9.1.11

Lorna Byrne Suomeen 26.03

 Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu Irlantilainen kirjailija ja näkijä, joka lapsesta asti on nähnyt enkeleitä.
Lornan ensimmäinen kirja "Enkeleitä hiuksissani" on julkaistu 47 maassa, 20 eri kielellä. Lornan viesti on täynnä toivoa; emme ole koskaan yksin, jokaisella meillä on oma suojelusenkelimme.Aika: Lauantai 26.3.2011 kello 14.00-16.30
Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
Liput: Lippupiste 25 € / 35 € (lipunmyynti alkaa 14.1)* * *


Enkeleitä - onhan heitä! (kulttuuritalon tapahtuma)


Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata maailmankuulu Lorna Byrne Helsingissä! Hän on kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija, joka on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Lornan elämänkerta "Enkeleitä Hiuksissani" (Angels in My Hair) on kansainvälinen myyntimenestys, joka on käännetty 20 kielelle ja sitä on myyty 47 maassa.

Lorna Byrne saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen ja pitää yleisöesityksen Helsingissä. Lornan viesti on täynnä toivoa; jokaisella meillä on oma suojelusenkelimme riippumatta uskonnosta tai uskosta. Jos koet vetovoimaa asiaa kohtaan ja haluat oppia mm.

- KUTSUMAAN ENKELEITÄ ELÄMÄÄSI
- ELÄMÄÄN YHTEYDESSÄ OMIEN ENKELEITTESI KANSSA
- VASTAANOTTAMAAN ENKELEITTESI VIESTEJÄ

niin tämä tilaisuus on juuri sinulle tehty. Kaikkialla maailmalla ihmiset kertovat, että Lorna on antanut heille toivoa ja muuttanut heidän elämäänsä, joten tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! Huom! Maailmalla Lornan tilaisuudet ovat olleet loppuunmyytyjä, joten varaa lippusi heti. 

Avaamme ovet Kulttuuritalolla klo 13.00. Kahvila on auki ja silloin on tilaisuus ostaa Lornan kirjoja, joista osa on signeerattu. Itse tapahtuman aikana tai sen jälkeen Lornalla ei ole mahdollisuutta signeerata kirjoja. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja kestä noin 2½ tuntia. Tilaisuudessa voit halutessasi esittää Lornalle kysymyksiä.

www.lornabyrne.com
www.kulttuuritalo.fi
www.reittiopas.fi


Enemmän Lornasta

Lorna ByrneKansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä. Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Enkeleiden ohjauksessa jo lapsena

Lorna oli enkeleiden koulutuksessa. He pyysivät häntä olemaan valppaana ja seuraamaan tapahtumia ympärillään, jotta hän oppisi näkemään tarkemmin ja ymmärtämään elämää ja ihmisiä syvemmältä tasolta. Lornan näkemät olennot olivat kaikki hänelle yhtä todellisia. Hän esimerkiksi leikki pitkään jo kuolleen veljensä hengen kanssa, ennen kuin hän ymmärsi että kyseessä oli henki eikä elävä ihminen. Vuosien saatossa Lorna tunnisti henget siitä, että he loistivat kirkkaammin kuin elävät ihmiset.

Lorna vietti paljon aikaa enkeleiden ja henkien kanssa ja tästä syystä vaikutti poissaolevalta. Siksi häntä pidettiin lapsena erilaisena ja jopa jälkeenjääneenä. Tilannetta ei helpottanut se, että enkelit kielsivät Lornaa puhumasta heistä. He sanoivat, että ihmiset eivät ymmärtäisi häntä. Tämä salailu oli raskasta Lornalle. Hänet ymmärrettiin toistuvasti väärin ja hän tunsi itsensä erilaiseksi ja ulkopuoliseksi.

Rankka elämä

Lorna syntyi köyhään perheeseen, välillä he olivat jopa kodittomia ja asuivat sukulaistensa luona. Ruokaa oli niukasti ja ajoittain perhe melkein näki nälkää. Lornalla oli oppimisvaikeuksia ja hänen ollessa 14 vuotta, vanhemmat päättivät keskeyttää tyttärensä koulunkäynnin. Lorna koki, että silloin häntä kohdeltiin väärin ja pidettiin vähempiarvoisena kuin muita sisaruksia.

Isä järjesti tyttärelle työpaikan huoltoasemalta ja siellä hän tapasi tulevan miehensä Joen. Elämä Joen kanssa oli täynnä iloa ja rakkautta ja pariskunta sai yhdessä neljä lasta. Pikkuhiljaa onnea alkoi varjostaa Joen heikko terveys. Kun heidän nuorin lapsensa oli neljä vuotta, Joe kuoli.

Joen poismeno oli järkytys perheelle ja käännekohta Lornan elämässä. Lorna muutti nuorimman tyttärensä kanssa toiselle paikkakunnalle. Vähitellen elämään tuli valoa ja Lornan luokse alkoi hakeutua ihmisiä, joita hän auttoi läsnäolollaan ja rukouksellaan.

Kirjan synty

Yksi ihmeellisimmistä asioista mitä Lorna kuuli enkeleiltä ollessaan lapsi, oli että hän kirjoittaisi kirjan. Lornasta ajatus oli mahdoton, koska hänellä on vaikea sanasokeus, eikä hän ollut koskaan lukenut yhtään kirjaa. Vuodesta toiseen enkelit yhä uudestaan muistuttivat häntä tästä tehtävästä.

Pian muuton jälkeen enkelit ilmoittivat Lornalle että nyt kirjan aika oli tullut. Seuraavat kaksi vuotta Lorna taltioi ajatuksiaan sanelukoneelle. Lorna tutustui Jean Callahaniin joka pitkän pohdinnan jälkeen lupautui kirjoittamaan tekstin puhtaaksi. Toinen kirjan syntyyn oleellisesti vaikuttanut henkilö oli kustantaja, jonka ehdotuksesta kirjasta tuli oma elämänkerta.

Kuuden vuoden uurastuksen jälkeen Lorna julkaisi keväällä 2008 elämänkertansa ”Enkeleitä hiuksissani” (Angels in My Hair). Kirjan ilmestyttyä se kipusi nopeasti sekä Irlannin, että Iso Britannian myyntilistojen kärkeen. Samana vuonna se valittiin Irlannissa Vuoden tietokirjaksi. Kirja on tällä hetkellä käännetty 20 kielelle ja julkaistu 47 maassa mm. USA:ssa, Japanissa ja Venäjällä.

Lornan kertomus on koskettava ja rehellinen. Hän kuvaa elämää köyhyydessä ja nälässä, sekä miehensä sairastumista. Samalla Lorna kertoo kuinka paljon enkelit ovat olleet avuksi ja rohkaisseet häntä elämässä eteenpäin. Enkelit ovat hänen opettajiaan ja heitä hän kuvaa tarkasti ja toden tuntuisesti.

Toivon sanoma

Lorna on kirjallaan ja esiintymisillään syvästi koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. ”Enkeleitä hiuksissani” on muuttanut tuhansien ihmisten elämää. Hänen viestinsä on täynnä toivoa, emme ole koskaan yksin. Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme, riippumatta uskonnostamme tai uskomuksistamme.

Lorna on myös herättänyt paljon huomiota Euroopan tiedotusvälineissä. Hän on ollut useasti vieraana BBC:n lähetyksissä. The Economics-lehti siteerasi joulunumerossaan Lornan enkelisanomaa ja hänestä on kirjoitettu monissa muissa lehdissä mm The Times, The Indipendent ja Die Welt.

Lukijoiden lämmin vastaanotto on kuljettanut Lornaa ympäri maailmaa. Hänen tilaisuutensa ovat olleet loppuunmyytyjä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. Tänä keväänä maaliskuussa suomalaisilla on suuri ilo kohdata hänet ensimmäisen kerran Helsingissä, Kulttuuritalolla. ”Nyt lopultakin teen sitä, mitä enkelit ovat jo vuosia pyytäneet minua tekemään. Puhun avoimesti siitä mitä näen ja mitä olen heiltä oppinut”, Lorna iloitsee.


Kirjat

Enkeleitä hiuksissani


                        
Lorna Byrne - Enkeleitä hiuksissaniKiehtova ja vilpitön omaelämäkerta naisesta, jonka kokemusmaailma ylittää tavanomaiset rajat
Irlantilainen Lorna Byrne on elänyt henkiolentojen ympäröimänä koko elämänsä. Hän näkee enkeleitä, kuolleiden henkiä ja kokee ennalta usein traagisiakin tapahtumia. Lapsena hän luuli, että kaikki muutkin näkevät samoja asioita.

Lorna Byrne kertoo elämäntarinansa, kasvamisestaan köyhyydessä, työstään Dublinissa, avioliitostaan ja perhettä kohdanneista vastoinkäymisistä. Enkeleitä hiuksissani on koskettava ja mukaansatempaava tarina naisesta, joka elää kahden maailman välillä. Kirja koukuttaa lukijan, vaikkei enkeleitä ja henkiolentoja olisi ennen nähnytkään tai niihin uskonut.

Irlannin maaseudulla asuvan Lorna Byrnen (s. 1953) teos oli Irlannin myydyin tietokirja vuonna 2008 ja sen oikeudet on myyty jo 12 maahan.
www.otava.fi - Enkeleitä hiuksissani

Portaat taivaaseen


Lorna Byrne - Stairways to heaven(”Stairways to Heaven”) Lorna kertoo uudessa kirjassaan muun muassa, miten hän selviytyi rakkaan puolisonsa kuolemasta ja miten hän alkoi välittää enkeleiden viestiä maailmaan. Lorna kertoo kiehtovia tarinoita myös hengistä, jotka ovat kulkeneet jo kaksikymmentä vuotta hänen mukanaan parantamassa väärintekijöitä ja auttamassa niitä, joiden elämää vääryydet varjostavat.

Enkeleiden viestillä Lorna on saavuttanut ihmisiä ympäri maailman:
tietoisuus suojelusenkelin läsnäolosta on tuonut lohtua –
uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta –
tilanteisiin, joissa
he ovat tunteneet olevansa aivan yksin maailmassa.

Kirja ilmestyy suomeksi tammikuun lopulla 2011 Otavan kustantamana
www.lornabyrne.com - Stairwaybookpage


* * * 

F r e e F l o w F a c t o r y
Uma Kangas
puh.  044 300 5006
uma@freeflowfactory.com
Catarina Degerman
puh.  050 5255 662
catarina@freeflowfactor