12.5.10

Studiossa Osa 3: Elämä OnTalo alkaa jälleen hiljentyä. Kello raksuttaa edelleen liian kovaäänisesti seinällä. Pitäisköhän käydä ottamassa patterit pois....

Tänäänkin on ollut aivan hurja päivä. Saimme tehtyä tänään kokonaiset viisi biisiä! Eli näyttäisi siltä, että koko levyn pohjat on nyt äänitetty. Neljä ekaa tehtiin jo vuosi sitten Helsingissä, eilen tehtiin kolme ja tänään nämä viisi, aivan Parasta! Tänään oli muutenkin tosi hulabaloopäivä. Olin laittanut eilen muutamalle paikalliselle toimittajalle vinkkiä, että täällä ollaan, ja kas kummaa, Yle Pohjanmaa ottikin aamulla heti yhteyttä ja sanoivat tulevansa tekemään juttua sekä Pohjanmaan Uutisiin YLE2:lle että myöskin YLE Radio Pohjanmaahan! Sepäs oli kyllä aika mahtava juttu! Kaiken lisäksi lupasivat laittaa jutun myös Ylen Satumaa-sivustolle lähipäivinä.

Tässä vielä linkit, jos haluat käydä tsekkaamassa:
Yle Pohjanmaa
Yle Areena , kohdasta 4.59 alkaen.

Myös Hessu ja Afa olivat mukana kuvaamassa meidän touhuja koko päivän, ja Tarja Mustalammi oli tekemässä pientä haastattelua samaan syssyyn. Näiden lisäksi myös paikallinen Kunnallissanomat oli mukana koko alkuillan. Joten kyllä nyt on saanut papattaa asioista oikein olan takaa! But I Love It! <3

Ja mitä niihin lauluihin tulee..... niin H U H-H U H!!! Tämä tulee kyllä olemaan Voimallisin levyni Ikinä! Ensinnäkin biisit ovat hyvin monipuolisia, levyä on mahdoton kategorisoida mihinkään tiettyyn lokeroon - aivan niin kuin elämää yleensäkin. Se ei ole suoranaisesti pelkästään iskelmälevy, ei poplevy, ei rocklevy, ja silti siinä on puolia näistä kaikista, ihan sen takia, että ne kaikki puolet löytyvät myös minusta. Pyrin siihen, että en halua rajoittaa tekemisiäni mitenkään, vaan se mitä tulee luonnostaan, on annettava tulla. Itse satuin kuuntelemaan juuri vanhaa Celine Dionin The Reason-levyä ja totesin, että kappas, tämähän on ihan yhtä sillisalaattia kuin meikäläisenkin tuleva levy, joten eihän mulla ole silloin hätäpäivää, jos maailman starbatkin tekee asioita näin! :D Mun levyllä meno yltyy välillä suorastaan infernaaliseksi Lassen aivan tajuttomine kitarasooloineen, ja toisessa ääripäässä on täysin pelkistettyä, pysähtynyttä maailmaa, kun maalataan maalaismaisemaa paahtavasta, raukeasta kesäiltapäivästä, jossa ainut mikä liikkuu moneen tuntiin on yksinäinen kirjastoauto.

Illan päätteeksi kävimme eiliseen ja toissailtaiseen tapaan saunomassa isän luona, ja nyt kaikki muut ovat jo unten mailla. Ehkä on munkin aika mennä perässä. :)

Huomenna äänitetään vielä mun lauluja sillä välin, kun muut lähtevät käymään Kauhajoella päiväkeikalla. Iltapäivällä puretaan koko "studio", ja sitten suunnataankin jälleen Helsinkiin.

Elämä On.

Iloa!

Halein,
Deep