19.6.10

Suhde Gaiaan

Heii!

Terveisiä tien päällä, täällä ollaan keskellä Itä-Suomen ihania maisemia! Eilen oli eka lavakeikkani seitsemän vuoden tauon jälkeen, ja Rotunainenkin sai ihan oikean ensiesityksensä Iskelmä Varkaudessa, ihanuutta! Nyt ennen kuin lähden seuraavaan keikkapaikkaan, niin haluan vielä välittää teille tämän alla olevan kanavoinnin.


Enkeli-Iloa ja Taivaan täydeltä Valoa Sydämeesi!


Deep
SUHDE GAIAAN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
24.4.2010 Mt. Shasta, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Aiheena on suhteemme Gaiaan ja myös selitys maapallon lämpenemisestä (mitä ei tapahdu) sekä vulkaanisen aktiivisuuden, gammasäderyöppyjen ja auringonpilkkujen lisääntymistä ja muuta. Tunnetteko asioiden nopeutuvan? Mitä jos teidän värähtelynne lisääntyy? Mikä on tulosta tavastanne havaita ympärillänne olevia asioita? Einstein puhui ajan suhteellisuudesta, mutta odotitteko todella joskus näkevänne sitä itsessänne?

Tämän kanavoinnin mukana tulee jotain tieteellisiä artikkeleita, jotka näyttävät olevan tässä tapauksessa samaa mieltä Kryonin kanssa.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Tähän kanavointiin tehtiin merkittävästi lisäyksiä! Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Mt. Shastalla, Kaliforniassa - kera Kryonin luettavaksi haluamien lisäyksien.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Täällä on energiaa, mikä edustaa kotia, ja joillekin teistä se on sankkaa. Kun kumppanini tulkitsee näitä sanoja hänelle antamistani ajatusryhmistä ja kuvista, teistä vaikuttaa, että minun ääneni puhuu näitä sanoja. Näinä vuosina kun hän on tehnyt tätä, tämä on todella parasta, mitä se voi tällä erää olla, sillä hänen tulkintansa antavat teille sydämen tunteita sekä järjen logiikkaa. Tämä merkitsee, että tämä kieli on kokonaista, sillä näiden kahden tasapaino antaa teille mahdollisuuden erottaa, että se mitä täällä tapahtuu, on todellista, aitoa ja virheetöntä.

Viime viikolla teidän aikaanne kumppanini oli toisessa maassa ja annoin hänelle informaatiota Gaiasta. Samalla neuvoin häntä olemaan nauhoittamatta sitä, jotta hän voisi kuulla sen, olla osana, ennakoida ja olla näin selkeämpi viestissä, joka nauhoitettaisiin. Se olisi nyt.

Niinpä tämän illan viesti on suhteestanne Gaiaan - mitä planeetalla tapahtuu, minkä ymmärrätte, joitain asioita ette kenties ymmärrä, katsaus joihinkin asioihin joita monet teistä eivät ole kuulleet ja sitten muutamia uusia asioita, joita ette ole ehkä kuulleet. Aloitamme muistamisen energiasta.

Maan alkuperäisasukkaat, muinaiset ihmiset, kunnioittivat planeettaa, jonka pinnalla he elivät. Se oli kuin isä/äiti heille ja he pitivät sitä kaikkien hyvien asioiden lähteenä. Se antoi ruokaa sekä metsästä että maasta [metsästys ja viljely]. Se antoi vettä ja suojaa, silloinkin kun se vaikutti vihaiselta. Sen ympärille kehittyi mytologia ja monia tarinoita oli olemassa. Monet entiset jumalat kuvasivat Gaian energiaa. Ja sen sijaan että siitä tehtiin singulaarinen/yksittäinen, jumaluus jaettiin usein moniin, jumalankaltaisiin energioihin - meri, ilma, vilja, aurinko, lämpö ja kylmyys. Mutta tämä oli aina kunnioitusta. Tätä näkemystä on ylläpidetty pisimpään planeetalla ja se on ollut alkuperäisasukkaiden keskuudessa vielä muutama sata vuotta sitten … aina kunnioitusta.

Lemurialaiset näkivät sen ja olivat ensimmäisten joukossa, jotka muodostivat "protokollan" Gaian kanssa ja näkivät sen tietoisuutena, jolle olette sittemmin antaneet nimeksi Luontoäiti. Ja tästä tietoisuudesta haluamme puhua tänään.

Lemurialaiset keksivät, että oli tasapaino, mikä voitaisiin saada aikaan luonnolle antamisen ja siltä saamisen välillä. Annetaan lahja ja niin Gaia antaa vastineeksi aina lahjoja pyydettäessä. Tämä anti sai aina aikaan tasapainon niille, jotka ajattelivat, että luonnolla on tietoisuus. Jos otitte jotain maasta, annoitte jotain takaisin … jotain yksinkertaista - mutta jotain minkä omistitte ja siinä oli teidän energiaanne.

Modernissa sivilisaatiossa, rakkaat ystävät, tätä ei ole ylläpidetä, edes valotyöntekijöiden keskuudessa - sillä te ette nouse ylös aamulla antamaan Gaialle. Saatatte tehdä kaikkia muita asioita - puhua soluillenne ja nähdä visioita, jotka punoutuvat korkeamman itsenne kanssa - mutta jotenkin se olento, joka on Gaia, jää taakse.

Tässä on siis kanavointi, joka kehottaa teitä muodostamaan uudestaan yhteyden maan energiaan. Tämä rakentaa tietoisuussillan ihmisen ja Gaian välille. Sillä Gaia on ihmisten palveluksessa ja se muuttaa itseään, kun tietoisuutenne muuttuu. Muistatteko lähtökohdan, jonka annoimme teille kauan sitten? Ihmisten tietoisuus menee itse asiassa maahan [kristalliverkko]. Tämä tallennetaan ja maapallo vastaa. Maaperä ei vastaa, mutta Gaia vastaa. Voitaisiin siis sanoa, että ihmiset ovat ohjaksissa ja vastuussa maapallon muutoksista.

Jos voitte käsittää tämän, niin teillä on merkittävä hallinta siihen, mitä maapallolla tapahtuu. Mutta teidän täytyy aloittaa muodostamalla suhde. Tällä hetkellä ihmiset vain katsovat sitä peloissaan ja sanovat: "Mitä tapahtuu? Pelkään näitä muutoksia, jotka ovat sen normaalitilanteen ulkopuolella, johon olen tottunut." Ihminen ei ymmärrä, että paljon siitä, mitä tapahtuu, on hänen aiheuttamaansa! Se ei aiheudu mistään, mitä ihminen on tehnyt ympäristölle, vaan ihmisen tietoisesta heräämisestä.

Muutatte aikaa

Tämän laittamiseksi asiayhteyteen, tarkastellaanpa taas kerran, mitä olemme sanoneet säästä. Kaksikymmentäyksi vuotta sitten laitoin kumppanini kirjoittamaan pienen valkoisen kirjan tulevaisuutenne mahdollisuuksista. Tuo tulevaisuus tapahtuu tänä päivänä. Pystyimme antamaan teille tämän profetian tuolloin, koska näimme hyvin voimakkaan mahdollisuuden niin suuren tietoisuusmuutoksen tapahtumiseen tällä planeetalla, että se vaikuttaisi Gaiaan. Ja se on vaikuttanut.

Se on niin syvällinen muutos, että olette ilmentäneet muutoksen ihmisen aikakehykseen ja siksi havaintoon todellisuudestanne - varoitus: tiedettä tulossa [Kryon hymyilee]. Tämä on sellaista, mitä emme odota kaikkien ymmärtävän, mutta aika on suhteellista. Se ei liiku vakiotahtia. Vaikka 3D-kellonne kulkevat vakiotahtia, ajan vauhti voi vaihdella, kuten myös jotkut kvanttiominaisuudet, joista emme nyt puhu. Asiat voivat näyttää nopeutuvan, mutta tämä tapahtuu suhteessa aikakehykseenne, ei korkeaan värähtelyynne. Ne näyttävät olevan vastakkaiset toisilleen.

Juna joka lähtee asemalta lähes valonnopeudella ja kulkee ympyrän, palaa asemalle eri ajassa kuin asema. Se on nuorempi ja asema on vanhempi. Kulkemalla nopeammin se hidasti omaa aikaansa, muttei kulkemansa radan tai jättämänsä aseman aikaa.

Kaksi kelloa rinnakkain voivat aloittaa yhdessä, mutta jos kiihdyttäisitte jotenkin toista kelloa - sanotaan, että täristätte sitä edestakaisin hyvin nopeasti - lopulta siinä ei ole sama aika kuin toisessa kellossa, sillä vauhti voi vaihdella aivan yhtä hyvin mennä vakiona eteenpäin. Tuo liikkeessä oleva kello olette te. Tuo kello joka ei liikkunut, on Gaia. Niinpä ensimmäinen havainto on, että asiat ympärillänne nopeutuvat. Totuus kuitenkin on, että värähtelynne lisääntyminen saa aikaan hitaamman kellon sisällänne - vauhti saa todellisuudessa aikaan hitaamman aikakehyksen. Mutta kun katsotte ikkunasta maailmaa, teidän hitaampi junanne saa vaikuttamaan, että elämä yleisesti ottaen liikkuu nopeammin.

Syynä on, että valotyöntekijä värähtelee paljon nopeammin kuin 20 vuotta sitten. "Tietoisuusvauhtinne" on hyvin paljon samanlainen kuin kvanttiominaisuudet, joita tutkitte, ja se saa aikaan jakautumisen ihmisten ja sen vanhan energian välille, missä he ennen olivat. Olette keskellä suurta muutosta ja 2012-valaistumisaikafraktaalin alkua. Gaia muuttuu vastaavasti, mutta Gaia ei ole ihminen. Gaia muuttuu toisilla tavoilla asuttamaan uuden ihmisvärähtelylisäyksenne. Mutta kun katsotte asioita ympärillänne, ne vaikuttavat kulkevan nopeammin. Joillekin tämä on ärsyttävää ja aiheuttaa jopa unettomuutta ja levottomuutta. Monet tuntevat sen.

Vaikka se onkin hämmentävää, niin totuus on, että tämän planeetan valotyöntekijät ovat saaneet aikaan tietoisuusmuutoksen viimeisten 23 vuoden aikana, mikä on muuttanut ihmistietoisuuden todellista värähtelynopeutta. Tämä on muuttanut ihmisten aikakehystä ja antanut havainnon maapallon kiihdyttämisestä. Havainto on, että olette nopeuttaneet aikaa. Todellisuus on, että tietoisuusaikakehyksenne liikkuu hitaampaa, enemmän hengen tapaan. Oletteko koskaan huomanneet, että Jumala liikkuu hitaasti ja ihmiset ovat kärsimätöntä porukkaa? Tämä johtuu siitä, että Jumalan aika ei ole teidän aikakehyksessänne. Tämä alkaa muuttua, kun kehitytte henkisesti. Tiesittekö, että maapallo luotiin seitsemässä päivässä? Ne olivat "Jumalan päiviä". Saatteko käsityksen?

Maapallon lämpeneminen - ei pitkällä tähtäyksellä

Säätila mikä teillä on tänä päivänä, ja kaikki sen huolestuttavat piirteet ovat tilanne, jonka pitäisi aikataulun mukaan tapahtua maan päällä joka tapauksessa. Kommentoin taas, että ne säämuutokset joita näette ja jotka minä ennustin 21 vuotta sitten, eivät ole yllätys. Muutoksia eivät aiheuta ilmaan päästämänne saasteet. Kutsutte sitä maapallon lämpenemiseksi ja se on mukana fraasi ja kenties se saa teidät päästämään vähemmän saasteita ilmaan - erittäin hyvä asia. Mutta sitä minkä näette tänä päivänä säätilamuutoksina, ei ole aiheuttaneet ihmiset, jotka laittavat asioita ilmaan. Se olisi tapahtunut joka tapauksessa noin 300 vuoden kuluttua.

Olemme kutsuneet tätä prosessia vesikierroksi, koska siinä on kyse vedestä, ei ilmasta. Vesi on Gaian ja näkemänne säätilakierron hallitseva ominaisuus. Vielä hallitsevampi on sen lämpötila. Kierto on jäästä vedeksi ja vedestä jääksi ja se on toistunut tällä planeetalla uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Se ei ole uutta. Se ei ole poikkeuksellista. Se ei ole pelottavaa. Mutta se on kierto, mitä modernit ihmiset eivät ole nähneet aiemmin ja kyse on pitkästä kierrosta, mikä ylittää ihmisen elämänkaaren. Siksi se on taipumusta sivuuttaa tai olla näkemättä ollenkaan!

Lemurialaisten aikana Tyynenmeren vesitaso oli melkein 120 metriä alempana ja se oli vain 50000 vuotta sitten. [Kryon kehottaa tiedettä tarkistamaan tämän - tuon ajankohdan vesitason.] Siinä oli vesikierto toiminnassa ja syynä sen alempana olemiseen oli, että hyvin paljon vettä oli varastoituna jääksi. Tänä päivänä käytte läpi uutta vesikiertoa, mikä johtaa lopulta viilenemiseen. Viime kerta oli 1400-luvulla - tiede näkee sen noin 1650-luvulla. Kuten on mainittu, se on niin hidasta, ettei ole muistikuvaa, että ihmisellä on ollut sellaisia, paitsi menneisyyden kirjoituksissa ja puiden vuosirenkaissa. Näiden muutosten aikajakso on niin pitkä, ettei sellaisia ympäristötilastoja ole ollut kuin tänä päivänä. Mutta voitte silti tarkastella puiden vuosirenkaita ja kallioiden juovia ja yleisesti selvittää, että muutama sata vuotta sitten teillä oli minijääkausi. Nyt teille on tulossa toinen.

Kyse ei ole hätätilanteesta eikä ole mitään pelättävää. Olette käyneet sen läpi aiemmin. Ihmiskunta on käynyt sen läpi aiemmin - jopa ilman teknologiaa - ja selviytynyt. Teidän täytyy vain tunnistaa se ja tehdä järjestelyjä päästäksenne pois tieltä - ja opetella kehittämään meriveden suolanpoistotapa, jotta ette jää janoisiksi [aiempi kanavointi puhuu tästä]. Kyse on 400-600 vuoden kierrosta, mutta sen käännekohdat ovat selviä ja se kestää vain noin 50 vuotta (siirtymä).

Kaksikymmentäyksi vuotta sitten kerroin teille, että tulisi aika, jolloin paikoissa joissa ei olisi koskaan ennen kasvatettu viljelykasveja, voitaisiin kasvattaa niitä. Olisi myös paikkoja, joissa vilja ei kasvaisi ja jotka olivat ennen olleet hedelmällisiä [Kryon-kirja yksi]. Kyse on vesikerrosta. Niinpä annan teille tämän: älkää huolestuko. Älkää pelätkö sitä, mitä näette tänä päivänä. Se muuttuu edessänne, mutta koska ette ole koskaan ennen nähneet sitä, se on pelottavaa ja se näyttää selittämättömältä. Siksi etsitte sille logiikkaa ja syytätte jotain, mitä ihminen on tehnyt. Se ei ole mitään, mitä ihminen on tehnyt. Kyse on Gaian vesikierrosta.

Ensimmäisenä haluamme tuoda teille tämän. Jää sulaa. Tiesitte tämän. Kun jää navoilla sulaa, niiden entisillä alueilla tapahtuu uskomaton painomuutos. Tapahtuu valtavaa muutosta jään painossa, jonkin verran maa-alueella ja jonkin verran vedessä, mutta jään paino keskittyy navoille. Kun se muuttuu vedeksi, paino jakautuu sitten ympäri maapalloa. Siksi ajatelkaa: paino mikä on planeetan navoilla, jakautuu nestemäisessä muodossa ympäri maankuorta. Kun jää sulaa, paino siirtyy valtavasti ohuelle maankuorelle. Siksi maankuori sopeutuu vastaavasti, mikä saa aikaan maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia. Katsokaa, missä tulivuoria purkautuu - lähellä napoja. Sanomme taas kerran teille, mitä olemme sanoneet aiemmin: Chile ei ole vielä nähnyt sen loppua, sillä siellä on tulivuori tai pari jotka todella haluavat purkautua. Tapahtuuko niin vai ei, on sen oppitunnin mahdollisuus, mistä tässä on kyse.

Onko teillä suhde Gaiaan vai ei? Pystyttekö antamaan ohjeita Gaialle, että se järisee vähemmän alueilla, jotka ovat asuttuja? Uskotteko, että teillä on tuo voima? Tämä on ihmisolento: tietoisuus hallitsee ainetta. Sillä on suhde planeettaan, joka haluaa kuulla teitä. Kun maankuori sopeutuu, teillä on enemmän järistyksiä. On enemmän vulkaanista toimintaa.

Valotyöntekijä, joka kuuntelet tässä huoneessa tai luket tätä, tuhansien teidän täytyy muodostaa uudestaan tuo suhde. Sitten katsokaa, mitä tapahtuu: maanjäristyksiä asumattomilla alueilla, merenalainen maanjäristys ilman tsunamia, tulivuorenpurkauksia jotka eivät vaikuta kehenkään. Se on mahdollista. Se on tehtävissä. Tätä tapahtuu tällä hetkellä Gaian osalta, joten älkää huolestuko äkillisestä aktiivisuuden lisääntymisestä. Sanomme, että se on normaalia. Sitä on tapahtunut joka ikinen kerta, kun jää on sulanut ja uudistunut.

Tässä on jotain, mitä teidän pitäisi tietää. Tiede tietää sen eikä kehitys noudata maapallon lämpenemisteoriaa. Jää sulaa altapäin. Katsokaa. Sillä ei ole mitään tekemistä ilman saasteiden kanssa. Tämä on luonnollisesti tapahtuvaa kiertoa, kun vesi lämpenee. Se myös lisää myrskyjen mahdollisuutta. Onko teillä suhde Gaian kanssa vai ei? Mitä haluaisitte kertoa Gaialle siitä, missä myrskyjä pitäisi olla? Seuraavatko ne vanhoja reittejä kuten aina? Tämä on lineaarista informaatiota. Vai voitteko kertoa Gaialle, että haluatte myrskyjen mieluummin seuraavan reittiä, missä ei ole ihmisiä tiellä?

Magnetismi: aina tekijänä muutoksessa

Monia asioita tapahtuu planeetalla tällä hetkellä. Magnetismi muuttuu myös. Aurinkokunnan ja erityisesti auringon magnetismilla on vaikutusta säätilaanne. Miten monia auringonpilkkuja olette nähneet viime aikoina? Mitä ajattelette maapallonne ilmaston korrelaatiosta aurinkoon, jolla on hyvin harvoja pilkkuja? Milloin voitte muistaa sellaista elämässänne? Mitä se merkitsee? Kerromme teille, rakkaat ihmisolennot, että tämä kaikki on suhteessa siihen, mitä maapallollanne tapahtuu. Ette ehkä ymmärrä tuota korrelaatiota, mutta kerron teille, että se on merkittävä. Mitä jos [astronomiavihje tulossa seuraavaksi] auringonpilkut on saanut aikaan gravitaatio- ja muut voimat, joita aiheutti kiertävät planeetat? Onko koskaan havaittu korrelaatiota auringonpilkkujen ja planeettojen aseman välillä? Liian kummallista? Kehotuksena on katsoa korrelaatioita.

Aurinko on sitä ympäröivien planeettojen moniulotteisten gravitaatio-ominaisuuksien napa. Siinä on moniulotteista informaatiota - kutsukaa sitä gravitaatiokuvioksi, jos haluatte - mitä aurinko generoi vuorokauden joka hetki. Kun planeetat vetävät ja työntävät aurinkokuntanne napaa [vaikuttavat aurinkoon gravitaation kautta], ne vaikuttavat auringon asentoon. Nämä kuviot ovat ainutlaatuisia joka päivä ja ne leikkaavat maapallon magneettikentän, kun ne räjäytetään auringosta aurinkotuulessa, kuten sitä kutsuisitte.

Aurinkotuuli on magneettinen heliosfääri ja sillä on hyvin moniulotteisia ominaisuuksia. Tämä magneettituuli iskee maahan kulkien magneettikentän poikki ja voitte nähdä sen! Kutsutte sitä revontuliksi. Kyse on yhden jättimäisen magneettikentän [aurinko] risteämisestä toisen kentän kanssa [maa]. Tiede kutsuu tätä risteämisilmiötä induktanssiksi. Tuossa risteävässä energiassa tapahtuu auringon informaatiokuvion [tuon hetken] siirto maan magneettiverkkoon. Tämä on se planeetan magneettiverkko, missä olette. Kaikki elämä on.

Nyt annamme teille informaatiota, mitä olemme antaneet teille aiemmin: merkaba. Tämä tahtoo sanoa, että DNA-leimanne - kenttä ympärillänne - vastaanottaa magneettiverkon aurinkoinformaatiota ja tuon kentän ohjeet välitetään suoraan DNA:han, mikä on myös magneettinen. Olen juuri antanut teille magneettisiirtoketjun, jonka ajattelette olevan esoteerinen. Se ei ole. Se on kovaa tiedettä. Mutta sen ajatteleminen, että aurinkokunnan moniulotteiset magneetti- ja gravitaatio-ominaisuudet menevät DNA:hanne, on erittäin esoteerista. Jotkut kutsuvat sitä astrologiaksi. Totuus on, että se on ihmiskuntaa ja myös Gaiaa varten! Sillä muistakaa, että maapallo on osa tuota magneettista informaatioketjua, joka kulkee solurakenteeseenne [magneettiverkko]. Se kertoo sille, milloin tehdä sen, mitä se tekee. Kaikki on yhteydessä. Miten yhteydessä olette siis Gaiaan? Miten paljon keskitytte tähän tietoisuuteen?

Asioita joita ette odota - gammaenergia

On toinen asia, mikä liittyy aiheeseen ja mikä tieteen on vielä ymmärrettävä. On toinen ohjejoukko Gaialle, mikä tulee odottamattomasta paikasta. Paljon energiaa osuu maapalloon - valtava määrä gammaenergian muodossa. Tiede ihmettelee, mistä se tulee, mutta tuo tieto karttelee. Tiede käsittää, että se on kosmista ja se tulee avaruudesta. Totuus on, että se tulee galaksin keskuksesta, mutta se vaikuttaa tulevan kaikkialta. Tämä johtuu siitä, että tällaisen energian pääominaisuus on, ettei se ole 3D:tä. Siksi sillä on kvanttisia [moniulotteisia] ominaisuuksia, jotka eivät kanna sijaintia tai alkuperäpaikkaa mukanaan. Tätä on vaikeaa selittää, mutta asiat todellisessa kvanttitilassa ovat kaikkialla, kietoutuneena yhtenä kaiken kanssa, olemisen universaalissa keitoksessa. Siksi ette voi sanoa sen tulevan "sieltä". Tieteessä on ennakkopäätelmä tästä, joten se ei ole täysin kummallista tätä lukevalle fyysikolle.

Esimerkiksi. Tiesittekö, että hyvin matalilla ja syvillä äänillä ei ole selvää suuntalähdettä? Toisin sanoen, ihmiskorva ei pysty kertomaan, mistä ne tulevat. Korkeat äänet ovat hyvin suunnallisia. Tämän testaaminen on helppoa. Laittakaa syvä-ääninen [hyvin vähän värähtelyä per sekunti] kaiutin piiloon huoneessa ettekä pysty tunnistamaan, mistä ääni tulee. Laittakaa normaali kaiutin huoneeseen [+ korkeita ääniä] ja voitte välittömästi kohdistaa, mistä ääni tulee. Syynä on, että matalissa äänissä värähtelyt ovat niin etäällä, että korva ei pysty erottamaan paikkaa. Sama periaate pätee kvanttitilassa oleville asioille. Ne eivät ole havaittavissa missään paikassa eikä mikään 3D-instrumentti paikallista, mistä ne tulevat. Itse asiassa koko ajatus "missä" on erittäin hassu, sillä "missä" on vain 3D-olentoja varten. Siksi "Jumala, missä olet?" on erittäin söpö ja yksinkertainen kysymys. Ja vastaus on "kyllä".

Galaksin keskuksessa on singulaarisuus, kuten tieteenne sitä kutsuu. Sitä kutsutaan myös mustaksi aukoksi. Olemme kertoneet teille, ettei ole mitään singulaarisuutta/yksittäisyyttä ja myös tieteenne tietää, että se on oksymoroni/mahdottomuus fysiikassa. Se on vain musta tila, jota kutsutaan reiäksi, koska ette pysty näkemään siinä yhtään valoa. Koska teille ei ole mitään moniulotteista fysiikkaa vielä ja koska teillä ei ole mitään instrumentteja, jotka voivat "nähdä" moniulotteisia asioita, ette vielä oikeastaan tiedä, mitä siellä itse asiassa on. Pitkään sen jälkeen kun kumppanini on jo poissa, voitte lukea näitä sanoja ja tietää totuuden, kun lopulta kehitätte näitä asioita. Sitten kun käännätte ne galaksin keskukseen, näette kaksi hyvin selvää lähdettä.

Singulaarisuuden sijasta siellä on polariteetti. Tämä polariteetti on moniulotteisen lain veto- ja työntöpiirre, mitä ette ole vielä löytäneet tai ainakaan tunnistaneet. Sitten kun teette sen, teillä on fysiikan kaksi puuttuvaa lakia, sillä niitä on kuusi eikä neljä. Tämä veto-työntöpolariteetti raikuu omaa moniulotteista viestiään koko galaksiin ja aurinkonne saa sen myös. Näillä polariteeteilla galaksinne keskuksessa on yhteys myös kaikkiin muihin galakseihin - aihe toista kanavointia varten. Voitaisiin sanoa, että aineella on viesti tai aineella jota ei voi nähdä, on viesti ja se osuu maahan jatkuvasti ja voimallisesti Gaialla "puhuvilla" tavoilla.

Tässä siis istut, ihmisolento, ja tunnet, että olet Luontoäidin tapahtumien uhri. Mutta kerromme sinulle tämän: tämän päivän viesti on herättämään taas suhteesi Luontoäidin, Gaia-lähteen kanssa. Sitten kun pystyt tekemään tämän, ymmärrät, että olet kaiken hallinnassa. Riippumatta siitä, mitä ohjeita on annettu vesikierrolle, vuodenajoille, sille minkä luulet olevan hallitsematonta, olet voimakkaampi, kuin voit kuvitella. Vulkaanisen aktiivisuuden ja maanjäristysten voimakkuutta ja sijaintia voidaan muuttaa tällä Gaia-suhteella ja alkuperäiskansat tiesivät sen! He osasivat tehdä sadetta, silloin kun sitä ei ollut ennustettu. Te kutsuitte sitä tietämättömyydeksi! He osasivat kasvattaa viljelykasveja pakoissa, missä niiden ei pitäisi kasvaa. Te kutsuitte sitä onnekkuudeksi. He kunnioittivat maata ja antoivat sille lahjoja - ja he saivat siltä. Tämä on ehdottomasti todellista ja sitä on kaikkialla historiassanne.

Ihmisillä on taipumusta ajatella, että he ovat hyvin uudenaikaisia ajattelussaan. Entisaikojen vanhimmat katsoisivat teitä ja pudistaisivat päätään. Te olette keksineet, miten tehdä koneita, tekoaivoja ja jopa elämää! Mutta olette jättäneet varsinaisen voiman pölyttymään.

Muutos

Nyt meistä tulee esoteerisia. Kuluneiden vuosien aikana on tapahtunut jotain. Olemme kuvanneet tätä menneisyydessä ja aiomme antaa sen teille taas kerran. Tämän tietoisuusmuutoksen ja sen lisäksi, että yritätte tajuta tätä kaikkea, on ominaisuus, joka alkaa näennäisesti nopeuttaa aikaa, kuten puhuimme. Taas kerran, kyse on havainnosta, jonka aiheuttaa nopeampi värähtelynne ja näin henkisen aikanne hidastuminen. Kuitenkin tämä saa aikaan vaikutelman, että se mitä on ympärillänne, on nopeutunut. Ajatelkaa sitä näin: monet teistä tuntevat värähtelevänsä nopeammin. Surisetteko? Tunteeko kukaan tähän yhteyttä? [Kryon hymyilee] Samanaikaisesti tunnette asioiden ympärillänne kulkevan nopeammin. Nyt tiedätte syyt tähän kaikkeen.

Jotkut teistä [valmistautuvat] itse asiassa menemään pisteestä A pisteeseen B nopeammin, kuin on mahdollista 3D:ssä [jopa autossanne]! Tämä ei ole niin kummallista, sillä te vain liikutte oman aikanne ja maapallon ajan välillä.

Sanoin, että puhuisin tästä ja tässä se on. Aiemmin syntymän ja kuoleman henkisessä tilanteessa, vanhassa energiassa, ihminen tulee planeetalle ja oppii, mitä haluaa oppia, ja sitten kuolee. Se mitä kutsutte kuolemaksi, on vain energiamuutos, ja kyse on tulemisesta ja lähtemisestä inkarnaatioon, mitä me kutsumme ilmaisuksi. Tässä tilanteessa vieraillaan kaksi kertaa Luomisluolassa - kerran tullessa ja kerran lähtiessä. Luomisluola - enemmän kuin esoteerinen - on fyysinen paikka, minkä olemme kertoneet olevan moniulotteinen. Siksi se on näkymätön eikä sitä koskaan löydetä. Mutta se on maan päällä ja sen täytyy olla sen Gaia-suhteen vuoksi. Ihmisolennon ydinsielutiedosto - se mikä on tiedostonne Luojan osana - on tallennettuna Luomisluolaan. Joka kerta tullessanne ja lähtiessänne herätätte tuon ilmaisumuodon energian.

Sitä voitaisiin kenties ajatella kristallirakenteena, missä on raita jokaisesta elämästänne [kuin puun vuosirenkaat]. Mutta se on akaasian henkinen kirjanpito maapalloa varten. Se on eri asia kuin akaasinen tiedosto, joka on DNA:ssanne. Se on erillinen tiedosto, mikä edustaa planeetan kirjanpitojärjestelmää. Ja näin se toimi menneisyydessä. Mitä tahansa saitte aikaan planeetalla, se muodosti kuollessanne olemuksen, joka jäi luolaan. Kaikki mitä olitte tienneet, tehneet ja oppineet, tuli osaksi Gaiaa. Siksi planeetan värähtelyn muodostaa se, mitä teette ja mitä teistä on tullut. Näin planeettanne värähtely joko lisääntyy tai vähenee riippuen siitä, mitä ihmiset tekevät kollektiivisesti ollessaan täällä.

Kun seuraavassa inkarnaatiossa tulitte planeetalle, kävitte ensin Luomisluolassa ja aktivoitte sielukristallienne olemuksen. Sitten elitte yhden elämän, kuolitte, palasitte Luomisluolaan ja kristalliin laitettiin uusi raita. Kaikki mitä olitte oppineet, talletettiin taas sinne, mitä olemme kutsuneet kristalliverkoksi. Tämä Gaian osa värähtelee esoteerisesti. Ja näin ihmistietoisuus on aiemmin vaikuttanut Gaiaan. Vuonna 1987 annoitte luvan muuttaa tätä järjestelmää.

Siksi olemme täällä. Minä saavuin 1989. Olen aina ollut täällä ja tulen aina olemaan. Verkkomuutosryhmä lähti 2002. Mutta viestejä alkoi ilmentyä 1989 ja kumppanini valmiuden avulla aloimme antaa teille viestejä, joita ei ollut aiemmin saatavilla, sillä maapallo ei värähdellyt riittävän korkealla saadakseen niitä.

Silloin muutitte sääntöjä [1987]. Se kohtasi metafyysisten ihmisten osalta vastustusta, että niin voisi olla, että esoteerinen järjestelmä kehittyisi. Sillä esoteerisen ajattelun ennakkoasenne oli aivan samanlainen kuin tieteessä: on staattinen järjestelmä, joka ei koskaan muutu ja on vain selvitettävä jonkin energiaominaisuudet, joka ei koskaan muutu, ja sitten pystytte kontrolloimaan sitä.

On erittäin vähän ymmärrystä tänä päivänä siitä, että myös fysiikan säännöt kehittyvät. Kun planeetta värähtelee korkeammalla, säännöt muuttuvat, kaavat muuttuvat. Tämä on yleisesti ottaen fysiikan kvanttiominaisuus ja niin on suuresti myös esoterian laita. Teillä on kehittyviä galakseja, kehittyviä aurinkokuntia, kehittyviä planeettoja ja kehittyvä tietoisuus. Tämä johtuu siitä, ettei ole mitään, kaikkea koskevia staattisia lakeja. Te vain muutitte niitä.

Vuodesta 1987 on ollut tämä uusi tilanne: ihmiset tulevat planeetalle, he käyvät Luomisluolassa ja laittavat olemuksensa kristalliin. Sitten he alkavat elää elämäänsä. Aa, mutta nyt kun he elävät elämäänsä, saavat oivalluksia, pitävät valoaan, oppivat, mitä heidän on opittava vanhoina sieluina, se menee suoraan kristalliverkkoon reaaliaikaisesti. Kuolemaa ei enää vaadita informaation siirtämiseksi planeettaan. Tämä uusi järjestelmä muuttaa myös sitä, miten kauan ihmiset pysyvät täällä. Vanhassa järjestelmässä, missä teidän täytyi kuolla, ennen kuin kristalliverkko saattoi saada sen, mitä olitte oppineet, oli välttämätöntä, että kuolette salliaksenne informaationne mennä Gaiaan luolan välityksellä. Nyt ei ole.

Kuunnelkaa. On aika alkaa ymmärtää, että elämänkaarenne on nyt omissa käsissänne. Se ei ole osa muinaista energiajärjestelmää, joka vaatii kuoleman siirtymistyökaluksi. Karmalla ei ole merkitystä ja täällä te olette halliten solurakennettanne, kristalliverkkoa, oppimaanne, planeettanne aikakehystä, vulkaanista aktiivisuutta, maanjäristyksiä ja myös sitä, milloin lähdette! Sanotte ehkä: "No, Kryon, todellisuudessa vain mestari voisi tehdä sen." Ja me sanomme: juuri niin! Opiskelette mestaruutta. Energiajärjestelmät jotka on annettu teille tänään, jotka ovat uusia ja ovat kehittyneet viimeisten 20 vuoden aikana, ovat mestaruusjärjestelmiä. Ne liittyvät havaintotapanne muuttamiseen itsestä. Olemme siis sanomassa, että olette hitaasti palaamassa muinaiseen järjestelmään, missä on voimakas suhde Gaian kanssa. Ja hän joka kanavoi Gaiaa, kertoo teille tämän, sillä hän tietää. Hän kertoo teille myös, että te ette ole aiheuttaneet maapallon lämpenemistä, koska hän tietää.

Tässä olemme, ihmisolento, kera tänään teille antamamme tiedon, joka kehottaa herättämään prosessin, josta jotkut teistä ovat tietämättömiä. Tämän päivän oppitunti on siis tämä: menkää tutkimaan alkuperäiskansoja, sillä he ymmärsivät oikein. Katsokaa pitkään niitä, jotka muokkasivat myös maata, jolla istumme, sillä he ymmärsivät oikein. Katsokaa heidän mytologiaansa ja löytäkää totuuden siemenet sieltä, sillä he ymmärsivät oikein. He näkivät Gaian ystävänä, äitinä/isänä.

Ennen kuin lopetamme, haluan palata periaatteisiin.

Kun alussa tulimme tänne käyttäen kommunikointiin kanavointia, kerroimme teille, että asiat olivat muuttuneet. Se mitä olemme juuri kuvanneet teille, on vain yksi muutoksista, ja se oli kiistanalaista. Mutta muutos jonka annan teille nyt, on vieläkin kiistanalaisempi. Se hämmentää paljon tunteita. Se on, että mestarit ovat itseoikeutettuja, ja te opettelette tulemaan mestareiksi. Kun värähtelette korkeammalla, kurkotatte vertauskuvallisesti koskettamaan Jumalan kasvoja itse. Mitään välittävää ihmistä tai prosessia ei tarvita, koskaan. Tarvitaan vain yksin kaapissa ihminen, joka löytää kaikki osansa. Katsokaa tässä olevaa majesteettisutta ja valoa. Tuntekaa itsearvostus. Se ei vaadi teitä tulemaan luennolle tai kuuntelemaan sydäntä lämmittävää kanavointia tai lukemaan jotain kirjaa. Vain oleminen yksin löytäen, kuka olette, on tie mestaruussukulinjaanne.

Vanha sielu, se on se, minkä olet tiennyt, minkä olet kadottanut ja minkä nyt taas löydät. Mene ulos itseoikeutettuna. Nämä asiat jotka tuon teille tällä kertaa, tänä päivänä, tällä tavalla, ovat totuus. Sillä tässä prosessissa sytytätte vieläkin suuremman valon. Tässä prosessissa se menee suoraan kristalliverkkoon ja Gaia reagoi. Ja ennen kuin tiedättekään, teillä on tuo prosenttiosuus, josta olemme puhuneet: alle puolen prosentin ihmiskunnasta on kylvettävä heräävän tietoisuuden siemen sisäänsä. Siunattu on se ihminen, joka esittää kysymyksiä, sillä kysymysten esittäminen sisäisestä Jumalasta on puhdas aikomus antaa tuon siemenen kasvaa tiedoksi ja ajan kuluessa viisaudeksi, sitten löytämiseksi.

Tässä on tämän päivän viesti. Siinä on kyse Gaiasta. Vai onko? Kenties kaikessa on kyse teistä? Ottakaa nämä annetut asiat ja tulkitkaa ne todellisuudeksenne. Tämä viesti näistä asioista annetaan tänään hyvin selvästi puhuvan vuoren varjossa [Mt. Shasta]. Perhettä on täällä ja jos katsotte tarkkaan, voitte nähdä, että heitä kulkee Shastan kaduilla, koska heidän on aika tehdä niin. Ja jos todella haluatte tietää enemmän siitä, vain menkää vähän ylöspäin ja kenties jotkut heistä jopa halaavat teitä. Ja te tiedätte sen.

Ja niin se on.

Kryon

______

Mielenkiintoisia linkkejä tieteestä, joka alkaa tukea Kryonin toteamuksia …

* Scientists Claim Earth Is Undergoing Natural Climate Shift - University of Wisconsin (Tiedemiehet väittävät maapallon käyvän läpi luonnollista ilmastomuutosta)
www.wisn.com/weather/18935841/detail.html

* New Ice Age 'to begin in 2014' - WorldNet Daily
(Uusi jääkausi alkaa 2014)
www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=155225

* Global Cooling Is Coming - and Beware the Big Chill, Scientist Warns - Fox NEWS
(Maapallo on jäähtymässä - ja varokaa suurta kylmyyttä, tiedemies varoittaa)
www.foxnews.com/scitech/2010/05/19/global-cooling-scientists-warming/

* Earth on the Brink of an Ice Age - Pravda, Moscow 2009
(Maapallo on jääkauden partaalla)
english.pravda.ru/science/earth/106922-0/

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
"Minä Olen Se, Mikä Minä Olen"