21.7.10

Suuntauksista

Heii!

Mitä Sinulle kuuluu? Minä täällä nautin pimenevästä kesäyöstä, suolalamput palavat alttarilla, tiskikone kehrää keittiön puolella ja Olga on piiloutunut sängyn alle. Olen rakentanut koko päivän levylle tulevia kuva- ja tekstimateriaaleja, jotka laitan viikonlopun aikana menemään graafikkoystävälleni. Kyllä, levystä tulee ihan oikeasti totta! Aivan hykerryttävän ihanaa!

Tänään olen istunut siis suurimman osan päivästä hiljaa tässä näin. Viikonloppu meni keikoilla, joilta palasin kiitollisuus sydämessä ja syli täynnä aivan ihania kukkakimppuja. Myöhään eilen illalla kotiin tullessani kävin ex-tempore viemässä niistä äidille yhden ja veljelleni toisen kimpun. Iloa eteenpäin!

Sain äsken blogipalautetta. Ihana lukijani oli huolestunut, että hajotan itseäni liian monen opin parissa. Kiitos kauniista sanoistasi! Haluan jakaa tämän teidän muidenkin kanssa, mitä äsken hänelle vastasin. Olen tosiaankin tällä polullani ehtinyt tutustumaan yhteen sun toiseenkin suuntaukseen, niin kuin me kaikki, hakien koko ajan sitä, mikä minun sielussani tuntuu henkisiin asioihin omimmalta lähestymistavalta. Tänä päivänä koenkin olevani kaikkien oppimieni ja kokemieni asioiden sekä kohtaamieni ihmisten kanssa käytyjen keskustelujen ja näkemysten vaihdon yhteissumma, jokainen niistä on tuonut uusia oivalluksia ja ymmärrystä maailmankaikkeuden saloista, vaikka mitään "suuntausta" en noudatakaan puhdasoppisesti. Minun tieni on rakkaus, joka kasvaa ja laajenee minussa koko ajan matkani varrella, kun uusia oivalluksia ilmentyy. Ja sehän tästä matkasta tekeekin aivan riemastuttavan!
IOK:stakin kun postasin, niin en alunperin lähtenyt sellaista postausta tekemään. Mutta kirjoittaessa usein yksi asia johtaa toiseen ja taas kolmanteen, jonka jälkeen olenkin jonkun sellaisen asian äärellä, josta itselleni on ollut matkan varrella apua. Sen innoittamana tuleekin tunne, että haluankin jakaa siitä pienen siivun täälläkin, koska koskaan ei tiedä, jos vaikka juuri se tietty juttu olisikin se, joka auttaisi kenties jotakin muuta matkallaan eteenpäin. Etsivä löytää! Mutta niin kuin kaikessa, on hyvä ottaa suuntauksista - niin kuin kanavoinneistakin - omakseen vain ne asiat, jotka todella resonoivat omassa sydämessä. Lopulta on tietenkin kyse hyvin yksinkertaisesta asiasta, joka ei tarvitse mitään poppakonsteja. Henkisyys on läsnäoloa ja pyyteetöntä rakkautta arjessa.

Olen saanut omassa elämässäni kokea hyvin vahvasti viime kuukausina sen, että minua "eivät enää pidättele" :D mitkään raja-aidat. Elämme sellaisessa ajassa, että vanhoja, luutuneita uskomuksia ravistellaan ja kyseenalaistetaan toden teolla. Mitä avarammalla mielellä pystyy olemaan varustettu, sitä paremmin pystyy pysymään yhdistyneenä maailmankaikkeuden runsausvirtaukseen. Se on Ihmeellistä! Enää ei tarvitse ajatella, että vain pysymällä mahdollisimman hajuttomina, mauttomina ja värittöminä, meillä on mahdollisuus Onneen. Jos itse "pienentää" itsensä, niin juuri sillä tavalla maailmankaikkeus vastaa. Se antaa meidän kaikin mokomin pitää negatiiviset ajatuksemme, tapamme murehtia liikaa asioita, taipumuksemme sättiä naapuria. Mutta jos alamme nostaa itsemme oikeaan arvoomme, niin maailmankaikkeuskin alkaa vastaamaan siihen samalla mitalla. Se tuo runsautta juuri niin paljon, kuin itse olemme valmiita vastaanottamaan. Alkamalla ajattelemaan vaikka, että "Minä ansaitsen Onnen", tai "Minulla on kaikkea mitä tarvitsen", olemme jo tehneet hurjan muutoksen kurssissamme. Se tuntuu pieneltä ja mitättömältä, mutta usko minua, se ei todellakaan ole kumpaakaan. Kokeilepa vaikka! Meidän täytyy aluksi vähän narrata mieltä, jotta korkeammasta minästämme tulee jonain kauniina päivänä luontainen olotila.Hih, viimeksi käydessäni yölenkillä otin jälkeen kameran mukaani. Ja katsopas mitä se jälleen kerran tallensikaan! :D Tein niille jekkuja! Kävelin eteenpäin ja sitten käännyin aina lennosta ja otin salamana valokuvan! Eivätpä ehtineet karkuun!! :DDDD Mä alan kyllä kohta lähettelemään näitä sille Cooperille, jospa hän osaisi nimetä nämä tyypit! Hauskaa! <3

Nytpä teen vielä iltapuhteeksi enkeli-iltailmoituksen, ja sitten on aika mennä unten maille.

Valoisaa ja levollista yötä!

Deep


ps.ai niin, ja laitanpa tähän yhden uuden kanavoinnin, ole hyvä!

MONIULOTTEISIA UUTISIA 

Kirjoittanut ja Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll (multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ILMAN AIKAA 


Tervehdys, olemme Arcturuslaisia.

Joskus informaatio mitä saatte itsenne korkeammalta ilmaisumuodolta, tulee "ilman aikaa". Tällainen korkeamman ulottuvuuden kommunikointi hämmentää egoa/itseä, mikä salli sielunne/ITSENNE helpommin ottaa ohjakset.

Itse asiassa, kun olette alkaneet kulkea Käytävämme nyt-hetken läpi, koette ehkä lisääntyvää hämmennystä asemastanne ajassa ja paikassa. Menneisyys häipyy kaukaiseksi muistoksi ja se tuntuu enemmän entiseltä elämältä kuin nykyiseltä. Tämä johtuu siitä, että tuleva elämänne on nyt nykyelämäänne.

Kyllä, olette nyt viidennen ulottuvuuden olento, millaiseksi halusitte tulla. Tietenkään ette ole ainoastaan viidettä ulottuvuutta, sillä olette moniulotteinen. Kuitenkin tietoisuutenne, uskomuksenne, odotuksenne ja havaintotapanne ovat muuttuneet pelkästä kolmannesta ulottuvuudesta myös neljänneksi ulottuvuudeksi. Nyt teillä on samanaikaisesti kokemuksia viidennen ulottuvuuden ITSESTÄNNE.

Hämmentävää on, että elätte vielä kolmannen ulottuvuuden elämässä, missä toimitte, huolehditte vastuistanne ja elätte maa-astiassanne. Tämä maa-astia elää maakodissanne ja vaatii aikaa kulkea autossaan etäisyyden. Teistä on tulossa monta olentoa samanaikaisesti. Jokaisen ulottuvuuden ilmaisumuoto ITSESTÄNNE elää tarkoituksenmukaisessa taajuusastiassa, tietoisuutenne kalibroimiseksi tuon todellisuustaajuuden uskomuksiin, odotuksiin ja havaintotapoihin.

NORMAALINA OLEMINEN 


Päivällä luultavasti vaikutatte "normaalilta" fyysiseltä ihmiseltä. Sitten yöllä teillä on lisääntyvästi elävämpiä unia toisista todellisuuksista, toiminnoista ja ihmisistä. Ja teidän pitämiseksi hereillä ITSELLENNE, teillä on myös välähdyksiä viidennen ulottuvuuden olemisesta. Näinä nyt-hetkinä pystytte uskomaan, että teillä on ilmaisumuoto, joka resonoi viidenteen ulottuvuuteen.

Tämän uskon vuoksi odotatte saavanne tietoisia kokemuksia moniulotteisen ITSENNE tästä taajuuskaistasta. Odotuksenne ohjaavat sitten teitä nappaamaan silmäkulmastanne vilahduksia viidennen ulottuvuuden todellisuudestanne. Lisäksi laajentuneet havaintonne tulevat kaikki "linjoille".

Ensin ne säikäyttävät teidät. Tai innostutte niin näistä kokemuksistanne, että "suljette" ne putoamalla viidennen ulottuvuuden virrasta takaisin "todelliseen maailmaan". Mutta mikä on todellinen maailma nyt? Onko todellinen maailma se, missä Gaian arvokkaalle valtamerelle on tehty kamalaa vahinkoa ja pelko kulkee niin voimakkaana, että luonnonvoimien on ilmaistava se säätilan ja luonnonkatastrofien kautta?

Toisaalta, nämä katastrofit eivät ole luonnollisia, sillä ne ovat suoraa tulosta ihmiskunnan pelosta, vihasta, ahneudesta ja tarpeesta kontrolloida muita - planeetalle aiheutuvista kustannuksista välittämättä. Tämä vallantarve toisista on polariteetin viimeinen taistelu, ennen kuin keskus, keskipiste kahden äärimmäisyyden välillä, voidaan löytää.

TIETOKONEAIVOJENNE UUDELLEENKÄYNNISTÄMINEN 


Havaitsette, että jos voitte pysyä rentona ja uskoa ITSEENNE, juuri aktivoitu moniulotteinen toimintajärjestelmänne voi helposti ladata ja yhdistää viidennen ulottuvuuden havainnot maa-astiaanne. Kun tämä lataus ja yhdistäminen on valmis, teidän on käynnistettävä tietokoneaivonne uudestaan.

Ehdotamme, että sammutatte ja käynnistätte uudelleen valitsemalla sen, sillä jos odotatte, kunnes teidän täytyy sammuttaa, se voi tapahtua vamman tai sairauden vuoksi. Jos ette ota aikaa päästääksenne irti kolmannen ulottuvuuden toimintajärjestelmänne "normaaliohjelmoinnista", uusi järjestelmänne ei pysty täysin yhdistämään moniulotteisia havaintoja kolmannen ulottuvuuden tietokoneaivoihinne ja maa-astiaanne.

Tässä tapauksessa teistä luultavasti tuntuu levottomalta, koska ette pysty aivan ymmärtämään, mitä teille tapahtuu. Saatatte myös masentua, koska uskotte edelleen siihen harhaan, että olette "näin lähellä ja kuitenkin niin kaukana" siitä, mitä tiedätte voivanne olla. Silloin kun suljette tietokoneaivojenne kolmannen ulottuvuuden toimintajärjestelmän ja käynnistätte ne moniulotteisella toimintajärjestelmällä, alatte havaita egoitsenne sieluITSENNE näkökulman kautta. Tämän laajemman havaintotavan tuloksena paljastuu monia totuuksia maallisesta elämästänne.

Kolmannen ulottuvuuden toimintamallissa näette fyysisen todellisuutenne todellisena maailmana ja viidennen ulottuvuuden mielikuvituksena. Kun käynnistätte tietokoneaivonne uudestaan moniulotteisten havaintojenne aktivoimiseksi, havaitsette viidennen ulottuvuuden todellisena maailmana ja kolmannen ulottuvuuden mielikuvitusmaailmana. 

MAADOITTUMINEN 


Miten sammutatte käynnistääksenne uudelleen? Sulkekaa pois maallinen elämänne tekemällä matka luontoon mahdollisimman pitkäksi aikaa tai edes tunniksi, jos teillä ei ole muuta. Uuden ITSENNE istuttaminen Gaian maailmaan varmistaa, että olette riittävän maadoittunut aktivoidaksenne täysin moniulotteisen ITSENNE korkeimman taajuuden. Voitte kytkeä silitysraudan ilman maadoitusta, mutta jos kytkette uunin ilman sitä, kotinne/kehonne sähköjärjestelmään tulee oikosulku. Lisäksi yhteys Gaiaan vahvistaa kumppanuuttanne sen kanssa. Tässä syvässä kumppanuudessa se jakaa planeettavaloaan kanssanne, kun maadoitatte oman valonne siihen.

Jos ette voi mennä luontoon maadoittamaan kehonne, voitte halata puuta, istua maassa, ottaa pitkän kuuman kylvyn, kiivetä kukkulalle, istua penkillä tai puutarhassanne. Kokekaa maapallon elementit - maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri (henki) - intiimillä ja henkilökohtaisella tavalla. Sitten päästäkää irti kolmannen ulottuvuuden elämänne tärkeydestä sekä monista egoitsenne peloista ja haluista.

Älkää katsoko kelloa koko päivänä. Eläkää kokonainen päivä tekemättä mitään maallisia tehtäviä. Uskokaa, että teillä on oikeus tehdä vain sitä, mikä täyttää teidät ehdottomalla rakkaudella. Toisaalta, yrittäkää yhden tunnin ajan rakastaa ehdottomasti kaikkea, mitä teette.

Jos uskotte, että jokin itsenne ulkopuolella on saanut teidät tekemään jotain, käyttäkää pitkä hetki muistaaksenne, että te olette elämänne luoja. Päästäkää irti kaikista "voi minua raukkaa" tai "olen uhri" -tunteista. Sitten kuunnelkaa jokaista ajatustanne, kitkeäksenne pois kaiken pelkoon perustuvan ajattelun.

PELON KITKEMINEN 


Ensin tunnistakaa jokin ajatus tai tunne peloksi. Tarkistakaa, onko tämä pelko varoitus, mitä se ei tavallisesti ole. Sitten sanokaa tai ajatelkaa: "Tämä on vain pelko ja kieltäydyn osallistumasta siihen!"

Sitten ajatelkaa jotain, mitä rakastatte syvästi. Se voi olla ihminen, paikka, tilanne tai asia. Tuntekaa tuo rakkaus sydämessänne, kun sanotte: "Valitsen rakkauden!"

Sitten koskettaen sydänchakraanne tuntekaa syvää kiitollisuutta tuota rakkautta kohtaan, kun sanotte: "Kiitos, kiitos, kiitos tästä rakkaudesta."

Tuntekaa rakkauden kietoutuvan kiitollisuuteen, kunnes pelko on täysin poissa tietoisuudestanne. Rakkaus korvaa pelon ja kiitollisuus sitoo rakkauden syvälle sydämeenne.

Yllä oleva harjoitus kirjoittaa uudestaan egoitsenne tavanomaisen pelkoajattelun korvaamalla sen rakkaudella ja sieluITSENNE sisäisellä voimalla. Kun muistatte tehdä tämän harjoituksen, sieluITSENNE ottaa hallinnan ajatuksistanne, kun se parantaa ja vapauttaa kaikki pelkoon perustuvat ajatukset ja tunteet. Aivan samalla tavalla kuin virustorjunta tunnistaa ja tuhoaa virukset tietokoneestanne, sieluITSENNE tunnistaa ja tuhoaa tyytyväisenä pelon tietoisuudestanne.

VANHOISTA TAVOISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN 

Pelosta on tullut tapa todellisuudessanne, koska sitä on tarvittu selviytymiseksi vaarallisessa maailmassanne. Kuitenkin nyt voitte käyttää tätä harjoitusta kirjoittaaksenne uudelleen vanhat ajattelutapanne, kun sieluITSENNE
- ottaa jokaisen ajatuksenne hallintaan
- kuuntelee, parantaa ja vapauttaa vanhat pelkoon perustuvat tunteet ja
- lopettaa vanhat, pelokkaat tavat.

Nämä pelkopohjaiset käyttäytymistavat ovat pitäneet ensisijaisen tietoisuutenne keskittyneenä kolmannen ulottuvuuden taajuuteen ja tukkineet korkeamman näkökykynne.

Olkaa rakastavan kärsivällinen itsellenne, kun hitaasti mutta varmasti teistä tulee se energiamestari, joka on todellinen ITSENNE. Ihmiskunta on maanhoitaja. Kun menitte Karmahallituksen eteen pyytämään inkarnoitumista tälle aikajaksolle, lupauduitte muistamaan: kun heräätte enemmän ja enemmän todelliselle, moniulotteiselle ITSELLENNE, yhtenäisen, ehdottoman rakkautenne voima parantaa ihmiskuntaa ja kaikkea, minkä ihmiset ovat tehneet planeettakodikseen. On niitä jotka eivät ota vastaan tätä parannusta, sillä maa on vapaan tahdon planeetta.

Ehdottoman rakkauden resonanssi kuitenkin nousee niiden yli, jotka valitsevat pelossa pysymisen. Ilman pelon hallintaa ja rajoittamista nousee esiin ratkaisuja, jotka ovat olleet piilossa monien kolmannen ulottuvuuden harhaverhojen takana.

Muistutamme teitä päästämään irti kiinnittymisestä aikaan ja paikkaan sellaisena, kuin olette tunteneet ne. Tämän irtipäästämisen myötä voitte helpommin antautua sille nyt-virralle, mikä yhdistää kaiken elämän yhdeksi. Kulkekaa tällä nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa läpi pimeältä näyttävän yön.

Jos huomaatte mielenne menevän ei-haluttuun tulevaisuuteen, ottakaa hetki ja korvatkaa tuo ajatus ja mielikuva visiolla upeasta todellisuudesta viidennessä ulottuvuudessa. Tämä mielenhallinta vie vain hetken, kuitenkin se pitää teidät korkeimman kohtalonne polulla ja ykseyden virrassa. Tänä henkilökohtaisen ja planetaarisen transformaation aikana teidän on elintärkeää muistaa ja omistaa, että olette suuri, moniulotteinen olento. Hyödyllinen mantra kurssikorjauksen on: "Olen elämäni luoja. Valitsen ehdottoman rakkauden ja moniulotteisen valon!" Mantran toistaminen uudestaan ja uudestaan on paras tapa kontrolloida pelkoanne ja hallita ajatteluanne.

MONIULOTTEISIA HAVAINTOJA 

Koska moniulotteiset havaintotapanne ovat aktivoitumassa täysin, tästä pimeästä yöstä tulee onneksi pieni prosenttiosuus koko todellisuushavainnostanne. Tiedätte, että ne jotka eivät kulje tässä virrassa, valitsevat elävänsä matalamman taajuuden todellisuudessa, minkä itse olette valinneet.

Tässä oivalluksessa ei ole mitään tuomitsemista, sillä yksi taajuus ei ole parempi toista. Jotkut ihmiset uskovat, että heillä on edelleen paljon opittavaa kolmannen ulottuvuuden kokemuksista. Näin ollen he jatkavat 3D-peliä. Toiset valitsevat neljännen ulottuvuuden. Siellä he voivat liikkua maan eetteritodellisuuksien läpi, kun he aikamatkaavat mihin tahansa maakokemukseen, missä he haluavat vierailla tai minkä luoda.

Sitten on niitä, jotka tuntevat saaneensa valmiiksi kokemuksensa polarisoituneesta todellisuudesta. Nämä maadoittuneet sielut ovat valmiita palaamaan ITSENSÄ korkeamman ulottuvuuden ilmaisumuotoihin sekä suurempaan galaktiseen perheeseensä. Te jotka olette valinneet osallistuvanne henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen kokemukseen, pysytte ykseyden virrassa ja luovutatte kaiken kontrollin fyysisestä kehostanne sielulle.

Me Arcturuslaiset sekä koko galaktinen perheenne odotamme innolla oppaananne ja kaverinanne olemista, kun matkustamme Arcturuslaista käytävää uuteen kotiinne. Lopuksi muistutamme teitä pitämään ikuisesti tietoisuudessanne mantran: luovutan nyt kaiken kontrollin fyysisestä todellisuudestani sielulle.

Arcturuslaiset

TODELLINEN KIELI 


Puiden keskellä kuulen luonnon hiljaisuuden kaikkialla ympärilläni. Se on hiljaisuutta, mikä ei ole kaupungissa ulottuvilla, sillä se on "aikawarppi". Luonto on ollut olemassa ennen teknologiaa, ennen kännyköitä, suihkukoneita ja ympärivuorokautista sähköistä ympäristömelua.

Kaupungissa olen jatkuvasti yhteydessä tähän "meluun" laajentuneen havaintoni kautta. En ole tunnistanut tätä melua kuin vasta nyt, koska hitaasti ja hiljaa sähkömelu on risteytynyt tietoisuuteni kanssa, kunnes siitä on tullut "normaalia". Näin vei kolme, neljä päivää luonnossa, ennen kuin saatoin kuulla hiljaisuuden.

Itse asiassa tämä hiljaisuus on puiden kieltä, muttei minkä tahansa puiden, vaikka kaikki puut puhuvat tämän kielen jotain muotoa. Tämä nimenomainen hiljaisuus on punapuiden kieltä - Gaian vanhimpien ja suurimpien puiden kieltä. Näiden punapuiden kautta voin kuulla todellisen kielen, kielen joka ei perustu sanoihin, vaan tietoisuuden ääniin.

Nyt kun olen viettänyt viikon harvaan asutulla alueella muutamien ihmisten kanssa, mutta kera puurunsauden, voin kuulla näiden muinaisten olentojen lähettämää todellista kieltä. Punapuumetsät ovat Lemurian jäljellä olevia suojelijoita. Näin ollen näissä puissa on tuota värähtelyä.

Los Angelesissa missä asun, on Atlantiksen värähtelyä, mitä lähetetään modernin kaupungin sähkömelun välityksellä lähellä merta. Tämä sähköinen kaupunki puhuu Atlantiksen todellista kieltä, kun taas Gaian luonnon punapuumetsä puhuu Lemurian todellista kieltä. Silloin kun astumme Käytävään, käymme taas näiden muinaisten esi-isien sekä vieläkin muinaisemman galaktisen perheen luona.

Teemme tämän matkan yhtenä kollektiivisen ja planetaarisen tietoisuutemme voiman kautta. Itse asiassa teemme tämän matkan moniulotteisen tietoisuutemme kautta.

Moniulotteisen tietoisuutemme kautta muistamme menneisyytemme, minkä voimme paremmin tuntea nykyisyytenämme. Menemme myös tulevaisuuteen nähdäksemme sen nykyisyytenämme. Toisin sanoen, siirrymme sen aika- ja paikkakäsitteen tuolle puolen, mikä on perustunut tuohon kolmannen ulottuvuuden harhaan.

Yhdessä, yhdistyneen moniulotteisen tietoisuutemme kautta astumme tuntemattomaan. Tietysti "tuntematon" on vain unohdettua, sillä olemme suuria moniulotteisia olentoja, joilla on kunnia olla inkarnoituneena nyt osallistuaksemme Gaian suureen planeettaylösnousemukseen.

Yhdessä muistamme todellisen kielemme, mikä on tietoisuusäänien/-taajuuksien kieltä. Ennen kuin tiedämmekään, internetimme on vanhanaikainen, sillä muistamme, miten puhua ja kuulla laajentuneen havaintotapamme kautta. Tätä moniulotteisen tietoisuutemme kieltä lähetetään ja vastaanotetaan moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden kautta.

TIETOISUUS JA KOMMUNIKOINTI 


Internet on opettanut meille, että voimme kommunikoida sanoin ja kuvin ihmisen kanssa, jonka tunnemme vain hänen tietoisuudestaan. Sukupuoli, kulttuuri, uskonto, ikä ja taloudellinen asema ovat tuntemattomia ja merkityksettömiä. Kun maadoitamme moniulotteisen ITSEMME enemmän ja enemmän päivittäiseen elämäämme, muistamme, että tietoisuus on kommunikointia ja kommunikointi on tietoisuutta.

Tietoisuuden kautta todella kommunikoimme sen maailman kanssa, minkä hyväksymme todellisuudeksemme. Jos kolmannen ulottuvuuden maalliset toimet rajoittavat tietoisuuttamme, niin voimme kommunikoida vain tuon pienen koko moniulotteisen todellisuutemme sirpaleen kanssa.

Kun laajennamme tietoisuuttamme henkilökohtaisesta kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta neljännen ulottuvuuden todellisuuden kollektiiviseen tietoisuuteen ja viidennen ulottuvuuden todellisuuden planetaarisen tietoisuuteen, voimme onneksi hyväksyä aina vain suurempia sirpaleita moniulotteisesta todellisuudesta todelliseksi maailmaksemme. Voimme sitten ylittää kynnyksen tähtiesi-isiemme galaktiseen tietoisuuteen sekä omiin vaihtoehtoisiin ja rinnakkaisiin todellisuuksiimme, mitkä ovat ottaneet muodon toisilla planeetoilla, toisissa galakseissa ja ulottuvuuksissa.

Vanhat ystäväni, punapuut, ovat muistuttaneet minua todellisesta kielestä, missä henki (hengitys) liikkuu muodon (aine) läpi. Kun käytämme ihmiskieltämme puhumiseen, sallimme hengityksemme (henki) nousta keuhkoista (sydänchakra) ja liikkua suun, kielen ja huulien ilmaisijoiden kautta. Todellista kieltä puhutaan puiden kautta, kun tuuli (hengitys) liikkuu puiden (muoto) läpi. Jokainen lehti on tuulen ilmaisija, aivan kuin suu, kieli ja huulet ovat hengityksemme ilmaisijoita.

Moniulotteinen valo ja ehdoton rakkaus välittää tätä ykseyden todellista kieltä. Valon eri taajuudet ovat ilmaisijoita, mitkä antavat merkityksen (sanat) ehdottomalle rakkaudelle, mikä varmistaa kuuntelijalle, että viesti virtaa ykseydestä.

KÄYTÄVÄSSÄ MATKUSTAMINEN 


Arcturuslaisten käytävä on ykseyden nyt-hetkessä. Siksi kun matkustamme siinä yhdessä, totumme ykseyden kieleen sekä niiden puumerkkitaajuuteen, jotka matkustavat Käytävässä kanssamme. Käytävässä olemme makrokosmoksen mikrokosmos planetaarisessa ylösnousemuksessa.

Kaikki ihmiset, eläimet, kasvit ja luonnonvoimat Gaialla valmistautuvat tietoisesti ja tiedostamatta suureen muutokseen. Tapahtuuko tämä muutos? Tietysti! Kysymys kuuluu: pystymmekö tietoisesti havaitsemaan ja näin osallistumaan siihen todellisuustaajuuteen, missä tämä muutos tapahtuu? Toisin sanoen, pystymmekö ylläpitämään huomiomme ja aikomuksemme kalibroitua siihen todellisuustaajuuteen, mikä ylösnousee? Miten löydämme tuon taajuuden, puhumattakaan pysymisestä kalibroituneena siihen? Onneksi emme ole yksin, nyt olemme yhtä. Siksi selviämme sen yhdessä.

ÄIDIN PARANTAMINEN 


Rakkaat ystävät,

Me Arcturuslaiset haluamme muistuttaa teille, että jollain tasolla olette valinneet kaikki maalliset haasteenne. Miksi tekisin sellaista, kysytte ehkä. Vastaus on, että vain yhdistymällä sieluITSEENNE voisitte kohdata ja ratkaista nämä haasteet. Sielunne tietää, että kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne on koulu, mihin olette päättäneet mennä laajentaaksenne valoanne fyysisen inkarnaation kokemusten kautta.

Sielunne ei välitä, oletteko rikas tai kuuluisa. Se haluaa teidän vain muistavan todellisen ITSENN ollessanne maadoittuneena aineeseen. Monien haasteidenne kautta olette oppineet elämään joka päivä tai ainakin useimpina päivinä katsoen kohti sieluITSEÄNNE. Olette muistaneet pysyä yhteydessä ITSENNE kanssa - ette ainoastaan silloin kun olette sotkeutuneena johonkin haasteeseen, vaan myös ollessanne onnellinen ja rauhallinen.

Olette muistaneet, ettei sielu ole jotain, minkä luo juostaan, silloin kun teitä pelottaa, vaan se on joku, joka olette. Tiedätte nyt, että olette henki maadoittuneena aineeseen, ette ainetta joka etsii henkeä. Tämän tietämyksen myötä matkanne 3D-pelissä on tulossa loppuunsa ja "valmistuminen" viidenteen ulottuvuuteen alkaa.

Nyt kun elätte joka päivä ja melkein joka minuutti katsoen henkeen riippumatta siitä, oletteko täynnä rakkautta vai täynnä pelkoa, olette löytäneet suurta lohtua valossa elämisestä ettekä valitsisi toisin. Mikä tärkeintä, olette oppineet rakastamaan itseänne ehdottomasti, vaikkette olisikaan tietoinen tästä tosiasiasta. Rakkaus sallii teidän löytää ilon arkielämänne keskellä.

Pyydämme taas, että te kaikki etsitte vähän aikaa päivittäisessä elämässänne Gaian upean luonnon kokemiseen, vaikka se tapahtuisikin omalla pihallanne tai puistossa. Luonnon seurassa oleminen sallii teidän tehdä tietoisuushyppäyksen, mikä ylittää sen, mitä olette aiemmin kuvitelleet. Olette kaikki perhosia juuri ilmestymässä ulos kotelosta ja tarvitsette Luontoäidin rakkautta ITSENNE uuden ilmaisumuodon hoivaamiseen.

Teidän, uuden maapallon johtajien, on aika kypsyä hiljaa viidennen ulottuvuuden taajuuteen asuessanne edelleen maa-astiassanne. Tämä teko on suuri haaste ja mahdollinen ainoastaan, jos teillä on iloa päivittäisessä elämässänne. Gaian planetaarisen ylösnousemusprosessin tässä osassa on välttämätöntä, että ylösnousevat sielut elävät kahdessa maailmassa samanaikaisesti.

Jos ette ole maadoittuneet kolmannen ulottuvuuden maailmaanne rakkauden ja ilon voimalla, mitä kasvatetaan kiittämällä, energianne lentää maa-astiastanne viidenteen ulottuvuuteen. Toisin sanoen, teette henkilökohtaisen ylösnousemuksen. Tässä tapauksessa ette käytä henkilökohtaisen ylösnousemuksen suurta voimaan tukemaan Gaian kehon ylösnousemusta.

Jos olette onnellinen, tyytyväinen ja rakastatte elämää kolmannen ulottuvuuden elämässänne, pystytte paremmin pysymään maa-astiassanne samaan aikaan, kun matkaatte viidenteen ulottuvuuteen. Säännöllinen matkustamisenne viidenteen ulottuvuuteen pysyessänne edelleen aktiivisessa maa-astiassa "vetää" kolmannen ulottuvuuden maata neljännen ulottuvuuden läpi viidenteen.

Näin maadoittuneet ystävämme voivat palata kotiin ja samalla tuoda mukanaan kolmannen ulottuvuuden kotinsa, maan. Lisäksi Gaian planeettaylösnousemuksen voima auttaa ihmisiä heidän henkilökohtaisessa ylösnousemuksessaan. Todellisuus tietysti on, että ihmiskunta on Gaia, sillä viidennessä ulottuvuudessa te olette planeetta ja planeetta on te. Kun teistä tulee yhtä planeettakohtunne kanssa, jätätte sen kotelon ja lennätte vapaana moniulotteisen ITSENNE korkeampiin ilmaisumuotoihin.

Tiedämme, että pyydämme paljon planetaariselta ylösnousemustiimiltä pyytäessämme sitä pysymään kolmannessa ulottuvuudessa, mutta säännölliset vierailunne viidenteen ulottuvuuteen tekevät planeettaylösnousemuksen odotteluajastanne paljon helpompaa. Näemme loiston heräämisestänne moniulotteiselle ITSELLENNE tähtisateena Gaian keholla. Tiedämme myös, että useimmat teistä olivat niiden joukossa, jotka vastasivat Gaian hätähuutoon Atlantiksen romahtaessa. Voimme myös nähdä suuren omistautumisenne kurssissa pysymiseen, kunnes olette täyttäneet lupauksenne auttaa maata palaamaan ilmaisunsa korkeampaan taajuuteen.

Kiitämme teitä suuresta kärsivällisyydestänne, sinnikkyydestänne ja sitoutumisestanne. Tiedämme, että haluatte palata kotiin. Kuitenkin olette valinneet jäävänne, kunnes teitä ei enää tarvita. Me Galaktisessa liitossa - erityisesti ne jotka ovat kerran eläneet maan päällä ja auttavat sitä korkeammista ulottuvuuksista - olemme ylpeitä tuntiessamme teidät ja odotamme innolla sitä suurta juhlaa, kun palaatte luoksemme.

Arcturuslainen perheenne

SOS GAIALTA 


Jokaisessa pimeyden ja valon välisessä taistelussa pimeys näyttää voittavan lähes loppuun saakka. Tämä johtuu siitä, että pimeydellä ei ole mitään sääntöjä, suuremman hyvän tuntoa, rakkautta kanssaihmisiään tai planeettaansa kohtaan. Se palvoo ahneuden pyhätössä, missä on jatkuvia pelkouhreja niiltä, jotka uskovat, että pimeydellä on voima vaikuttaa heidän elämäänsä.

Toisaalta, valo-olentoja ohjaa ykseyden virta ja ehdoton rakkaus, joita ihmisten on vaikeaa ylläpitää, kun pimeys vaani elämämme joka nurkassa. Jos me valosta olevat vajoamme pimeyden tasolle taistelussa, meidätkin vedetään pelon ja pimeyden suohon, minkä olemme pyrkineet karkottamaan elämästämme.

Siksi meillä on yksi toimintasuunta, mikä on erittäin vaikea, sillä se tuntuu toimimattomuudelta. Tämä suunta on käyttää rakkauttamme, ehdotonta rakkauttamme, yhdistymiseen toistemme kanssa. Voimamme näyttää pieneltä ja merkityksettömältä erillään toisista. Kuitenkin ehdoton rakkaus on universumin sitova voima ja se voi yhdistää meidät kaikki yhdeksi suureksi valo-olennoksi.

Tänä yhtenä suurena valo-olentona voimme käyttää ehdottoman rakkauden yhteisvoimaa ja parantaa itsemme riittävästi rakastaaksemme myös niitä, jotka lisäävät sitä pelkoa ja ahneutta, mikä on tuhomassa maailmamme. Meidän on parannettava itsemme ensin, koska meille on suuri haaste rakastaa planeettamme, mutta myös niitä, jotka ovat lianneet sen.

Jokaisella meistä on ollut elämiä, joissa olemme langenneet pimeyteen, ja meillä kaikilla on ollut ahneuden ja pelon hetkiä. Ahneus ja pelko ovat sama asia, koska ahneus nousee pelosta, ettei ole riittävästi, että me emme ole riittäviä. Siksi meidän on saatava lisää - lisää rahaa, lisää valtaa, lisää hallintaa. Tämä pelolle alistumisen toimintamalli on tulossa loppuunsa, jotta voimme korvata sen kaiken kattavalla ehdottoman rakkauden mallilla.

Tämä uusi todellisuus ei ole kuitenkaan paikka, vaan taajuus. Aivan kuin veteen heitetty kivi saa aikaan monia renkaita, on myös monia versioita todellisuudestamme, joista jokainen värähtelee vähän eri taajuudella. Miksi siis olemme tässä todellisuudessa? Olemme tässä todellisuudessa, koska olemme tässä ja nyt mitätöimässä niitä vahinkoja Gaialle, joita tehtiin Atlantiksen ja Lemurian romahtaessa, kun ihmiskunta lankesi pelkoon ja ahneuteen.

On todennäköistä, että monet niistä joita nyt ympäröi pimeys, olivat pimeyttä silloin. Toisaalta, ne jotka olivat silloin valoa, ovat nyt valoa. Aivan kuin olemme nähneet tässä elämässä, ongelmat eivät lopu, ennen kuin ne on saatettu päätökseen. Katsomme elämäämme ja näemme, ettei meillä ole monia ongelmia. Sen sijaan meillä on vain yksi tai kaksi, joita toistamme uudestaan ja uudestaan yrityksenä parantaa itsemme ja muistaa todellisen ITSEMME.

Suuren romahduksen ja tämän elämän välissä meillä on ollut monta elämää, joissa pimeyttä olevat ovat löytäneet valon ja valoa olevat ovat langenneet pimeyteen. Meillä on ollut monia elämiä täynnä ahneutta sekä elämiä täynnä anteliaisuutta. Nyt meidän on parannettava ja irtipäästettävä tunteemme, ettemme ole riittäviä. Tämän parantamisen ja irtipäästämisen myötä voimme laajentaa tietoisuuttamme riittävästi hyväksyäksemme sen ehdottoman rakkauden, mitä virtaa ikuisesti ykseyden sydämestä. Ehdottomalla rakkaudella parannamme sisäisen pimeytemme.

Kun olemme parantaneet sisäisen pimeytemme, voimme rakastaa niitä, jotka ovat langenneet pimeyteen. Ei ole hallinnollisia tai ulkoisia voimia, jotka voivat auttaa meitä parantamaan itsemme, ja vain parantamalla itsemme voimme löytää voiman tietoisuudestamme rakastaaksemme vapaaksi sen, mitä rakkaan maamme päällä tapahtuu. Vain parantamalla itsemme riittävästi rakastaaksemme ehdottomasti omaa haavoittunutta itseämme, voimme löytää kyvyn rakastaa niitä ehdottomasti, jotka yrittävät puuttua planeettamme ylösnousemukseen vahingoittamalla planeettaa ja lietsomalla pelkoa sen asukkaissa.

Ylösnousevina olentoina meidän on muistettava, ettei kenellekään ulkopuolellamme voi antaa kontrollia tietoisuutemme taajuudesta! Olemme energiamestareita, mikä merkitsee, että valitsemme tietoisuustasomme valitsemalla rakkauden. Lisäksi, voimme valita rakkauden vain torjumalla pelon. Ja paras tapa pelon torjumiseen on yhdistyä toisten kanssa, jotka ovat valinneet rakkauden - ehdottoman rakkauden.

Ehdollinen rakkaus mitä ihmiset ovat eläneet, on sen "ei riittävästi" -tilan kätketty syy, mikä on aikaansaanut ahneuden ja pimeyden tämän päivän maailmassamme. Ehdoton rakkaus ei tunne rajoja ja sitä annetaan yhtä vapaasti sekä pahantekijälle kuin uhrille. Ehdoton rakkaus on voima, mikä antaa meidän vapautua kerta kaikkiaan kenenkään uhrina olemisesta - myös ahneen konsernin tai avuttoman hallituksen.

Jos meidän on tarkoitus virrata viidenteen ulottuvuuteen, meidän on oltava se hallitus, jonka haluamme vaihtaa. Me olemme todellisuutemme kanssaluojia. Ensin hallitsemme itseämme olemalla tunteidemme ja ajatustemme mestari. Sitten voimme kitkeä pois kaiken pelon ja elää hetkestä toiseen ehdottomassa rakkaudessa.

Maya-kalenterin mukaan viikonloppuna 17.-18.7.2010 voimme tulla yhdeksi ylläpitämään aikomusta Maya-kalenterin yhdeksännen aallon ykseystietoisuutta varten. Lisätietoawww.calleman.com/content/articles/ninth_wave.htm. Tämän yhdeksännen aallon sisällä on kaikkien muiden tietoisuusaaltojen ykseys, jotka ovat solu (1), imettäväinen (2), perhe (3), heimo (4), alue (5), kansa (6), planeetta (7), galaksi (8) ja universumi (9).

YKSEYDEN VOIMA 

Tiedän, että monet teistä ovat tunteneet leijuvaa levottomuutta ja kiireellisyyden tuntua liittyen haavoittuneen planeettamme tilaan. Olen saanut Gaialta ja Arcturuslaisilta ohjeita, miten voimme auttaa.

Vastauksena näihin ohjeisiin muodostan "Äidin parantamisryhmän" yhtenä torstaina kerran kuussa klo 15.00. Tapaamme kerran kuussa parantamaan itseämme ja tukemaan sillä Gaiaa. Parannamme yhden chakran kuussa alkaen ensimmäisestä chakrasta ja jaamme tuon parantumisen maaplaneettamme kanssa. Ainoa tapa parantaa maailmamme sekä sitä vahingoittaneen ihmiskunnan on ehdoton rakkaus. Lisäksi, ehdoton rakkaus voidaan parhaiten tuntea sisältä.

Onneksi siirrymme lähemmäs Galaktista keskusta, mistä ehdottoman rakkauden ja moniulotteisen valon lähetykset ovat voimakkaampia, kuin ovat olleet yli 26.000 vuoteen. Siksi päätämme ottaa vastaan tämän ehdottoman rakkauden ja moniulotteisen valon omaan kehoomme, jakaa sen Gaian kanssa ja sitten lähettää sen ympäri maapalloa. Pyydän ihmisiä luomaan omia ryhmiään. Tuo ryhmä, vaikka kyse olisi vain kahdesta, kolmesta ihmisestä, muodostetaan seitsemää kuukautta ja seitsemää chakraa varten. Näin olemme planeettana siirtyneet seitsemän chakran läpi tammikuussa 2011.

Ohjeideni mukaan ryhmän hajotessa jokainen jäsen luo uuden oman ryhmänsä tukemaan jatkuvasti kasvavaa "Äidin parantaminen" -verkostoa. Laitan joka kuukausi löyhät suuntaviivat ryhmille blogissani suzanneliephd.blogspot.com. Jokaista ryhmää kannustetaan seuraamaan omaa sisäistä opastustaan ja luovuuttaan, mutta kattamaan saman muodon, jotta informaatiomatriisi voi helpommin sekoittua yhdeksi.

Punoutuneena yhteen chakraheräämisen kanssa matkaamme yhdessä Arcturuslaisessa käytävässä ohjelmoimaan uudelleen negatiivisia ydinuskomuksia ja kommunikoimaan toisten ulottuvuustodellisuuksien kanssa, oppiaksemme lisää henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen prosessista. Toivon, että voitte osallistua jollain tavalla, vaikkette päättäisikään luoda ryhmää tai liittyä sellaiseen. Antamalla toisille voimme parhaiten unohtaa ja parantaa murheemme.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.