6.7.10

Viesti Valoliitolta


Blossom Goodchild 4.7.2010
http://www.blossomgoodchild.com/

Huomenta teille. Voisinkohan ottaa esille viime yhteydessämme olleen 'aktivointi' asian? Monet kokivat jotain vahvaa, monet eivät, ja kuitenkin myöhemmin huomasivat näkevänsä auroja tai tunsivat jonkun muutoksen sisällään, monet eivät kokeneet yhtään mitään, vaikka he yrittivät monta kertaa. Voisitteko ystävällisesti selittää miksi jotkut tunsivat sen ja toiset eivät?

Todellakin meistä tämä on sopivaa. Sillä olemme tietoisia siitä, että jotkut olivat hämmentyneitä lopputuloksen puutteesta, joka sitten herätti sisältä jonkinlaisen pettymyksen. Mutta pyydämme että tiedätte kun sanomme että kuka vain suoritti aktivointitehtävän se on tapahtunut.

Tämä on todella hyvä kuulla, ja kuitenkin miksi jotkut tunsivat sen ja jotkut eivät?

Tämä johtui tarvittavista säädöistä yksilön energiakenttään ja värähtelytasosta jolla he olivat tuolla nimenomaisella hetkellä. Ei, painotamme, ei johtuen tasosta jolla he ovat yleensä, jos voimme ilmaista sen tällä tavalla. Oli monia jotka odottivat Maan liikkuvan ... ja johtuen odotuksista ... odotukset peittivät varsinaisen ilmiön ja sanoaksemme 'piilottivat' sen mitä todella tapahtui. Kuitenkin haluamme sanoa että tapahtuma jokaisen sisällä tapahtui. Ehkä voimme sanoa että joillakin on laitettu 'ajastin käyntiin' ja ne jotka eivät tunteneet sitä heti tulevat ilman epäilystäkään tietämään hetken jolloin 'ajastin' pysähtyy. Joillakin voi olla myös ... 'aktivointiliipaisuja' jotka tapahtuvat kaikille oikeaan aikaan.

OK. Kiitos. Onko mitään muuta mitä haluatte lisätä tähän asiaan ennenkuin siirrymme eteenpäin?

Kyllä. Haluamme lisäksi huomioida niin monien hartaat aikomukset tuoda maailmanne sen Korkeampaan piiriin. Aktivointiprosessi osoitti oman tärkeytensä ja paljon useampi kuin tajuattekaan taipui sisäisen äänensä edessä ja seurasi sen kutsua. Näettekö rakkat? Näettekö kuinka Pyhä Suunnitelma toimii? Se tapahtuu nyt. Tarvitsee vain istua ja tuntea se itsenne hiljaisuudessa tietääksenne sen totuuden

Kiitos tiedän että olen kysynyt tästä aikaisemmin, mutta on niin paljon spekulaatioita siitä mitä Meksikonlahden öljyvuodolle tapahtuu. Niin monet elävät pelossa ... ymmärrettävästi. Olisiko teistä sopivaa puhua enemmän tästä meneillään olevasta suuronnettomuudesta, ehkä helpottaa monien pelkoja? Jos tunnette että olette sanoneet kaiken tarvittavan, hyväksyn sen tietenkin.

Maailmanne on jaksonsa lopussa. Rauhantekijänne keräävät voimia ... rauhassa ... ja tullaan tietämään että totuutta ... ei enää voida pitää piilossa. Jo vuosikymmeniä on monille selvinnyt asioita joita he aikaisemmin pitivät vain kuvitelmina. Me sanomme, korkeimmalla auktoriteetilla ... hyvin pian ... on keskuudessanne valo jota ei voi peittää eikä piilottaa näkyvistä. Ilmestyminen verhosta kuten tunnette sen ilmaistavan ... tulee tapahtumaan siinä mittakaavassa kuin olemme ennenkin puhuneet. Monet tietävät tästä sydämessään. Monet tuntevat tämän sydämessään ja ajoittain olemme tietoisia kaipauksesta ... ikävästä ... että tämä tapahtuisi. Se on pian kohdallanne.

Ikävä keskeyttää ja tietenkin kaikella kunnioituksella ... mutta niinkuin olemme ennenkin keskustelleet ... Tuo sana 'pian' ei toimi meillä täällä alhaalla. Teidän versionne siitä on hyvin erilainen kuin meidän täällä. Teidän 'pian' voi tarkoittaa muutaman vuoden päästä ... meille ... se on valovuosien päässä kun ollaan odottamassa jotain!!! 'Pian' meille tarkoittaa muutaman päivän tai kuukauden päästä, joten jos ollaan rehellisiä ... Voitaisiinko heittää se sana roskakoriin toistaiseksi ... koska meille maan asukkaille ... se on hyvin harhaanjohtava.

Hyväksymme ehdotuksesi ja hymyilemme ilo sydämessämme jälleen kerran ... oi sinä vähäuskoinen.

Ja minä hyväksyn sen ilolla sydämin, sillä kuten tiedätte, minulla ja kuka tietää kuinka monella tuhannella on tietoa ennemmin kuin uskoa ... kuitenkin 'aikaeromme' aiheuttaa pulman.

Kuitenkaan meidän näkökulmastamme pulmaa ei ole. Sen voi nähdä vain ihmissilmin ...

Emmekö me kuitenkin tunne henkisydämellämme? Ja opetustenne kautta opimme kuuntelemaan tuntemuksiamme ennen muuta..

Ja mistä tuntemuksenne kertovat?

Tunteesta!!!

Minkä tunteesta?

Siitä että olette tulossa ... siitä että ilmestytte siten kuin olette aina sanoneet ilmestyvänne ... pian!

Ja kuten suuri sanoit, emmekö ole opettaneet ja ettekö ole oppineet tietämään että tunteenne ovat totuutenne? Sillä ne ja vain ne (tunteenne) voivat varoittaa teitä mitä on. Mielenne ajatukset voivat harhailla ja olla vuorovaikutuksessa kaikenlaisten energioiden kanssa jotka voivat sekoittaa minkä tahansa asian, ja kuitenkin ... kysykää sielultanne, kysykää sydämeltänne mitä se tuntee mistä tahansa ja se antaa teille aina totuuden. Sillä se ei voi ... sitä ei ole suunniteltu ... antamaan mitään muuta kuin mitä se on ... totuus. Joten nämä tunteet joita niin monet kokevat ovat se mitä tulee tapahtumaan.

Mutta emme tiedä mitä nämä tunteet kertovat ... me voimme tuntea ne, mutta mitä ne kertovat meille?

Kysymmepä sinulta tuon kysymyksen ... Mitä tunteesi kertovat sinulle?

Hmm ... emmekö kulje ympyrää tässä? Aloitimme tämän kohdan sanomalla että tunteet kertovat meille että olette tulossa 'pian'.

Kiitos. Jatkammeko vielä tässä pyörässä vai siirrymmekö eteenpäin?

Ymmärretty! Mistä haluaisitte puhua seuraavaksi?

Päätöksistä.

Koskien?

Tulevaisuuksianne. On erittäin tärkeää, enemmän kuin tiedättekään, olla nyt hyvin tarkka päätöksissä joita teette koskien jokapäiväistä olemassaoloanne. Kohottakaa mielialanne korkealle. Kuinka paljon luulette arvostavanne sitä kuka olette ja miksi olette täällä? Hyödyttäisi suunnattomasti jos ottaisitte mukaan tunteenne arvioimaan asemaanne jossa olette täällä juuri nyt. Sillä näin tekemällä sallitte aktivointiviisaria käännettävän yhä suuremmalle taajuudelle joka vapauttaa hyväksyntää ja ymmärrystä kun siirrytte tähän yhä nousevaan taajuuteen.

Tavallaan ymmärrän tuon. Sanotteko siis että mitä enemmän arvostamme etuoikeutta olla valittu olla täällä tähän ihmeelliseen aikaan, sitä enemmän värähtelymme nousee ja sitä enemmän voimme arvostaa itseämme ... ja mitä enemmän arvostamme itseämme, sitä enemmän ... jne ... Ymmärrättekö?

Tuo on juuri se mitä sanomme.

Oooh! Kuulin juuri seuraavan lauseen jonka halusitte laittaa, ja ajattelin ... 'nyt mennään!!' Ja se lause oli???

Olette odottamassa itseänne.

Ja tiesitte että sanoisin ... olkaa hyvä ja kuvatkaa tätä tarkemmin syvemmällä tasolla. Koska ymmärrän lauseen siihen tyyliin että monet odottavat 'Tähtiporukan' saapuvan ja antavan auttavan kätensä kaikkeen tähän sotkuun jonka täällä olemme saaneet aikaan ... joten kuinka tämä liittyy lauseeseenne 'Odottamassa itseänne'?

Onko mieleesi koskaan juolahtanut että nämä 'Tähtiporukat' joista puhut voisivat vain olla korkeampia versioita itsestänne? Loppujen lopuksi, olette oppineet että olette vain pieni osa siitä kuka olette, 'välitunnilla' tällä Maa planeetalla.

Välitunnilla!!!!???

Aivan ... näin oli aikomus ... tämä oli alkuperäinen tarkoitus. Leikkiä ... pilkaten sanottuna, olla iloinen että on hauskaa ... eikö vain? Tämä oli alkuperäinen aikeemme teille. Ja vaikka kokeilu ei mennyt siten kuin olimme olettaneet ... se on siitä huolimatta suuressa suunnitelmassa ... vain pieni kokeilu. Voimme tuntea tunteesi Blossom, kun kirjoitat puolestamme. Olemme tietoisia että ihmisenä planeetallanne nyt, vaikuttaa siltä, että emme juurikaan ymmärrä mitä 'elämän maassa' kokeminen todella tarkoittaa.

Sillä kun on täällä syvällä siinä ... kaikessa kauhussa ja tuhossa ja hallinnassa ja vapaan valinnan väärinkäytössä jne se alkaa tuntua paljon enemmältä kuin vain pieneltä kokeilulta joka meni ... pakko sanoa ... anteeksi ... perseelleen!!! En ole vihainen kun sanon tämän, en ollenkaan, pystyn vain tavallaan tuntemaan mitä aiotte sanoa ja 'tajuan sen', mutta kun on täällä maassa näyttelemässä rooliaan se kaikki tuntuu niin tärkeältä että teemme niin.

Ja se on. Ymmärtäkää kuitenkin sisäisestä tiedostanne että näyttelette roolia. Toteutatte tarkoitettua tahtoanne kohottaaksenne tätä pientä planeettaa nimeltä Maa. Sillä on suuri merkitys suunnitelmassa ja kuitenkin, jos pystyisitte käsittämään ikuisuuden laajuuden, mikä tietysti on käsittämätön, ymmärtäisitte myös että tämä 'tapahtuma' on vain pieni osa suhteessa ikuisuuteen. Jokainen askel joka otetaan ikuisella rakkauden polulla on vain tapahtuma. Elämä ... kaikki elämä ... kaikki rakkaus ... on vain tapahtuman kokemista.

Voimme myös tuntea tarpeesi palata kohtaan 'odottamassa itseänne'.

Aivan, sanoitte, tai tunnen että annoitte ymmärtää että he ketkä saapuvat ovat Korkeampi versio itsestämme?

Oikein. Ja tämän tietäen, näetkö sen tarpeen ja tärkeyden että värähtelynne on sillä tasolla että se pystyy käsittelemään tämän?

No, jotenkin. Arvaamalla että jos emme ole valmiita hyväksymään ja vastaanottamaan tätä tietoa, kun viimein tapaisin Korkeamman osan itsestäni ... tämä osa, tämä ihminen, saattaisi kellahtaa kyljelleen hämmästyksestä, ja jos me kaikki tekisimme niin ei tässä koko jutussa olisi paljon järkeä. Olen todella hieman hukassa tässä ... Siis, sanotte että tulemme tapaamaan Korkeamman osan itsestämme ... Mitä? Me kaikki? Jokainen? Iso juttu tulossa, tajusin juuri sen ytimen mitä aiotte sanoa ... tämä on kaikki niin suurta!!!

Otetaan tämä hitaasti kun sanomme ... harkitkaapa näkemystä että ryhmä sieluja planeetallanne Maassa ... suuri ryhmä ... voisi yhdessä ... muodostaa ... yhden Tähtiolennon.

Päheetä!! Siis mitä sanotte ... tunnen ... luulen ... että ne kenen kanssa tunnemme voimakkaasti yhteyttä ... ne kenestä sanomme että meillä on syvä sieluyhteys ... kun ne muotoillaan yhteen, syntyy yksi sielu tähtikansan joukkoon.

Oikein

Tämä tyrmäsi minut täysin. Pyhä Jysäys ja joku muu sopiva ilmaisu!!!

Ja viedäksemme tätä pidemmälle ...

Vaaarovasti, tai saatan pudota orrelta!!

Otetaan sama skenario ja muutetaan se tapahtumaan vierailijoille jotka ovat tulossa ... he tapaamassa itsensä seuraavan Korkeamman osan kanssa, siten että monta 'tähtiporukasta', jotka ovat sieluryhmää, sitten tulee yhdeksi Korkeaksi Olennoksi ... ja niin edelleen ja edelleen. Jos mietitte tätä, se ehkä auttaa teitä käsittämään ajatuksen olla yhtä.

Kyllä, se auttaa. Valkoinen Pilvi puhui kerran tällaisesta vertauksesta, tuli mieleeni, kuinka Rakkaus pilkottiin moniin osiin jne, liian pitkä juttu tähän, ja vaikka olisin ymmärtänyt sen, en koskaan ollut katsonut sitä ihmisten näkökulmasta. En ainakaan siten kuin juuri sen esititte. On niin kummaa yrittää saada sitä päähäni ... siis mitä tapahtuu ... kun sanotaan ... sieluryhmäni ... tapaa itsensä ... kuten kuvattuna yhtenä Tähtiolentona?

Tämä, rakas tiedonhaluinen, meidän täytyy jättää toiseen kertaan. Jollain tavalla meidän täytyisi keskustella Korkeahierarkian sisällä siitä olisiko sopivaa paljastaa tällaisia asioita. Sillä kuten tiedät ... sanonta kuuluu ... kun oppilas on valmis, opettaja ilmestyy.

Ja tiedän, yksinkertaisesti koska olen tottunut tietämään milloin istunto loppuu, että kello on soinut ja on aika mennä ulos leikkimään. Niinkuin Liisa Ihmemaassa kerran sanoi ... 'kummallisempaa ja kummallisempaa!!!' Mmm, paljon ajateltavaa tänään. Suuret kiitokset tämän jakamisesta meidän kaikkien kesken. Osan suunnitelmasta tiedän, ja senkin että se ei ole pakollista. Niinkuin jokainen meistä joka on heräämässä yhä enemmän Valoon, me jaamme tietomme koska haluamme, ei koska meidän pitää. Ok ... luulenpa että täytyy todella ajatella kuka on minä. Kenen osa olen nyt tällä maan tasolla joka ei ole vain ystävä tai osa perhettäni, vaan on todella minä!! Hyvä Luoja. Ja se mitä olette tänään jakaneet kanssamme, tunnen että se on vain kakun kostuketta ... en mitenkään voi kuvitella mitä jääkuorrutus pitää sisällään!!! Seuraavaan kertaan oi mielen tuulettajat ... paljon Rakkauden Valoa!!! HUH!!!