20.6.10

Kesäennuste 2010: Suuret tilaisuudet heräämiseen ja parantumiseen lisääntyvätKirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in (lightworkers.org)
19.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä kesä (kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin) on Tähtivanhimpien mukaan dynaamista muutosta ja heräämistä. Monet astrologit kertovat, että pari seuraavaa vuotta ovat arvaamattomia, kun planeetta-asetelmat voimistuvat lähestyessämme Maya-kalenterin loppupäivämäärää. Sitä ei kukaan tiedä, milloin tuo päivämäärä tarkkaan ottaen on, mutta on paljon spekulointia, mikä kaikki voi olla totta tai sitten ei. Tähtivanhimmat ovat kertoneet vuosia, että tässä kalenterin alusta alkamisessa ei ole niinkään kyse päivämäärästä, vaan tietoisuustasosta, mille ihmiskunta on noussut. Tämän kesän kosmiset ja planeettatapahtumat ovat ihmisille suuri mahdollisuus herätä ja parantua.

Seuraavien kolmen kuukauden aikana (tämä kesä) näemme epävakaata nopeutumista fyysisessä ja henkisessä maailmassamme. Ihmisten on vapautettava syvä sydäntietoisuus, mikä on ollut varastossa aionien ajan. Tämän voisi vapauttaa tulevat planeetta-asetelmat ja maailmanlaajuiset juhlat, jotka on suunniteltu tälle kesälle. Nämä arvaamattomat energiat vähenevät, kun käytämme valoamme ja energiaamme palvelemiseen ja kollektiivitietoisuuden lisäämiseen kaiken elämän yhtenäisyydestä ja ykseydestä.

Kaikki elämä tässä ulottuvuudessa on valtavan muutos- ja transformaatiopaineen alla. Voimme jo nähdä tapahtuvia muutoksia ekologisessa, taloudellisessa ja yhteiskunnallisessa ahdingossa. Voimme kaikki tuntea tämän paineen. Saamme nyt voimakkaita viestejä siitä, missä meidän täytyy olla ja olla olematta. Maaäiti puhuu ja kannustaa meitä kuuntelemaan. On tärkeää, että emme roiku pelosta vanhoissa suunnitelmissa tai tavoissa. Meidän on aika johtaa sydämellämme.

Maya-kalenterin päivämäärät, jotka osuvat 23.7. - 26.8., osoittautuvat myös hyvin voimakkaiksi, erityisesti 17. - 26.8. Päivänseisaukset ja päiväntasaukset ovat neljä voimakkainta päivää vuodessa kollektiiviseen työskentelyyn. Muinaiset ihmiset ovat tienneet, että näissä päivissä on voimakasta parantavaa energiaa ja näitä päiviä on käytetty ihmisten syvään parantamiseen ja herättämiseen. Osallistumalla seremoniaan päivänseisauksen voimassa meillä on tilaisuus kerätä tämä energia, ilmentää unelmiamme ja parantaa maailmaamme.

Se mitä aloitamme tällä tulevalla päivänseisauksella (21.6.), tuntuu tulevina vuosina. Meidän on palveltava ja alettava ilmentää unelmiamme. Edessä olevat päivät on reunustettu suurilla mahdollisuuksilla ja viisaudella, mitä tarvitaan herättämään ja muuttamaan ihmistietoisuus ja ilmentämään uusi maailma. Meidän on löydettävä se ratkaiseva ja välttämätön rohkeus nöyryydellä höystettynä, mikä mahdollistaa meille kulkemisen eteenpäin ja uuden maailman luomisen, mikä perustuu rakkauteen, myötätuntoon ja ykseyteen.

Täysikuun ja osittaisen kuunpimennyksen aikana 26.6. syntyy suurristiasetelma. Tämä suurristi voi olla hyvin optimistinen merkki ja monet kutsuvat sitä uuden hengen syntymäksi, mikä kohottaa energiaamme ja avaa sydäntämme. Jos katsomme taaksepäin, voimme muistaa vuoden 1999 suurristin ja se muutti omaa elämääni positiivisesti.

Tämä kesä (kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin) on maailmanlaajuisten dramaattisten muutosten intensiivistä aikaa, mitä reunustaa niiden asioiden loppuminen, mitä ei enää tarvita, ja uusien alkujen syntyminen. Kuten eräs vanha opettaja kerran sanoi minulle … "Ainoa tie ulos on läpi". Tähtivanhimmat sanovat, että tästä tiestä läpi tulee helpompi, jos teemme yhteistyötä toistemme kanssa, päästämme irti kiinnittymisestämme siihen, kuka on oikeassa tai väärässä, ja sallimme päivien vain ilmestyä esiin.

Lähetämme sydämemme koko perheellemme. Siunattua ja upeaa kesää!

Siunauksin Aluna ja Raphael

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________