4.5.11

Maya-näkymiä


Heippa,

Minulla oli ilo tutustua kevään messuilla Maya-astrologi ja selvänäkijä Päivi Kaskimäkeen ja hänen työhönsä. Hänen luvallaan postaan tähän nyt juuri tämän hetken näkymiä Maya-kalenteriin pohjautuen, hänen kirjoittamanaan. Lopusta löydät myös Päivin lähitulevaisuuden kalenterin, jos haluat vaikkapa varata yksityisvastaanoton hänen luo. Ole hyvä!

 
KESKUSKANAVA TZOLKINISSA
 
24.4 alkoi Maya-kalenteri Tzolkininissa keskuskanava ja se päättyy 13.5. Keskuskanava on kalenterin 13:sta pysty kanavasta 7. eli keskimmäinen. ( voit käydä tulostamassa itsellesi kalenterin osoitteessa www.paivikaskimaki.com)
Keskuskanava kuvastaa maan ja taivaan välistä suoraa yhteyttä. Tämä yhteys on syntymässä Maa planeetalle 2012, sen yhdistyessä suoraan linjaan aurinkomme ja galaksimme keskipisteen kanssa. Maa on silloin suorassa yhteydessä keskusaurinkoon, Lähteeseen. Tämä sama prosessi on käynnissä myös meillä ihmisillä, valmistaudumme yhdistymään korkeimpaan tietoisuuteemme ja sieluitseemme.
 
Tämän keskusyhteyden jakson aikan on hyvä tarkkailla erityisesti intuition ja herkkien, vaistonvaraisten kanavien aukeamista itsessään. Energia on äärimmäisen voimallista ja aktivoi uusia selvätietoisuuden ja telepaattisuuden taajuuksia käyttöön meissä kaikissa.
 
Taidoista voi saada parhaiten käsityksen olemmalla äärimmäisen tietoinen siitä kuinka yhteys toimii ja kuinka se näkyy arjessa. Välttämättä omat tuntosarvet eivät aukea rytinällä vaan enemminkin pikkuhiljaa ja kuin liukuen.
Tietoinen itsen havainnointi onkin ensiarvoisen tärkeää. Jakson aikana myös verho rinnakkaistodellisuuksiin ja muissa värähtelytaajuuksissa oleviin sivilisaatioihin ohenee ja avautuu entistä todellisemmaksi. Tähteläis kohtaamiset vilkastuvat,  oppaat ja mestarit muista taajuuksista puhuvat entistä selkeämmin.  
 
Elämme taikuuden ja magian aikaa! Mitä enemmän seuraa sisäistä ohjaustaan, sitä helpommin synkronismi toimii. Taianomaisesti asiat loksahtelevat paikoilleen ja oikeat ihmiset kohtaavat juuri oikealla hetkellä.
 
Asiat jotka ennen tuntuivat mahdottomilta, tulevat nyt mahdollisiksi, hurjimmatkin unelmat toteutuvat.
Se mitä ei voinut ennen tässä materiassa ja värähtelytaajuudessa toteuttaa alkaa olla jälleen mahdollista. Materia alkaa muuntua omien ajatusten voimalla. Tärkeintä onkin uskaltaa vastaanottaa, luottaa ja uskoa että kaikki todella on nyt mahdollista! 
 
Voidaksemme ottaa suoran yhteyden itsessämme täyteen käyttöön, joudumme käymään läpi myös "muutostöitä". Tärkein energiakeskus, jonka kautta yhteys korkeimpaan itseen toimii, on sydäkeskus. Puhtaasti ja aidosti tunteva, tietoinen sydän on navigaattori jonka ohjauksessa olemme aina oikealla tiellä.
 
Sydänkeskuksen alueella on käynnissä aktivoituminen, jonka voi kokea niin fyysisinä oireina, kuin psyykkisinä tuntemuksina. Monilla on ollut rytmihäiriöitä ja puristavaa tunnetta sydämen alueella. Tunnetukokset ja negatiivisten kokemusten jättämät jäljet fyysisessä kehossa ja aurakentässä nostetaan esiin ja vapautettaviksi.
Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä että kaikki, siis ihan kaikki, mikä ei tue omaa etenemistä, tuodaan tietoisesti tunnettavaksi.
 
Monet menneisyyden tapahtumat ja tunnekokemukset ovat nousseet esiin joko hereillä ollessa tai unessa. Tunnemittarimme on heilunut laidasta toiseen, toiset tunteet ovat nousseet pintaan ilman erityistä syytä.
Voidaksemme saada sydänyhteyden puhtaaksi, on siis käytävä vielä tätä tunnekehon puhdistusta, jotta voimme keventyneinä siirtyä uudelle värähtelytaajuudelle ja puhtaaseen Kristustietoisuuteen.
 
PEILIN AALTOJAKSO
 
Erityisesti Valkoisen Peilin aaltojaksossa on haettu tunteiden selkeyttä ja tunnekentän puhdistumista. Tämä jakso alkoi 21.4 ja se päättyy 3.5. Peili edustaa selkeyttä, rehellisyyttä, totuutta ja mielen kirkkautta. Peili muistuttaa myös etenemään omassa prosessiissaan, juuri itsensä kokoisin askelin, kuitenkin kohti omia tavoitteita ja päämääriä. Tunnepyöritykseen on tullut rinnalle viisaus ja mielenselkeys. Eteneminen onkin tuntunut selkeämmältä tällä Peilin jaksolla. Tosin edellyttäen, että uskaltaa olla todella rehellinen itselleen ja ottaa tarvittaessa härkää sarvista ja tehdä se mitä on saattanut väistellä aiemmin.
 
Peili laittaa katsomaan asioita rehellisesti, analyyttisestikin ja juuri sellaisina kuin ne ovat. On joutunut katsomaan itseään kerran jos toisenkin peiliin ja olemaan rehellinen itselleen. Moni ihmissuhde on katkennut, toiset jopa hyvin dramaattisesti ja yllättäen. Enää ei pysty olemaan tekemisissä toisten kanssa, ellei yhteys ole vuorovaikutteista ja perustu todelliseen aitoon rakkauteen ja tasaveroisuuteen.
 
Työssä ja kaikessa tekemisessä omat silmät ovat auenneet ja kaiken näkee kirkkaana ja totuudenmukaisesti. Huijaaminen ei enää onnistu sillä avautuneet ja kirkastuneet aistit toimivat nyt täysteholla. On taito nähdä asiat juuri sellaisena kuin ne pohjimmiltaan ovat. Peili avaa äärettömät mahdollisuudet ja tekee mahdottoman mahdolliseksi, se myös avaa rinnakkaistodellisuudet ja uudet maailmat tietoisuuteemme.
 
KESKUSKANAVAN KESKUKSESSA
 
3.5 ja 4.5 ollaan Tzolkinin ytimessä.Nämä kaksi päivää ovat kalenterin keskustassa ja laatuina ne ilmentävät pyhän sydäntietoisuuden täydellistä yhteyttä.
 
Näitä päiviä voi herkästi tarkkailla omassa elämässään; mitä ne tuovat tullessaan ja millaista tunnetta tai tuntemuksia itsessä herää.Tämä alue edustaa myös taivaallisen tiedon sillan avautumista ja puhtaan Kristus-tietoisuuden äärelle pääsyä.
 
Näiden kahden päivän välillä energia saatta muuttaa suuntaansa merkittävästi, niin yksilön kun koko planeetan mittakaavassa. 130 päivää on puhallettu ulos, synnytetty, käynnistetty, ideoitu ja tultu Tzolkinin puoliväliin. Päivästä 131 aletaan vetää sisäänpäin, viimeistellään, kypsytellään ja saadaan valmiiksi seuraavien 130 päivän aikana. Täysi kierrosTzolkinia tulee täyteen 10.9.2011.
 
3.5 on Valkoisen Kosmisen Koiran päivä, Kin 130. Koira on sydän ja sen äänen uskollinen seuraaminen, sydäntietoisuus ja myös pyyteetön rakkaus. Kun sydänkeskuksen aktivoiminen on käynnissä, on tämä päivä äärimmäisen hyvää aikaa keskittyä sydänyhteyden luomiseen, yksin meditoiden tai hyvässä seurassa nauttien.
Koiran planetaarinen kumppani on Kuu ja se erityisesti edustaa tunnetta, heräävää solumuistia, dna:n aktivoitumista ja unohduksen harson hälvenemistä. Se on universaalin veden voimaa joka herättää jälleen muistamaan, universaalisissa mittasuhteissa.
 
3.5 on myös uudenkuun päivä, joten alitajunnan viestit yhdessä Punaisen Kuun voimien kanssa, saattavat käynnistää voimakkaan sisäisen tiedon sillan. Tietoisuuden avautumisen. Voimaakkaat tunteet ovat osa prosessia, joten on hyvä antaa kaikkien tunteiden tulla ja sitten mennä.
 
APINAN AALTOJAKSO
 
4.5 on Magneettisen Sinisen Apinan päivä. KIN 131. Tästä alkaa myös Apinan aaltojakso joka kestää 16.5 asti.
Apina, peluri ja iloittelija, energia joka nostaa esiin sisäisen lapsen tarpeet ja pyrkii ratkomaan asiat huumorin keinoin. Yllätykset kuuluvat myös Apinan leikkikaluvarastoon. Onkin mielenkiintoista seurata millaisia kepposia tai käänteentekeviä yllätyksiä jakson aikan ilmentyy.
 
Apinan energia käynnistää tapahtumasarjoja joissa näennäisen kaaoksen keskeltä on mahdollisuus löytää siunaus hyvin yllättävästä paikasta. Oma erottelukyky onkin nyt todella tarpeen, että voi nähdä yllättäviin paikkoihin kätketyt, huikeat uudet mahdollisuudet
 
Parhaiten selviää kun ottaa asiat rennosti huumorilla ja on valmis muuttamaan omaa suuntaansa heti kun matto lähtee alta. Elämän pelissä ei ole mikään niin varmaa kuin epävarma. Aika jota elämme on sellaista, että mitä vain voin tapahtua, nopeastikin.
 
 
TAPAHTUMIA ERI KAUPUNGEISSA

4.5 ke.TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Teen kokopäivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia tulkintoja.
Katin Kauneuskulma, Korsontie 2, 01450 Vantaa, 09-872 2241 
www.katin.fi

Ajanvaraus: 040-500 0050 tai 
paivikaskimaki@gmail.com
14. - 15.5 la-suTHOTH JA 12 KRISTALLI PYRAMIDIA -KURSSISARJAN 6. OSIO TAMPEREELLA
10. Pyramidi: Elämänpuu - Lähi-itä
11. Pyramidi: Feminiiniset energiat - USA
Ilmoittautuminen 6.5.2011 mennessä

Lisätiedot ja kurssin esittely: http://www.elamanreppu.net/thoth
17.5. TiTULKINTAPÄIVÄ LAHDESSA
Teen koko päivän ajan selvänäkö ja Maya-astrologisia tulkintoja.
Paikka: Tähtisali, Vesijärvenkatu 21, 15140 Lahti

Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai 
paivikaskimaki@gmail.com
21.-22.5. La-suAktivoi sielunmuisti - herätä intuitio 
Viikonloppu työpaja Ylivieskassa.
Savelan nuorisoseurantalo, Veitsimäentie 1, 84100 Ylivieska

Ilmoittautuminen: Heli Kärkkäinen, p. 050-3311103 tai 
posti@hoitolaolympos.fi
Tiedustelu: Päivi 040-500 0050 tai 
paivikaskimaki@gmail.com
Kurssin esittely: 
http://www.paivikaskimaki.com/kalenteri.htm
8.6 KeTulkintapäivä Heinolassa
Olen tekemässä henkilökohtaisia selvänäkö ja Maya-astrologisia tulkintoja koko päivän ajan.
Luontaituotekauppa Luonnontähti, Kaivokatu 3, 13100 Heinola 
www.luonnontahti.fi

Ajanvaraus: Tarja Kuusipohja, 03-715 3366 tai 044-515 3366.
Tiedustelut myös 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)
gmail.com
15.6 ke.TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
Teen kokopäivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia tulkintoja.
Katin Kauneuskulma, Korsontie 2, 01450 Vantaa, 09-872 2241 
www.katin.fi

Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)
gmail.com 

21.6 Ti.Tulkintapäivä Jyväskylässä
Teen koko päivän ajan henkilökohtaisia Maya- ja selvänäkö tulkintoja.
Paikka: Tarjan hyvänolon kauppa, Kauppakatu 12, Jyväskylä

Ajanvaraus: Tarja Seppä, 014-3751 666 (klo. 10.00-18.00)
Tiedustelut myös minulta 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)
gmail.com

Vastaanotto Tampereella Auringonpaikassa, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
 
Teen tulkinoja myös puhelimitse ja skypen kautta.
Aika tulkintoihin varataan etukäteen ja sovittuna aikan soitto numerooni, maksu suoritetaan pankin kautta.
 
 
 
Iloista kesän odotusta,
Terveisin,

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere