12.7.10

Feng Shuita parantamaan elämää

  Kuva: Heikki Leivo 
 

Valon veljeskuntaa kanavoinut Edna G. Frankel ( www.beyondreiki.com)
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tervehdys Valon veljeskunnalta! Innoissamme ja mielihyvin jaamme energioita kanssanne tänään - missä tahansa nyt-hetkessä olettekin. Tämä viesti tulee teille suorana kutsuna toimintaan = on aika aloittaa positiivinen toiminta! Sekä sisäinen että ulkoinen elämänne on puhdistettava ja parannettavaa valmisteluna mielenkiintoisia, tulevia aikojan varten. Älkää siis viivytelkö, sillä aika menee ohi aivan liian nopeasti! Perustanne on oltava varma ja vahva. Tässä puhumme kodistanne, työstänne ja myös kehostanne!

Näemme monille valotyöntekijöille olevan vaikeaa olla läsnäolevassa hetkessä. Herkät ihmiset jotka tuntevat uudet värähtelyt, havaitsevat olevansa sekä osallistuja että ulkopuolinen tarkkailija sille, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Jotkut pitävät jo liian tuskallisena olla mukana tunnemyllerryksessä, mitä sinkoilee ihmisten välillä. Ja kyllä, siitä tulee pian äänekkäämpää! Kun aistinne laajentuvat kauemmas ja kauemmas ei-fyysisiin ulottuvuuksiin, havaitsette, että voitte erottaa ihmisten ajatuksia ja/tai tunteita. Tai voitte kuulla heidän ajattelevan yhtä asiaa, mutta sanovan vastakkaista. Hmm, olkaa diplomaattisia koko ajan!

Ei-fyysisessä vuorovaikutuksessa on hyvin erilainen merkitys yksityisyydellä, mitä teidän kaikkien on opittava arvostamaan ja ylläpitämään. Ihmiset usein lähettävät tunteita ajatuksissaan tai kehokielessään. Telepaattisissa yhteiskunnissa on sopivaa pyytää lupa tai koputtaa ja sitten odottaa, ennen kuin menee jonkun mieleen. Telepatia avaa kirjaimellisesti kummankin ihmisen jakamaan ajatuksia ja tunteita, mikä voi olla hyvin intiimi yhteys. Sen tekemistä ilman lupaa pidetään korkeimman tason tunkeutumisena. Itsenne pakottamista jonkun mieleen pidetään raiskauksena. Jonkun ajatusten salakuuntelu on rikos. Kaikki nämä asiat kantavat negatiivista karmaa. Niinpä kaikissa telepaattisissa asioissa muistakaa koputtaa, esitellä itsenne ja sitten odottaa kommunikointilupaa.

Kun energiat vahvistuvat, teistä tulee intuitiivisempi, herkempi ja tarkkanäköisempi. Nyt on tärkeintä tasapainottaa ja yksinkertaistaa elämänne. Tässä prosessissa saatatte käsittää, että jotkin aiemmat tavoitteenne näyttävät vähemmän tärkeiltä. Kyllä, kun aistinne laajentuvat, tärkeysjärjestyksenne muuttuu varmasti. Onnittelut! Saatte henkistä kiintymättömyyttä ja teistä tulee aitoja uuden todellisuutenne luomisen mestareita!

Monet ihmiset kuluttavat liikaa aikaa huolehtien aikakausien vaihdoksesta. Se aika ja energia on parempi käyttää tärkeämpiin asioihin! Tässä on oma näkökulmamme siihen: olette kaikki hyvin helpottuneita, kun energiat lakkaavat muuttumasta! Kyllä, rakkaat ystävät, muistutamme teille, että 21.12.2012 on vuosituhannen vaihtumisen loppu. Selitimme ylösnousemusta edeltävien oireiden koko listan Sedona Journalin artikkelissa, mutta tarkastelemme muutamia kohtia teitä varten tässä.

Jotkut ihmiset kärsivät lyhytaikaisen muistin ongelmista. Kyse on paremminkin uusien energioiden toiminnasta, mikä tekee teille vaikeaksi prosessoida lineaarisia ajatuksia lineaarisesti, niin kuin olette tottuneet tekemään. Lukihäiriöstä - numeroiden tai kirjainten hyppimisestä - on tulossa yleisempää. Samoin sen unohtamisesta kesken lauseen, mitä olette sanomassa! Unirytmin muuttuminen on yksi peikko monille sekä erilaiset syömistavat. Miksi? Kun aika lyhenee, kehonne reagoi nyt eri tavoin kuin ennen. Tällä tarkoitamme, että jos jokainen tunti kulkee nyt puolessa tunnissa, teillä on 12-tuntinen vuorokausi. Ennen kehonne oli tottunut kolmeen ateriaan 24 tunnissa, kera kahdeksan tunnin unen. Nyt useimmat ihmiset pystyvät sulattamaan vain kaksi ateriaa päivässä, missä on järkeä 12 tunnin aikana. Toisin sanoen, kellonne huijaavat teidät ajattelemaan, että koette edelleen 24-tuntisen vuorokauden, kun taas ajan tiivistyminen verottaa kehoanne. Tarvitsette siis ylimääräistä unta tällä hetkellä - noin 10 tuntia vuorokaudessa - ja vähemmän ruokaa! Kuten aina, noudattakaa kehonne merkkejä - syökää kun on nälkä, lakatkaa kun olette täynnä ja levätkää kun väsyttää.

Rakkaat ystävät, selitimme aiemmassa tekstissä, että muutoksen lopussa tapahtuisi enemmän kuolemia ja sairastumisia. Sukupolvena suurten ikäluokkien vanhemmat ovat aloittaneet paluunsa ei-fyysisiin ulottuvuuksiin. Kyllä, he ovat tulossa 80- ja 90-vuotiaiksi, elämänkaarensa luonnolliseen loppuun. Mutta aivan kuin ne joilla on eniten tukoksia, useimmat ovat päättäneet lähteä ennen muutosta. Niinpä näette paljon kuolemaa ympärillänne muutaman seuraavan vuoden aikana, kun tätä luonnollista kiertoa lisää kohoavien energioiden paine.

Nämä nopeutuvat muutokset heijastuvat kaikenikäisiin ihmisiin, jotka voivat sairastua odottamatta niihin kroonisiin ongelmiin, jotka kieltäytyvät jäämästä nyt pinnan alle. Teini-ikäiset joutuvat menneiden elämien mallien valtaan, joilla ei ole aikaa tulla krooniseksi ennen ilmentymistä täydellä teholla. Nuoret aikuiset joutuvat itsepetoksen ja epätoivon valtaan kohdatessaan kaoottisen maailman, mitä he eivät ole varustautuneita käsittelemään. Vallitsevin epätasapainopiirre jonka kaikenikäiset ihmiset kohtaavat, on uupumus ja masennus. Olette kaikki käytännössä käymässä läpi viime päivien painekattila-aikoja ennen lopullista muutosta.

Aa, mutta hyvä uutinen on: se on melkein ohi! Ja koska aika nopeutuu nykyisellä tavalla, muutoksen muutamat viime vuodet kuluvat hyvin nopeasti. Siksi neuvoimme teille tämän viestin alussa, että tämä on kutsu toimintaan! Aika puhdistaa ja tasapainottaa elämänne kaikki tasot - sisäisestä henkisestä tasosta ja solutasosta ulkoiseen kotiin ja puutarhaan, mikä teitä ympäröi. Lukeaksenne nopeasti sen, missä kohtaa olette tässä prosessissa, pyydämme teitä katsomaan autoanne. Onko se puhdas ja siisti? Ovatko työkalunne oikeilla paikoillaan, hyvä vararengas takakontissa? Oletteko imuroineet sisäosan viime vuosien aikana? Puhdistaneet ikkunat? Kyllä, näinä aikoina on vähän aikaa pitää auto kunnossa, mutta se on pointtimme - teidän on otettava aikaa hoitaa elämän kaikki fyysiset yksityiskohdat tai elämänlaatunne heikkenee. Jos hoidatte kiireisenä perhettänne, työtänne, kehoanne, kotianne ja puutarhaanne - no, siunatkaa sotkuista autoanne ja jatkakaa!

Mutta jos autonne on todellinen peili muun elämänne tilasta, no, on aika aloittaa kevätsiivous! Tarkoituksemme ei ole tuomita teitä tästä, se on vain esimerkki. Älkää pakahtuko kaikesta tästä informaatiosta. Tehkää vähän joka päivä ja sitten nauttikaa lepäämisestä! Yhden näkyvän muutoksen tekeminen voi olla todella kohottavaa ja innostavaa. Siksi haluaisimme keskustella Feng Shuista ja antaa energeettiset puitteet fyysisille tavoitteillenne.

Aiemmassa Circle of Grace -työssä olemme keskittyneet siihen, miten saavuttaa ja ylläpitää sisäisen terveyden hyvä tasapaino. Tässä tekstissä haluaisimme käyttää Feng Shuita esimerkkinä, miten tasapainotetaan energioita ympärillänne, miten saadaan energia virtaamaan sujuvasti kodissanne. Miksi? Uudet energiat jotka ulottuvat planeetallenne näinä muuttuvina aikoina, vaikuttavat teihin kaikilla tasoilla - fyysinen, tunne, mentaali ja henkinen (FTMS). Circle of Grace -aineistossa olemme opettaneet teille, miten huolehditaan noista kehonne neljästä kerroksesta. Tässä osoitamme energeettisen vastineen ulkoiseen elämäänne, millä saavutetaan harmoniaa ja rauhaa kotinne sisällä ja ympärillä. Feng Shui on muinainen kiinalainen taito elää harmoniassa luonnon kanssa.

(Kirjoittajan huomautus: Amerikan alkuperäiskansoilla on samanlainen käytäntö kuin myös muilla alkuperäisroduilla.)

Feng Shui on muinainen kiinalainen taito tasapainottaa energiavirrat kotinne sisällä ja ympärillä säätilan ja ympäröivän pinnanmuodostuksen luonnonvoimiin. Yksinkertainen, kirjaimellinen käännös on "tuuli ja vesi". Feng Shui luotiin yli 3000 vuotta sitten ennen magneettista kompassia. Yhdistämällä astronomisia havaintoja auringon nousemisesta ja laskemisesta he laskivat todellisen pohjoissuunnan. Tämä osoitti heidän rakennusprojektiensa "otollisimman sijoituspaikan" - muurin sisään rakennetuista kaupungeista taloihin ja hautapaikkoihin. On saatavilla monia erinomaisia lähteitä tämän merkittävän kiinalaiskäytännön historiasta ja kehityksestä. Summaamme pääkohdat havainnollistaaksemme muutamia helppoja ja yksinkertaisia asioita, jotta voitte luoda positiivisia muutoksia elämäänne. Enemmän ja enemmän tunnette nämä kotinne ja puutarhanne muutokset fyysisenä parantumisen, tasapainon ja hyvinvoinnin tunteena!

Useimmille ihmisille on tuttu Jin-Jang-pallo, universaali symboli kahdesta toisiinsa kietoutuneesta paisley-muodosta, jotka muodostavat ympyrän. Tiedättekö, kumpi puoli on miespuolinen ja kumpi naispuolinen? Jin edustaa feminiinienergiaa ja sen nähdään tässä mustana ja passiivisena. Jang on maskuliinienergia - valkoinen, eloisa ja aktiivinen. Pyhän tilanne luomisessa on tärkeää saada valon ja pimeyden tasapaino jokaisen huoneen sisustukseen. Liian pimeä - energia kasaantuu ja pysähtyy. Liian valoisa - energiavirrat hajoavat ja pirstoutuvat. Kalusteiden pitäisi olla sopivankokoiset tilaansa - liian suuret tai liian pienet eivät ole hyvää Feng Shuita. Kyllä, kyse on vain tasapainosta!

Mikä pitää energian virtaamassa? Kiinalaiset uskovat, että jatkuvat veto Jin- ja Jang-voiman välillä energisoi Chitä. Koska nämä voimat ovat sekä vastakkaisia että täydentäviä, tasapainon saavuttaminen näiden kahden välillä johtaa harmoniseen elintilaan. Siinä missä kiinalainen lääketiede toimii Jin-Jang-polariteettikysymysten tasapainottamiseksi fyysisessä kehossa, Feng Shui keskittyy rakennuksen, seremoniapaikan, talon tai kaupungin harmoniaan maan Jin-Jang-voimakenttien kanssa. Kyllä, niin sisällä, kuin ulkona! (Hykertelyä - sori, emme voineet vastustaa sanaleikkiä.)

Feng Shui yhdistää viisi suuntaa (sisäisen tai keskuksen ollessa viides) viiteen päävoimaan tai elementtiin, jotka muinaiset kiinalaiset määrittelivät maaksi, vedeksi, puuksi, metalliksi ja tuleksi. Nuo voimat voivat tukea toisiaan (kuten vesi kasvia, mikä edustaa puuta tai maata) tai ne voivat mitätöidä toisensa (kuten vesi vastaan tuli). Kuka tietää, teillä saattaa olla hauskaa keksiessänne tapoja tuoda uutta harmoniaa kotiinne! Jos esim. keittiön pesuallas ja liesi ovat lähellä toisiaan, puinen kulho täynnä hedelmiä tai keraaminen astia keittiövälineille voi toimia puskurina vesi- ja tulivoiman välillä. Kotinne ihmissuhdealueen (oikea takanurkka) harmonisoimiseksi kokeilkaa punaista ja valkoista kynttilää (uusia, olkaa kilttejä!) ikkunalaudalle tai hyllylle. Voitte sisällyttää niin vähän tai paljon muutosta tilaanne, kuin haluatte. Joskus vain muutaman esineen lisääminen tai siirtäminen voi parantaa energiavirtauksia koko huoneessa. Jos olette kumppaninne kanssa samaa astrologista merkkiä, voitte lisätä makuuhuoneen rauhaa ja harmoniaa ripustamalla metallisen kellon tai paperisen/puisen mobilen suhdenurkkaan. Koristeet joka roikkuvat tuulessa, tuovat positiivista ja vähentävät negatiivista energiaa.

Feng Shuissa on luetteloita ja piirroksia, jotka auttavat teitä määrittelemään parhaan suuntanne, ydinnumeronne, kotinne suunnan ja myös, mitä alueet ovat onnekkaimpia teille. Jos teillä on nukkumisvaikeuksia, yrittäkää sijoittaa sänkynne niin, että pää osoittaa otollisimpaan suuntaan. Tämä ei ole takuulääke, mutta kun teistä tulee herkempi energiavirtauksille, alatte tuntea eron! Tarjoamme työkaluja, energeettisiä työkaluja, joista tulee tärkeitä, kun ei-näkyvästä tulee näkyvää.

Kiinnittäkää huomiota Bagua-karttaan. Tehkää etuoveksi se, mitä sisäänkäyntiä käytetään useimmiten talossanne. Kyllä, se voi olla taka- tai sivuovi. Teidän on otettava huomioon fyysiset asiat, jotka eivät sovi siististi Feng Shui -menetelmään. Toisin sanoen, älkää hikoilko yksityiskohtien kanssa! Monilla ihmisillä on autotalli kotinsa vasemmassa etunurkassa, mikä on tiedon ja viisauden alue. Mitä tehdä? Pitäkää autotalli siistinä ajatusselkeyden ylläpitämiseksi. Etsikää pikkupaikka, mihin asettaa esim. muutamia kirjoja ja kynttilä tuon tilan energian kunnioittamiseksi. Ja silloin kun jokin vaivaa teitä, voitte aina tulla puhumaan meille autotalliin! (Vitsi - vain sulkekaa silmänne Hengen löytämiseksi.)

Feng Shuissa asiat jotka ovat rikki tai kolhiintuneita, esillä roikkuvat sähköjohdot, vääriin paikkoihin kasaantunut sotku, voivat estää sujuvan energiavirtauksen kotinne läpi. Samalla tavalla Feng Shui -periaatteiden soveltaminen puutarhanhoitoonne, auttaa tukemaan ponnistelujanne elämässä sen sijaan, että sillä on negatiivinen vaikutus. Pihanne vasen takakulma on vaurauden nurkka. Onko omanne täynnä rikkaruohoja ja katkenneita oksia? Hups! Vasemman sivun keskellä on terveyden alue - aika hankkiutua eroon tuosta kuolleesta puusta siellä! Vasen etukulma on tietonne ja viisautenne alue. Voitte istuttaa muutamia kukkia, lisätä penkin ja voila! - siinä on mukava ulkotila istuskeluun ja rupatteluun kanssamme.

Jos puutarhanhoito on tärkeysjärjestyksessänne matalalla, ajatelkaa uudelleen! Puutarhanhoito on myös tärkeää! Riippumatta siitä, onko teillä puutarhaa, toivomme, että voitte löytää jonkin aurinkoisen paikan, mihin ripustaa esim. ruukun täynnä mansikoita. Laittakaa muutama yritti keittiön ikkunalaudalle, nauttikaa niiden kasvamisen katselemisesta ja tuoreen maun saamisesta kasvattamalla itse! Puutarhan istuttaminen parantaa elämäänne monin tavoin. Raikas ilma, auringonpaiste ja liikunta ovat myös osa kasvamisprosessi, rakas ystävä. Jos vietätte vähän aikaa ulkona, tunnette olonne paremmaksi ja sopeudutte paremmin kohoaviin energioihin. Jos teistä tuntuu kummalliselle tai maadoittumattomalle, menkää ulos ja istukaa maassa. Tehkää maadoittumisharjoituksia ulkona - se on paras paikka vahvistaa maadoittumisvisualisointeja!

Kuten aina, päätarkoituksemme on tarjota teille uusia tapoja tarkastella todellisuuttanne, uusia työkaluja auttamaan perimmäisen määränpäänne saavuttamisessa. Kyllä, mitä enemmän tiedätte, sitä korkeammalle voitte mennä! Käytämme Feng Shuita esimerkkinä siitä, miten manipuloida energiavirtoja ympärillänne korkeimmaksi parhaaksi. Se on myös hyvä harjoitus näkymättömän näkemiseen tai tuntemiseen ja sitten positiivisen muutoksen tekemiseen! Tähän mennessä monet teistä voivat erottaa negatiivisen pysähtyneen energialammen puhtaasta ja positiivisesta energiavirrasta. Pian koko olemuksestanne tulee FTMH-vastaanotin sekä ei-fyysisille että ei-fyysisille energioille. Kun auran tiedostamisenne kasvaa, teidän on säädettävä elämänne sopiman kehonne uusiin tarpeisiin. Edes muutama minuutti joka päivä siivoten kasan sieltä täältä saa olonne tuntumaan fyysisesti paremmalta. Älkää viivytelkö, rakkaat ystävät, aloittakaa tänään!

Viimeksi haluaisimme osoittaa toisen samankaltaisuuden Feng Shuin ja ylösnousemusprosessinne välillä. Bagua-kartta on jaettu kahdeksaan neliöön ja keskimmäinen neliö (yhdeksäs tai maa) muodostaa keskuksen. Jokainen osa edustaa elämänkäsitystä tai sielun oppituntia ihmismuodossa oltaessa. Nämä kahdeksan "rikastuttajaa" tai elämäntavoitetta ovat uusi kotitehtävänne! Niille jotka etsivät positiivista muutosta eivätkä tiedä, mistä aloittaa, tässä on listanne:

Kun olette etuovella (tai käytetyimmällä ovella), vasemmassa etunurkassa on tiedon ja viisauden alueenne, usein autotalli. Vasen keskitila on teidän (perheenne) terveyden ja hyvinvoinnin alue. Yksinkertainen kultakalamalja virkistää tuota tilaa tai rahakulho edustamaan taloudellista runsautta. Etsikää muita tapoja, millä voitte lisätä varallisuuden virtausta kotiinne!

Takaseinällä varallisuus on vasen nurkka, maine on keskiosa (hyvä toimistolle, mutta se saattaa olla keittiönne!) ja oikea takanurkka on suhdealueenne. Kun tullaan takaisinpäin oikeaa puolta, suhteiden vieressä ovat lapset ja luovuus keskellä, sitten ystävät, mentorit ja matkustaminen oikeassa etunurkassa. Neliön viimeistelee etukeskiosa, mikä edustaa uraanne. Jos se on eteisaulanne, älkää laittako ovea vastapäätä peiliä tai muuten tuurinne ja tilaisuutenne ponnahtaa suoraan etuovesta ulos! (Naureskelua - kuten aina, valitkaa ne tulkinnat, jotka parhaiten toimivat itsellänne ja päästäkää irti muusta!)

On monia ajattelusuuntia, joita on kehittynyt Feng Shuin varhaisista päivistä. Se mitä olemme selittäneet yllä, on vain esimerkki, yksinkertaisin esimerkki Bagua-kartasta ja sen soveltamisesta. Jos teillä on useampia kerroksia, samat periaatteet pätevät kuhunkin. Puutarhaa varten vain laajentakaa kartta tonttinne rajoihin ja toimikaa siitä käsin. Jos teitä ei haittaa niiden levittely, niin "rahakasvit" sopivat upeasti kotinne jokaiseen nurkkaan. Purppuranväriset kukat ovat kauniita ja täysikasvuisen kasvin "hopeadollarit" ovat upea kukkakimppu. Etsikää lisää yksinkertaisia tapoja kasvattaa tilanne pyhyyttä kiehtovasta Feng Shui -maailmasta!

Viestimme on, kuten aina, höystetty rakkaudella, toivolla ja positiivisella rukouksella. Rakkautemme teitä kohtaan on niin rajatonta, ettemme voi ilmaista sitä ihmissanoin. Toivomme on, että saavutatte kaikki selkeyden, tasapainon ja rauhan armon omassa elämässänne. Positiivisia rukouksiamme teidän puolestanne tukee tieto, että kaikki aika on nyt, että puhumme teille suoraan sydämestä sydämeen ja että näemme teidät eheänä ja säteilevänä valona ja olette jo saavuttaneet tavoitteenne. Sitten on aika leikkiä! Pian, lapset, pian. Aloittakaa nyt - menkää istuttamaan jotain!

Olemme kaikessa rakkaudessa Valon veljeskunta.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.