14.7.10

Delfiinien viesti vetovoimanlaista
DELFIINIEN VIESTI VETOVOIMANLAISTA

Kirjoittanut Doreen Virtue (spiritlibrary.com)
13.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olin hiljattain sukeltamassa ja kuulin delfiinien päivänselviä ääniä: kauniin melodian joka muistuttaa lasten naurua. Uin äänen suuntaan ja katsoin pintaan, missä näin suuren delfiiniparven sukeltelevan lähelläni.

Ensin uin nopeasti liittyäkseni parveen. Mutta ne muuttivat suuntaa ja uivat poispäin minusta … nopeasti! Silloin tajusin jahtaavani niitä ja näin ajavani ne pois. Muistin aiemmin saamani opetuksen delfiineiltä: ne tulisivat luokseni, jos vain pysyisin paikallani, kääntäisin vatsani niitä kohti ja avaisin sydämeni niille kera suuren rakkauden.

Kaksitoista metriä merenpinnan alapuolella käännyin kellumaan selälläni vatsa parven suuntaan. Vaikken enää voinut kuulla tai nähdä delfiinejä, avasin tietoisesti sydämeni niille. En "lähettänyt" niille rakkautta, vain tunsin rakkautta niitä kohtaan. Varmistin, etten tehnyt mitään niiden jahtaamista tai manipuloimista vastaavaa. En vaatinut niitä tulemaan luokseni. En edes halunnut niitä uimaan luokseni. Vain rakastin delfiinejä.

Alle minuutissa delfiiniparvi ui suoraan luokseni! Pidin vatsani niiden suuntaan merkkinä tasavertaisuudesta (koska niin delfiinit uivat toisensa kanssa). Delfiinit pyörivät leikkisästi ympärillä ja peilasin niiden toimia hauskassa ja kauniissa vedenalaisessa tanssissa. Leikimme näin noin 20 minuuttia.

Tämä vuorovaikutus oli toinen muistutus ja vertauskuva siitä, että kun jahtaamme jotain, se juoksee karkuun. Mutta jos vain avaamme sydämemme ja lähetämme rakkautta, vedämme puoleemme kaikkea universumin hyvyyttä.

Voitte kutsua suojelevaa arkkienkeli Mikaelia vartioimaan ja suojaamaan teitä, kun elätte sydän avoimena. Hän antaa teille selkeää opastusta ajatusten ja intuition muodossa ohjaamaan teitä kohti vilpittömiä ihmisiä. Hän myös varoittaa teitä, jos olette jonkun egoperustaisen lähellä. Niin kauan kun kuuntelette ja seuraatte Mikaelin opastusta, pystytte pitämään sydämenne auki rauhallisessa vuorovaikutuksessa rakastavien ihmisten kanssa.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.