3.6.10

Vain tee se

Heimopäällikkö Josephia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
1.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Viime viikon artikkelissa "Eksyksissä" mainitsin yksityisen keskusteluni päällikkö Josephin kanssa. Hän auttoi minua tulkitsemaan kummallisen uneni. Tuossa keskustelussa oli osa, josta en puhunut viime viikolla. Osa jossa päällikkö Joseph "läksytti" minua tavastani älyllistää kaikki.

Minulla on ollut vuosikausia tapana olla supervarovainen, ennen kuin ryhdyn toimeen. Tavallisesti analysoin asiat hengiltä, vaikka sisäinen opastukseni oli kehottanut minua etenemään. Olen jokseenkin luopunut tuosta tavasta, vaikka saan toisinaan vielä itseni kiinni siitä.

Tämä oli vähän samanlainen kuin kokemukseni tuossa viime viikon unessa, kun kieltäydyin korkeamman itsen avusta. Sen sijaan että vain luotan sisäiseen opastukseeni (mikä on korkeampi itse), tutkin mielessäni kaikkia mahdollisia lopputulemia. Tehden usein itseni hulluksi tuossa prosessissa.

Aina kun päällikkö Joseph näkee minun tekevän tätä, hän kehottaa minua lopettamaan kaiken älyllistämisen ja vain tekemään sen.

Tässä on päällikkö Joseph.

Päällikkö Joseph


Ystävät, teidän täytyy vain olla nykyhetkessä sen sijaan, että yritätte ymmärtää tulevaisuutta. Yksi suurimmista haasteista monilla teistä on pääseminen ulos päästänne. Emme tarkoita hulluksi tulemista, vaan yksinkertaisesti tunteisiinne ja sisäiseen opastukseenne (eli korkeampaan itseenne) luottamista mielenne opastuksen sijasta.

Monia teistä on opetettu varhaislapsuudesta saakka olemaan luottamatta tunteisiinne, missä lapset ovat eksperttejä. Sen sijaan teitä on kehotettu luottamaan vain siihen, mitä teille sanotaan - tavallisesti mitä elämänne "auktoriteetit" sanovat. Nimittäin vanhemmat, opettajat, papit, valtionhallinto jne.

Luottamaan niihin epäilemättä tai kyselemättä. Ja sivuuttamaan sen, joka tietää paremmin - korkeampi itse, sisäinen opastus. Niin teille sanotaan.

Ei siis ole mikään ihme, että hyvin monet teistä tekevät niin, kuin John teki pitkään. Vaikka hän on ollut tietoisesti ja tarkoituksellisesti henkisellä polulla vuosikausia, toisinaan hän palaa takaisin tuohon kiusalliseen vanhaan tapaan laittaa sisäinen opastuksensa sivuun. Sitten hän tutkii mielessään "kaikkia mahdollisia lopputulemia", kuten hän asian ilmaisi. Usein siihen sisältyvät myös ne lopputulemat, joita hän ei halua. Kutsumme sitä peloksi ja huoleksi.

Ystävät, tämä on täysin tuottamatonta. Emme kehota sivuuttamaan ihmismielen merkittäviä voimia. Mutta kehotamme olemaan ottamatta mieltä, älyä, ylimmäksi voimaksi elämässänne. Se ei ole sitä!

Korkeampi itse puhuu teille monin tavoin, usein sisäisen opastuksen välityksellä. Tämä voi olla intuitiota, ennakkoaavistusta, vain jonkin tietämistä tietämättä, miten tietää sen.

Silloin kun saatte tällaista korkeampaa opastusta, tiedätte tämän epäilyksettä siitä, miltä se tuntuu. Se tuntuu aina hyvältä. Se on näin yksinkertaista.

Silloin kun saatte tällaista opastusta ja se tuntuu hyvältä, sen pitäisi olla "lopputulos". Teidän ei tarvitse, Johnin sanoin, analysoida sitä kuoliaaksi.

Unohtakaa analysointi. Unohtakaa korkeamman itsen epäileminen. Vain tehkää se. Mitä tahansa korkeampi itsenne sanookin teille, niin vain tehkää se.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä