12.10.11

Enkelichakra

Tulipas nyt postattua monta kanavointia peräjälkeen. Kaikki vain tuntuivat itselleni hyvin ajankohtaisilta, joten teki mieli laittaa ne esille tännekin. Ja voisiko ajoitus olla täydellisempi: täysikuu sekä Maya-kalenterin yhdeksännen aallon viimeinen päivä:


"Lokakuun 11. päivä - mikä on myös täysikuu Oinaassa (uudestisyntymä) - astumme seitsemänteen ja viimeiseen päivään Maya-kalenterin yhdeksännessä aallossa. Tätä pidetään elämänpuun hedelmänkantamisvaiheena ja tulkintani on, että tämä on aikaa, jolloin kypsät hedelmät (heränneet sielut) putoavat maahan (laskeutuvat täysin fyysiseen kehoonsa) ja levittävät siemeniä (valoälykkyyttä) kasvamaan uudeksi (ylösnousseeksi) ykseystietoisuuden ja rakkauden yhteiskunnaksi." http://ammandeepthi.blogspot.com/2011/10/gorgo-alku-loppuvihkimys.html

Luen juuri ystäväni minulle intuitiivisesti valitsemaa Jonathan Goldmanin kirjaa Ääni - Avain värähtelytaajuuden muutokseen, ja siinä puhutaan uudesta Enkelichakrasta.


"Kyseinen chakra aktivoitui moniulotteisesti, siihen liittyi monenlaisia asioita, kuten suuremman valomäärän tuominen ihmisen kehoon ja korkeampien tietoisuuden tilojen ja viestintäkanavien avautuminen." 
"Tämän chakran ensisijainen tehtävä on tuoda lisää valoa kehoon ja täyttää se hengellä."
"Tämän chakran avulla voi olla suoremmin yhteydessä oppaisiin ja syvempään viisauteen."

Tuo chakra sijaitsee kolmannen silmän ja kruunuchakran välissä. Yllättäen äsken sitten löysin myös aivan tuoreen kanavoinnin samaisesta aiheesta. Joten Kiitos, kiitos, kiitos, synkronismia parhaimmillaan! <3 Laitan sen tähän alle. Ja kanavoinnin alta löydät myöskin Shekina Rosen videon enkelichakran aktivoinnista.

Tuo mainitsemani kirja tuntuu olevan itselleni hyvin merkittävä, se selittää monia asioita, joita omalle äänelleni ja sitä kautta keholleni ja tietoisuudelleni on parina viime vuotena tapahtunut omien meditaatio- ja mantraharjoitusten myötä. Ääneni on ollut hyvin tärkeässä roolissa omassa eheytymisprosessissa. Ei ole ollut ollenkaan sama millaisia ääniä ja sanoja olen tuottanut sekä puhuen että laulaen. Äänellä on valtava voima parantaa ihminen solutasolta saakka, transformoida uuteen tietoisuuteen. Huh, tiedän, että olen valtavan, minulle tärkeän asian äärellä, joka tekee jo nyt minussa laulajana työtään, ja jota olen saanut ihmetellen seurata konserteissani tapahtuvan myös yleisössäni. Suurin rukoukseni on, että tämä opiskelu saa jatkua Enkelten rakkaassa ohjauksessa ja saan välittää tätä myös kuulijoilleni. <3

Tähän väliin yhden suosikkiartistini mantralaulu:

I Am Peace - Peace is in Me
Snatam KaurGAIA-PISTEEN AKTIVOINTI - UUSI ENKELICHAKRA 

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Gaia-piste on Jumalkoodimeridiaaneista, jumalainen erivapaus Luomislähteen Sinisen säteen ja Shekinan sukulinjasta. Tämä enkeli-ihmispäivitys tasapainottaa sähkömagneettitaajuuden kehossasi Gaian/Maan Kristus-sydänverkkoon pyhän sukulinjasi ja Lähdeyhteytesi kautta, jotta voit ylösnousta sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on tasapainokeskipisteesi Maan kanssa ja se toimii voimakkaana suojana, kun verhot ohenevat vuoden 2012 aikana ja sen jälkeen, koska se vahvistaa ydinolemustasi kehossa.

Tietyt sielusukulinjat on koodattu harmonisoimaan ja parantamaan ihmisgenetiikan tietyt osat, Jumalkoodeille heräämiseksi ja uuden valoaikakauden tuomiseksi maan päälle. Tästä syystä jotkut sukulinjat eivät tunne yhteyttä tiettyyn informaatioon ja toisista se on merkittävää.

Siniset säteet, monet valonkantajat ja tähtisiemenet ovat tulossa herkemmiksi sähkömagneettitaajuuksille ja planeetan evoluutioprosessille. Tämä lisää energiakentän ja hermojärjestelmän stressiä, mikä saa ultraherkät "empaatikot" olemaan ei-läsnä kehossaan ja heillä on enemmän levottomuutta, mikä avaa heidän kenttänsä negatiivisille kiinnikkeille.

Gaia-piste laittaa sinut jumalaiseen voimaan korkeamman sydämen ja kehon tasapainokeskipisteen kautta, mikä aktivoituu tähtiportiksi luomislähteeseen ja vie seuraavalle ylösnousemustasollesi.

Tärkeä huomautus ultraherkille empaatikolle: yhdistyessäsi Gaian Kristus-sydänverkkoon et nappaa itseesi Maan ylösnousemusprosessin muuntumisenergioita. Se voi aiheuttaa pakahtumisen ja pelon tunteita, koska tämä voi olla pelote olla olematta täysin läsnä kehossa, maadoittuneena ja harmoniassa Gaian sydänverkon kanssa, mutta seuraavalle värähtelytasolle nouseminen on kehon värähtelytaajuuden nostamista Maan ollessa tuki ja liittolainen.

On merkittävää myös muistaa, että autoit luomaan Gaian Kristus-sydänylösnousemusverkon ennen rappeutumisen aikaa ja puuttumista alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaan. Pyhä jumalainen DNA-jälkesi on Kristus-sydänverkossa, jotta heräisit ja auttaisit Gaian ja ihmiskunnan uusien valokoodien vakaudessa. Näin voit olla täällä planeetalla - muuten korkeampi valotaajuutesi ei voisi sietää sitä geeniyhteydettömyyttä Jumalaan ja lähteeseen ja vääristymää kehossa, mitä usein kutsutaan lankeamiseksi armosta. Tästä syystä tulitte - tähtivalo-olentojen ja enkelikunnan massaruumiillistuminen kaikista universumisesta - palauttamaan Jumal-DNA:n suuren aikakausivaihdoksen aikaan. Kun vakautatte taajuutenne, luotte toisille ja itsellenne maadoittuneen Jumalvalon perustan ja värähtelyalustan, mille rakennetaan yhdistyen korkeampiin ulottuvuuksiin, taivaaseen ja Jumalmieleen Luojalähteen kautta.

Gaia-piste, "uusi enkelichakra" 

- helpottaa ylösnousemusoireita
- selvittää energiakäännökset ja juoksuttaa energiaasi eteenpäin
- transformoi negatiivisuutta
- suojelee henkiolentojen kiinnittymiseltä
- laittaa sinut kehoosi ja jumalaiseen voimaasi
- helpottaa ja tasapainottaa ultraherkkyyttä maanmuutoksille
- harmonisoi sähkömagneettitaajuutesi
- vakauttaa aidon olemuksesi tulevien energiamuutosten aikana
- harmonisoi ylivoimaiset energiat
- antaa voimaa keskittymisellesi
- vähentää ADD:tä
- selvittää levottomuutta ja stressiä
- yhdistää rakkauden avulla pyhään sukulinjaasi ja "minä olen" -Jumal-DNA:han
- aktivoi jumalaisen alkuperäisen lähdesuunnitelman

Gaia-pisteen, enkelichakran aktivointipäivitys

1. Ajatustesi ja korkeamman mielesi harmonisointi korkeampaan sydämeesi

Laita seisoessasi toinen käsi kolmannen silmän ja toinen korkeamman sydämen päälle. Hengitä ja harmonisoi nämä energiakeskukset, aisti ja tunne kahdeksikon yhdistävän kolmannen silmäsi ja korkeamman mielesi korkeampaan sydämeesi. Sano: "Harmonisoin korkeamman mieleni ja ajatukseni korkeampaan sydämeeni. Olen rauhassa ja läsnä."

2. Yhteyden muodostaminen

Kun olet harmonisoinut kolmannen silmän korkeampaan sydämeen, sano:
"Yhdistyn korkeampaan itseeni,
Jumalaan, auringon kautta,
pyhän sukulinjaani
luomislähteeseen."

3. Paikanna ja aktivoi Gaia-pisteesi

Paikanna Gaia-pisteesi, mikä on noin 5-6.5 cm suoraan navan yläpuolella. Teidät löytäneesi sen, koska se voi olla herkkä ja on intuitiivinen tunne löytämisestä. Laita käsiesi sormet yhteen ja laita ne "pystyyn" Gaia-pisteeseesi. Sano: "Juoksutan nyt kaikkia energioitani eteenpäin." Hengitä ja tunne tulevasi tasapainoon. Saatat tuntea kehosi nojautuvan eteenpäin tai jonkin muun merkin siitä, että energiasi liikkuvat eteenpäin - tarkoittaen, että olet jumalaisessa virrassa Lähteen kanssa. Sano: "Ankkuroin henkihengitykseni, olen olemukseni keskuksessa ja elämäni on tasapainossa. Aktivoin Gaia-pisteeni, uuden enkelichakran." Hengitä syvään.

4. Yhdistyminen Gaian sydänverkkoon

Laita kätesi osoittamaan kohti maata, ankkuroituen Gaian Kristus-sydänverkkoon ja yhdistyen ylösnousseeseen Kristus-itseesi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaasi Gaian sydänverkossa. Olet nyt yhdistynyt pyhään kiertoon Maan Kristus-sydänverkossa korkeamman itsesi kanssa, kehosi pyhän sukulinjan kautta, pyhän sydämesi ja Lähteesi kautta.

Gaia-piste on jumalainen erivapaus, mikä auttaa Gaiaa ylösnousemuksessa, kun ankkuroit ydinhenkiolemuksesi kehoon ja aktivoit jumalaisen alkuperäisen suunnitelmasi Maan Kristus-sydänverkossa.

Aika on nyt, kun muinaiset pyhät teknologiat, arkkienkelien mystiset ja taianomaiset pyhien voimien kirjastot jatkuvasti paljastuvat sinulle. Kun heräät, korkeampi itsesi tuo esiin muistikuvia. Olemme yhtä kanssasi.

Katso aktivointivideo täältä www.youtube.com/watch?v=unBpGWs35ac  (Alla)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.