9.11.11

2012NYT ja 11.11.11

Heiii!

Tulinpa muistuttamaan tulevan viikonlopun 2012NYT-tapahtumasta! Myös minä olen tapahtumassa mukana koko viikonlopun sekä omalla pöydälläni että myöskin Kosmokonsertissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Siitä tulee huikeaa!

Alla vielä Veli Martin Keitelin viesti koskien sekä viikonlopun ohjelmaa että myöskin supertärkeää 11.11.11-päivää!
Ruotsalaisen ekspertin Carl-Johan Callemanin mukaan Mayojen kalenterijärjestelmä tuli päätökseensä
28.10.2011 - siis viime perjantaina (www.calleman.com)! Yleisemmän käsityksen mukaan se päättyy 21.12.2012.

Oliko Calleman väärässä? Mitä hänen mukaansa olisi pitänyt tapahtua? Mitä me oikeastaan odotamme?
Maailmanloppua? Avaruudesta saapuvia pelastavia ufoja tai enkeleitä?

Me olemme muutos
Me luomme uuden syklin
Yhdessä
NYT

2012 NYT
UUSI AIKA - UUSI IHMINEN
Jyväskylässä 12.-13.11.
www.2012nyt.net

"Upea tapahtuma! Olin täällä ensi kertaa ja tulen varmasti jatkossakin. 
La-illan konsertti oli UPEA
Aivan mahtava konferenssi. Kosmokonsertti vaikutti hoitavasti ja oli taivaallinen. KIITOS! 
Tilaisuuden energia kokonaisuutena korkea!
Järjestelyt ja ohjelma olivat tosi HYVIÄ!
Loistava meininki - jatketaan samaan tahtiin!
Yhdellä sanalla kuvattuna LOISTAVAA!"

(palautetta edellisestä 2012 NYT tapahtumasta Espoon dipolissa huhtikuussa 2011)


Koko viilonlopun huikea ohjelma vain 65 €
Päiväliput 35€
Yksittäiset luennot (vain paikan päältä) 10 €.


Luennoitsijat
Berit Reaver, auratransformaatio-hoitaja, Norja - Kristallilapset ja indigoaikuiset
Richard O'Reilly, energia-asiantuntija, Norja - Tuota oma energiasi
Suzanna Viney, rebirthing-hengitysterapeutti, Englanti - Avautuminen Elämän lääkkeille
Päivi Kaskimäki, Maya-astrologi ja selvänäkijä - Mayakalenteri ja siirtyminen supertietoisuuteen
Riitta-Marja Gauffin, kouluttaja ja taiteilija - 11-11-11 Kosmiset yhteydet avautuvat
Pekka Tamminen, historioitsija ja luennoitsija - Tietoisuuden avaaminen ufokontakteille
Riikka Söyring, toimittaja, taiteilija - Kuinka media ohjaa meitä; kurkistus kulissien taakse
Jaakko Halmetoja, ravintovalmentaja - Ravinto ja Tietoisuus

La 12.11 Kosmokonsertti: Seitsemän meren kaiut
Kirsi Ranto
Markojuhani Rautavaara
Veli Martin Keitel
Tuuli Nenonen
Henrik Perelló


* * *


UUSI IHMINEN

Ihmiskunta on käymässä läpi suurta evoluutioharppausta, joka liittyy ennen kaikkea tietoisuuteen. Tietoisuudessa tapahtuva muutos etenee nopeasti, mutta se ei muutu yhdessä hetkessä - ei yhtenä päivänä eikä yhtenä vuotenakaan. Tai voihan se muuttua, jos koet äkillisen valaistumisen henkilökohtaisesti. Mutta muuttuuko koko maailma sen seurauksena? Muuttuu kyllä - sinun kokemuksessasi.

Koska tietoisuuden muutos on henkilökohtainen prosessi, voiko mikään kalenterijärjestelmä määritellä koska se tapahtuu? Nähdäkseni Maya-kalenteri tarjoaa kehyksen, joka kartoittaa tietoisuuden evoluution päälinjauksia kollektiivisella tasolla. Näemme, että kokonaisuutena maapallo ja ihmiskunta ovat ennennäkemättömässä myllerryksessä, mikä tukee suuren syklin vaihtumista. Syklin intensiivisin käännekohta on ehkä nyt ohitettu, tai ehkä se on vielä tulossa. Yksilöinä me kukin viritymme kuitenkin uuteen tietoisuuteen, uuteen maailmankuvaan ja uuteen ajan kokemukseen omassa tahdissamme; hyppäämme kollektiivisen muutoksen aallolle omalla surffilaudallamme kun koemme olevamme valmiita.

Tämä aalto vie meitä pois pelosta ja taistelusta, pois voimattoman uhrin asemasta. Siirrymme kohti omaa henkilökohtaista rakkauden ja totuuden tietä, opimme näkemään itsemme osana kaikkeutta. Valmistumme kohtaamaan itsemme kauniina kosmisina olentoina, joita olemme syvällä sisimmässämme. Tehdäkseen tietä tälle tietoisuuden muutokselle vanhat ahneuteen ja kontrolliin perustuvat rakenteet väistyvät tieltä.

2012 NYT -konferenssisarjan tavoitteena on tukea ihmisiä tässä prosessissa. Tarjoamme positiivisia ja avartavia näkymiä uuden ajan teemoihin, ja ennen kaikkea tarjoamme suomalaisille ihmisille mahdollisuuden kohdata uuden titetoisuuden värähtelyissä, tukien toinen toisiamme.

Jyväskylän tapahtumassa käsittelemme sellaisia aiheita kuin "supertietoisuus", uuden ajan lapset ja aikuiset, vaihtoehtoiset tavat tuottaa omaa energiaa. Katsomme, millä keinoin media pyrkii pitämään meitä kiinni vanhoissa pelkoon pohjautuvissa malleissa. Tutustumme menetelmiin, joiden avulla voimme tukea omaa parantumistamme luonnollisesti. Tällaisia keinoja ovat mm. puhdas luonnonmukainen ravinto ja hengitysterapia.

Kosmokonsertti vie meidät tällä kertaa musiikin ja visuaalisten efektien avulla sykähdyttävälle matkalle maailman eri kulttuureihin. Kosmoterapian periaatteiden mukaisesti kukin kappale yhdistää äänen, kuvan, rytmin ja dramaturgian siten, että ne vastaavat kutakin kehomme ja tietoisuutemme energiakeskusta. Konsertti on paitsi vaikuttava taiteellinen elämys, myös tietoisuutta avaava ja hoitava kokemus.

11-11-11 -päivämäärän merkitys

2012 NYT järjestetään välittömästi 11-11-11-päivän jälkeen. Kokoonnumme tuona päivänä meditoimaan maailmanlaajuista rauhaa ja harmoniaa, yhdistyen näin lukemattomiin ryhmiin joka puolella maailmaa. Meditaatio alkaa klo 11:11 aamupäivällä Mandala-talolla Jyväskylässä - kokoonnumme paikalle n. 10:45. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu minulle (martinkeitel@gmail.com). Oviraha 5 euroa.

Edellisen kerran päivämäärä 11.11.11 oli 100 vuotta sitten, vuonna 1911. Mitä merkitystä tällä päivämäärällä on?

Gregoriaaninen kalenteri on keinotekoinen tapa jakaa vuosi 12 kuukauteen, jotka ovat epämääräisesti 28, 29, 30 tai 31 päivää pitkiä. Sana "kuukausi" tarkoittaa kuun kautta eli kahden uudenkuun välistä ajanjaksoa, joka on noin 29 päivää pitkä. Niinpä ainoastaan karkausvuoden helmikuu (esim. vuonna 2012) on oikeasti kuukauden mittainen.

Ja toisaalta, mitä merkitystä on tietyllä numerosarjalla, olipa se sitten miten harvinainen hyvänsä?

Merkitys on numeroissa itsessään, niiden vaikutuksessa tietoisuuteemme. Päivänä, jonka numeroinnissa on pelkkiä ykkösiä, jokainen joka tietää mikä päivämäärä on, ainakin hetken aikaa ajattelee tuota numerosarjaa. Seuraavan parin viikon sisällä tällaisia päivämääriä on kolme : 1.11.11. - 10.11.11. - 11.11.11. (nolla ei numerologiassa ole merkitsevä).

Jokaiselle, riippumatta hänen uskomusjärjestelmästään, kukin numero luo mielessä jonkinlaisen assosiaation. Sinun ei tarvitse olla numerologi ymmärtääksesi että numero yksi on jakamaton, ehyt, kokonainen. TIedät, että ykkönen on ensimmäinen, se aloittaa, se johtaa. Kuuden ykkösen sarjaa et todennäköisesti ajattele lukuna satayksitoistatuhattasatayksitoista, vaan se on joko kolme kertaa yksitoista tai kuusi kertaa yksi. Se on kuusikertaisesti vahvistettu eheys, johtajuus, aloittaminen.

Itselleni ykkösten sarjan kohtaaminen viesittää virtauksessa tai johdatuksessa olemisesta. Sana "johdatus" liittyy ykkösen johtavaan luonteeseen. Monille ihmisille ykkössarjat tulevat vastaan autojen rekisterikilvissä (111), kellonajoissa (11:11, 1:11, 10:11 jne.), kaupasta ostettujen tavaroiden hinnoissa, vaa'assa punnittujen hedelmien painona... Kaikki nämä "ilmiöt" ovat teknisesti ottaen yhtä keinotekoisia kuin gregoriaaninen kalenteri. Mutta varsinkin jos alat kiinnittää huomiota näihin numeroihin ja tiedostaa niiden merkityksellisyyttä, alat näkemään niitä yhä useammin ja huomaamaan, että niiden ilmestyessä koet olevasi hyvässä virtauksessa.

Ajattelepa nyt, että 11.11.11 kaikki maailman ihmiset, jotka ovat tietoisia gregoriaanisen kalenterin päivämäärästä, näkevät tai ajattelevat tätä numerosarjaa, joka vahvistaa mielikuvaa johdatuksessa olemisesta. Näitä ihmisiä on useita miljardeja! Eikö olekin silloin melko johdonmukaista (siis ykkösen mukaista) ajatella, että tällaisena päivänä ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus on tavanomaista virittyneempi johdatuksen kokemiselle, uuden aloittamiselle, ykseyskokemuksen saavuttamiselle.

Aikamme suureen tietoisuudenmuutokseen kuuluu juuri ykseystietoisuuteen palaaminen. Olemme pitkään tottuneet elämään erillisyyden kokemuksessa, jossa jokainen kokee itsensä irralliseksi muista ihmisistä ja luonnosta. Ykseystietoisuudessa koet olevasi osa suurta kokonaisuutta, ihmisenä osa kollektiivista ihmistietoisuutta ja samalla koko maapallon tietoisuutta. Tämä kokemus vahvistuu huomattavasti, jos hiljennyt ja viet huomiosi ulkoisista aistihavannoista sisäiseen maailmaasi. Siksi ykseystietoisuuteen virittyminen on tehokkainta meditaation avulla.

11-11 liittyy myös auringon sykleihin. Aina 11 vuoden välein auringonpilkut saavuttavat maksiminsa auringon magneettikenttien vaihtaessa paikkaa. Seuraava auringon aktiivisuuden huippu on tulossa sopivasti vuonna 2012. Auringon muutokset heijastavat tietoisuuden muutosta koko galaksissa.

11.11.11 monet yhteisöt, ryhmät ja yksilöt joka puolella maailmaa kokoontuvat yhteiseen meditaatioon, jossa viritytään kaiken elämän ykseyteen ja harmoniaan. Jos et pääse mukaan Mandala-talolle, voit kotonasi tai ehkä jopa työpaikallasi ainakin hetkeksi hiljentyä tuona ajankohtana.


TERVETULOA TIETOISUUDEN KVANTTIHYPPYYN!Veli Martin Keitel
http://martinkeitel.net p.050-466 4756

2012 NYT konferenssi Jyväskylässä 12.-13.11.2011. www.2012nyt.net
Väinämöisen Puhuva Puu ja Puhuvan Puun Lapsetwww.martinkeitel.net/puhuvapuu

_,.-"""-.,_   The mulder it gets
  ¨''==="¨    the scullier I feel