12.9.10

Hoffman: Tekeekö ylösnousemus sairaaksi (ja lihavaksi ja väsyneeksi)?YLÖSNOUSEMUSOIVALLUKSIA:
TEKEEKÖ YLÖSNOUSEMUS SAIRAAKSI (JA LIHAVAKSI JA VÄSYNEEKSI)?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
8.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Viimeiset pari päivää pääni on lähes haljennut särystä, olen voinut pahoin, minua on huimannut, olen viettänyt unettoman yön, olen ollut niin väsynyt, että olen tuskin pysynyt pystyssä, minulla on ollut vaikeuksia puhua enkä ole pystynyt keskittymään. En ole sairas - tätä vain tapahtuu minulle, silloin kun koen valtavia energiamuutoksia kuten se, joka alkoi viime perjantaina. On mahdollista, että tekin olette kokeneet vastaavaa. Kehomme käy läpi monia fyysisiä muutoksia energialatausten myötä ja se voi saada olomme tuntumaan kuin rekan yliajamalta. Emme voi muuttaa sitä, koska lisää energiaa on tulossa, mutta voimme ymmärtää, minkä kanssa olemme tekemisissä ja miten hallita näitä oireita, ja tehdä muutoksia toimintaamme.

Ennen kuin menen oireluetteloon, niiden merkitykseen ja siihen, miksi niitä tapahtuu, on kaksi asiaa, joita voimme tehdä oireiden ankaruuden minimoimiseksi. Toinen on levätä riittävästi, mikä merkitsee riittävän unen saantia yöllä (vaikka yksi oire onkin unettomuus), jotta näiden muutosten tapahtuessa ette ole niin uupunut, että kehonne romahtaa ja teidän on pakko mennä sänkyyn. Toinen on tehdä hengitysharjoituksia, mikä auttaa kehonne maadoittamisessa. Vaikka tekisitte niitä vain viisi minuuttia päivässä, keskittyminen hengitykseen auttaa teitä pysymään maadoittuneena, jottei teillä ole tunnetta olemisesta puoliksi täällä ja puoliksi eetterissä.

Tiesin, että suuri energiamuutos oli tapahtumassa, koska lauantaina tunsin tarvetta siivota kotini. Eikä vain imuroida ja pyyhkiä pölyt, vaan siivota joka huone, pestä lattiat, pyyhkiä jalkalistat ja katto ja järjestää kaapit. Pesin ja imuroin myös autoni. Energialataukset työntävät vanhaa energiaa ulos ja kun tämä energia puhdistuu henkisessä ja psyykkisessä ulottuvuudessa, voimme tuntea tarvetta siivota fyysistä ympäristöämme. Jos siis tunnette tarvetta, siivotkaa kaappinne, kotinne, autonne ja työhuoneenne. Huonekalujen siirteleminen, peseminen ja tomuttaminen poistaa vanhaa energiaa ja sallii fyysisen tilanne imeä uutta energiaa. Tämä on erityisen totta, jos haluatte liikettä elämäänne, esim. muuttaa jonkin osan elämästänne.

Sitten on näiden energialiikkeiden voimakkaampia fyysisiä puolia, kuten pahoinvointia, huimausta, hämmennystä, keskittymiskyvyn puutetta, ylivoimaista väsymystä ja ongelmia puhumisessa ja ajattelemisessa. Tätä kaikkea tapahtuu, koska nämä energiamuutokset kantavat uusia sähkömagneettitaajuuksia, jotka kirjaimellisesti sulkevat vanhat virtapiirimme, kun meidät johdotetaan uudelleen uusille värähtelytaajuuksille. Se vastaa sähkön kytkemistä pois päältä talonne uudelleenjohdottamisen ajaksi. Kun sähkö on poissa, moniakaan asioita ei tehdä ja on parasta mennä sänkyyn - vaikka se ei ole aina mahdollista, kun hermoratojamme jäsennellään uudelleen ottamaan vastaan korkeampia taajuuksia.

Kuvitelkaa, että ylösnousemusta edeltävä kehonne pystyy antamaan virtaa 50 watin lampulle. Nämä energiat muuttavat fyysistä kehoanne niin, että pystytte antamaan virtaa 1000 watin lampulle. Kaikki energiaväylät jotka vastaanottavat ja välittävät energiaa, on päivitettävä hyväksymään korkeampia taajuuksia, minkä vuoksi viittaan tähän prosessiin uudelleenjohdotuksena. Sitä ei voi tehdä kerralla, koska kehomme ei yksinkertaisesti pysty kestämään sitä. Se siis tehdään vaiheittain, mitä tapahtuu jokaisen energialatauksen myötä.

Osa tästä uudelleenjärjestelystä voidaan tehdä yöllä, mutta osa on tehtävä meidän ollessa valveilla, minkä vuoksi meillä on joskus unettomuutta. Työ mitä ei voida tehdä päivällä (koska energiahäirintä on liian kova), tehdään yöllä, ja jos meidän on tiedostettava se, emme kykene nukkumaan. Oma ratkaisuni tähän on nousta ylös ja kirjoittaa tai lukea, kunnes minua taas nukuttaa. Huomaan, että tätä tapahtuu aina yöllä klo 3-6. Ja kyllä, olen erittäin väsynyt seuraavana päivänä.

Herkkyys ruoka-aineille on yksi oire, mikä on tulosta uusista energiataajuuksista. Voitte huomata, että kaipaatte tiettyjä ruoka-aineita ettekä voi enää sietää entisiä suosikkejanne. Prosessoitu ruoka, punainen liha, possu, sokeri ja tietyt vihannekset eivät joko houkuttele tai niiden syöminen aiheuttaa ruuansulatusvaivoja. Ja tämä muuttuu ajan kuluessa, joten ei voi olla koskaan varma, mitä voi syödä ja mitä keho ei siedä. On niin monia ruoka-aineita, joita en voi syödä nyt, että ruokavaliostani on tullut hyvin yksinkertainen ja se sisältää vähärasvaista proteiinia, vihanneksia ja salaattia. Kaikki muu tekee sairaaksi tai lihottaa (yksi epämiellyttävä oire).

Kuunnelkaa kehoanne ja kiinnittäkää huomiota sen tarpeisiin. Mitä yksinkertaisempi ruokavalio, sen parempi tällä erää. Toivon, että jonain päivänä voimme syödä, mitä haluamme, mutta tällä hetkellä kehomme tarvitsee terveellistä ja täysiarvoista ruokaa, jossa on vähän säilöntä- ja lisäaineita, joka on kasvatettu optimaalisissa olosuhteissa ja joka syödään rauhallisessa ja stressittömässä ympäristössä.

Oletteko lihoneet 5-10 kiloa ettekä pääse niistä eroon? Tervetuloa joukkoon. Tämä on hyvin turhauttava oire, joka hyvin monilla on. Tähän on useita syitä. Ensinnäkin, rasva toimii energiapuskurina - maadoittavana suojana. Puskurina se antaa meille lisää fyysistä tiheyttä, jotta kestämme korkeampia energiataajuuksia. Se maadoittaa meitä ja tekee meidät tietoisemmaksi fyysisestä olemuksestamme, jotta häivymme vähemmän luultavasti eetteriin. Kun tiedostaa, etteivät vaatteet sovi ja keho tuntuu raskaalle, pysyy keskittyneenä fyysiseen olemukseen, mikä maadoittaa kolmanteen ulottuvuuteen. Ja ylimääräinen paino lisää suojaa, koska tunnemme olomme epäviehättäväksi ja vähemmän luultavasti avaudumme toisille ihmisille (puhun tästä toisessa ylösnousemusoivalluksessa). Paino lähtee itsestään, kun on sen aika. Tunnen ihmisiä, jotka ovat katselleet painonsa vain sulavan pois kamppailtuaan ensin sen kanssa vuosia.

Ja paino voi olla turvotusta veden säilömisestä, kun kehomme säilyttää myös vettä puskurina näitä taajuuksia vastaan. Saatatte huomata, että lihotte muutaman kilon päivässä tai parissa ennen energiamuutoksia - minulle tapahtuu näin. Niiden ollessa ohi paino putoaa seuraavaan energiamuutokseen saakka.

Tietysti tämä on erittäin epämiellyttävä prosessi ja parhaasta valmistautumisestamme huolimatta kehomme saa todella iskun. Onneksi oireet kestävät vain muutaman päivän, minkä aikana ette ehkä tunne olevanne kovin aktiivinen tai sosiaalinen ja sitten siirrytte uuteen taajuuteen, mikä vaatii vähän sopeutumisaikaa. Sillä välin levätkää paljon, juokaa paljon vettä, syökää, mitä kehonne kaipaa, ja pitäkää huolta itsestänne. Keho on ylösnousemuskulkuneuvo ja välttämätön osa tätä prosessia. Vaikka se näyttää toisinaan olevan tiellä, se on osa jumalaista kolminaisuuttanne ja valitsitte sen fyysiseksi olemukseksenne tähän elämään.

Nyt kun tiedätte, mitä oireet ovat, olette valmistautuneet seuraavaan lataukseen, mikä tapahtuu tässä kuussa päiväntasauksen jälkeen. Pysykää tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muistakaa, että ajatuksenne luovat elämän joka hetki. Ajatelkaa parhaimpia ajatuksia.

Kun pohditte tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä (ja Merkurius perääntyy, mikä on oivaa uudelleenharkinta-aikaa), muistakaa:

Hyväksykää kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käyttäkää niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyytäkää opastusta ja vahvistusta ja sitten odottakaa sitä tulevan.

Ennen kaikkea, olkaa kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________