30.8.11

Ajankohtaista asiaa

Terveisiä yöperhoselta! Täällä vielä iltateetä nautitaan kynttilän loimussa ja ajatus kiitää kuin salama pitkin taivaanrantaa. Tulin juuri kävelyltä. Huomaan, että nämä pimeät syysillat vetävät minut takaisin tähtitaivaan alle. Jos on tähdistä tullut, minkäs sille voi. Kotiinhan sitä ikävöi. Ja samalla tietää, että tehtävä ei ole vielä läheskään täytetty. Täällä ollaan ja kiitollisuudella ihmetellään tätäkin päivää.


Pikku hiljaa alkaa olo olla tasoittunut. Asiaa auttoi myös eilinen enkeli-ilta Seinäjoella. Niin, pahoittelen, että en näitä yksityisiä enkeli-iltoja täällä ilmoittele, ne kun ovat valmiiksi aina täynnä. Jos siellä on vielä joku, joka haluaa tälle syksylle järjestää enkeli-illan kotonaan ja kutsua ystävänsä paikalle, niin vielä on kalenterissa muutamille illoille tilaa. Ota vain rohkeasti yhteyttä! Itsestäni tuntuu, että Enkelit ovat todella voimallisesti nyt meidän ympärillämme hääräämässä. Heillä on kova työ herätellä meitä tänä aikana, kun energiat vain voimistuvat ja muuttuvat koko ajan vaativammiksi, mutta myös ihmeiden täyteisimmiksi. Koko ajan tuntuu, kuinka energiat vellovat ympärillämme, vetävät toisena hetkenä toiseen suuntaan ja toisena toiseen suuntaan. Päiväkirjakin näyttää lähinnä hölmöläisen päiväkirjalta, kun yhtenä hetkenä kirjoittaa toista ja toisena toista. Mutta se nyt vain on niin, ja sille täytyy antaa ymmärrystä, nähdä, että se on tämän ajan luonne. Meitä irrotetaan kaikista vanhoista kiinnikkeistä. Ja niin kauan meitä viedään niille vanhoille sijoille, joista emme ole täysin päästäneet irti, mutta joista HALUAISIMME päästää irti. Tämä hetki näyttää totuuden. Se on säälimätön. Mitä sinä vielä kannat mukanasi vanhasta todellisuudestasi? 

Mennyt viikonloppu oli raju. Ravistelua tapahtui niin monella tasolla, että tuskin pystyin keikat kunnialla hoitaa. No, tottakai ne hoitui, mutta pään sisällä ja kehossa tapahtui ihmeellisiä asioita, sen vain tunsi. Ja "sattuipa" niinkin, että juurikin kun vietämme Maya-kalenterin mukaan näitä "villiä päiviä", niin lauantaina palasin "rikospaikalle". Tiesin, missä meillä olisi yksityistilaisuus tuona iltana, mutta en muistanut tarkalleen, mikä paikka se olisi. Kunnes ajoimme pihaan. Samassa edessäni alkoi välähdellä muistoja yksi toisensa perään. Kävelin pitkin keikkapaikkaa kuin halvaantuneena, ja Enkelit olivat NIIIN lähellä. Muistin kaiken. Näin kaiken. Tunsin kaiken. Se oli paikka, josta burnoutini käytännössä alkoi.

Muistan ehkä kolme keikkapaikkaa, jotka olivat ratkaisevia silloin vuoden 2003 paikkeilla. Paikkoja, joissa tapahtui jotain musertavaa. Tämä paikka oli se, jossa minulta lähti ylä- ja alaäänet. Pystyin vaivoin laulamaan vain muutaman  laulun, kun jouduin pitämään hätäkokouksen bändin kanssa, ja sanomaan, että en kykene enempään. Loppuillan istuin lavan edessä ja jaoin nimikirjoituksia. Kirsi 25-v. Uransa huipulla. Ja seuraavassa hetkessä täysi nolla. Maailman hirveintä oli sanoa, että minä en enää pysty tähän. Maailman hirveintä oli luovuttaa. Miten typeräksi, haavoittuvaksi, arvottomaksi ja mitättömäksi sitä itsensä sillä hetkellä tunteekaan. Ja samalla muistan, miten sydämessäni läikähti pieni valo. Muistan vieläkin sen aivan ohikiitävän hetken, josta minusta tuntui, että VIHDOINKIN VAPAA, VIHDOIN AIKAA OMALLE ITSELLE!!!!!! Ja sitten kannat syyllisyyttä siitä tunteesta. Että "et kai sinä nyt voi olla onnellinen siitä, että laiminlyöt yleisösi, jota olet tullut tänne palvelemaan"!!! Niin syvästi minä olin artisti. Joka ainoalla solullani. Minä en tiennyt mistään muusta mitään. Mutta sen valon minä muistan. Edessä täysi tyhjyys, hiljaisuus...

"Vain hiljaisuus huokuu näissä huoneissa
tuntuu kuin ikuisuus ois tässä hetkessä.
Vielä äskettäin nauru raikui talossa
oli häät, ristiäiset, rippijuhlat suvussa."


Nyt, kun tuohon paikkaan ja hetkeen palasin, Enkelit alkoivat välittömästi ohjata minua. Minä olisin halunnut jäädä tyhjän tanssisalin puolelle istumaan ja kelaamaan juttuja, mutta Enkelit komensivat minut takahuoneeseen, paikkaan jossa tuon päätöksen melkein kymmenen vuotta sitten tein, päätöksen olla menemättä enää lavalle. Nyt he asettivat minut laverille makuuasentoon ja alkoivat hoitaa minua. Rukous toisensa perään purkautui huuliltani hyljätyn oloiseen takahuoneeseen, ja Enkelit hyörivät ympärilläni. Sitten tuli jo voimallisempiakin hoitajia... Tuuli ja puhuri kävi ympärilläni puolen tunnin ajan, kun he poistivat minusta vanhoja asetuksia, puhdistivat solumuistiani, kehoni tunnelukkoja, ja nostivat minua valoon. "Anna anteeksi, pese puhtaaksi, tee uudeksi kokonaan..." Ja kun työ oli tehty, salin puolelta kaiuttimista alkoi soida "Ilmaan noussut oon..." (All time high) Enkeleillä on niin ihana huumorintaju ja tapa viestiä asioita! <3


Illan keikka meni mukavasti, vaikkakin olo oli vielä hiukan hassu kaiken hoidon ja uusien oivallusten myötä. Ja viestittely vain jatkui. Sitä tuli pitkin matkaa, kun palasimme seuraavana päivänä kotiin. Ja sitä tuli myös enkeli-illassa, jota menin suoraan keikalta pitämään. Huikeita aikoja elämme! Mitä suoremmin uskaltaa kaikki tuntonsa ja menneisyydestä jääneet lukkonsa kohdata, sitä helpompaa on ottaa vastaan uusia asetuksia. 


Tänään olo onkin sitten ollut aivan timanttinen!!! Siis kerta kaikkiaan niin valtavat energiat on tänään jyllänneet, että olen saanut työjuttujakin hoidettua yhtäkkiä varmasti monen viikon edestä!! Ja silloin kun tälläinen energia puskee päälle, ei kannata pistää vastaan, vaan hoitaa asioita sitä mukaan kun Enkelit ohjaa ja näyttää! Ja tässä nyt vieläkin istun. Voisin tehdä vaikka toisen samanlaisen päivän tähän vielä perään, mutta nyt nuo sanoo, että pitäisi mennä nukkumaan, että saan hiljalleen käännettyä kellot oikeaan järjestykseen. Minulla ei taas Intian reissun jälkeen ole mitään rytmiä, ja se kyllä näkyy ja tuntuu energiakehoissa. Intiassa rytmi on täysin selvä ja joka päivä sama: kymmeneltä nukkumaan, viiden kuuden aikaan ylös. Mutta täällä kaikki menee taas ympäri. Nukun miten sattuu, syön miten sattuu ja hoidan itseäni miten sattuu. Mutta kyllä tämä tästä tasoittuu. Intia jättää jälkensä. En ole koskaan sama ihminen sieltä palattuani kuin sinne lähdettyäni. Joten täytyy antaa itselleen armoa, opetella rauhassa tuntemaan ja aistimaan mitä tällä kertaa jäi pois ja mitä tuli tilalle. 

* * * 

Mutta niin, oli minulla asiaakin! Tänään sain Päiviltä kutsun tulla heidän kanssaan Tulevaisuuskylä-tapahtumaan 2012NYT-standille mukaan. Joten minut löytää tänä perjantaina Tampereen Keskustorilta klo:10-18 välisenä aikana. Tule moikkaamaan ja juttelemaan, ja tutustumaan samalla 2012NYT-konferenssin tarjontaan! Niin, ja minulla on viimeiset jäljellä olevat levyt siellä myynnissä!! Uusi painos on tulossa toivottavasti vielä parin viikon sisällä.

* * * 

Tamperetta koskee toinenkin uutinen, nimittäin pidän Vanhan Kirjaston Musiikkisalissa enkelikonsertin 03.11. Sinne on kuulemma muutamia lippuja vielä jäljellä, joten jos haluat mukaan, niin lippuja voit tiedustella täältä:

Zontakerho
Leena Kangasniemi-Halmari 
050 553 2326

* * *

Tulevana sunnuntaina tulee myöskin uusintana INHIMILLINEN TEKIJÄ, jossa olin tammikuussa mukana Hanna Pakarisen ja Matti Eskon kanssa. Aiheenamme oli Artisti Jaksaa, ja ohjelma tulee Yleltä klo:21.00. 

* * *

Loppuun lisään tähän vähän vielä Amma-uutisia. Nimittäin Amman Suomen ohjelmaan, joka on 15.-16.10 haetaan jälleen vapaaehtoisia työntekijöitä. Koko tapahtumahan rakennetaan täysin talkoovoimin joka maassa, niin myös Suomessa. Paikalle odotetaan jälleen monia tuhansia ihmisiä, ja tunnelma tulee olemaan jälleen aivan ihana! 


Pohjanmaalta on myös useat kysellyt, miten sinne pääsee, ja olen nyt luvannut tiedustella, jos saisimme täältä lähtemään oikein bussikyydin suoraan Vantaalle Amman luo. Voisi olla niin, että järjestäisin bussin kummaksikin päiväksi, jos tulijoita vain riittää tarpeeksi. Minulle voi jo alkaa ilmoittautua, jos tiedät jo nyt haluavasi tulla mukaan ranto.kirsi@gmail.com. Ensisijaisesti täytämme bussin Pohjanmaalla, mutta jos jää tilaa, niin voi toki matkan varreltakin tulla mukaan. Kyydin hintaa en vielä tiedä, koitan selvittää asian kuitenkin ihan näinä päivinä. Ja tässä vielä info niille, jotka ovat kiinnostuneet talkoohommista:Om Namah Shivaya,

Amma saapuu taas iloksemme Suomeen ja ohjelma on näillä näkymin 15. ja 16. lokakuuta, lauantai ja sunnuntai. Ohjelmapaikkana on Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Energia Areena (Rajatorpantie 23).

Ohjelmaan tarvitaan tukuttain vapaaehtoistyön eli sevan tekijöitä jonoavustajiksi ja greeterseiksi. Nämä tehtävät sopivat myös sellaisille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä, tärkeintä on avoin mieli ja auttamisen halu. Jonoavustaja auttaa ja valvoo Amman halausjonon (darshanjonon) kulkua, greetersit toivottavat ohjelmaan tulevia tervetulleiksi ja opastavat heitä. Useimmat tehtävät kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Voit ilmoittautua useampaankin vuoroon.

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian ja mieluiten sähköpostilla osoitteeseen 
darshan@amma.fi tai vaihtoehtoisesti puhelimitse (mieluiten tekstiviesti) numeroon 0400 495 590 /  Jyri Turkki.

Ilmoittautumisessa riittää kun kerrot nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi, mutta mitä enemmän annat seuraavista lisätiedoista, sitä varmemmin saat itsellesi parhaiten soveltuvan tehtävän ja ajankohdan.

Ilmoittautumistiedot:

- Nimi
- Sähköposti
- Puhelinnumero
- osaatko englantia, mitä muita kieliä osaat
- haluatko jonoavustajaksi, greeteriksi vai molempiin tehtäviin
- haluatko yhden vai useamman vuoron, kuinka monta
- käykö lauantai vai sunnuntai vai molemmat
- aamuohjelma vai iltaohjelma, käykö myöhään yöllä, vai milloin vain
- jos olet ollut aikaisemmin, onko sinulla toiveita jonopaikasta


Iloista Amman tulon odotusta,

Jyri \'Chitananda\' Turkki


* * * 

Mutta nyt, kaunista yötä ja levollisia unia!

Halauksin,
Deepthi