12.5.11

Anna elämän olla rauhassa. Anna sen olla.

Heippa Valoystäväni,

Ajattelin kirjoittaa nyt hiukan siitä, mitä viime aikoina olen kokenut ja nähnyt tapahtuvan myös ympärilläni kanssasiskoille ja -veljille. Tämä kevät on ollut hyvin ainutlaatuista aikaa, todellista Sydämeen astumista hyvin monelle. Olen saanut seurata, kun useita meitä kohtaa nyt hyvin ravistelevia egon tölväisyjä, kun koko maailmankaikkeutemme energioita järjestellään nyt reippaalla kädellä uusiksi. Useita näitä tapahtumia olen ollut itse myrskynsilmässä seuraamassa, kun olen ollut sopivasti maalilinjalla saamassa osani näistä ryöpyistä. Meissä tapahtuu nyt niin ennennäkemättömän isoja asioita, tulee tilanteita, näennäisiä mielen konflikteja, jotka tulevat tsunamiaallon lailla pyyhkäisemään kaiken mennessään, saaden meissä likaisimmatkin pohjavedet liikkeelle. Ja juuri niin on tarkoitettu. Hyvin monen kohdalla tämä on tarkoittanut omasta sukupolvien aikana syntyneistä häpeän tunteista vapautumista, antamista anteeksi kaikille niille ikivanhoille käyttäytymismalleille, joita me tahtomattamme kannamme esi-isiltämme mukanamme. Ja se koskee kaikkia osapuolia, jotka kulloisessakin myrskynsilmässä mukana seisovat. Se tuntuu siltä kuin yrittäisimme ahtautua aivan liian pieniin vaatteisiin, ja samalla tiedämme, että emme yksinkertaisesti voi enää pukea niitä päällemme. Emme vain voi. On OLTAVA jokin muu keino toimia. Tiedämme jo intuitiivisesti, että jos reagoimme asiaan samalla tavoin kuin vaikka kymmenen, viisi, tai kaksikin vuotta sitten, niin saamme melkoisen rumaa jälkeä aikaan. Kukaan ei hyödy nyt siitä, että reagoimme vanhoilla toimintamalleilla. Mitä meidän tulee silloin tehdä? Avainsana on Hyväksyminen. Hyväksyä se, mitä me nyt tunnemme syvällä sisimmässämme, vaikka se näyttäisi päällepäin miten rumalta tahansa. Se saa meidät tempoilemaan, rimpuilemaan, haluamaan kerta kaikkiaan eroon niistä tahmeista ja jähmeistä, suorastaan iholle liimautuvista tunteista, joita tuskin pystymme sietämään. Jos menemme niihin mukaan, on kuin putoaisimme vuoren huipun kielekkeeltä suoraan pohjattomaan mereen. Loppua ei näy.

Mutta jos meillä on pienintäkään voimaa olla kiinnittymättä siihen, mitä tahansa ympärillämme ja meissä itsessämme tapahtuu, olkoon se miten likaista ja rumaa tahansa, olemme jo voiton puolella. Meidän tulee kasvattaa nyt, juuri NYT, omat henkiset voimavaramme sellaisiksi, että pystymme pysymään omassa voimassamme, kun näitä sisäisiä järistyksiä alkaa ilmetä elämässämme. Itse koen näissä tilanteissa kaikista tärkeimmäksi sen, että kiinnitän huomioni kertakaikkisesti läsnäolemiseen. Silloin kun olemme läsnä, pystymme hyväksymään tilanteen sellaisena kuin se on, ilman syyttelyjä, ilman itsesyytöksiä, ilman takertumista, ilman alistumista - myötätunnolla. Vain se, että keskitymme näissä tilanteissa hengitykseemme, riittää haihduttamaan kaiken epäharmonian ympäriltämme. Se voi kuulostaa uskomattomalta, mutta niin vain on. Ekchart Tollen sanoin:

"Anna elämän olla Rauhassa. Anna sen Olla."
On helppo lähteä tuntemaan vanhan kaavan mukaan esimerkiksi häpeää tai alemmuuden tunnetta. Ymmärrän sen. Mutta tänä päivänä, kun tietoisuuden taso alkaa olla täysin uusilla leveleillä, meillä on aivan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia valita toisin. ME VOIMME VALITA SEN, MITÄ VALITSEMME! Uuden ajan energiat mahdollistavat sen, että olemme riittävän tietoisia, korkeammissa värähtelyissä ymmärtääksemme, että se mitä valitsemme, luo elämämme olosuhteet. Voit nyt katsahtaa lähimenneisyyteesi. Se kertoo sinulle totuudenmukaisesti juuri sen, minkälaisia ajatuksia olet mielessäsi pyöritellyt viime aikoina. Oletko luonut murhetta ja vastoinkäymisiä, vai iloa ja keveyttä? Vaikka se olisi täynnä murhetta, sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitäkään. Vain tiedosta se, ja olet jo vapauden polulla. Voimme valita tuntevamme ikiaikaisia negatiivissävytteisiä tunteita, tai voimme valita, että meidän ei tarvitse enää tuntea niin. Me voimme kerta kaikkiaan vain päättää olla valitsematta negatiivisia tunteita, ja alkaa koodata itseämme uusiksi. Siinä toki tarvitaan mielenhallintaa, mutta voimme lähteä liikkeelle aivan yksinkertaisista pienistä asioista. "Päätän, että tänään en arvostele edes mielessäni ketään, saatika itseäni. Tai päätän, että tänään kaikki etenee pyhässä järjestyksessä, jumalaisen korkeamman suunnitelman mukaisesti. Päätän, että sallin tänään itselleni enemmän lepoa kuin eilen, enkä tunne siitä syyllisyyttä. Päätän, että kuuntelen tänään työtoveriani ja olen hänelle läsnä." Jos kokeilet edes jotakin näistä, tunnet välittömästi, miten oma olosi helpottuu, energiasi lähtevät virtaamaan aivan uudella tavalla. Ymmärrä, että mieli täytyy opettaa uusille ajatusmalleille. Emmehän me opi ajamaan polkupyörääkään harjoittelematta. Näitä vanhoja koodeta on syötetty meille niin hirvittävän monen sukupolven ajan, että ne tarvitsevat kunnon ravistelua ennen kuin ne hellittävät meistä otteensa. Onnemme on, että nämä tämän ajan energiat ovat meidän puolellamme, tehtävä alkaa olla koko ajan helpompi meille jokaiselle. Mutta jos et ole tietoinen näistä uuden ajan energioista, niin saatat tuntea olevasi melkoisen eksyksissä.

Negatiivissävytteisten tuntojen lisäksi nyt on liikkeellä myös hyvin paljon Rakkautta. Sydämemme alkavat nyt herätä Universaaliin Rakkauteen mitä kauneimmassa määrin. Valtavia rakkauden aaltoja vyöryy ylitsemme ja luulemme niiden tulevan jostain tietystä kohteesta, tietystä ihmisestä. Tulee tilanteita, joissa meistä kukin herättää muissa ihmisissä suurempaa rakkautta, mitä olemme tottuneet tähän saakka tuntemaan ja käsittelemään. Menemme siitä helposti hämillemme. Emme tiedä mitä sillä tehdä. Luulemme automaattisesti, että se täytyy kohdistaa johonkuhun tiettyyn ihmiseen ja alamme odottaa vastakaikua. Ja kun emme saa sitä, loukkaannumme. Kunnes huomaamme, että loukkaantuminen kuuluu vanhan energian piiriin. Sen tiedostaminen ja antaminen loukkaantumiselleen anteeksi, avaa meidät vielä suuremmalle Rakkaudelle. Kun lakkaamme odottamasta hyväksyntää ja odotusten täyttämistä toisista ihmisistä, avaudumme omalle jumalaiselle rakkaudellemme, joka kuuluu kaikille, ja jossa olemme kaikki Yhtä.

Jossa Olemme. NYT.


Nyt on se aika, kun alamme isommassa mittakaavassa yhdistyä toisiimme sydämen tasolla. Olen saanut usemman kerran todistaa myös näitä tapahtumia omassa elämässäni viime aikoina, ja voin kertoa, että se on aivan itkettävän kaunista. Se on niin kaunista, että sitä ei uskoisi todeksi, ellei sitä olisi itse todistamassa. Opiskelemme juuri nyt aivan uusia, upeita malleja toimia yhdessä, toimia kollektiivisena tietoisuutena sydämestämme käsin. Meidän tulee puhdistaa mielemme, kuoria sydämemme ympäriltä kaikki vanha juuttunut energia pois ja antaa sydämemme loistaa sitä Valoa, jota olemme tänne tulleet tuomaan. On Ihmeiden, Valon ja Rakkauden aika! Avaa sydämesi, ja ota se vastaan! SINÄ olet tärkeä osa koko tätä Universaalin Rakkauden aikaa. Et ole täällä sattumalta juuri nyt.


Valossa,
Kirsi