6.6.11

Mrkich: "Puuttuvan" värähtelyn aktivoiminen

Kuukausivisioita:
"PUUTTUVAN" VÄRÄHTELYN AKTIVOIMINEN

Kirjoittanut Dana Mrkich ( www.danamrkich.com)
1.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ympärillämme pyörii tällä hetkellä niin paljon voimakkaita ja vahvoja energioita, että tuskin tiedän mistä aloittaa! Voimakkain teema mikä tuntuu alleviivaavan kaikkea, on murtautuminen läpi noista katoista, jotka ovat pitäneet meitä rajoitettuna yhdessä tai useammassa todellisuutemme osassa. Vielä vahvempana valkenee oivallus siihen liittyen, miksi on ollut niin vaikeaa tehdä niitä kvanttihyppyjä, joita olemme odottaneet ikuisuuden, ja mitä meidän nyt täytyy tehdä maadoittaaksemme ja ruumiillistaaksemme ne.

Meillä kaikilla on jotain, minkä olemme havainneet vaikeaksi ilmentää tai ylläpitää sen ilmennyttyä. Riippumatta siitä, miten paljon pidämme päiväkirjaa, meditoimme, saamme parannusta ja sanomme affirmaatioita, jokaisen sisällä näyttää olevan yksi valtava "kvanttihyppy", mikä tuntuu jatkuvasti olevan käsivarren mitan päässä. Tämä on tullut esiin hyvin usein kuluneen kuukauden sessioissa, periaatteessa yhden pääviestin toistuessa uudestaan ja uudestaan: todellisuutesi on kuin albumi täynnä lauluja. Jos haluat lisätä jotain, minkä luomisen tai ylläpitämisen havaitset vaikeaksi, se johtuu siitä, ettei tuota laulua ole albumillasi. Sinun on lisättävä se albumiisi eikä vain lisättävä, vaan leimattava se siihen, jotta se on uusi ja pysyvä osa värähtelykenttääsi. Se on kirjaimellisesti uusi olemuksesi osa, mitä ei ole aktivoitu ennen tätä, ja siksi se ei ole pystynyt ottamaan muotoa fyysisesti aineellisella tasolla.

Jos olet yrittänyt lisätä jotain, mikä ei ole koskaan ollut lauluna perhealbumillasi, tiedä, että tämä uusi värähtely on täysin tuntematon esi-isiesi energiakentälle ja näin se ei kirjaimellisesti ole voinut "juuttua" albumillesi pysyvästi. Sinun on päivitettävä solujohdotuksesi, kirjaimellisesti valeltava "levyäsi" niiden uusien puolien värähtelyllä, jotka haluaisit kutsua värähtelykenttääsi.

Avainsanat tässä ovat "valella sitä värähtelyllä". Vaikka saattaa näyttää siltä, että elämäsi rakkaus tai unelmiesi koti puuttuu elämästäsi, todellisuudessa puuttuu aktivoitu yhteys siihen värähtelyyn, minkä energiasi liittää tuon asian ilmentymiseen (ja se on erilainen jokaisella). Ensin selvitä, mikä "puuttuva" värähtely tarkkaan ottaen on, ja siinä kaikki päiväkirjanpito, meditointi, parannukset ja affirmaatiot auttavat.

Esimerkiksi, jos haluat suurempaa taloudellista vaurautta, sinulta puuttuva värähtely saattaa olla "arvokkuus", vakaus, vapaus, voima tai kaikkea tätä. Abraham-Hicks kertoo meille, että jos haluat ilmentää jotain, sinun täytyy selvittää, miksi haluat sitä (eli haluatko tuntea enemmän turvaa tai enemmän rakkautta tai enemmän onnea) ja sitten selvittää tapa tuntea niin juuri nyt. On myös erittäin hyödyllistä selvittää, miksi osa sinua ei halua sitä (eli pelko vapauden menettämisestä tai itsenäisyyden menettämisestä tai pitämisestä ahneena), koska se luo merkittävää vastustusta ilmennyksesi päästämiselle sisään. Suurimman osan tästä te kaikki tiedätte, kyse on vetovoimanlain aakkosista. Kuitenkin meillä on edelleen haluttuja ilmennyksiä, jotka eivät ilmenny. Miksi? Yritys tuntea jotain, mitä ei ole koskaan ollut albumillasi, on kuin yritystä visualisoida "sininen", kun et ole koskaan nähnyt sinistä. Saatamme tietää, että vakaus on puuttuva värähtelymme, mutta jos solumme eivät tunnista sitä, se ei "juutu" ja näin emme voi vetää sitä puoleemme tai ylläpitää sitä fyysisellä tasolla - ennen kuin aktivoimme sen soluissamme.

Huomautus kaikkiin "ilmennysviivytyksiin". Tänään emme puhu jumalaisesta ajoituksesta, mikä on erittäin todellinen tietyille tapahtumille (eli tuleva sielu tarvitsee tietyn päivämäärän hedelmöitykseensä) emmekä puhu halutuista asioista, joita ei ole tarkoitettu sinulle. Puhumme siitä, mitä halutaan ja mikä on korkeimmaksi hyväksesi, mitä kohti sielusi ehdottomasti kutsuu sinua. Kutsu tuntuu voimakkaammin ja kuuluu äänekkäämmin nyt kuin koskaan ennen ja tunnet olevasi täysin hukassa siihen liittyen, mitä voisit mitenkään enää tehdä päästääksesi sen sisään. Olet ehkä huomannut viime aikoina sanovasi jotain tällaista: "Näyttäkää minulle, mitä en näe."

Filmissä "What the Bleep Do We Know" on tarina heimosta, joka ei pysty näkemään rannikolle ankkuroituja laivoja, koska näky on vieras heidän tavalliselle todellisuudelleen. Vasta shamaanin tuijottaessa merelle kuvitellen, mitä hän etsii, hän lopulta pystyi havaitsemaan laivat. Vasta niitä osoitettaessa toisille lopulta kaikki pystyivät näkemään laivat. Tätä ilmiötä kutsutaan hahmottamissokeudeksi, mikä perustuu teoriaan, että aivomme eivät pysty näkemään sellaista, mitä emme ymmärrä, mutta koska shamaani oli tottunut laajentamaan havaintopyörrettään, hän pystyi avautumaan uudelle todellisuudelle, mikä oli jo olemassa suoraan heidän silmiensä edessä.

On samanlainen ilmiö nimeltään huomioimissokeus, missä emme näe jotain, ellemme etsi sitä tai odota näkevämme sitä. Christian ja minä olimme kaupungissa yhtenä iltana hänen yllätyssynttärijuhliaan varten ja yritin välttää juhlapaikkaa, ennen kuin kaikki vieraat olivat saapuneet, jottei hän törmäisi kehenkään näihin matkalla sinne. Kävelimme huolettomasti vedenrantaa ja vasta myöhemmin kuulin, että ryhmä ystäviämme oli kulkenut aivan ohitsemme matkallaan juhlaan ja heidän mukaansa me kumpikin katsoimme suoraan heitä! Heitä hävetti, että heidät oli nähty, ja he sanoivat vain jatkaneensa kulkemista, kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja käyttäytyivät niin, kuin eivät tuntisi meitä! Kaksi jopa sanoi nopeasti ajatelleensa: "Olen näkymätön, olen näkymätön!" Christian ja minä vannomme, ettemme nähneet heitä! Aikomukseni olla törmäämättä heihin oli niin voimakas ja Christian ei odottanut törmäävänsä noihin ystäviin, koska he olivat sepittäneet tarinan, missä he olivat tuona iltana - ja heistä tuli kirjaimellisesti näkymättömiä meille! Tämä todella sai minut miettimään, mitä muuta sellaista emme näe, mikä on suoraan nenämme edessä. Tähtialuksia? Unelmiemme kotia? Asioita joille meillä ei edes ole vielä nimeä?

Siis tiedämme, että jos aivomme eivät voi nähdä, mitä emme ymmärrä, tai emme odota näkevämme jotain, niin emme näe sitä. Enemmän tämän päivän aiheeseen liittyen - vetovoimanlakimme "sokea piste" näyttää olevan, että meidän on uskomattoman vaikeaa saada itseemme "juuttumaan" jotain, jonka liitämme johonkin, mikä on erillään meistä. Näemme tätä jatkuvasti ihmisissä, jotka voitavat miljoonia lotossa vain menettääkseen sen kaiken hyvin lyhyessä ajassa. He päästävät rahan sisään, mutta he eivät voineet nähdä tai tuntea ja näin aktivoida tiettyä värähtelyä, minkä he liittävät niin suuren rahamäärän omistamiseen - on kyse sitten suuremmasta varallisuustietoisuudesta, arvotietoisuudesta tai vapaustietoisuudesta. Yksi tai useampi noista "lauluista" ei ollut heidän solu- ja värähtelyalbumillaan!

Niinpä ensimmäinen askel on olla hyvin tietoinen siitä, mikä "puuttuva värähtelymme" on, mutta todellinen kvanttihyppy tapahtuu, sitten kun todella, oikeasti ja "solullisesti" OMISTAMME tuon värähtelyn. Soluillemme voi olla vaikeaa omistaa uutta värähtelyä, jos se on hyvin uusi meille henkilökohtaisesti tai esi-isillemme. Sitä melkein kohdellaan kuin viruksena ja kehomme kapinoi sitä vastaan heti, kun se tulee liian lähelle.

Kuva jonka oppaat näyttivät meille auttamaan uusien värähtelyjemme - albumimme uusien "laulujen" - omistamisessa, on kuvitella tuon värähtelyn täyttävän kuin kultaisen valon jokaisen solumme ja leimaavan ne uudella värähtelyllä. Päivitämme solumme "uuteen normaaliin". Näin tehdessä on hyödyllistä tuntea uutta värähtelyä ja vahvistaa sitä. Rakastin lausetta, minkä Oprah sanoi viimeisessä ohjelmassaan: "Yhteinen säie juoksee kaiken kipumme ja kärsimyksemme läpi. Arvottomuus - ei tunne itseään arvokkaaksi omistamaan sitä elämää, mitä varten on luotu."

Olet arvokas omistamaan elämän, mitä varten sinut on luotu. Olemme jo luoneet värähtelytasolla sielumme korkeimman mahdollisen elämän itsellemme. Pidämme sitä käsivarren mitan päässä olemalla omistamatta yhtä tai useampaa siltaa, mikä yhdistää fyysisen todellisuutemme värähtelytodellisuuteemme. Sielumme korkeimman mahdollisen elämän ilmentämiseksi meidän on omistettava ne värähtelyt, jotka ovat puuttuva linkki värähtelyversion ja fyysisen version väliltä.

Jos haluat lisää taloudellista hyvinvointia, olen varma, että olet yrittänyt tuntea varakkuutta ja ajatellut varakkuutta ja visualisoinut itsesi varakkaaksi, mutta sinun täytyy tietää, että lisävarallisuuden kutsumisessa elämääsi ei ole välttämättä aina kyse avautumisesta varallisuustietoisuudelle. Haluamme kaikki lisää varallisuutta eri tunnesyistä. Kysy, mitä taloudellinen hyvinvointi merkitsee sinulle, ja luota sanoihin, jotka juolahtavat mieleesi. Jos vapaus tulee esiin, tätä haluat valella jokaiseen soluusi ja kuvitella vapausvärähtelyn täyttävän jokaisen solusi ja leimautuvan jokaiseen soluun. Käytä lausetta, joka toimii sinulla, auttamaan prosessin varrella: "Sallin itseni olla vapaa, sallin itseni omistaa vapauden, avaan jokaisen soluni ja jokaisen tasoni vapaustietoisuudelle, olen vapauden arvoinen".

Minua kiehtoo epigenetiikka, koska tämä tiede on osoittanut sen, mitä me jo metafyysisesti tiedämme: solumme kantavat esi-isiemme muistoja ja uskomuksia. Tarkastele siis uskomuksia, joita vanhemmillasi ja isovanhemmillasi on ollut (ja tiedät sen panemalla merkille, millaisia asioita he sanovat, millainen heidän yleisasenteensa on elämää kohtaan, miten he elävät elämäänsä jne.), ja tunnistamalla, missä solusi toistavat lauluja perhealbumiltasi. Tämä kertoo sinulle, mikä "puuttuva" värähtely voi olla. Tee uusi laulusi "Olen vakauden omistamisen arvoinen", "Olen vapauden omistamisen arvoinen", "Olen xxx (mitä se onkin, mitä perheesi ei ole omistanut) omistamisen arvoinen". Älä myöskään unohda kaikkia noita perheen sanontoja, jotka tarvitsee päivittää. Sinun täytyy ehkä muuttaa "Elämä on kovaa kamppailua, on tehtävä kovasti työtä saadakseen mitään" -yleistykset versioksi "Olen helpon, tyydyttävän ja yltäkylläisen elämän arvoinen". Muista, ettei tällä kertaa ole kyse itse affirmaatiosta, vaan tämän uuden asenteen värähtelyn kuvittelemisesta ja sen valelemisesta joka soluun.

Tämä kuukausi on supervoimakasta aikaa kutsua, lisätä ja omistaa uusia värähtelyjä ja murtautua läpi vanhoista ja rajoittavista katoista ja ennakkokäsityksistä, millaista todellisuus voi olla. Kesäkuun 1. päivä meillä on uusikuu ja auringonpimennys Kaksosissa. Kuvittele kaikkien mahdollisten värähtelyjen kultainen pyörre ja kutsu kaikkia niitä, jotka kiehtovat sinua, tulemaan kehosi jokaiseen soluun. Tätä seuraa 15.6. täysikuu ja kuunpimennys Jousimiehessä, mikä aktivoi Galaktisen keskuksen. Galaktinen keskus edustaa suurta mysteeriä. Se lähettää hyvin korkeavärähteistä energiaa ja maapallomme linjautuminen keskuksen kanssa on merkki "2012-ajasta", mikä lopettaa yhden syklin ja aloittaa uuden.

Jos koskaan on aika kuvitella, nähdä, tuntea ja "lukkiutua" uusiin värähtelyihin - sekä meille henkilökohtaisesti että maailmallemme - nyt on tuo aika. Nyt on aika murtautua läpi rajoittavista ajatuksista liittyen siihen, millaista elämän täytyy olla, ja syöksyä täysin uuteen ajattelumalliin, missä elämä on suurempaa, kuin voimme tällä hetkellä kuvitella mahdolliseksi. Nyt on aika aktivoida sisäinen kuvittelija ja todella tavoitella sitä - nyt-hetken energia sanoo, ettei mikään ole mahdotonta, mikään ei ole tekemättömissä, vaan kaikki on mahdollista ja kaikki on tehtävissä. Meidän on vain leimattava se värähtelykenttäämme ja päästävä sen tietämisen tunnetilaan, että se on ehdottomasti tarkoitettu todellisuutemme ja määränpäämme. Ryhdy siitä innoitettuun toimintaan, silloin kun opastetaan tekemään niin. Innoitettu toiminta on erilaista kuin looginen toiminta siinä, ettei se tyypillisesti sisällä loogisinta reittiä määränpäähän, vaan se johtaa meidät helpointa ja taianomaisinta reittiä.

Sitten meillä on kesä/talvipäivänseisaus 21.6., mikä on kansainvälinen maailman rauha- ja rukouspäivä, jonka on organisoinut päällikkö Arvol Looking Horse, "valkoisen puhvelivasikkapiipun" säilyttäjä ja Lakota-, Dakota- ja Nakota-kansan henkinen johtaja. Tuona päivänä kaikki maapallon ihmiset rodusta tai uskonnosta riippumatta kutsutaan liittymään rukoukseen kaikkien elävien olentojen, myös Äiti Maan, rauhan ja harmonian puolesta. Se on tasapainopäivä, kun pohjoinen pallonpuolisko kokee vuoden pisimmän päivän ja eteläinen pallonpuolisko lyhimmän.

Nyt on aika kaikkien olla mukana. Olemme kaikki valtavan ihmispalapelin paloja ja sinun palasi vaikuttaa. Ota 21.6. vähän aikaa ja anna oma panoksesi seuraavaan lukuun ihmiskunnan evoluutiossa ja uudella albumilla. Sano rukous, sytytä kynttilä, näe sydämestäsi kuvitellen, millaiselta kaunis, rauhallinen ja harmoninen maailma näyttäisi, Jos sinulla on intohimoa eläimiä, ympäristöä, musiikkia, luovuutta, mediaa, koulutusta, terveydenhoitoa tai jotain muuta alaa kohtaan, haluaisit ehkä keskittyä erityisesti siihen, miltä tuo elämän alue näyttää ihannemaailmassasi. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö 30 sekuntia vai 30 minuuttia - sydämessä tuntuvalla aikomuksellasi on merkitystä. Aivan kuin voit aktivoida uuden värähtelyn omassa kentässäsi, voit auttaa myös aktivoimaan uuden värähtelyn kollektiivikentässämme. Älä ajattele, että värähtelytoiminta on vähän "höttöä", millä ei ole mitään todellista vaikutusta fyysiseen todellisuuteen. Sillä on valtava vaikutus (tsekkaa tohtori Emoton työ veden parissa!)

Vaikka se teknisesti tapahtuu ensi kuussa, niin toinen auringonpimennys on uudenkuun aikaan 1.7. Ravussa, joten emme pysty sivuuttamaan energian nopeutumista seuraavien 4-6 viikon aikana. Pimennykset ovat kuin tornadoja siinä, että ne voivat napata sinut varoittamatta ja laskea alas uuteen paikkaan useiden kilometrien päässä. Mihin tahansa suuntaan sinua työnnetään tai kutsutaan tässä kuussa, tiedä, että nämä muutostuulet toimivat sinun kohottamiseksi ja päivittämiseksi. Siunaa niitä, kiitä niitä ja hengitä niitä sisään!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.