7.2.11

Mrkich: Helmikuun kuukausivisioita: vapaa pudotus, tulvat ja vapaus


Kirjoittanut Dana Mrkich ( www.danamrkich.com)
1.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos teitä pyörryttää pelkkä sen muutokseen liittyvän toimintamäärä, mitä on jo tapahtunut vuonna 2011, ette ole yksin. Kun katsomme taaksepäin suurinta osaa tammikuusta (lukuun ottamatta viime viikkoa, joka lopulta toi helpottavaa raikasta ja kevyttä energiaa), monet meistä ajattelevat: "Mitä se oli?!" Vaikka tiedämme kaikki tämän muutoksen olevan prosessia, mikään ei valmistele siihen, miltä uudet ja erilaiset vaiheet tuntuvat.

Samppanjapullon korkit ja ilotulitusraketit poksahtelivat keskiyöllä, olimme hilpeitä ja valmiina hyppäämään vuoteen 2011 lupaukset ja visiolistat kädessä. Sitten kaikki lähti vapaaseen pudotukseen heti sen jälkeen - energiatasomme, tunteemme ja kirjaimellisesti kymmenettuhannet siivekkäät ystävämme ovat pudonneet taivaalta sitten tammikuun 1. päivän. Arkansasissa putosi 5000 kuollutta mustarastasta, Louisianassa 500 lisää, Kalifornian valtatiellä 100 lintua, Italiassa 8000 tunturikyyhkyä ja samanlaisia tapahtumia oli aina Ruotsissa, Romaniassa ja Uudessa Seelannissa saakka. Samaan aikaan meriperhettämme alkoi ilmestyä rannoille kuolleena, mm. 2 miljoonaa kalaa yksin Marylandissa ja 40000 rapua Englannissa. Teoriat vaihtelevat: HAARP-koe (sotateollisuuden ionosfäärin tutkimusohjelma, mikä on erittäin salainen teknologian todellisen tarkoituksen osalta), joka vaikutti magnetosfääriin tukien suoraan tai epäsuoraan näitä kuolemia, jäätyvä vesi, Meksikonlahden öljyvuoden jälkivaikutukset ja kiihtyvä magneettinapojen muutos.

Ihmiset etsivät tiettyä vastausta siihen, miksi tämä tapahtui, mutta luultavasti se ei ollut tulosta vain yhdestä asiasta. Sen sijaan todistamme ehkä tuloksia "täydellisestä myrskystä", jonka aiheuttivat sekä ihmisen sekaantuminen että luonnolliset maanmuutokset, ja tämä on huipentumassa toisiinsa törmäämiseen. Se on myrsky, jonka täytyi tapahtua siinä mielessä, että kaksi yhteensopimatonta järjestelmää voi jatkaa pyörimistään yhdessä organismissa vain tietyn aikaa. Toinen syrjäyttää lopulta toisen ja vain Äiti Maa voi voittaa. Se voi elää ilman ihmisen sekaantumista, mutta ihminen ei voi elää asioihin sekaantuen ilman sitä.

Jos olemme riittävän onnekkaita jatkaaksemme elämistä tällä kauniilla planeetalla tämän muutoksen läpi ja sen jälkeen - ja uskon meidän tulleen tänne kokemaan uutta todellisuutta uudella maapallolla - se tapahtuu uuden maan luonnonlakien ja luonnollisen teknologian alaisuudessa eikä ihmisen laatimien lakien ja voittoa tuottavaksi tehdyn teknologian alaisuudessa. Tämä ei ole idealistinen pilvilinna, tämä on elämää sellaisena, kuin tulemme tuntemaan sen, jos haluamme jatkaa elämistä täällä!

"Onnellista uutta vuotta" seurasi nopeasti tunteellisesti pakahduttavin, kuitenkin (lopulta) puhdistavin kokemamme energia, mikä "tulvi liipaisimia" hämmentämään tunnevarastoalueidemme syvimpiä sopukoita. Tunteita hallitsee vesielementti ja ympäri planeettaa hämmennettiin paljon vettä. Äiti Maa kokee kovasti veteen liittyvää puhdistumista Australian, Brasilian ja Etelä-Afrikan tulvien myötä. Kun kirjoitan tätä, Yasi-sykloni jonka ennustetaan olevan voimakkuudeltaan 4-luokkaa, kulkee kohti Queenslandin rannikkoa. Online-mielipiteet jakautuvat: se on luonnollinen vaikkakin tuhoisa tapahtuma tai ihmisen ilmastovaikutukseen liittyvä tapahtuma tai uusi läimäytys sääkontrolloijahulluilta, jotka näyttävät kantavan kaunaa Queenslandille (Australian merkittävin hedelmien ja vihannesten tuottaja).

Riippumatta siitä, kuka on tämän veden tulvimisen ohjaksissa, näiden vesien liike ei voi olla hämmentämättä sisäisiä vesiämme (tunteet) ja tämän hämmennyksen on tapahduttava osana muutosprosessiamme. Sekä Äiti Maa että ihmiset on tehty 75%:sti vedestä. Olemme maan makrokehon mikroversioita. Kun täysikuu vaikuttaa sen vuorovesiin, se vaikuttaa myös mielialoihimme. Kun myrskyt kaivavat esiin jokien pohjan, myös tunnelähteidemme pohja kaivetaan esiin, mikä saa aikaan odottamattomia tiheitä pilviä sisällemme ja tämä voi tuntua tukahduttavalta, pakahduttavalta ja masentavalta.

Jotkut kokivat viime 11.1.11 valtavan hilpeänä. Toiset jotka prosessoivat omia tunteitaan tai tunsivat toisten esiin kaivettuja tunteita, tunsivat sen kuin ahdistavan peiton. Kumpikaan kokemus ei ole parempi tai huonompi, kaikki johtaa samaan määränpäähän. Tiheys kostuu meidän kaikista tunteistamme, jotka ovat olleet jumissa tai tukahdutettuna sisällämme ja jotka eivät voi mennä kanssamme siihen korkeampaan energiaan, mihin Äiti Maa on nyt siirtymässä.

Kun kysyin monien tammikuun puolivälissä tuntemasta masennuksesta, oppailla oli tämä sanottavana: "Näytämme teille, missä kohtaa pidätte kiinni vanhasta ja näin jumiutuneesta energiasta. Kaikki vanha energia on jumiutunutta energiaa. Energian on tarkoitus liikkua lävitsenne, kun tunnette sen - mitään ei pitäisi pitää tai varastoida. Vanha energia luo tukoksia - luovuudessa, yltäkylläisyydessä, rakkaudessa tai terveydessä. Vanha energia voi olla mikä tahansa uskomus, ennakkonäkemys tai käsitys sekä kiinnipitäminen katkeruudesta, katumuksesta, syyllisyydestä, huolista, peloista, kokemuksista ja muistoista. Pyytäkää puhdistamista. Teidän täytyy pyytää, mutta teidän täytyy vain pyytää. "Pyydän, että minut puhdistetaan kaikesta vanhasta energiasta kaikilla tasoilla mentaalisessa, tunne-, fyysisessä ja jokaisessa energiakentässä. Se on tehty. Se on tehty. Se on tehty.""

Tämä selittää sen, miksi meistä on vaikeampaa pitää informaatiota tai muistoja päässämme, miksi menneet vuodet (tai kuukaudet) tuntuvat kuin menneiltä elämiltä, joihin tunnemme tuskin mitään yhteyttä, ja miksi uskomuksista, tuomitsemisista ja vanhoista tunteista kiinnipitäminen tuntuu aina vain tuskallisemmalta ja tukahduttavammalta.

Tämä ajatus, että kaikki vanha energia tai vanhat tunteet sisällämme, on jumiutunutta energiaa, on voimakas, koska luulen otaksuvamme, että jossain määrin mennyt taakkamme tai ainakin muistot ovat normaaleja. Kuitenkin tuleva viesti on selvä ja kuuluva: energian ja tunteiden on tarkoitus virrata lävitsemme, kun tunnemme ja koemme ne. Jos niistä pitää kiinni, siitä tulee uskomus tai tukos, mikä pitää jumissa menneisyydessä tai rajoittaa jollain tavalla. Olemme täällä luomassa nyt-hetken energiasta ja tunteesta. Tunne on energiaa liikkeessä. Tietysti siinä on järkeä, ettei energiaa ole tarkoitettu varastoitavaksi. Energian on suunniteltu virtaavan.

Kun päästämme irti varastoidusta energiastamme, meidät vapautetaan luomaan jatkuvasti laajentuvasta nyt-hetkestä. Miltä se tuntuu sinusta? Mitä olisit ja mitä tekisit, jos heräisit ilman kaikkia eilisen huolia päässäsi, jos sinulla ei olisi yhtään taakkaa, ongelmaa ja vanhaa uskomusta? Loisit vapaasti kulkiessasi - mistä uudessa luvussamme on kyse! Elämässäsi on ihmissuhteita, koska todella sydämestäsi valitset ne sen sijaan, että vain kestät niitä. Ilmennyksesi ovat tulosta siitä, mitä olet halunnut tietoisesti. Vanhassa syklissä loimme karmasta, rajoituksista, rajoittuneisuudesta ja erillisyydestä. Uudessa syklissä luomme nollapisteestä, nyt-hetkestä, ajattomuudesta, rajattomuudesta ja yhteydestä siihen, kuka todellisuudessa olemme.

Samaan aikaan kuin uutiset tulvista levisivät ympäri maailmaa, tuli valtavirtamediaraportteja magneettinapamuutoksen nopeutumisesta. Tampan lentokentällä Floridassa oli maalattava uudelleen kiitoradat ja Englannissa kaveri, joka maalasi ne uudelleen 2009, ei odottanut tekevänsä sitä uudestaan 56 vuoteen ja todellisuudessa se täytyy tehdä nyt taas - sellaista odottamaton nopeutuminen on ollut viime aikoina.

Planeettamme tarkka pohjoinen ei ole enää tarkka pohjoinen, joten mitä tämä meille merkitsee henkilökohtaisesti - paitsi investointia uuteen kompassiin ja toivetta, että lentoyhtiöt tekevät sen myös! Meitä suunnataan ja kalibroidaan uudelleen. Saattaa tuntua siltä, että henkilökohtainen palapelimme on pudonnut maahan ja aivan kuin Lillerilalleri, sitä ei voi enää koota! Meidän on yksilöinä ja kollektiivisesti luotava uusi kuva. Jotkut elämänmittaiset unelmamme nopeutuvat toteutuakseen lopulta, toiset iskeytyvät maahan ja jäävät taakse pinoon nimeltään "se oli vanhassa todellisuudessa".

Sinusta on saattanut tuntua koko elämän ajan, että sinulla on "tehtävä", mutta viime aikoina tarve tuohon tehtävään on tuntunut loppuvan. Jos näin on, on aika löytää, kuka olet ilman tuota tehtävää. Jos sinulla ei olisi mitään tehtävää, mitä tekisit? Mitä haluaisit olla? Olet vapaa vanhasta työnkuvasta ja nyt sinulla on tilaisuus luoda täysin uusi elämänsuunnitelma tai vielä parempi - vain suunnitelma elää joka päivä aidosti ja täysillä ja antaa sen johtaa sinut sinne, minne se vie.

Tämä tuo meidät siihen kevyeen uuden vuoden energiaan, mitä tuli viimein kuluneella viikolla. Kuvan pudottua seinältä ja hyväksyttyämme, ettei noita paloja voi enää kerätä, aloimme tuntea aitoa innostusta uudesta kuvastamme. Motivaatio ja inspiraatio palasivat kuin raikkaan ilman tuulahdus. Hyvin vahva uusi yhteys feminiinienergiaan on heräämässä, mikä elvyttää luovuuttamme ja yhteyttämme maahan ja ihmisyyteemme. Pääsette ehkä taas rutiineihinne kiinni jakson jälkeen, jolloin ei huvittanut tehdä mitään, ja alatte toimia uusien ideoiden ja projektien pohjalta. Kiinalainen jäniksen vuoden (edustaa hedelmällisyyttä ja yltäkylläisyyttä) alkaessa uudesta kuusta 3.2. on todella upea viikko kylvää uusia siemeniä asioille, joiden haluaisitte nähdä kasvavan.

Jos Queenslandin ihmiset ovat osoittaneet meille jotain, niin se on, että ihmisen henki on murtumaton, ihmisen sydän rajaton ja pahimmista pahimman tapahtuessa ihminen löytää tavan nousta taas ylös - ja auttaa toisia tekemään saman. Yleisimpiä Queenslandin veljiltä ja sisarilta kuulemiamme asenteita ovat olleet "Kaikki tulee olemaan ok. Rakennamme uudestaan. Se oli vain talo." - ja mukana oli ihmisiä, joiden talo oli kirjaimellisesti kellunut pois! Ihmiset ryntäsivät lomalla olevien naapurien koteihin pelastamaan lemmikit, ennen kuin edes ajattelivat omaa omaisuuttaan. Niin tuhoisia kuin nämä tulvat ovatkin, yhteisön yhtenäisyys on ollut vielä voimakkaampaa. Christian ja minä satuimme olemaan Byron Bayssä, kun tulvat iskivät Brisbaneen parin tunnin päässä, ja siinä on jotain, kun on niin lähellä tapahtumaa, joka haastaa ihmiselementin maanmuutoksilla, erityisesti jos painopiste - kuten minulla - tulee hyvin usein energiaperspektiivistä.

Sen järkytyksen ja yhdistyneisyyden tunnevyöryn, minkä ihmiset yhtäkkiä kokivat, tunsi jokainen Australiassa kiihkeänä rakkautena ja suojeluna kanssaihmisiämme kohtaan. Tämä ajaa nyt egyptiläisten protesteja, totuutta etsiviä organisaatioita kuten WikiLeaks ja kaikkia ihmisiä työskentelemään raivokkaasti auttamaan uutta maapalloamme syntymään. Kun Äiti Maa ottaa takaisin planeettansa, niin mekin otamme ihmisinä takaisin oikeutemme elää sen pinnalla rauhassa, ykseydessä ja vapaudessa. Se tulee tapahtumaan. Sitä tapahtuu juuri nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.