2.6.10

Vihkimys


NYT sain sen käsiini!!! Elisabeth Haichin Vihkimyksen! Vasta pari päivää sitten laitoin kirjasta varauksen sisään kirjastossa, ja olin varautunut yli kahden viikon odotukseen, olihan edellisellä lukijalla aikaa palautukseen 17.6 saakka. Mutta tänä aamuna, kun sähköpostiini ilmestyi ilmoitus: varauksenne on noudettavissa, riemuni oli rajaton! *panee vain miettimään, että mikähän tarkoitus tällä ajoituksella taas on, jään mielenkiinnolla odottamaan.... ;))*

Tänä päivänä oli kuitenkin luvassa jotain ihan muuta ohjelmaa, enkä ehtinyt saman tien sännätä kirjastoon. Olin nimittäin jo aamupäivällä Museonmäellä - jälleen, sillä kyllä, siitä on tullut näköjään lempikuvauspaikkani! :D - kun kuvasimme juttua Iltalehden Ilonaan. En tiedä milloin se ilmestyy, ennen juhannusta ilmeisesti kuitenkin.
Iltalehden jälkeen kuvasimme vielä toista juttua, pohojalaasaiheisia kuvia Maaseudun Tulevaisuus-lehteen pitkin peltoja ja ladonpieluksia. Kyllä siinä oli taas ohikulkijoilla ihmettelemistä, että mitä täällä NYT tapahtuu! :DD Kaikenmaailman heijastestandit pitkin hiekkateitä, kuvaaja seisoo milloin salkkujensa päällä ja milloin ojanpohjalla kyyrysillään tavoittaakseen oikean kuvakulman. Traktoriklopit pörräs edestakaisin, ja lauantaina kesälaitumelle jäävät lapset tulivat oikein äärelle katsomaan, että keitäs heidän naapuriinsa oikein on tullut hääräämään.

Ja minä Nautin! Rakastan NIIIN tätä työtä - joka ei edes tunnu työltä! Melkein hävettää.

Tämä viikko onkin muutenkin mennyt erittäin tiiviisti keikkatouhuissa ja lehtijuttuja tehdessä ja tarkistellessa. Ja sama touhu jatkuu vielä ensi maanantaihin saakka. Sen jälkeen helpottaa. Ehkä...! Hirvittävän hyvä kutina on nimittäin kaikesta, eikä vähiten tuliterästä Rotunainen-nimeä kantavasta sinkustani... ;)

Äsken sitten kotiin asettauduttuani mietin, että niiin, mikäs tämä hassu olo nyt on... jotain piti tehdä... vai pitikö... mistäs tämä yllättävä vapaailta nyt tähän pamahti.... Kunnes muistin: SE KIRJA! Lähdin hyvä etten juoksujalkaa kirjastoon parin kilometrin päähän, ja samalla vedin koko kehoni täyteen KESÄÄ! Aivan hirvittävä Kiitollisuus ja Rakkaus humahti taas lävitseni ja olisin voinut sulaa siihen paikkaan, olla vain yhtä Kaiken kanssa.

Kirjastossa kirjani sitten odotti. Joku kuitenkin sanoi, että älä mene vielä, käy tekemässä kierros lempihyllyjesi ääressä (se, josta löytyy mm.Keskusteluja Jumalan kanssa, tai sitten se, jolta löytyy mm.Sielun Sopimus). No, siellä ei ollut mitään. Kunnes käännähdin kohti dvd-hyllyä. Kuin naulittuna jäin tuijottamaan erään dvd:n kantta: "Maailman uskonnot - Intiaanien uskonnot". Heeetkonen, mikäs TÄMÄ nyt sitten on??? Tämäkö mun nyt sitten piti täältä löytää? Voin vaikka vannoa, että nämä levyt eivät ole siinä koskaan aiemmin olleet! Tai sitten mä olen ollut TODELLA sokea. No, tämäpä olikin sitten tälläinen kokonainen sarja, josta mukaan tarttui tietenkin tämä kyseinen dvd sekä saman sarjan hindulaisuus-dvd. Ilomielin lähdin kirjastosta melkoinen saalis mukanani kotiin, ja silloinkin melkein hävetti: miten tälläistä ylellisyyttä saa vielä tässä maailmassa viedä Ilmaiseksi kotiinsa, ja vieläpä ihan tolkuttoman pitkäksi ajaksi!!

Taisin olla aika friikki näky kävellessäni kotiin. En malttanut olla aloittamatta kirjan lukemista jo matkalla... Ihokarvat nousivat pystyyn pelkän takakannen lukemista. Nyt nimittäin Rannon flikkaa taas viedään, korkialta ja kovaa!

Kiitos, kiitos, kiitos!!! <3