1.8.10

The End


Hei Rakkaus,

Tämä blogi vaikenee nyt määräämättömäksi ajaksi. Kiitos siitä, että olen saanut Sinulle ajatuksiani jakaa, toivottavasti niistä on ollut Sinulle iloa. Minä vetäydyn nyt viimeistelemään levyni julkaisukuntoon ja katselen sitten sen jälkeen, vieläkö palaan tänne internetin ihmeelliseen maailmaan. Tämä mennyt kahdeksan kuukautta on ollut huikea sisäinen matka itseni kanssa tällä henkisellä polulla, ja sen tekeminen julkisesti on tuonut vielä oman eksoottisen lisämausteensa asiaan. Paljon olen saanut palautteistanne henkistä kannustusta ja tukea, toivottavasti olen pystynyt antamaan edes pienen ripauksen valoa teillekinpäin.

En tiedä yhtään, mitä tämän päätöksen jälkeen tapahtuu. Odotankin suurella mielenkiinnolla, mitä elämääni ilmestyy täyttämään sen kaiken ajan, mikä nyt vapautuu blogin pitämisestä.

Toivotan Sinulle kaikkea parasta, korkeinta ja puhtainta mahdollista Valoa koko sydämestäni, olkoon Enkelit läsnä joka hetkessäsi ja ohjatkoon Sinua juuri sille polulle, joka saa sydämesi loistamaan ja sielusi kasvamaan koko jumalalliseen loistoonsa!


Rakkaudella,
Deepthi