20.6.10

Täysi tietoisuus on pian käsillä

John Smallman 20.6.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Täysi tietoisuus on pian käsillä

Täysi tietoisuus - luonnollinen tilanne - on pian käsillä. Jotkut teistä saavat jo ennakkoaavistuksia, välähdyksiä tästä loistavasta olotilasta, ja jaatte kokemuksianne siitä. Tämä on ihastuttavaa koska se auttaa etsinnässänne tunnistaa kaikkien aistivien olentojen ykseys, ja jos kaikki ovat yhtä, niinkuin asianlaita tosiaan on, jakaminen ei ole vaihtoehto, se on välttämätöntä.

Kuten olen kertonut teille aikaisemmin, kaikki mitä ajattelette, sanotte tai teette vaikuttaa kaikkiin. Joten ottakaa asiaksenne vahvistaa tietoisuuttanne tästä tosiasiasta niin, että se ei koskaan lähde mielestänne. Sitten kysykää itseltänne jokaisesta ajatuksestanne - ajatuksesta, sanasta tai teosta - olisitteko todella onnellinen jos saisitte sen lahjana. Jos vastaus on ehdottomasti "kyllä", jakakaa se ilolla. Jos vastaus on yhtään vähemmän positiivinen, tietäen että mitä jaatte, myös vastaanotatte, päästäkää kiitollisuudella siitä irti ja jatkakaa eteenpäin, ja näin tehden ette ole jakaneet ettekä vastaanottaneet mitään mikä ei ole teidän arvoistanne tai on sopimatonta teille.

Kun teette tästä vakituisen tavan, huomaatte että ahdistus tai epäily vaivaa teitä paljon vähemmän, ja rauhan ja arvon tunteenne vahvistuu kun tunnistatte, että tämä oleminen paljastaa todellisen Itsenne - täydellisen rakastavan olennon jonka Isänne loi. Aluksi voitte tuntea ujoutta tai hermostuneisuutta koska olette niin tottuneet piilottamaan itsenne naamion tai valepuvun taakse tunteaksenne olonne turvalliseksi. Kun totutte paljastamaan todellisen Itsenne, nämä epäilyt ja ahdistukset haihtuvat ja huomaatte, että toiset hyväksyvät teidät ja toivottavat läsnäolonne tervetulleeksi suuremmalla luottamuksella ja kiitollisuudella. He sitten rohkaistuvat seuraamaan rakastavaa esimerkkiänne. Olemisella sanojensa mittainen voi olla ihmeellisiä, mitä hyödyllisimpiä seurauksia!

Olette täällä oppimassa, näyttämässä ja opettamassa Jumalan ääretöntä Rakkautta kaikkia Hänen luomia lapsiaan kohtaan, ja tarjoamalla ehdotonta rakkautta ja hyväksyntää kaikissa tilanteissa teette kaikkea tätä. Tämä ei tarkoita sitä, että sallisitte käyttää itseänne hyväksi, tai että sanoisitte "kyllä" jokaiseen pyyntöön minkä toiset tekevät. Se tarkoittaa, että ette hyökkää toisia vastaan ajatuksella, sanalla tai teolla, ettekä puolustaudu kun teitä vastaan hyökätään. Jos joku hyökkää teitä vastaan, ja jatkaa sitä huolimatta siitä, että ette vastusta, poistukaa tilanteesta hiljaa kommentoimatta (paitsi ehkä "Minun täytyy mennä nyt"), sillä selvästikin henkilö joka hyökkää ei hyväksy, että te hyväksytte hänet, eikä siis ole valmis tätä oppituntia varten. Jos henkilö on lähisukulainen tai ystävä tämä voi olla vaikeaa, mutta vaihtoehto on usein sanaton sopimus ylläpitää riippuvuussuhdetta missä kumpikaan teistä ei voi poistaa naamiotaan ja olla todellinen Itsenne. Riippuvuussuhde estää suuresti teidän henkistä kehitystänne ja myös toisen osapuolen; joten jos sitä ei voi ratkaista, on se parempi lopettaa.

Että voisitte tehdä järkevän päätöksen tällaisessa tilanteessa tarvitsette ehdottomasti huomattavan paljon hiljaista aikaa yksin, jolloin voitte pyytää apua henkisiltä oppailtanne. Voitte myös hakea ammattiapua pätevältä ja ammattitaitoiselta terapeutilta. Lopettamalla riippuvuussuhteen ette vain anna itsellenne teille oikeutetusti kuuluvaa parannuksen mahdollisuuden lahjaa, vaan annatte sen myös suhteen toiselle osapuolelle (vaikka voi hyvin olla että he eivät halua hyväksyä sitä), ja tätä on olla uskollinen Itsellenne ja tämä sallii pyhän rakkauden liekin kasvaa sisällänne.

Olette kaikki täällä rakastamassa ja auttamassa toisianne, mutta ette voi, eikä teidän pidä tyrkyttää apuanne toisille, koska ette millään voi tietää mitä toinen tarvitsee tai voi ottaa vastaan. Voitte antaa apua vain kun sitä pyydetään, aivan kuten taivaallinen Isänne tekee.

Suurella rakkaudella, Saul*****************  


http://www.therainbowscribe.com/hilarionsweeklymessage.htm
19.-26.6.2010
Rakkaat Valotyöläiset

Kun päivät kuluvat, tietäkää että olette onnistuneesti kulkeneet seuraavan askelen Ylösnousemuksen matkastanne ja että täytätte nyt fyysisiä, mentaalisia, emotionaalisia, spirituaalisia ja eteerisiä kehojanne suuremmalla Valolla. Kun tämä tapahtuu se vaikuttaa fyysiseen kehoonne ja tunteisiinne erityisesti, ja tämä kantaa veronsa energiakentissänne. Kun näin tapahtuu, varatkaa aikaa lepäämiseen ja olkaa hyvä itsellenne. Yrittäkää tasoittaa ajatusprosessinne ja pitää ne niin neutraaleina kuin mahdollista, sillä samalla kun ajattelette alemman värähtelyn ajatusta, se alkaa vääjäämättä vetää huomiotanne näihin matalampiin tasoihin ja draamoihin joita ympärillänne tapahtuu. Antautukaa puhtaalle Valkoiselle Valolle usein päivittäin ja ennen nukkumaanmenoa, ainoa mitä se vaatii on ilmaista aikomus, ja se on tehty.

Tämä viikko tulee olemaan hyvin tärkeä, koska monia suuria kristalleja jotka ovat olleet käyttämättömiä vuosituhansia aktivoidaan taas. Tulee tärkeitä ja merkityksellisiä taivaankappaleiden asentoja ja vielä suurempia energioita, tehokkaampia ja vahvempia kuin koskaan alkaa täyttää Maan ilmakehän ja kaikki Hänen päällään. Nämä voimakkaat energiat tuovat suuren puhdistuksen, ja henkilökohtaisen ja Maailman karman kasvattaminen nousee kaikkien elämään. Te Valotyöläiset olette jo valmistautuneita olemaan tämän liikkeen eturintamassa ja monet teistä ovat valmiita siirtymään seuraavaan vaiheeseen, yhdistymään Valokehonne, Kristus Itsenne kanssa.

Tämä tulee olemaan hyvin mielenkiintoista ja tiivistä aikaa kaikille Maan päällä, ja todella, myös Maalle Itselleen. Valonne ja aikomuksenne päivittäin, kutsuen Korkeampia Valon Voimia, tulevat auttamaan suuresti edessäolevina aikoina. Kun nämä suuret ja voimakkaat energiat koskettavat jokaista, tämä aloittaa muutoksia kaikilla tasoilla ja paljon riippuu jokaisen vastaanottajan tietoisuustasoista näistä energioista, sillä mitä suurempi tietoisuus siitä mitä on tapahtumassa, sen paremmin pysytään tasapainossa. Kerääntykää yhteen ryhmiin ja yhdistämään Valonne ja energianne ja ympäröikää Maan ilmakehä suurella Valoympyrällä ja lähettäkää Rakkautta tähän kenttään niin että, ajatuksella, se koskettaa joka ainutta sydäntä Maan päällä.

Rakkaus on voimakkain ja mahtavin voima olemassa. Mikään ei kestä sen muuntavia kykyjä, sillä sydän jota Valo on kerran koskettanut on ikuisiksi ajoiksi muuttunut. Tämä on haastavaa teille kaikille, sillä kun Rakkauden energia koskettaa jokaista sydäntä, kaikki mikä ei resonoi tämän suuren voiman kanssa alkaa poistua Olemuksestanne ja tulette tuntemaan ahdistusta, stressiä, jännitystä ja äärimmäistä väsymystä tulevina päivinä. Pysykää lujasti Polullanne ja muistuttakaa jatkuvasti itsellenne että te OLETTE Valo ja palvelette Valoa. Nukkukaa kun tarve valtaa teidät, ja kuunnelkaa kehonne kuiskauksia. Juokaa runsaasti vettä joka päivä ja varatkaa aikaa istua tai kävellä Luonnossa, sillä tämä auttaa teitä maadoittamaan näitä energioita kristalliytimeen ja pitämään teidät ja Maa vakaina.

Muistakaa kutsua meitä, olemme aina valmiita palvelemaan tarpeitanne.

Ensi viikkoon...

Minä Olen Hilarion

(c)2010 Marlene Swetlishoff
Tätä viestiä saa jakaa jos se postitetaan kokonaisuudessaan eikä mitään muuteta millään tavalla ja Scriben krediitti, copyright ja verkko-osoite mainitaan
www.therainbowscribe.com
Kiitos että liititte mukaan ylläolevan verkko-osoitteen tämän viestin mukana.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot