3.7.10

Tavallinen Elämä

 

Heimopäällikkö Josephia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
29.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

"Tyytyväisenä tavalliseen elämään voitte näyttää kaikille ihmisille tien takaisin heidän todelliseen luonteeseensa." Lao-tsu, Tao Te Ching

Miten yksinkertaista ja mutkatonta elämänne on? Luultavasti ei niin yksinkertaista ja mutkatonta kuin haluaisitte - ainakin jos olette samanlainen kuin hyvin monet ihmiset modernissa maailmassamme.

Lukemattomat tuntemani ihmiset jopa täällä USA:n syrjäisessä kolkassa pohjoisilla Kalliovuorilla elävät monimutkaista elämää. He ovat jatkuvasti stressaantuneita, heillä ei ole koskaan riittävästi aikaa ja heillä on aivan liikaa velvollisuuksia. He ottavat harvoin aikaa mennäkseen luontoon, ollakseen rakkaidensa kanssa tai hoitaakseen itseään.

Emme enää elä yksinkertaista, tavallista elämää. Sen sijaan olemme kiinni epätavallisessa ja monimutkaisessa elämässä, joka on täynnä stressiä.

Ei ole mikään ihme, että mielenterveysklinikat ja lääketeollisuus elävät kukoistuskautta!

Miksi elämästämme on tullut kamala taakka? Minne kaikki ilo ja hauskuus ovat joutuneet? Mitä voimme tehdä asialle?

Tässä on päällikkö Joseph.

Päällikkö Joseph

Elämänne ei ole koskaan ollut tarkoitus olla mutkikasta sotkua, vailla iloa ja nautintoa. Sitä ette aikoneet inkarnoituessanne.

Tai jos halutaan ilmaista asia toisella tavalla, sitä ei Jumala halua teiltä.

Emme sano, että teette jotain "väärin". Te ette tee. Mutta elämänne ei tarvitse olla stressaavaa ja ilotonta.

Moderni maailmanne on tuputtanut teille - tai tarkemmin sanottuna olette sallineet sen tuputtaa itsellenne - vääriä arvoja, jotka eivät palvele ketään.

Vääriä arvoja, kuten menestymisen mittaaminen rahana, vaikutusvaltana tai aineellisena omaisuutena. Tässä kaikessa ei ole sinällään mitään pahaa, paitsi yksi asia - olette antaneet sen peittää, kuka olette ja miksi olette tällä planeetalla tänä ihmishistorian aikana.

Meidän ei tarvitse muistuttaa teille niistä valtavista muutoksista, joita planeetallanne tapahtuu - muistutuksia on kaikkialla ympärillänne. Monet ihmiset jotka tuntevat olevansa voimattomia käsittelemään muutoksia, "sekoavat" - kuten sanotaan. Useammat ja useammat vain päättävät lähteä - "lähteä helvettiin täältä".

Ette voi jäädä planeetalle ja välttää muutosta. Mutta teillä on täysin vallassanne kulkea muutosten läpi sujuvasti ja vaivattomasti.

Jotkut Johnin mainitsemat asiat ovat arvokkaita etsiessänne lisää rauhaa ja iloa. Mennä luontoon. Olla rakkaidenne kanssa - ja olla täysin läsnä heidän kanssaan. Hoitaa itseänne.

Viimeksi mainittu - itsenne hoitaminen - on tärkeintä. Ottakaa aikaa itsellenne. Meditoikaa. Menkää kävelylle. Katsokaa mieltä ylentävä elokuva. Laittakaa itsellenne lempiruokaa. Osaatte tehdä näitä asioita. Siis vain tehkää niitä.

Yksinkertaistakaa elämäänne, ystävät. Useimmilla asioilla joista stressaannutte, ei ole varmasti merkitystä 100 vuoden päästä. Ja luultavasti ei edes huomenna.

Sytyttäkää ilon ja hauskuuden henki taas elämässänne. Ottakaa aikaa vain olla hetkessä. Unohtakaa eilinen älkääkä ajatelko huomista. Eilinen on mennyttä ja huominen kantaa huolen itsestään.

Silloin kun palaatte tähän yksinkertaiseen, tavalliseen elämään, jonka kerran tunsitte - ja pysytte siinä - huomaatte päivienne ja vuosienne täyttyvän ilosta, ilosta joka on ainoa tarkoituksenne tässä elämässä. Tuntemanne ilon määrä on ainoa todellinen menestymisen mitta.

Ette ainoastaan huomaa elämästänne tulevan paratiisi maan päällä, vaan - kuten Lao-tsu sanoo - "näytätte kaikille ihmisille tien takaisin heidän todelliseen luonteeseensa".

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.