palaavat takaisin sisäiseen lähteeseen solumuistiprosessin kautta.

Voimme palauttaa tietoisuusharmonian ja fyysisen energiatasapainon tarkkailemalla neutraalisti juurtuneiden muistojen ja niiden aikajanojen vapautumista. Tarkkaileminen korkeammasta Jumalitsestä käsin on tietoisuusvoima niiden vapauttamiseen neutraalisti.

Matelijoiden invaasiokausi

Yksi planetaarinen solumuisto, mikä paljastuu nyt ja tulee pintaan massatietoisuuskentissä, liittyy planeetan 5D-tähtiporttiin ja sen 5D-aikajanoihin, jotka liittyvät muistoihin matelijoiden invaasiosta. Solumuisto planeetan tietoisuuskentässä vastaa tallennettua historiakautta. Ehdottomasti kaikki mitä on koskaan tapahtunut tietoisuushistoriassa, on tallennettuna solumuistona planeettakehoon. Matelijat poistivat tai peittivät useimmat näistä invaasioon liittyvistä historiamuistoista. Tähtisiemen (verkkotyöntekijä) inkarnoitui tänne tehtävänään kuntouttaa verkot, jotta ne voivat energeettisesti lukea solumuistoja.

Verkon tietovirta palautetaan samalla tavalla kuin marketin kassa käyttää viivakoodilukijaa koodin tarkistamiseen tuotteen hintalapusta. Siihen päästään energiapuumerkkien lukemisella ja tämä toiminta on osa ylisielun ja korkeamman valokehon matriisia (ylisielumatriisi on 7D-8D-9D-kehot). Lisää tähtisiemeniä herää lukemaan näitä aikakausia. Kuitenkaan useimmat meistä eivät käsitä, mihin pääsemme, ja he sulkevat toiminnon pelosta. Monet meistä ovat siis juurtuneet 3D-mielenhallintajärjestelmään, mikä rajoittaa kykyämme sallia mielemme avautuminen ja todella katsoa sitä, mitä näemme tai aistimme. Neutraaliksi tuleminen on hyvin tehokasta, koska jos ei laita arvoa sille, mitä näkee, se mahdollistaa syvemmän yhdistymisen energiaan tai muistoon.

Muistot matelijoiden invaasiosta ovat osa ihmisten tiedostamatonta siemenpelkoa, mikä tulkitaan täällä ja käytetään terrorismina massakontrollointiin fyysisessä 3D-maailmassa. Suojelijanäkökulmasta sovelletaan kuntoutusohjelmaa näille maaverkon vakavasti vahingoittuneille alueille. Kun planeetan 5D-tähtiporttitaajuudet ovat saavuttaneet tietyn tason Suojelijoiden verkkokorjauksen vuoksi (viime vuoden projektina oli 5D-portaalityön ja väärän napatyön aloittaminen), pystymme pääsemään solumuistoihin, jotka piilotettiin noille planeettaverkkoalueille. Tämä merkitsee, että voidaan lukea, mitä tapahtui tai lisättiin hologrammisesti aikamatriisiin vääränä muistona.

Se minkä matelijarodut lisäsivät keinotekoisesti planeetan 5D-tähtiporttiin, sisältää aikakausimuistoja, jotka muuttivat kehoamme ja vahingoittivat geneettistä koodiamme. Tämä oli tapahtuma, mikä muutti ihmisrodun suuntaa, aloitti järjestyneiden uskontojen esittelemisen poliittisena kontrollointikoneena ja irrotti meidät täysin planeettamme äitielämänvoimasta noin 5000 vuotta sitten. Tämä tapahtuma vastaa sitä ymmärrystä, että tämä oli ihmisten sisäisen ryhmä-Kristuksen ristiinnaulitsemisen alku. Meitä estettiin yhdistymästä Jumalavanhempiemme taajuuteen ja sen tuska oli valtava.

Sisäisen planetaarisen tähtiporttijärjestelmämme joka tasolla on valkoinen aukko ja vastaava musta aukko, mikä toimii samalla tavalla kuin tieteen madonreiäksi kutsuma ilmiö. (Suojelijat ovat sulkeneet näitä sisäisiä tähtiportteja vuodesta 2005 saakka, erilaisten kontrolloijaorjuutusagendojen estämiseksi.) Alkuperäinen sisäinen 5D-temppelitähtiportin valkoinen aukko (hiukkasaikakentät) on Machu Picchulla ja sitä vastaava musta aukko (antihiukkasaikakentät) ovat Italiassa, Rooman Vatikaanissa. Vatikaanin kaupunki on kuuma paikka tänä aikana, koska se on tämän matelijainvaasiomuistopaljastuksen päälähde ja se on myöhemmin iskostanut väärää ristiinnaulitsemistarinaa ihmiskunnalle. Tämä aikakausi tulee nyt pintaan ja sen vaikutus voi tuntua voimakkaasti. Tämä alkaa muuttaa roomalaiskatolisen kirkon hallintojärjestelmää ja lisää siitä tulee julkiseen tietoon, mitä on ollut piilotettuna Vatikaanin holveihin.

Tämän invaasion vaikutus heikensi ihmiskehon toimintaa - immuniteettia sekä rauhas- ja elintoimintoja - ja esti Jumalan "äitipuolta" yhdistymästä maan ytimeen. Kontrolloijien planeettaan laittamaan perustaan viitataan sisäisen Kristuksen ristiinnaulitsemisimplantteina. Planeettamme ja sen päälle inkarnoitunut ihmisrotu ei ollut täysin nivottuna maaverkkoon (7D aksiatonaalilinjamme ristiinnaulitsemisimplanttien kautta) ja oli kyvytön saavuttamaan luonnonmukaista ylösnousemusta ja vapautumista reinkarnoitumisesta. Emme pystyneet tuntemaan enää Jumallähdeyhteyttämme emmekä yhteyttämme äitiimme ja feminiinisiin tasapainoprinsiippeihin. Alamme nyt muuttaa tätä ristiinnaulitsemistapahtumaa tulemalla tietoiseksi siitä, mitä tapahtui, jotta voimme korjata ja parantaa sen. Tämä vaatii, että Vatikaanin kaupunki paljastaa meille, mitä on ollut kätkössä, ja tulee tilivelvolliseksi teoistaan. Tämä alkaa purkaa parantumisprosessia ja siitä tulee Suojelijoiden valtava verkkokorjausprojekti 2011-2012.

Tämän ristiinnaulitsemismuiston tuska tuntuu hyvin latautuneena massatietoisuuskentissä tänä aikana. Useimmat ihmiset tuntevat voimakkaasti, mitä tapahtuu, mutta heillä ei kuitenkaan ole asiayhteyttä ymmärtää, mitä he itse asiassa tuntevat ja mistä se on lähtöisin. Tämä hämmennys pahentaa alhaisempia käyttäytymisimpulsseja, kun ihmiset toimivat näiden energioiden mukaisesti ilman mitään itsehillinnän tunnetta. Tiedostamattomissa ihmismassoissa ilmenee nyt enemmän "ajatusmuotoriivaamista".

Tänä aikana on tärkeää oppia tulemaan läpinäkyväksi näille ulkoisille energioille. Älkää kiinnittykö tai tuomitko mitään ulkoista käyttäytymistä, vain tarkkailkaa ja ylläpitäkää rauha sisällänne. Kuljemme merkittäviä kasvuvaiheita, mitkä vaativat meitä näkemään, mitä on tapahtunut rodullemme, jotta voimme tulla tietoiseksi ja valita parantumisen ja muutoksen. Muutos alkaa sisältämme.

Olemme tässä yhdessä ja seuraavaan kertaan saakka… Pysykää avatarasydänpolkunne valovoimassa! Olkaa lempeitä sydämeltänne ja toisillenne.

Rakkautta, Lisa

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________