22.10.10

Gorgo: Valmiina... paikoillanne

 
VALMIINA … PAIKOILLANNE

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
19.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, että toivoitte minun sanovan … HEP! Mutta ennen kuin heitätte noita tomaatteja, kuunnelkaa minua …

Kyllä, olemme edelleen "paikoillanne"-vaiheessa, mutta tämä ei ole välttämättä kurja vaihe. Päinvastoin, tämä on erittäin aktiivista valmisteluaikaa ja se voi olla riemastuttavaa, jos tietää, miten tulkita suonissanne syöksyviä energioita.

Luultavimmin olette kokeneet lokakuun alusta saakka jompaakumpaa kahdesta asiasta - joko läähätätte kaikkien niiden asioiden tahdista ja stressistä, mitä teidän täytyy tai täytyi saada tehtyä kerralla, lisääntyvien kanavoimiemme energioiden vuoksi tai olette vaakatasossa. Tai kenties tunnette kumpaakin: olette vaakatasossa ja samalla MYÖS tunnette "niin paljon tehtävää niin lyhyessä ajassa" -stressiä, mutta ette kykene harmonisoimaan kehoanne tarpeidenne ja aikomustenne kanssa.

Tämä viimeksi mainittu on suosikkini ja vaikka noissa tilanteissa on houkutusta ajatella, että mutsi/fatsi Jumala/-tar pilailee julmasti kanssamme, se on itse asiassa vankka merkki siitä, että olemme HYVIN lähellä toista puolta, missä kehomme tukee kaikkia niitä asioita, joita meidän tarvitsee TEHDÄ. Ennen tätä jaksoa tunsimme transformaatiokipua soluissamme, kyllä, mutta ilman kiirettä saada persettämme liikkeelle - mutta kaikki tuo on nyt muuttunut. Ajan luhistuessa itseensä yhtäkkiä tuntuu, että joka toinen viikko on taas joulu. Emmekä me vain pysy tahdissa mukana.

"Niillä jotka vasta aloittavat sisäistä matkaansa, elämä alkaa radikaalisti nopeutua, kuten tapahtui jokaiselle teistä tietoisuuden kohoamisen myötä. Te jotka olette valmistelujakson lopussa, alatte panna merkille, että aika hidastuu yhtäkkiä, paremminkin lakkaa olemasta. Kumpaakaan ei todellisuudessa tapahdu, vaan näkökulmanne muuttuvat värähtelynopeutenne ja sen ulottuvuuden mukaisesti, mihin osallistutte. Ne jotka astuvat korkeampien ulottuvuuksien taajuuksiin, alkavat havaita, että aika on muokattavaa … että ikuisuus on näkökulma ja se voidaan saavuttaa ihmismuodossa." -Plejadien korkea-arvoinen neuvosto

Ennen yhdistymistä ihmiskeho oli siis suunniteltu ymmärtämään aika-avaruussuhdetta aivojen erillisyydestä johtuen, mikä sai aikaan monimutkaisia vertailuja ja kyvyn nähdä nykyisyys vain suhteessa menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Nyt monet meistä ovat astumassa neutraaliin tilaan, puhtaan läsnäolon tilaan - sellaiseen joka suhtautuu aikaan ja tilaan jokaisen nykyhetken havaitsemisen kautta.

Tämä puhdas, suodattamaton fokus tuo meidät harmoniaan sen nopean ilmentämisen kanssa, josta on jo tulossa osa uutta todellisuusjärjestelmäämme. Itse asiassa ajan tiivistyminen ei ole todellisuudessa lainkaan aikaa, vaan lisääntyvää vetovoiman ja ilmentämisen tahtia ja tämän aktiivinen osa olemme nyt.

(Puhun lisää tästä tiivistymisen komediasta tulevissa artikkeleissa - juuri nyt minulla ei vain ole riittävästi aikaa.)

Kiihdyttäminen

Huomasiko kukaan, että syyskuun ja lokakuun välissä kosminen säilytysastiamme päivitettiin 120 voltista 240 volttiin? Tämä uusi energia jossa olemme osallisina, on hyvin eri taajuustasoa - voitteko tuntea värähtelyhyppäyksen? Se on niin intensiivistä, että se voi tuntua vaaralliselta … kuin tulella leikkimiseltä tai pahempaa, Drew Barrymorelta Stephen Kingin elokuvassa "Tulessa syntynyt" (Fire Starter).

Äidilläni oli aina tapana sanoa: "Varo, mitä toivot. Saatat saada sen" - jos hän vain olisi tiennyt.

Plejadien korkea-arvoinen neuvosto sanoo, että "planeetan nykyinen värähtelynopeus on noussut sellaiseksi, mitä ei ole koskaan ennen koettu ihmismuodossa. Tämä energiataso työntää pintaan jokaisen heikkouden, mitä on, sekä yksilön että kollektiivin kokemuksessa. Sen tietäminen, että teistä on tulossa enemmän ruumiillistunutta valoa, on sen käsittämistä, että olette päästämässä irti tiheimmistä osistanne, ja tämän tiheyden rikkovat tai paremminkin pirstovat ne voimakkaat valoaallot, joita nyt virtaa planeettanne läpi. Valomäärä mitä pystytte fyysisesti sisältämään, on suorassa suhteessa siihen helppouteen, millä tämä prosessi kehittyy teillä.

Tulevina viikkoina useammat ja useammat saavuttavat keskipisteen värähtelytilan. Ne jotka eivät ole vielä siinä valomäärässä, mikä vaaditaan homeostaasin saavuttamiseen, jatkavat puhdistamista, irtipäästämistä ja energiakehonsa tasapainottamista, fyysiseen kehoon harmonisoitumiseksi. Tämä muodonmuutosprosessi "valtaa" suurimman osan massoista nyt …"

Tuskin pystyn uskomaan sitä energian määrää ja voimaa, mikä kulkee nyt kehomme läpi maahan - tuskin pystyn istumaan paikallani tai keskittymään sanoihin, joita kirjoitan. Kuvittelen, että tällaiselta tuntuisi, jos joku jolla on ADD, ottaa amfetamiinia. Jos sinusta tuntuu vauhdikkaalta, levottomalta tai ginsengiä yliannostuksen saaneelta, tiedä, että tämä tasoittuu lopulta rakentavammaksi energiaksi, jos niin ei ole jo tapahtunut.

Olemme lähestymässä 7. galaktista päivää 3.11. ja voimme jo tuntea lisääntyneen energian, mikä voidaan havaita ajan nopeutumisena. Tämä voi todella leikkiä mielen kanssa, joten jos jäät kiinni "aikasilmukkaan", kuten sitä kutsun, sinun on parasta maadoittaa itsesi ja harmonisoitua kosmisen sykkeen kanssa antautumalla sille. Jos teet sen, niin aika ei sinällään hidastu, mutta sinusta tuntuu vähemmän siltä, että juokset saadaksesi sen kiinni.

Plejadilaiset sanoivat myös, että koimme viime viikonloppuna merkittävän auringon leimahduksen, vaikken ole tarkistanut sitä vielä. Mutta mitä tahansa tuo "magneettinen aasin ulvonta" olikin, meillä on vakavasti otettavia tehtäviä hoidettavana ja tämä virtaus antaa meille (maanista) energiaa, mitä vaaditaan saamaan meidät pakkaamaan ja valmiiksi nostamaan purjeet uutta rantaa kohti … ja sitten taas purkamaan. Ja kuulemani perusteella tämä liikevauhti eteenpäin ei hidastu lähiaikoina. Kun maadoitumme ja tasapainotumme, tästä tulee uusi normaali.

Tällä hetkellä tohisemme edelleen yksityiskohtien ja keskeneräisten asioiden viimeistelyssä ja tähän sisältyvät kaikki ratkaisemattomat asiat sieltä, mistä pian tulee "entinen" elämämme - hyvin sananmukaisesti. Kiveäkään ei jätetä kääntämättä, kun törmäämme avomerelle, joten kaikki mitä luulitte voivanne välttää, on edessä nyt tai jouluun mennessä - mikä onneksi on nyt aina vain kahden viikon päässä Wink

Enimmäkseen olemme jo vetäneet monia tilanteita yhteen, ottaneet monia ratkaisuja käyttöön ja tehneet tärkeitä päätöksiä siirtyäksemme uuteen suuntaamme. Venuksen (raha-asiat ja suhteet) perääntyessä marraskuun puoliväliin saakka, meitä kannustetaan erityisesti keskittymään sen ratkaisemiseen, mikä on välttämätöntä (tunteellisesti, mentaalisesti tai fyysisesti) ennen siirtymistä seuraavalle tasolle.

Omassa elämässäni tämä prosessi ilmentyy mm. tarpeena ratkaista taloudelliset lisäyllätykset menneisyydestä, ennen kuin voi viimeistellä jatkuvasti lykkääntyneen vararikkoprosessini. Tämä on ärsyttävää, kyllä, mutta tällä hetkellä meillä on paljon kosmista tukea näiden asioiden käsittelemiseen, mihin emme ole kyenneet aiemmin. Käyttäkää siis tarvittaessa tämä tilaisuus, koska jos teette likaiset hommat seuraavien kolmen viikon aikana, huomaatte lentävänne 7. galaktiseen päivään rasitteettomana ja vapaana.

Konstikkainta maailmojen välillä olemissa on varata riittävästi energiaa menneisyyden ratkaisemiseen, kun samalla kohdistaa välttämätöntä elinvoimaa pitämään kaikki nuo uudet projektit liikkeellä ja tasapainossa, joita olette hoivanneet. Noita asioita, ihmisiä, tilanteita, kumppanuuksia, projekteja, muuttamisia jne. jotka odottavat lähtölaukaisua tai viimeistelyä, työnnetään jatkuvasti takaisin, lykätään ja viivytetään, kun monia menneisyytemme osia hiipii esiin ja hyppää eteen etusijalle.

Nämä asiat jotka jatkuvasti kilpailevat huomiostamme ja näyttävät estävän meitä pääsemästä eteenpäin uudessa (ja ehdottomasti innostavammassa) elämässämme, tulevat edelleen esille, kunnes ei enää ole mitään jäljellä. Sillä välin voimme vain hengittää siitä kaikesta läpi ja antaa vain riittävästi mennä salliaksemme universaalien voimien tukea meitä.

Suurempi kuva

Maailman näyttämöllä alkaa kehkeytyä merkkejä muutoksesta ja uudestisyntymästä!

"Viime viikolla todistimme niiden 33 chileläisen kaivosmiehen dramaattista pelastamista, jotka olivat olleet puolentoista mailin syvyydessä vankina 5.8. alkaen, mikä oli T-kardinaaliristin huipentumapäivä. Useat astrologit ovat kommentoineet kiistämätöntä yhteyttä kaivoksen luhistumisen ja T-kardinaaliristin välillä sekä kuoleman ja uudestisyntymän symbolismia - kirjaimellista nousemista ulos maasta - kun Ceres palasi konjunktioon Pluton kanssa. Chilen kaivosmiesten koettelemus oli hyvin kirjaimellista tulkintaa T-rististä - meneminen alimaailmaan ja palaaminen uuteen elämään. Monet meistä kokevat samanlaisen kuvion hienovaraisemmalla energiatasolla, mutta se on aivan yhtä voimakasta. Näen enemmän ja enemmän syvällisiä muutoksia, kun yksilöt ilmestyvät "uuteen, parannettuun" tilaan, mikä sallii heidän elää rikkaammin ja täydemmin ja olla sitä, kuka heidän on tarkoitus olla."

Tämän otteen kirjoitti Pat Paquette (realastrologers.com) ja se on tällä haavaa astrologinen lempianalogiani tähän uudestisyntymäprosessiin, mitä olemme kaikki käyneet läpi kesäkuusta lähtien. Ja vaikka olin liimattuna CNN:n lähetykseen miesten pelastamisen ja koko maailman itkemisen ja juhlimisen aikana, on myönnettävä, etten saanut aluksi syvää yhteyttä. Se tapahtui vasta saatuani sähköpostin eräältä lukijalta, jolla oli näitä oivaltavia asioita sanottavana (kerrotaan hänen luvallaan):

"Olen valvonut koko viime yön katsellen 33 kaivosmiehen vapautusta Chilessä.

Klo 5.11 omaa aikaani, mutta 00.11 Chilen aikaa ensimmäinen kaivosmies ilmestyi syvyyksistä takaisin pinnalle, oltuaan 69 vuorokautta maaäidin pimeässä ja lämpimässä kohdussa. Heidän elämänsä muuttui iäksi tämän kokemuksen kautta … (kuten myös omamme muuttui pitkän ja pimeän yön jälkeen).

Kapseli joka toi heidät hyvin kapeaa putkea pitkin, kantaa todella synnytyskanavan energiaa. Kapselin nimi oli Fenix, kuten noustessa tuhkasta/uudestisyntymä. Koko maailma katselee ja ykseyden ja (perheen) yhdistymisen energioiden uhkuessa tästä tapahtumasta silmiini nousee kyyneliä. Oivallukset jotka sain tästä tapahtumasta, ovat niin upeita, että minun oli pakko jakaa ne jonkun kanssa …

Ei ole sattumaa, että kaivosmiesten lukumäärä on 33 … (10-10-10 = 3, 11-11-11 = 33 ja 12-12-12/21-12-12 = 333. Kuten tiedämme, 3 on erittäin tärkeä numero ylösnousemuksessa. Fenix ilmestyy kohdusta/tuhkasta ja nämä 33 kaivosmiestä antavat sielutasolla Kristus-ykseyden, jälleenyhdistymisen ja uudestisyntymän energioita (ylösnoustuaan valoon) maailmalle ja niille, jotka ovat valmiita).

Tämä koko tapahtuma väreilee/hengittää uudestisyntymän, esiin ilmestymisen, rakkauden, ykseyden ja jälleenyhdistymisen energioita. Miten kaunista! Noiden kaivosmiesten esiin tuleminen on meidän esiin tulemistamme, heidän uudestisyntymänsä on meidän uudestisyntymäämme. Olen hyvin kiitollinen, että nämä toiset aspektimme/puolemme antavat meille nämä energiat - miten syvästi rakastava palvelus!

Monilla meistä prosessi on ohi ja uusi elämä on lähellä …"

En olisi osannut sanoa sitä yhtään tämän paremmin.

Ja omilla kulmillani 13.10. uutisissa puhuttiin UFO-havainnosta Manhattanin yläpuolella, mikä todella hämmensi joitain ihmisiä. (Onko ketään Chelsean porukkaa, joka näki tämän?) Tietääkseni ensimmäinen laatuaan New Yorkin yläpuolella ja "show" ilmeisesti kesti yli kaksi tuntia??? Luulette, että olen tietoinen tällaisista tapahtumista, mutta olen varmaan ohittanut muistion tästä. Ajatelkaa.

Mielenkiintoisempi asia tästä on se, että FOX-uutiset raportoivat, että eläkkeellä olevan ilmavoimien upseerin (Stanley A. Fulham) vastajulkaistu kirja ennusti, että 13.10.2010 olisi mahdollinen päivä, jolloin maanulkopuolisten aluslaivue leijuisi tunteja maapallon tärkeiden kaupunkien yllä ja tapahtuma olisi tapahtumasarjan ensimmäinen. (Avainsana tässä on "leijua". Ilmeisesti jotkut new yorkilaiset sanovat niiden olleen kuumailmapalloja, jotka luultavasti ilmestyivät ja hävisivät ja pysyivät paikallaan tunteja. Hmm …)

Eikä tietysti tullut mitään virallista kommenttia hallituksen virkamiehiltä. "Luuucy, sinulla on vähän selitettävää …"

Tämä havainto New Yorkissa 13.10. ei ollut myöskään ainoa … Ilmeisesti raportteja on Kiinasta, sitten Manhattanilta ja nyt El Pasosta, Teksasista kerrotaan, että havainto oli aavemaisen samanlainen kuin New Yorkissa. Hassu juttu.

Galaktisen kierron 7. päivän ollessa käsillä meidän pitäisi odottaa enemmän ja enemmän näitä tapahtumia, koska tänä aikana valtava tietoisuuden polariteettimuutos tukee ihmiskuntaa kanssaluomaan harmonisemman suhteen maskuliini- ja feminiinivoimien välille. Näen sen niin, että nämä lisääntyneet havainnot voivat ilmaista ja voimistaa yhteyttämme galaksiin kokonaisuutena ja näin galaktiseen tietoisuuteen.

Mitä seuraavaksi?

Voimamme, vahvuutemme, vakautemme ja kestävyytemme on kovasti kasvamassa …

Plejadien korkea-arvoinen neuvosto sanoo, että olemme itse asiassa käynnistyneet taas kerran osallistuaksemme muodon maailmaan ja kun yhdistymme taas täysin aineellisten tasojen kanssa, on erityisen tärkeää muistaa ajatustemme voima, koska kytkeydymme mukaan nyt hyvin eri toimintatasolla.

Koska ilmentäminen nopeutuu eksponentiaalisesti, ulkoisesta maailmasta on nopeasti tulossa tarkka ja välitön heijastus siitä, mitä todella on meidän jokaisen sisällä.

Tämä merkitsee, että se työ mitä olemme tehneet ulkoisen todellisuutemme muuttamiseksi itsen korkeampaan ilmaisumuotoon, tapahtuu nyt maailmanlaajuisesti. Siirrymme eteenpäin eikä mikään voi pysyttää sitä vauhtia, mitä me kaikki rakennamme yhdessä kohti muutosta. Tunnemme, että toiminnan aika on vihdoin tällä ja meillä on voimakas tukivirtaus, mikä työntää meitä eteenpäin - haluamme sitä tai emme.

Fyysisiä tapahtumia

Kehomme käy läpi dramaattisia muutoksia ja fyysiset oireet voivat olla edelleen osittain voimakkaita, mutta saatatte myös huomata, että integroitumisjaksoista tulee lyhyempiä ja lyhyempiä (jätetään pois 10-10-10-pläjäys … pyhä helvetti!) siihen pisteeseen saakka, että voitte toipua (solutasolla) päivässä merkittävästä energiapläjäyksestä, mikä vain puoli vuotta sitten saattoi laittaa matalaksi viikkojen ajaksi. Tämä on yksi positiivinen sivuvaikutus (lineaarisen) ajan tiivistymisestä!

Joitain tavallisia vaivoja:

Maadoittumisoireita: selkärangan arkuutta, synnytystä vastaavia kipuja, alavatsan tai kuukautiskramppeja, alasuoliston painetta, alaselkäsärkyä ja vihlovaa kipua, jalkojen särkyä ja levottomuutta tai heikkoutta, arat tai polttavat jalkapohjat jne.

Sydämen avautumisoireita: keskiselän arkuutta tai kipua (sydämen takana), rintakipua, sydämen tykytystä, värinää tai puuttuvia lyöntejä, RUUANSULATUSVAIVOJA, pahoinvointia (pahassa tapauksessa oksentamista), hengitysvaivoja (yskimistä), rintojen turvotusta tai arkuutta jne.

Aivo- ja käpylisäkeoireita: korvien, hampaiden ja onteloiden kipua tai arkuutta, "näkömigreeniä", päänsärkyä, kallopainetta, PYÖRRYTYSTÄ ja HUIMAUSTA, tinnitusta (soimista tai korkeaa ääntä), näön sameutta, polttavat, vetistävät tai kutivat silmät, aivastelua, herkkyyttä HAJUILLE …

(Hajuaistin herkkyydestä puheen ollen … Onko kukaan muu huolissaan, että jumalainen kirkastaminen merkitse itse asiassa muuttumista ihmissudeksi? Olenko ainoa ihminen, joka haistaa asioita, joita keskivertoihminen ei haista, mutta mikä tärkeämpää - pitäisikö??? En tiedä vielä, miten tätä uutta ihmisen supervoimaa käytetään 5D:ssä, mutta 3D:ssä se on vakava takaisku - erityisesti koska 98% teollisuudesta on edelleen hyvin myrkyllistä.)

… muutoksia kehon lämpötilassa (vilutusta tai hikoilua) ja yöhikoilua, nukkumishäiriöitä (unettomuutta tai syvää unta mitä seuraa väsymys), voimakkaita ja eläviä unia.

Elinten myrkynpoisto-oireita: munuaisten ja maksan arkuutta ja värinää, nokkosrokkoa, ihottumaa, ihon punotusta, hiivan puhkeamista tai loppumista, kovaa hieneritystä jne.

Usein nopean energialisäyksen kanssa tulee epämääräistä levottomuuden tunnetta sekä ohikiitävää pelkoa ja paniikkia. Tämä on vain kehoreaktio suureen energiavirtaukseen sen läpi ja se menee ohi muutamassa tunnissa tai päivässä jokaisen "sähköshokin" jälkeen Smile

Nähdään seitsemäntenä päivänä!

Lauren

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________
Hurts:Better Than Love
http://www.youtube.com/watch?v=-Rg_FgbSUeU&feature=related
Hurts:Wonderful Life
http://www.youtube.com/watch?v=KkyeXK5zQcI&feature=related