4.9.10

Hoffman: Ylösnousemusoivalluksia


YLÖSNOUSEMUSOIVALLUKSIA: TUKKA PALAA - SIKSI KORVIA POLTAA!

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
1.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Kun meitä työnnetään uuteen sielukasvuun ja vielä haastavampiin oppitunteihin, on selvää, ettemme ole yksin kärsimyksessämme. Kaikki potevat "karma silmien edessä" -syndroomaa ja silloin kun tiedämme, että heille olisi helpompi polku, voimme tuntea houkutusta auttaa heitä välttämään draamaa. Mutta näyttää siltä, että voimme vain katsella, kun he ajavat itsensä kielekkeen yli. Riippumatta siitä, mitä sanomme heille, he vain jatkavat kulkuaan hymyillen ja heiluttaen meille puuhistaan. Voimmeko auttaa heitä? Tarvitseeko meidän auttaa? Mitä heille tapahtuu, jos he jatkavat polkuaan?

Tein tällä viikolla jotain, mitä en yleensä koskaan tee - annoin pyytämättä neuvon jollekin, josta tiesin, ettei hän halunnut kuulla sitä. Mutta olen katsellut hänen syöksykierrettään karmaoppituntiin, minkä tiedän aiheuttavan suurta tuskaa. Saamani viesti oli painanut raskaasti sydäntäni jonkin aikaa ja syntyi tilanne, missä minun oli tuotava se julki. Tiedän, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, mutta minusta se tietysti näyttää sotkulta.

Voimme kertoa toisille, että "heidän tukkansa palaa", mutta he sivuuttavat sen (ja meidät), kunnes heidän korviaan tosissaan polttaa. Jokainen voi päättää antaa itselleen luvan oppia ilman tuskaa ja vaikka voimme nähdä tämän vaihtoehdon toisilla (ja joskus emme itsellämme), emme voi saada heitä näkemään tätä. Tämä on syvän karmapuhdistuksen aikaa ja nämä oppitunnit tuodaan esiin tavoilla, mikä tekee vaikeaksi toisen polun valitsemisen. Meidän on oltava valmis siirtymään tuon kokemuksen yli voidaksemme tiedostaa eri vaihtoehdon. Siihen saakka karma esittää houkuttelevan, joskin vaarallisen vaihtoehdon. Palamisen mahdollisuus ei himmennä tulen kauneutta - ja kenties emme mene liian lähelle sitä tällä kertaa.

Eivätkö ihmiset jotka tekevät tätä, ole ylösnousemuspolulla? Päinvastoin. Kun odotamme ylösnousemuksen palkkioita, unohdamme, että ylösnousemme elämämme kautta - emme sen ulkopuolelta. Jokainen askel sallii meidän tiedostaa, missä estämme omaa prosessiamme. Askeleet eteenpäin ovat välähdys kirkkaampaan potentiaaliimme. Sitten menemme taaksepäin päästämään irti, ratkaisemaan, parantamaan ja muuttamaan sen, mitä olemme paljastaneet. Ylösnousemus on porttimme ja karma (ja sen lopullinen selvittäminen) työntää meidät sen läpi.

Tämä on prosessi, mikä vaatii aikaa ja työtä. Mitä enemmän paljastamme, sitä enemmän löydämme. Kun pääsemme tynnyrin pohjalle, alamme löytää todellisen aarteemme ja tässä lepää avain ylösnousemukseemme. Nämä ovat myös tuskallisimpia, haastavimpia, vaikeimmin vältettäviä ja vähiten ilmeisiä (ainakin itsellemme) tilanteita.

Voimme siis olla vain kiitollisia tietämyksestä, mitä meillä on, koska se saa meidät läpi tästä prosessista. Voimme kertoa toisille, että heidän "tukkansa palaa", mutta siihen saakka kunnes heillä on riittävän tukalaa keksiäkseen, miten sammuttaa oman tulensa, meidän on annettava heidän mennä. Joskus voimme nähdä heidän tilanteensa kristallin kirkkaasti, mutta emme omaamme. Tämä on todella aikaa "huolehtia omista asioistaan" ja kiinnittää huomiota siihen, mitä meille tapahtuu.

Mitä se merkitsee meille, jotka olemme opettajia ja parantajia ja katselemme asiakkaiden, ystävien ja rakkaiden valitsevan polun, jonka tiedämme olevan tuskallinen? Voimme katsoa ja odottaa ja sitten olla läsnä heitä varten, kun he ovat valmiita tekemään toisia valintoja. Joskus ihmisten on poltettava itsensä muistaakseen, miltä tuska tuntuu, ja toisten on muistettava, että se tuli joka poltti kerran, polttaa edelleen.

Olkaa yhteydessä kaikkiin ehdottomasti rakastaen, mikä sallii teidän rakastaa heitä palavista kutreista huolimatta, ja tietäkää, että sitten kun he ovat valmiita, he ovat kiitollisia ja avoimia ottamaan vastaan apunne.

Sillä välin rukoilkaa heidän puolestaan. Rukous on voimakas työkalu, joka pitää energian liikkeellä. Rukoilkaa heidän parantumisensa puolesta - että heidän silmänsä avautuvat mahdollisuuksille ja he voivat oppia rakastamaan itseään riittävästi oppiakseen ilman tuskaa.

Kun pohditte tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä (ja Merkurius perääntyy, mikä on upeaa aikaa uudelleenharkintaan), muistakaa:

Hyväksykää kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käyttäkää niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyytäkää opastusta ja vahvistusta ja sitten odottakaa sitä tulevan teille.

Ennen kaikkea, olkaa kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osa ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun ylösnousemme kaikki ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

P.S. Löysin piilolinssini. Ne olivat pesukoneessa. Minulla ei ole aavistustakaan, miten ne joutuivat sinne, mutta tämän merkitys ei mennyt minulta ohi.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.