8.7.10

THE BIG DAY

THE BIG DAY IS HERE!!!!! 

Meikäläinen täällä istuu rullat päässä eilen illalla pidentämäni ruokapöytäni ääressä, syö aamupalaksi pähkinöitä ja banaania, eikä meinaa enää pysyä housuissaan ollenkaan! :D No ei vais, mieli on tyyni ja levollinen, mutta odotan vain niin riemuissani tätä Iltaa: meidän Valon Siivin-konserttia!

Olen valmistautunut konserttiin hiljentymisen, joogaamisen ja treenaamisen lisäksi siivoamalla. :D Kyllä, eilen siivosin koko päivän! Siihen on parikin syytä: a) sen takia, että silloin kun keskityn tekemään jotain käsilläni, niin tuo Korkeampi Minä pääsee paremmin lävitseni puhumaan minulle, antamaan viime hetken vinkkejä konserttiin (ja kylläpä niitä tulikin, wo-houuh! :D) ja b) koska saan aivan mielettömiä vieraita koko tuvan täyteen konsertin jälkeen, niin täytyyhän täällä nyt siistiä olla. Ystäväni, joista jokainen tekee hyvin voimallista energia- ja parannustyötä, ovat tulossa luokseni yöksi konsertin jälkeen. (Siitä siis myös pöydän pidennys, koska muuten emme mahdu saman pöydän ääreen!) Tästä illasta tulee siis kaikin puolin Huikea. Voin jo aavistella, että tänä yönä ei nimittäin nukuta, vaan parannetaan maailmaa aamuun saakka. Ihan Parasta! Ja sitten päivällä lähden sinne retriittiin. Tulossa siis mitä ihanin viikonloppu!

Niin joo, eilen muuten oli taas sellaiset fiilikset, mitä oli viimeksi.... *käy tarkistamassa*... OHO, yli yli kaksi kuukautta sitten!! Silloin koin hyvin vahvasti, että elän nyt jonkun jakson viimeistä päivää, ja huomenna kaikki olisi toisin. Sama tapahtui eilen. Ja nyt elän uuden jakson ensimmäistä päivää. Kyllä, olotila on täysin erilainen. Henki on läsnä, minussa. Se ei enää juokse pitkin maailmoja, vaan on ihan kiinni minussa. Olen jälleen Kotona. Minulla on aavistus, että tämä ilta tulee muuttamaan jotain perustavanlaatuista. Mutta mitä, sen tiedostan ehkä vasta parin päivän kuluttua.

Mutta nyt lähden pistämään jotain maalia naamaani, heitän nämä rullat pois päästä ja lähden sitten suhaamaan kohti Seinäjokea. Siellä on Tangohulinat jo täydessä käynnissä! Meidän rakentaminen alkaa puoliltapäivin, minä käyn päivällä vielä tekemässä pressiä ja tapaan ystäväni, sitten on vuorossa läpimeno ja hiljentyminen illan konserttiin. Wohoouuh, NYT mennään!!!!!

Pitäkää peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin! <3

Teille Laulaen,
DeepHeart