7.6.10

Valon Siivistä ja Aarrekartoista


Reissunainen Is Back! :D

Sain juuri nenäni eteen lautasellisen Puhdasta Ruokaa!!! Yksi hyvä puoli kotiinpaluussa on aina se, että kotona pääsee puhdistautumaan reissulla syömistään vähemmän puhtaista syötävistä. Nytkin on tullut nimittäin vedettyä niiiiin överisti sekä leipää että makeaa, että voi luoja että olo on sen mukainen, uuhh!! :D Mutta heti kun pistän nämä olemattomat kattilani täällä porisemaan ja heittelen puhtaisiin raaka-aineisiin mukaan niin spiruliinat kuin muutkin ihanuudet, niin kroppa ja mieli iloitsevat tulevasta ruokailuhetkestä jo ennen kuin laitan lusikallistakaan suuhuni ja olo helpottuu! Se tietää jo automaattisesti, että tämän ruoan vastaanotettuaan ei tarvitse kärsiä vatsanväänteistä. Niin se vain on. Kiitos, kiitos, kiitos!

* * *  

No niin, herkut on syöty, juttu voi jatkua! 

Palasin siis viime yönä reissun päältä. Mennyt viikko oli silkkaa ihaninta matalalentoa: keikkoja - kuvauksia - levyn tekoa - palavereita - valvottuja öitä - pitkiä ajomatkoja. Se piti myös sisällään häikäiseviä auringonlaskuja ja -nousuja tien päällä, luontoyhteyteen virittäytymistä, upeita uusia kohtaamisia, meren äärellä hiljentymistä, sekä vanhojen ystävien tapaamista. En voi kylliksi kiittää! Haichin Vihkimys kulkee myöskin kuin liimattuna mukana. Kirja on huikea!

Valon Siivin-konsertin järjestelyt ovat juuri nyt täydessä käynnissä. Konsertti nähdään Tangomarkkinoilla Kaupunginteatterissa to 08.07. klo:24.00. Siitä tulee huikea! Jos et ole vielä saanut lippuja käsiisi, niin niitä voit tiedustella Tangotoimistosta, tai sitten tuntia ennen konsertin alkua Kaupunginteatterin ovelta. Tuskin maltan odottaa konserttia! Minä pääsen siellä heittäytymään omimmilleni puhuttelevien laulujen pariin, ja Hessu tulee tekemään huikeaa työtä valomestarina. Hän on ollut kyseisessä teatterissa valosuunnittelijana aikoinaan 15 vuotta ja tuntee talon kuin omat taskunsa. Konsertti tulee olemaan yleisölle todella vaikuttava, melkein meditatiivinen kokemus; milloin ollaan "veden varassa", milloin leijaillaan avaruudessa, milloin täydessä pimeydessä ja hiljaisuudessa....  Olisi Ilo nähdä Sinutkin siellä! Tule ja ota ystäväsikin mukaan!

Tänään ajattelin pitkästä aikaa vilkaista, mitä maaliskuun ensimmäisenä päivänä tekemäni aarrekartta pitikään sisällään. Meinasin suorastaan pudota penkiltä. Olin laittanut siihen suhteellisen huikeita juttuja, ja niistä joka ikinen on toteutunut tai on jo työn alla. En pysty kylliksi tätä manifestaatioapuvälinettä hehkuttamaan! Vaikka meidän ei olekaan täällä tarkoitus itsekkäästi hamuta asioita elämäämme, niin aarrekartta auttaa selkeyttämään omia ajatuksia, piirtää eteesi konkreettisemman kuvan siitä, missä olet menossa, mitkä asiat ovat sinulle juuri nyt elämässäsi tärkeämpiä kuin toiset. Ja kun alat tehdä aarrekarttaa, muista Unelmoida Isosti! Nimittäin mitä isommin unelmoit, sitä isompia asioita vedät puoleesi. Aarrekarttasi on sinun salainen työkalusi, joka auttaa sinua muuttamaan elämääsi niin, että pystyt toteuttamaan tahtoessasi korkeinta itseäsi ja sitä kautta kohottamaan myös muita tällä maallisella matkallasi. SE on meidän ja aarrekarttamme perimmäinen tarkoituksemme täällä maan päällä! Voit toki laittaa karttaasi uuden auton kuvan, jos sellaista tarvitset, mutta samalla voit myös leikellä lehdistä manifestointilauseita tyyliin "Otan joka päivä aikaa itselleni", "Löydän sisäisen Rauhan", "Henkisyys nivoutuu arkeeni" jne. Laita mitä vain, joka saa olosi kohoamaan, ja resonoi sisäisen äänesi kanssa. Ja tulet todella yllättymään! Taidanpa alkaa itsekin tekemään uutta karttaa... :)

Pääsen tänään viimein ja vihdoin yölenkille! En malta odottaa! Puutarhaenkelit olivat myöskin käyneet kylässä sillä välin, kun olin reissun päällä: nurmikkoni on nyt leikattu! :DD Kiitos kiitos kiitos enkeliveljelleni! <3 Nyt olisi sitten hiukan haravoitavaa. Mutta se on vasta huomisen jobi. Tänään on tälläinen puolilepopäivä! :DD

Voi kun voisin kertoa teille eräästä uudesta yhteistyökuviostani, josta olen NIIIN innoissani. Tapasin nimittäin viime viikolla erään henkilön, jonka kanssa vietin aikaa viikonloppuna useaankin otteeseen, kun "satuimme" olemaan samassa kaupungissa. Jälleen tuli todistetuksi, että sielunkumppanuus ei tunne ikä- eikä sukupuolirajoja, ja että miten Ihmeellinen tämä Maailmankaikkeus on. Hän elää elämäänsä ja tekeen työtään tismalleen samalla Intohimolla kuin minäkin, ja yhteinen Sävel löytyi välittömästi. Sen näki heti toisen katseesta, kosketuksesta, tavasta tehdä Musiikkia. Voin vain olla jälleen Nöyrän Kiitollinen. Meillä on nyt syksylle sovittu useita yhteiskonsertteja, joista tulen kyllä sitten täälläkin kertomaan, kun Aika on.

Tämä viikko tuo tullessaan lisää monia erittäin Iloisia asioita. Uuden levyni ensimmäinen sinkku, Rotunainen, menee nimittäin painoon!!! Se tuo nyt tullessaan käytännönpuuhia, joista olen aivan innoissani! Tällä viikolla myöskin laulan levybiiseihin vielä stemmoja, sekä suunnitellaan uudet julisteet ja levykannet.

Torstai-iltana on Valon Enkelit-ilta, jonne olet sydämellisesti Tervetullut, jos satut liikkumaan näillä main, Jalasjärvellä. Ja viikonloppuna on Kurikassa Haku Päällä-festarit, jossa olen esiintymässä bändini kanssa! Jipii!!

Joten jos et kuule minusta taas hetkeen, niin se tarkoittaa vain sitä, että olen onnellisesti tien päällä. Mutta palaan taas!


Olet sydämessäni.


Iloa, Valoa ja Suojelusta viikkoosi!

Deepthi