11.10.11

Hoffman: Päätöksesi ei ole pian peruttavissa

PÄÄTÖKSESI EI OLE PIAN PERUTTAVISSA

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
4.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Et kuvittele niitä muutoksia, joita olet tuntenut. Kaikkia olentoja maan päällä ja Maata hämmennetään kuin suurta kasviskeittokattilaa. Jos pidät itseäsi porkkanana, joskus olet pinnalla ja joskus pohjalla, mutta koko keittoprosessin ajan sinua pyöritetään sinne tänne. Ne jotka välttämättä haluavat pysyä pohjalla, alkavat tuntea kuumuuden.

Eikö analogiamme ole sinusta huvittava? Ne jotka saavat eniten huomiota mediassanne ja kahvitauoillanne, ovat niitä, jotka päättävät pysyä pohjalla. He eivät halua pyöriä pinnalle "nähdäkseen valoa" eivätkä olla osana herkullista kasviskeittoanne. Tuloksena on, että he palavat kattilan pohjaan ja heidät vain kierrätetään asianpesun kautta.

On aika päättää, oletteko osa kasviskeittoa vai juututteko pohjaan.

Teillä on vapaus valita, mikä elämä, mikä jakso sopii teille parhaiten siirtymää varten. Ongelmana on, että mitä pidempään keittokattila pysyy liedellä, pohjalla olevilla on pienempi mahdollisuus pyöriä pinnalle/valon teidän muiden kanssa.

Tämä hassu analogia ehkä auttaa teitä visualisoimaan, mitä yleisesti on tapahtunut muutaman viime viikon aikana, kun kuumuus lisääntyy. Mutta mitä sinulle tapahtuu, porkkana?

Sinä pehmenet, sinä sekoitut ja kemiallinen rakenteesi muuttuu. Sinusta on nopeasti tulossa valotiimin tärkeä jäsen. Kun tuli tai muutos voimistuu, jokainen olento valitsee pyörimisen valoon tai palamisen pohjaan.

Oletatteko, että vihannekset kasviskeitossanne toivovat palavansa? Vai onko palaminen luonnollinen lopputulos siitä, jos kokki ei käytä aikaa tai energiaa kattilan vahtimisen? Se on vähän kumpaakin. Selitetään.

Kokit tai kattilan hämmentäjät ovat niitä valotyöntekijöitä tai tiennäyttäjiä, jotka informoivat olentoja ympäri universumeita nyt tapahtuvasta siirtymästä. Jotkut ottavat tämän tehtävän vakavissaan ja antavat viestejä, joita he kuulevat, aistivat, muistavat tai tunnistavat - sellaisina kuin saavat niitä. Toiset pelkäävät saamaansa informaatiota eivätkä kerro kenellekään - vielä vähemmän itselleen. Vielä toisilla ei ole mitään kiinnostusta mihinkään omiin tai toisten siirtymäviesteihin.

Olemme jo kertoneet teille, että jotkut olennot maan päällä eivät valitse muutosta nyt. Niin tapahtuu monista syistä, ei vähiten siksi, että he haluavat jatkaa pelko-oppituntejaan vähän pidempään. Emme puhu noille olennoilla tässä kanavoinnissa.

Puhumme niille, jotka pelkäävät pyörittämistään kattilassa näkemään valon ja kuulemaan viestin. He ovat nopeasti juuttumassa kattilan pohjaan. Te ette ole vastuussa heidän auttamisestaan pyörimään toisten mukana. Eikä se ole myöskään teidän vikanne, jos he päättävät olla kuulematta tai sallimatta mitään sisäisiä viestejä. Osoitamme vain, että nyt tehtävät päätökset eivät ole peruutettavissa.

Jos olet yksi niistä, jotka ovat liian peloissaan kuullakseen sisäisen äänensä, pysähdy ja kuuntele. Tämä siirtymä liikkuu nopeammin kuin käsität. Toisin kuin college-päivinäsi jolloin saatoit muuttaa pääainetta muutaman kuukauden välein, tämä uuteen aikaan ja uudelle maapallolle siirtymä on tulossa nopeasti pysyväksi.

Kasviskeitto ei ole vielä valmista. Mutta tuon keiton jotkut osat ovat jo juuttumassa pohjaan - eikä niitä nähdä enää.

Kenties tuo viimeinen lause tuntuu pelottelutaktiikalta. Se ei ole totta. Me vain vahvistamme tunteenne siitä, että muututte nopeasti. Näin on syystä. Teillä ei enää ole vuosia aikaa päättää, haluatteko osallistua uuteen aikaan, uudelle maapallolle. Viikkoja ja kuukausia on nykytodellisuutenne.

Liittykö tällainen ajatus pelkoihin ja toiveisiin vuoden 2012 joulukuun ylösnousemuksen tai maailmanlopun julistuksesta? Kyllä ja ei. Kumpikaan ei tapahdu joulukuussa 2012. Kumpikin on vain ihmisen selitys jostain, millä ei ole vielä sanoja - paljon samaan tapaan kuin luolassa asujat kuvasivat auringonpimennystä maailmanlopuksi.

Teille tapahtuu muutoksia henkisesti, fyysisesti ja tunteellisesti paljon nopeammin kuin käsitätte. Ajatelkaa sitä kasviskeittona. Eikö näytä kestävän ikuisuuden, ennen kuin suuri kattila alkaa kuplia? Kuitenkin sen alkaessa kuplia tiedätte, että kohtaa se kiehuu täysillä. Maailmanne ja henkilökohtainen olemuksenne on alkanut kuplia, kuten jokainen olento maan päällä. Niillä olennoilla jotka alkavat juuttua kattilan pohjaan, ei ole paljon kauempaa aikaa itsensä vapauttamiseen.

Tämä on lopullista päätösaikaanne. Ette ole enää vanhaa aikaa, muutaman uuden ajan ajatuksen kera. Tai uutta aikaa, jatkuvien vanhan ajan asenteiden kera. Joko syleilette muutostanne tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti ilolla ja ihmetyksellä tai odotatte palavanne pohjaan.

Yritämmekö pelotella teitä? Kyllä. Sillä teillä kaikilla on tosiaankin ainutlaatuisia ja ihmeellisiä taitoja, joita tarvitaan NYT auttamaan kaikkien niiden pyörittämisessä, jotka haluavat pyöriä valoon tai kattilan pintaan. Jos päätät olla tunnistamatta ja käyttämättä noita taitoja, jos odotat näkeväsi, mitä tapahtuu niille, jotka ovat päättäneet siirtyä iloon ja jos ajattelet viimeaikaisten tunteidesi ja fyysisten muutosten olevan typeriä tai jotain new age -ryhmän keksimää, sinusta tulee yksi noista kattilaan pohjaan juuttuneista.

Kenties parempi analogia olisi joukkomurha. Kaikista vastakkaisista merkeistä huolimatta monet juutalaiset jäivät Saksan maille, vaikka olisivat kyenneet pakenemaan. Joukkomurha on vielä toinen tarina. Käytämme tätä esimerkkinä siitä, miten dramaattista tästä muutosajasta on tullut.

Kyse ei ole enää pelistä. Kyse ei ole enää "mitä jos"? Se on todellisuutta, josta tulee todellisempaa joka hetki. Tee valintasi. Valitse ilo ja nouset pintaan. Valitse pelko ja pysyt pohjalla. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.