24.5.10

Vapaaksi murtautumista vai irtiottoa?


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
19.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Murtautuminen vapaaksi

Miten toukokuunne on sujunut tähän mennessä? Onko se ollut mitenkään odotustenne mukainen? No, siis olettaen, että teillä oli jotain odotuksia vielä jäljellä tässä prosessissa.

Jos toukokuu on ollut sotkuinen kuukausi ettekä kerta kaikkiaan pysty keksimään, miten siivota jälkiä, niin tervetuloa irtimurtautumisen kurjuuteen!

Olemme kirjaimellisesti - ja jollain tapaa yllättävästi - murtautumassa irti vanhasta itsestämme ja elämästämme ja purkamassa menneisyytemme vielä jäljellä olevia vanhentuneita jäänteitä, näennäisesti ilman tukea minkään korjaamiseen… järkyttävä juttu.

Jos tätä tapahtuu sinulle, jos elämästäsi on putoamassa pohja etkä näe, tunne tai tiedä mitään tapaa korjata rikkoutunutta, niin ei huolta - uutta tukea tulee aina purkamisprosessin lopussa, mutta ensin meidät pakotetaan istumaan paikallaan vielä viimeisen kerran ja tekemään vankan inventaarin elämästämme ja haluistamme, kaikesta minkä on lähdettävä ja kaikesta mikä tarvitsee päivitystä.

Toisin sanoen, tämä on SITÄ, viimeinen eläköön huuto tälle järjettömälle jaksolle - kohdataan, päästetään irti ja murtaudutaan vapaaksi väärinluodusta mönjästämme, ennen kuin uusi luomisjakso alkaa.

Kuulen, että tänä aikana on tärkeintä miettiä: "Mitä haluan uuteen elämääni?"

No niin, taatusti olemme miettineet, kuvitelleet, spekuloineet ja pohdiskelleet näitä toiveita vuosikymmenen ajan, kuitenkin tänä aikana - toukokuun puolivälistä heinäkuuhun - meidän on tarkasteltava halujamme vielä kerran varmistuaksemme, että ne ovat ehdottomasti korkein versio siitä, mitä haluamme, sitten kun alamme ottaa loogisia askelia kaiken luomiseksi ja toteuttamiseksi fyysiseen muotoon seuraavien vuosien aikana.

Tämä vapaaksi murtautuminen ei ole ollut mikään vitsi tässä kuussa - erityisesti kaiken maadoittuneen ja maallisen sekä taivaallisen tuen kera monet asiat fyysisessä elämässämme käyvät läpi radikaalia ja nopeaa transformaatiota.

Kerron, miten nämä "loppuunsaattamisenergiat" ilmentyvät omassa elämässäni:

Toukokuun alun jälkeen on tapahtunut seuraavaa: työnnettävä ruohonleikkurini lakkasi toimimasta; ajattava ruohonleikkurini räjähti; Jettani pohja putosi valtatielle; täysin uusi tietokoneeni - minkä ostamisessa monet teistä auttoivat - tarvitsee korjausta; autooni liittyvä yhteiskanne tuli juuri, mikä vaatii minua korvaamaan maton ja pehmusteen (omalla kustannuksella) ennen heinäkuuta, jotta voin nostaa syytteen saadakseni korvausta; sain muutosmaksun kotiini liittyvästä lainasta, mikä on neuvotteluvaiheessa; opiskelulainani tulivat ulos 15 vuoden lykkäysvaiheesta ja sitten sain kutsun valamiehistöön toukokuun kahdeksi viimeiseksi viikoksi, joiden aikana minun piti käynnistää uudet nettisivuni, joita olen työstänyt reilut kaksi vuotta… (lisää tästä pian!)

Kaikki tämä sen jättimäisen "Nagasaki-maakuopan" lisäksi, mitä kutsun pihaksi ja mikä syntyi rikkoutuneen vesiputken katastrofista, josta kirjoitin kuluneena talvena. Ks. kuvaa saadaksesi käsityksen tilanteesta (sivun lopussa tai consciousco-creationalcoaching.blogspot.com).

Niin juu, on helppoa pakahtua niiden asioiden määrään, joita korjattava, hoidettava ja maksettava tietämättä, mitä on seuraavaksi horisontissa tai miten saamme kaiken tapahtumaan, mutta pitäkää mielessä, että loppumisia ja alkamisia tapahtuu samanaikaisesti.

Onneksi elämä on kehää, spiraalina ylöspäin kulkevaa evoluutiota, mikä merkitsee, että joka kerta tullessamme ympyrän loppuun emme ole ainoastaan lopussa, vaan jälleen kerran alussa. Ainoa ongelma tässä systeemissä on, että loppu tulee ensin.

Niinpä kaikkien teidän muiden tapaan, jotka roikutte hiuskarvan varassa ja uitte epävarmuuden meressä, minunkin on odotettava kärsivällisesti (?) ja kiintymättä. Eikä tämä tapahdu vapaaehtoisesti - uskokaa minua - minun on päivittäin taisteltava vastaan intoa "panna asiat tapahtumaan", mutta siihen saakka kunnes tukea tulee, siinä ei todellakaan ole mitään itua. Sillä välin meidän on vain roikuttava mukana, pysyttävä keskittyneenä uusiin luomuksiinne, kunnes ne ilmentyvät, ja hallittava kaaosta.

Onneksi useimmat teistä tätä lukevista ovat tulleet mestareiksi odottamisessa ja sen katsomisessa, että elämä murenee altamme, joten tästä alkaa tulla tuttu juttu.

Ja selvyyden vuoksi… emme odota mitään ASIAA tapahtuvaksi. Odotamme universaalia ja energeettistä asetelmaa ja tukea inspiraation, selkeyden, motivaation, helppouden, sujuvuuden, tilaisuuksien jne. muodossa - kaikkia niitä asioita, jotka tulevat luoksemme luonnollisen eteenpäin liikkumisen virrassa - vastakohtana sille, että kurkotamme eteenpäin ja pakotamme asioita tapahtumaan.

Minusta Francis Lucille sanoi sen parhaiten: "Kaikki ponnistelu on tietämättömyyttä."

Syynä tähän suureen hajoamiseen kerralla on se, että on tosipaikka! Jotkut pääplaneetat "kiihdyttävät", joten kaikki ratkaisemattomat asiat, jotka tarvitsevat huomiotamme, tulevat nopeasti pintaan kesäkuun loppuun mennessä, jotta voimme hoitaa kaikki käytännön yksityiskohdat ja viimeistellä asiat. Ja tietäkää myös, ettei tilanne hellitä, ennen kuin olemme ratkaisseet kaiken. Toukokuun viimeisellä viikolla tahti kiihtyy vielä lisää, mikä kehottaa meitä siivoamaan sotkut sitä uusien energioiden aaltoa varten, mikä tulee edessämme olevasta uudesta taivaallisesta jaksosta (toukokuun lopulta kesäkuun alkupuolelle), jolloin otamme ensimmäiset vakaat askeleet täysin uudessa elämässämme.

Irtiotto

Jos et parhaillaan murtaudu vapaaksi (tai hajoa), saatat kokea toista ajankohtaista näkymää, mikä on samanlaista kuin vapaaksi murtautuminen ja mitä kutsun "irtiotoksi". Erona näiden kahden välillä on, että irtiotto on enemmän tunnetta heilumisesta vesiputouksen yllä ilman mitään, mistä tarttua kiinni tai ketään auttamassa. Se on tunnetta, että tämä elämä on ohi… mutta mitä nyt?

Tässä tilanteessa loppumiset ovat selvästi tässä tai näkyvissä, mutta alkuja EI löydy MISSÄÄN - ja jos löytyy, ei ole AAVISTUSTAKAAN, miten tästä niihin pääsee. Olet ehkä irtisanoutunut työstäsi tai myynyt kotisi tai liiketoimintasi tai jättänyt suhteen, muttei ole mitään yhteyttä tulevaan. Olet ehkä jäänyt ilmaan roikkumaan, ilman visiota, ilman inspiraatiota, ilman kotia - ja mikä pahinta - ilman intuitiivista kaukokatseisuutta. On vain sattumanvarainen luottamukseen perustuva teko, mikä uhmaa kaikkea logiikkaa ja saattaa saada sinut myös kyseenalaistamaan mielenterveytesi tai kysymään, oletko tehnyt jotain väärin tai ohittanut sydämesi seuraamiseen liittyvän merkin.

Ajattelet ehkä: "Teinkö kaiken tämän työn päätyäkseni TÄHÄN?"

Jos olet tässä tilassa, tiedä, että olet oikeilla raiteilla - me kaikki olemme. Me yksinkertaisesti leikkaamme irti kaikki siteet, jotka yhdistävät meidät alemman ulottuvuuden todellisuusmatriiseihin (vanhaan elämäämme) ja kun olemme viimeistelleet menneisyytemme kaikki yksityiskohdat, olemme valmiita ja asemissa seuraavan tason luomuksiimme.

Meitä härnättiin monta vuotta porkkanalla, mitä herpaantumatta jahtasimme, ja tavoittelimme sitä, minkä tiedämme syvällä sisällämme olevan paljastumassa - kuitenkaan ilman mitään fyysisiä todisteita. Nyt kun olemme tässä, porkkana on poissa, mutta valitettavasti on kaikki muukin - mukaan luettuna menneisyytemme ja tulevaisuutemme, mikä tekee meistä leijujia, emmekä kykene liikkumaan mihinkään suuntaan. Siis siihen saakka, kunnes opimme lentämään.

Olemme puhdistuneet niin monilla olemuksemme tasoilla, että kaikki tulevaisuudessa tai menneisyydessä vietetty liika aika voi suistaa meidät raiteilta, ja meistä on tullut niin keskittyneitä nykyisyyteen, että menneisyys ja tulevaisuus ovat kuin mielikuvituksemme keksintöä. Tässä on perseestä vain se, että nykyisyys on edelleen perseestä - muttei kauan. Uskomaton keveyden ja vapauden tunne siitä, että meidät on katkaistu irti vanhasta aikajanasta, on juuri valmiina räjäyttämään mielemme.

Uudestaan ja uudestaan kuulen, että olemme kirjaimellisesti sielusiirtymässämme - olemme MERKITTÄVÄN taivaallisen jakson lopussa ja uuden elämämme alussa - eikä tuo vuoroveden vaihtuminen, universaalin jakson vaihtuminen, ole vain niiden ulottuvilla, jotka odottavat tietoisesti sitä, vaan kaikkein maan asukkaiden.

Vakiintuminen

Viime viikkoina on ollut lähes mahdotonta ylläpitää tasapainoa. Energiat lisääntyvät ja vaihtelevat niin nopeasti, että keskuksemme löytäminen ja siinä pysyminen on saattanut olla vaikea haaste. Juuri kun ajattelee vakiintuneensa, jotain uutta tulee eteen ja tönäisee taas pois omasta keskuksesta. Onneksi tämä näyttää hellittäneen vähän tällä erää.

Silloin kun tällainen energia nousee, on HYVIN tärkeää suojata energiakenttänsä pysymällä neutraalina ulkoisille tapahtumille ja myrkyille (kiintymättömyys) ja ylläpitämällä vahvat rajat läsnäolon avulla. Matalammat energiat jotka pyyhkäisevät hyvin puhdistuneen (avosydämisen) sielun kenttään, voivat tuntua hyvin väkivaltaisilta ja vahingoittavilta, koska ne värähtelevät niin paljon alempana kuin luontainen olotilamme. Nämä alhaisemmat ajattelumuodot ja todellisuusrakenteet, joita nostetaan esiin merkittävien latausten aikana, ovat tähtisiementen kryptoniittiä. Ne voivat kirjaimellisesti imeä elämänvoiman ja saattaa polvilleen hetkessä.

Kun saamme valmiiksi maadoittumisemme ja yhdistymisemme, meistä tulee paljon vakaampia ja kestävämpiä näille energioille, mutta siihen saakka varmistakaa, että etsitte turvapaikan luonnosta, rakkaudesta, naurusta, luovuudesta tai mistä tahansa, mikä saa teidät pysymään keskittyneenä nykyhetkeen, kunnes myrsky menee ohi ja pöly laskeutuu.

Mitä nyt?

Olemme elämässämme merkittävässä risteyksessä, käännekohdassa. Olemme edelleen paljastumassa täyteen aitouteemme, mutta työntymässä toiselle puolelle ja valmistautumassa astumaan täysin uuteen fyysisen luomisen jaksoon, mikä rakentaa puitteet uudelle maapallolle.

Uuden kimpaleita on ehdottomasti tulossa ja vaikkemme vielä voi nähdä, miten ne sopivat yhteen, tai tuntea tietämme toiselle puolelle, voimme nähdä tai näemme pian fyysisiä ja loogisia askelia, joita meidän on otettava päästäksemme sinne. Ja tämä on vasta alkua, niitä tunnettuja muutoksia joita varten olemme tehneet työtä - mutta emme ole edes vielä koskettaneet niitä kvanttiläpimurtoja ja tuntemattomia mahdollisuuksia, jotka ovat pian räjäyttämässä auki seuraavan tason seikkailumme!

Uusi suuntamme selkenee seuraavien viikkojen aikana ja kun käännymme kulmasta, monet pitkään odotetut muutokset alkavat loksahdella täydellisesti paikoilleen. Nyt kun olemme täysin harmonisoituneet universumin rytmin kanssa, alamme elää keskittyneen läsnä ja täydellisellä ajoituksella, mikä varmistaa, että jokainen valintamme on korkein. Tämä uusi olemis- ja luomistila mahdollistaa meille vihdoinkin niiden fyysisten muutosten tekemisen, joita tarvitaan luomaan ulkoinen versio sisäisistä visioistamme.

Mitä seuraavaksi?


Itsemme siirtäminen menneisyydestä tulevaisuuteen on seuraavien kuuden viikon fokus.

Toukokuun lopusta kesäkuuhun jatkamme vanhan viimeistelemistä ja jätämme paljon menneisyyttä taakse. Jos onnistumme asioiden päättämisessä, niin kesäkuun alku tarjoaa meille kykyä astua täysin uuteen maailmaan. Tämä siirtymä voi olla nopea, epätavallinen tai odottamaton joillekin, mutta lopputulos on täysin harmoniassa aidon itsemme aidon elämän kanssa.

Matkamme seuraavassa taipaleessa on kyse täysin yhdistyneen ja karmattoman itsemme saattamisesta kokonaan uuteen maailmaan.

Kuten on todettu aiemmissa artikkeleissa, on myös niitä, jotka jäävät täysin eläkkeelle palvelemisesta - nämä sielut korvaa heräävien sielujen seuraava aalto ja tälle ryhmälle on nyt aika paistatella elämän leikkisyydessä. Nämä sielut tietävät hyvin, keitä he ovat, ja minulle kerrotaan, että "teitä ei enää vaadita pitämään pystyssä uuden maapallon energiapilareita".

"Haluaisimme myös mainita, että ne joiden tehtävänä oli luoda sähkömagneettisen energian voimakenttä planeetan tiettyjen maantieteellisten paikkojen ympärille, vapautetaan käyttämään korkeampia luomislahjojaan. Enää ei vaadita olemaan planeetan palveluksessa tällä tavalla, vaan seuraava energiatyöntekijäaalto astuu täyttämään nämä roolit.

Ja te joilla on sopimuksena palvella soturiprikaatina, luovutatte roolinne uudelle soturiaallolle. Näiden uusien soturien asemapaikkana on kuitenkin fyysinen maailma. Ei ole enää tarvetta siihen hiljaisuuteen, missä ensimmäinen soturiaalto pitäytyi - suuren toiminnan aika on lähestymässä." -Plejadilaiset

Fyysisiä tapahtumia


Normaalien kipujen ja särkyjen lisäksi puhdistamme paljon tahmaa alachakroistamme (1. ja 2.). Tämä voi merkitä paljon ALASELKÄKIPUA, jalkasärkyä, nivelheikkoutta, ruuansulatus-, virtsatie- tai sukupuolielinvaivoja ja -puhdistuksia (ärsyyntynyt suolisto-oireyhtymä, hiivasieni, loiseliöt, paksusuolentulehdus, Crohnin tauti, virtsaputkentulehdus, munuaiskivet, rakko- ja hiivatulehdus jne.) Nämä tulevat esiin parannettavaksi, kun valokehomme koskettaa elämämme fyysisimpiä osia. Nämä tasapainottomuudet menevät pois, kun olemme puhdistuneet, integroituneet ja maadoittuneet täysin fyysiseen muotoomme, mitä monet meistä viimeistelevät nyt.

"Bio-energeettisellä tasolla tapahtuu nyt vaihto hiilestä kristalliin, sähkömagneettisesta skalaariin. Tässä kuussa ja kesäkuun päivänseisaus/pimennysjaksoon saakka viimeistelette yhdistymistä mahdollistaaksenne näiden (skalaari)energioiden aktivoitumisen täysin aurakentässänne. Ne joilla on vaadittava valomäärä täyteen aktivoimiseen, valjastavat näiden skalaariaaltotaajuuksien mahdollisuuksia ja alkavat soveltaa niitä ulkoisessa maailmassa." -Plejadilaiset

Tunnetasolla puhdistamme rekkalasteittain pelkoa, mikä laukaisee näiden syvälle juurtuneiden solumuistojen, sairauksien ja tasapainottomuuksien vapautumisen fyysisessä kehossamme. Paljon ahdistusta tai levottomuuden tunnetta on maleksinut maisemissa ja on ollut myös epäsäännöllistä nukkumista, väsymystä, motivaation tai innostuksen puutetta, yleistä irrallisuuden tunnetta ja masennusta. Meidän pitäisi alkaa tuntea kohoamista näissä energioissa hetkellisesti.

Nähdään ensi kuussa!

Lauren


Emacs!


-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.