21.1.11

Hoffman: Jos haluat voittaa arpajaisissa, osta lippuKirjoittanut Jennifer Hoffman ( 
www.urielheals.com)
12.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Eräs uutiskirjeeni lukija kirjoitti minulle tällä viikolla ja kysyi, miten hän voisi luoda ihmeen elämäänsä. Hän kuvasi viime vuosikymmenellä kokemiaan tragedioita, joihin sisältyi taloudellisia ongelmia, vaimon kuolema, talon ja uran - sekä toivon ja itseluottamuksen - menettäminen. Mutta hän ei ollut menettänyt unelmiaan. Hän ei vain tiennyt, miten saada ne tapahtumaan kohdatessaan ylivoimaisia rajoituksia, kuten hän tilanteen näki.

Kun sitten kirjoitin takaisin ja sanoin, että hänen täytyisi valaa unelmiaan uskomalla, että ne voisivat tapahtua, ja sitten sallia se, hän vastasi epäuskoisena. "Tarkoitatko, että voin vain uskoa ja se toteutuu?", hän kirjoitti. Vastaukseni oli: "Kyllä, jos haluat voittaa arpajaisissa, sinun on ostettava lippu."

Unelmamme ovat niitä asioita, joita sielumme haluaa meille ja jotka se tietää mahdollisiksi. Voimme katsoa unelmiamme tästä hetkestä, missä kaikki on mahdollisuutta, jonka lopputulos riippuu siitä, mitä uskomme voivan tapahtua, tai menneisyydestä, jolloin kaikki mitä on tapahtunut estämään unelmiamme toteutumasta, muistuttaa meille, että koska olemme epäonnistuneet menneisyydessä, miten voisimme mitenkään onnistua tulevaisuudessa.

Ensimmäisessä tapauksessa meillä on arpajaislippu kädessämme, toisessa katsomme sisään ikkunasta vakuuttuneena, ettemme koskaan voita, joten miksi vaivautuisimme kuluttamaan rahaa lippuun.

Ihmeet ovat "sinä toiminnassa", vastaus energiaan jonka panostamme unelmiimme. Niiden tapahtumisen sallimiseksi, koska kyse on sallimisprosessista, meidän on ostettava lippu, mikä ei ole mitään muuta, kun sallia uskomustemme sopia yhteen toiveidemme kanssa. Onko meitä rajoitettu menneisyydessä? Ei universumin näkökulmasta. Kaikki rajat joita meillä on, olemme itse luoneet. Jos siis voimme uskoa rohkeimpiin unelmiimme, voimme saada ne toteutumaan. Jos haluamme rajoittaa niitä, voimme saada senkin toteutumaan.

Suhteemme maailmaan on fyysinen, koska olemme tietoisia fyysisestä todellisuudesta. Mutta tämä on vain yksi näkökulma. Todellinen suhteemme maailmaan on energeettinen, koska maailma on vain energiavirtaa. Ja voimme käsitellä tuota energiaa, miksi tahansa haluamme, vain luomalla suhteen toiveidemme ja ympärillämme olevan energian välille. Se ei tuomitse eikä välitä, mitä siitä tulee. Se vain reagoi siihen, mitä laitamme sisään uskomuksinamme ja ajatuksinamme.

Yksinkertaisemmin ilmaistuna, unelmat ovat arpajaiset, joissa haluaa voittaa, ja uskomukset ovat lippu. Jos ei ponnistele ja osta lippua, ei koskaan voita. Jos ponnistelee ja ostaa lipun, lisää valtavasti voittomahdollisuuksia.

Mutta entä nykyolosuhteet, onko niillä merkitystä? Ne ovat menneisyyden tuloksia, jotka joko jäävät menneisyyteen tai tulevat nykyisyyteen joka kerta, kun ajattelemme, mitä ei tapahtunut, kun ajattelemme jokaista epäonnistumista ja pettymystä, jokaista unelmaa joka ei toteutunut. Mutta meidän on oltava valmis luottamaan, että oikea ihminen ja tilanne voi ilmestyä silmänräpäyksessä ja sitten kaikki muuttuu. Tätä ei tapahdu, ellemme usko, että se on mahdollista ja vielä tärkeämpää, että se voi tapahtua meille.

Täytyykö meidän tehdä mitään? Uskomustemme saaminen synkroniin toiveidemme kanssa on tärkeä askel ja sitten meidän on ryhdyttävä toimeen seuraamalla mahdollisuuksia, joita ulottuvillemme tulee. Silloin kun ovia avautuu, meidän on oltava valmis kulkemaan läpi, vaikkei siinä olekaan järkeä mielestämme. Jos olette kuunnelleet Miracles-puhelinkurssejani tai lukeneet "30 Days to Everyday Miracles" -kirjan, tunnette oman ihmetarinani. Aikana jolloin minulla ei ollut yhtään rahaa, loin ilmaisen lomamatkan Ranskaan. Ei ollut mitään syytä uskoa, että voisin saada tämän tapahtumaan, eikä minulla tietenkään ollut rahaa matkaan, mutta loin unelman, uskoin sen voivan tapahtua ja se tapahtui. Ja jos en olisi katsonut saamaani sähköpostia, joka tarjosi minulle matkaa ja joka tuli odottamattomasta lähteestä, en olisi mennyt.

Näin unelmanne toteutuvat ja sallitte ihmeitä tapahtua. Ja se voi tapahtua näin jokaiselle, myös sinulle.

Missä arpajaisissa haluat voittaa? Mikä unelma sinulla on elämässäsi? Onko sinulla lippu? Ovatko uskomuksesi linjassa niiden ihmeiden kanssa, joita haluat luoda elämääsi? "Tiedän, että tämä voi tapahtua" on voimakas toteamus, joka kertoo universumille sinun uskovan itseesi ja unelmiisi. "Tiedän, ettei sitä tapahdu minulle" on toinen voimakas toteamus, joka tekee täysin päinvastaista. Valinta on sinun. Muista, että energia on vain energiaa, joka odottaa sinun kertovan, mitä tehdä.

Vuosi 2011 on vasta alkamassa ja käytettävissämme on hyvin paljon mahdollisuuksia. Olemme oppineet, mitä meidän täytyy oppia. Nyt meistä täytyy tulla sitä, mitä olemme aina halunneet olla. Ja se alkaa uskomuksistamme. Tähtää henkilökohtaisiin arpajaisiin ja sitten hanki lippusi. Seuraa jokaista tilaisuutta, mikä ilmestyy, ja katso, mitä ihmeitä sinä ja universumi voitte luoda yhdessä.

Luota - olemme kaikki tässä yhdessä ja aika kulkee nopeasti. Tule tarkkailijaksi elämässäsi, samalla kun pysyt keskittyneenä omaan polkuusi.

Näinä mielenkiintoisina transformaatioaikoina voimme pakahtua elämämme tapahtumista, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutamia asioita auttamaan läpi vaikeista hetkistä elämässäsi.

Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.

Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:

Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.

Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman