9.8.10

Oletteko keskittyneet parantumiseen?URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 2.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Oletteko keskittyneet parantumiseen?

Parantuminen on jokaisen elämän tarkoitus, kunnes se on saatu loppuun. Silloin olette vapaa elämään luomisen kautta, kohtalon sijasta. Mutta olette niin keskittyneet parantumiseen, että te ette tiedä, miten edetä. Mitä teette, kun parantumistarkoituksenne on täytetty? Vaikka on aina jokin energiaosa transformoitavana, keskittyminen parantumiseen poistaa ilon elämästänne. Unohdatte elää, olla ilossa, koska tunnette, että on jokin palkkio, joka tulee parantumisen ollessa valmis. Kuitenkin etsimänne ilo on teitä varten matkanne jokaisella askeleella.

Sovitus jonka haluatte saada aikaan, tulee uskomuksestanne, että olette irti Lähteestänne, jolloin teistä tuntuu, että teidän parannettava maailmaa, kun parannatte itseänne. Vaikka sovitus- ja yhdistymisprosessi on ollut erittäin hidas, irrottautumisprosessi oli äkillinen ja välitön. Aivan kuin lapsi työnnetään syntymässä yhtäkkiä maailmaan ja erotetaan äidistä, niin teidät erotettiin Lähteestä. Kun saatte valmiiksi kunkin elämän, lähennytte kykyä toteuttaa unelmanne palata Kotiin.

Uskotte, että parantuminen tuo teidät takaisin Kotiin, ja näin monet teistä kaipaavat tuota energiaa nyt enemmän kuin koskaan. Mitä enemmän verho nousee, sitä helpommaksi teille tulee muistaa henkiset yhteytenne. Kaipuu Kotiin luo tarpeen saattaa loppuun nyt parantumistarkoituksenne - parantaa itsenne ja ihmiskunta, jotta voitte saada sen valmiiksi. Mutta te ette mene Kotiin, vaan luotte energia-aukkoja ylösnousemuksen tapahtumiseksi maan päällä. Ja keskittymisenne parantumiseen estää teitä luomasta iloa elämäänne.

Parantajina olette tulleet parantamaan maailmaa tuskasta, mutta olette tulleet myös näyttämään maailmalle iloa, rakkautta ja rauhaa. Nähkää maailma parantuneena, avoimena ja valmiina rakkauteen, energia transformoituneena ja ylösnousemuksen tapahtuvan. Löytäkää aikaa iloon, nauruun, planeetan kauneuden ja ihmeellisyyden ihasteluun, koska nämä ovat kaikki osa parantumismatkaanne. Ihmiskunnan parantumiseen sisältyy myös pelon ulkopuolisten värähtelyjen tunteminen ja te voitte opettaa tätä tuomalla näitä energioita elämäänne. Olette parantajia ja tiennäyttäjiä, joten näyttäkää maailmalle tie iloon oppimalla nauttimaan olostanne ja yhdistämään kevyempiä energioita parantamistyöhönne.

Uudestisyntymä vai ponnahdus takaisin?

Hyvin usein jätämme yhden tilanteen vain löytääksemme itsemme toisesta täsmälleen samanlaisesta. Miksi teemme näin? Koska yritämme korjata sen, minkä näemme omaksi epäonnistumiseksemme, korjaamalla toista ihmistä tai järjestelmällä samanlaisen tilanteen toivoen, että teemme asiat eri tavalla toisella kertaa. Mutta joskus toisesta kerrasta tulee kolmas, neljäs jne. ja huomaamme ponnahtavamme takaisin jatkuvasti. Yritämme saattaa loppuun kierron, jotta voimme uudestisyntyä, muttemme voi saavuttaa sitä, ellemme muuta omaa energiaamme.

Takaisinponnahdusta kuvataan parhaiten suhteissa, kun jätämme yhden taakse ja välittömästi menemme toiseen ajatellen, että uusi ihminen on erilainen. Mutta kuten havaitsemme, tämä uusi suhde on hyvin samanlainen kuin edellinen. Miten voimme löytää toisen ihmisen, joka on aivan samanlainen kuin se, jonka luo sanoimme olevamme koskaan palaamatta? Ellemme muuta omaa energiaamme, vedämme puoleemme vain energioita, jotka auttavat meitä saattamaan loppuun parantumiskiertomme. Olemmeko muuttuneet? Jos emme, niin kiertomme ei ole valmis ja on parannuttava lisää.

Ymmärtääksemme, miksi ponnahdamme takaisin, meidän on tarkasteltava egoa, joka luulee aina olevansa oikeassa. Eikä ego halua koskaan myöntää tappiota, joten se auttaa meitä luomaan uudestaan entisen, jotta voimme "toimia oikein" seuraavalla kerralla. Jos muutamme energiaamme, päästämme irti yhteydestä egoon ja asetamme uudet energeettiset rajat, emme voi ponnahtaa takaisin, koska emme enää ole tuossa värähtelyssä. Voimmeko vastustaa houkutusta yrittää vielä kerran - jos vaikka pystyisimme toimimaan oikean ensi kerralla?

Uudestisyntymä on vahvistus henkisestä parantumisestamme ja takaisin ponnahtamisessa ego pakottaa oman tahtonsa meille. Takaisinponnahdusta välttääksemme voimme ottaa sanan "epäonnistuminen" pois sanastostamme. Ei ole mitään epäonnistumista, silloin kun kaikki ei toimi niin, kuin oli tarkoitus. Voimmeko hyväksyä epäonnistumisten siunaukset merkiksi, että sisäinen opastusjärjestelmämme toimii puolestamme ja poistaa ne asiat, jotka eivät palvele korkeinta potentiaaliamme? Ponnahdamme takaisin, silloin kun luulemme, että meissä on jotain pielessä, eikä se ole koskaan totta. Uudestisyntymä on muutos energiaytimessämme ja merkki siitä, että voimme yhdistyä aikaansaamaamme parantumiseen ja luoda täyttymystä, iloa, rauhaa ja rakkautta itsellemme.

Elokuun energiat

Heinäkuu meni niin nopeasti, että katselin taaksepäin 31.7. ja mietin, mitä oikein tapahtui. Minne aika meni? Monin tavoin viime kuukausi vaikutti olevan vähemmän haastava kuin toukokuu ja kesäkuu, mutta oliko se oikeastaan? Vai olemmeko nyt niin tottuneita tähän vuoristorataan, että osaamme odottaa hurjaa kyytiä emmekä innostu siitä enää niin paljon? Luulen tämän olevan osittain totta ja elokuu tuo täysin uuden energiasetin meille harkittavaksi.

Elokuun ensimmäistä viikkoa korostaa harvinainen ja voimakas astrologinen muodostelma, mistä astrologit ovat puhuneet monta vuotta. Tämä on kardinaalisuurristi, missä on mukana melkein kaikki eläinradan planeetat. Kaikki tuntevat kutsun muuttua, ajatella uudestaan elämäänsä, miettiä vaihtoehtojaan ja siirtyä eteenpäin siinä, missä he ovat pidätelleet. Tämä on "elämäni tai minä en ole enää koskaan sama" -energiaa. Muistatteko, mitä tapahtui 26.6. paikkeilla? Tämän viikon energia saattaa loppuun tuon syklin. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, myös pienimmät ja merkityksettömimmät näkemykset ovat arvokkaita.

Merkurius alkaa perääntyä 20.7. ja varjoaika alkaa 8.8. Tavanomaisten perääntymisvaroitusten lisäksi, käyttäkää tämä aika pohtiaksenne, mitä haluatte elämässänne. Kuten Ihmeidenvalmennusohjelmassa opitaan, monet meistä ovat oppineet odottamaan pettymyksiä eivätkä enää luota, että voimme saada, mitä haluamme. Tämän kuukauden puhdistamis-, irtipäästämis- ja toimeen ryhtymisenergioiden myötä, täyttäkää irtipäästämisen tuloksena syntynyt tyhjiö sillä, mitä haluatte.

Tiedän, että tämä on ollut hyvin pitkä matka, mutta lähestymme sen loppua ja jotkut teistä ovat sähköpostienne perusteella jo perillä. Viime viikolla tapahtui ehdottomasti energiamuutos ja nyt viikonloppuna sain valmiiksi viherrakentamisen taloni ympärillä, minkä tekeminen on vienyt neljä vuotta. Kun istutin viimeisen kasvin ja siivosin, taloni näytti "valmiilta" ja tiesin, että se oli. Mikä helpotus! Mitä tahansa teitä opastetaankin saattamaan loppuun tässä kuussa - puutarhan istuttaminen, kaappien siivoaminen, uskomuksista irtipäästäminen tai jonkin saaminen päätökseen elämässänne - seuratkaa opastustanne. Tämä on osa viime askelianne tällä polulla - teitä opastetaan käyttämään sitä tukea, mitä meillä on transformoitumista varten, kestävän ja tyydyttävän muutoksen tekemiseksi elämässänne.

Oletko ainoa lapsi?

Perheeni vanhimpana lapsena ja myös vanhimpana kaikista monista serkuistani toivoin usein, että olisin ollut ainoa lapsi. Ainoat lapset saivat vanhempiensa kaiken huomion, heidän ei tarvinnut jakaa lelujaan, (näyttivät) saavan kaiken haluamansa ja ajattelin heidän olevan onnellisempia. Tietysti nämä olivat minun ajatuksiani ja tiedän keskusteluista monien asiakkaideni kanssa, jotka olivat ainoita lapsia, ettei tilanne ollut näin aina. On joukko indigoja ja kristalleja jotka olivat ainoita lapsia ja toisia, jotka tunsivat, että heidän olisi pitänyt olla, mutteivät olleet. Näiden lasten esittämissä rooleissa on jotain hyvin erityistä ja siinä, miten he päättivät olla ainoita lapsia.

Jotkut ainoat lapset olivat "vahinkoja", jotka tulivat odottamatta pitkään sen jälkeen, kun heidän vanhempansa lakkaisivat yrittämästä. Toiset syntyivät vanhemmilleen myöhään, kun vanhemmat lapset olivat jo lähteneet. Ja vielä toiset olivat ainoita lapsia, jonka hänen vanhempansa pystyivät tai päättivät hankkia. Yhdessä traagisessa tapauksessa asiakas on ainoa henkiin jäänyt auto-onnettomuudessa, joka tappoi hänen kolme sisarustaan. On monia karmallisia syitä olla ainoa lapsi, jotka liittyvät kuolemaan, hylkäämiseen, "palauttamiseen" ja sovitukseen.

On kyse sitten edellisessä elämässä kielletystä huomiosta, huolehtimisen takaisinmaksusta, lupauksen täyttämisestä tai sellaisen elämän loppuunsaattamisesta, mikä keskeytyi eroon tai kuolemaan, ainoilla lapsilla voi olla erityissuhde vanhempiinsa. He voivat myös tarvita aikaa yksin tai vapautta sisarusten kilpailusta. Mikä syy ainoana lapsena olemiseen olikin, se oli tietoinen syntymää edeltävä valinta, jonka teitte täyttääksenne sielusopimuksenne jonkin osan.

Jos olet ainoa lapsi, olet ehkä viettänyt yksinäisiä vuosia katuen, ettei sinulla ole sisaruksia, joiden kanssa viettää aikaa. Mutta tämä oli pohdiskelun ja rauhan aikaa, jota sielusi tarvitsi. Mitä pystyit tekemään ainoana lapsena ja mitä välttelit? Indigot ja kristallit jotka päättivät olla ainoita lapsia, tarvitsivat aikaa yksin ja heillä tapahtui paljon kasvamista tänä aikana. Niinpä sen sijaan, että kadut lapsuuttasi, etsi sen positiivisia puolia, jotta tiedät, miten tämä valinta valmisteli sinua elämän oppitunteihin ja valitsemaasi tehtävään.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

* * * 


Ja vielä toinen viesti, joka on myöskin Jennifer Hoffmanin kirjoittama. Iloa päivääsi! 


Halauksin,
Diip 


* * *
ERIKOISVIESTI - MITÄ TAPAHTUU?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
6.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Harvoin teen päivityksiä keskellä viikkoa, mutta tämä on niin tärkeä viikko ja elämme niin transformatiivisia aikoja, että halusin kertoa teille, mitä tällä viikolla tapahtuu ja miksi ette tunnu pystyvän keskittymään ja maadoittumaan, olette vähän hämmentynyt ja jumissa, kun juuri mikään ei liiku tällä hetkellä. Olisin kirjoittanut aiemmin, mutta olin liian väsynyt!!

Tuntuiko maadoittumattomalta, väsyneeltä ja levottomalta 3.8.? Vai olitko energinen, keskittynyt ja valmis mihin vaan? On mahdollista, että tunsitte edellistä, koska tuolloin C3-luokan auringonpilkut pommittivat maata säteilyllään. Vaikkei se riittänyt tukkimaan kommunikointiyhteyksiä, se pommitti maata magneettiaalloilla, jotka olivat riittävän voimakkaita vaikuttamaan meihin fyysisesti, jopa muuttamaan kemiallista rakennettamme.

Nämä auringonpilkut avaavat meidät toiselle tärkeälle tapahtumalle, suurelle kardinaaliristille, joka on tarkka 6.8., jolloin kuu siirtyy Rapuun. Tämä on niin tärkeä tapahtuma, että astrologit ovat puhuneet siitä yli kaksi vuotta. Se edustaa tilaisuutta mitoittaa maailma oikein, muuttaa vallitsevaa tilannetta, saada aikaan päätös ja ankkuroida uusia toimintamalleja. Ja 9.8. meillä on uusi kuu!

Jos olette lykänneet transformaatiotanne, nyt on sen aika. Se syöksyy luoksenne avosylin. Oletteko valmis? (Jos ette, se on täällä joka tapauksessa.)

Transformaatiota tapahtuu, kun sielumme muistuttaa meitä tarkoituksestamme ja tehtävästämme, silloin kun se tietää, että kaikesta valmistautumisestamme huolimatta seuraavan askeleen ottaminen on vaikeinta. Minne menemme ja mitä teemme? Mitä otamme mukaamme ja mikä jää taakse? Mitä uskallamme sallia itsellemme siitä pelosta, ettei sitä tapahdu?

Olemmeko valmiita astumaan omaan suuruuteemme? Kysymys ei kuulu, olemmeko todella suuria, vaan voimmeko sallia itsemme ajatella ja uskoa riittävän kauan siihen sen tapahtumiseksi.

Mitä tuodaan tietoisuuteenne harkittavaksi? Oletteko valmis päästämään irti? Tiedättekö, mitä haluatte seuraavaksi? Tässä se, mitä eräs ihminen kirjoitti minulle tänään: "Uneni ovat olleet hyvin eläviä tällä viikolla, puhumattakaan tunnetakasta joka tulee esiin. Kokemukseni tuntuvat uuvuttavilta. Meidän on päästettävä irti merkittävästä määrästä entisiä ongelmia - antautuminen on avainsana minulle."

Ja Ihmeidenvalmennusohjelmaan osallistujat katselevat ajattelumallinsa muuttuvan. Heille selkenee yhtäkkiä elämän ongelmat, joiden kanssa he ovat kamppailleet vuosia, ja he ilmentävät pienimmästäkin ajatuksesta.

Muistakaa, ettei antautuminen merkitse periksi antamista, vaan taistelemisen lopettamista. Missä kohtaa voitte antautua ja samalla avautua ihmeille, joita ette olisi koskaan pitäneet mahdollisina? Missä ja mitä vastustatte? Siinä on pelkonne ja epäilyksenne.

Nämä kysymykset ovat harkittavaksenne seuraavien päivien aikana, kun muutosaallot pommittavat ihmisperhettä. Olemme valmiita, tämä on kohtalomme ja olemme tässä yhdessä. Riippumatta siitä, missä kohtaa olette evoluutiossanne, kyse on kehittyvästä oppimis- ja valintapolusta. Kun kaikki on ilmassa, kuten nyt, ajatuksistamme tulee hyvin tärkeitä.

Varmistakaa, että ajatuksenne ovat aina keskittyneenä siihen, mitä haluatte luoda, koska se luodaan. Tämä energiapommitus vahvistaa luomiskykyjämme ja luominen tapahtuu tuomitsematta. Jos ette halua elefanttia olohuoneeseenne, älkää pyytäkö sellaista. Kuvitelkaa, että universumi on juuri antanut teille taikalampun ja teidän on vain puhuttava vilpittömät pyyntönne ilmentääksenne sen, mitä haluatte.

Miltä haluatte elämänne näyttävän tänään ja tästä eteenpäin? Olkaa rohkea, urhea, uskalias ja sokeeraava. Näiden energioiden kanssa työskentelemme tällä viikolla, joten hyödyntäkää ne. Kiinnittäkää huomiota saamiinne merkkeihin, koska kaikki on merkityksellistä.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.