22.11.11

Mikä ylipäätään on normaalia?


Huomenta,

Istun aamun pimeyden keskellä, kynttilän valon loimussa, itsekin hämmästellen, mikä minut jo tähän aikaan tähän herätti. Kylätie on hiljainen, vastapäätä olevien kotien asukkaat ovat vielä untenmailla. Aamun rauha on ihmeellinen, jollain tavalla Pyhä. Olga tassuttelee sylissäni ja kehrää tyytyväisenä. 

Haluaisin pohtia edelleen 111111-päivää ja sen jälkeisiä energioita. Ne ovat todella mietityttäneet minua. Itsestäni on tuntunut, kuin olisin joutunut sen jälkeen jättimäiseen linkoukseen, kosmiseen pesukoneeseen. Asiat ympärillä muuttuvat hurjaan tahtiin, ihmissuhteita ja suhdetta itseen ravistellaan ja puhdistetaan toden teolla, kaikki tähän saakka piilossa uinuneetkin asiat tulee nyt näkyväksi, on muutospainetta suuntaan ja toiseen, asiassa jos toisessakin. Yöt ovat levottomia, keho muuttuu herkemmäksi. Ja minun on jatkuvasti Kylmä. Niin kylmä, että joudun koko ajan päällystämään kotona ollessani itseni villapeitoilla ja heittämään huivin jos toisenkin kaulaani. Niska, hartiat ja kaula tuntuvat koko ajan tarvitsevan aivan ekstrasuojaa. Hauskaa on, että myös tietokoneeni sanoi itsensä irti. Noin vain, täysin yllättäen keskellä pahinta joululevyjulkaisuhärdelliä!! :DD Nyt sitten saan lainata isältä aina muutamana päivänä viikossa konetta pyörittääkseni toimistoani - ja kirjoittaakseni vähän blogiakin. :) 

Uusiin energioihin astuminen tuntuu todella vaativan työtä, tietoista työtä. Onnekkaita ovat ne, jotka syntyvät näihin uusiin energioihin suoraan, eikä heillä ole vanhaa koneistoa, jota tarvitsisi päivittää. Nyt meitä opetetaan sopeutumaan näihin korkeampiin värähtelyihin, ja suurin osa siitä työstä tapahtuu nukkuessamme. Valokehoamme laajennetaan, suoraa yhteyttämme Alkulähteeseen vahvistetaan. Henkikehomme on tulossa yhdeksi fyysisen kehomme kanssa. Se on ihmeellistä! Se antaa mahdollisuuden elää täysin sydämestä käsin, unelmiemme elämää! Mutta siihen sisältyy myös se, että silloin piinaavammin tunnemme, jos emme ole Universumin, sisäisen kosmoksemme kanssa linjassa. Kaikki epämukavuudet - eli se, jos seuraamme jotain muuta kuin sydämenpolkua, kunnioitamme jotain muuta kuin omaa ohjaustamme - tuntuvat energiakehossa expotentiaalisesti. 

Ne lapset, jotka Maapallolle nyt syntyvät, syntyvät tänne valmiina kristallilapsina. Heidän chakransa ovat sulautuneet yhdeksi isoksi sydänchakraksi. Heille ei ole olemassa mitään muuta kuin Totuus. Heidän seurassaan ei voi puhua yhtä ja tehdä toista. He lukevat ainoastaan meidän energiaamme, oikeaa aikomusta sanojemme takana, ja reagoivat siihen. Tähän myös me muut olemme tulossa, ja osa on jo tullutkin, oman ylösnousemusprosessin kautta. Tästä aiheesta mm.Berit Reaver puhui 2012NYT-konferenssissa. 

Haluan jakaa teidän kanssanne myös toisen aiheen konferenssista. Olin kuuntelemassa Suzanna Vineyn luentoa. Hän on englantilainen Rebirthing-hengitysterapeutti, ja on pitänyt Suomessakin useita workshoppeja Veli Martin Keitelin kanssa. Rebirthing auttaa avaamaan sisäisiä lukkoja, avaamaan tietoisuutta, tulemaan yhdeksi Totuutemme kanssa syvän hengityksen avulla. Suzannan luento oli erittäin voimallinen ja koskettava, kun hän kertoi omasta prosessistaan, matkasta omaksi itsekseen. Luennon lopuksi hän piti meille vielä lyhyen meditaation, joka sai monet meistä kyyneliin saakka, niin syvälle siinä mentiin aivan hetkessä. Juttelin myös usean ihmisen kanssa, jotka ovat heidän workshoppeihin osallistuneet, ja monet ovat kokeneet ne todella voimallisiksi ja puhdistaviksi. Minulle syttyi myös sisäinen halu tuoda Suzanna ja Veli ensi keväänä myös tänne Pohjanmaalle. Viime viikkoina he ovat kiertäneet Suomessa muualla, mutta Pohjanmaan alue on vielä jäänyt väliin. Toivon sydämestäni, että saamme heidät tänne vierailulle.

Alla vielä muutama kuva, kun Suzanna tekee minulle shamanistista puhdistusta pöllön siivillä. Kuvat on ottanut Vesa Rahkola.
Lisään tähän loppuun vielä kaksi tuoretta kanavointia näihin aiheisiin liittyen. Muistathan kuunnella omaa ohjaustasi, sydäntäsi, näitä lukiessasi. Ota sieltä itsellesi vain se, mikä sinussa oikeasti resonoi. <3

Valon säteitä päivääsi,
DeepthiMIKÄ YLIPÄÄTÄÄN ON NORMAALIA?

Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
18.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko sattumalta huomannut jonkin muutoksen itsessäsi aivan äskettäin? Kuluneen viikon aikana? Esimerkiksi "ylikuumenemista" …

Käytämme tätä esimerkkinä, koska tämän eron viestintuoja on pääasiassa kokenut. Hyvin tuttu, vaikkakin epämiellyttävä tilanne, jonka hän on elänyt jo aiemmin tänä maavuonna …

Sen kovan kuumuuden lisäksi, mitä näyttää huokuvan hänen sisältään, hänestä tuntuu melko hyvältä, sanoisimmeko "normaalilta" - ainakin hänelle. Tämä voimakas pintakuumuus joka näyttää tulevan hänen sisältään, on hyvin huomattava hänelle itselleen, muttei välttämättä toisille. Nimittäin se ei ole kuumetta eikä hän ole polttava, ainoastaan lämpimämpi kosketettaessa.

Ikään kuin hänen sisäinen ilmastomuutoksensa. Ei aiheudu mistään pahasta, mitä hän on tehnyt tai mihin hän reagoi, enemmänkin se on ärsyttävä fyysinen vihje, että energia muuttuu, kehittyy.

Päivät ovat helpompia hänelle kuin yöt. Nimittäin on helpompaa säädellä omaa lämpötilaansa hereillä ollessa. Ja heräileminen - koska tuntuu siltä, kuin olisit uunissa, vaikka huoneessa on itse asiassa kylmä - on hyvin epämiellyttävää ja uuvuttavaa. Sillä vaatii ponnistelua viilentyä. Kuitenkin nukkuessaan hän on hyvin levollinen … no, lukuun ottamatta noita kummallisia tai häiritseviä unia. Asiat muuttuvat …

Jos tunnet olosi yleisesti hyväksi tai terveeksi, mutta ylikuumenet tai sinulla on jotain muita "epäkuntoisia" oireita, ensimmäisenä pitää tarkistaa, näyttääkö kaikki muu sinulla normaalilta, ja tarkkailla vaihteluita. Tunnet itsesi melko hyvin ja jos otat aikaa, voit helposti sanoa, milloin reagoit johonkin muuhun kuin fyysiseen sairauteen. On nimittäin valtava ero epämukavuuden ja sairauden välillä.

Lähesty mukavaa oloa tasapainoisesti. Esimerkiksi, niin houkuttelevaa kuin alasti lumessa pyöriminen ehkä onkin ylikuumentuessa, se ei ole suositeltavaa. Sillä tämäntyyppisessä kuumuudessa olet aiheuttanut jo jonkinlaista vahinkoa siihen mennessä, kun sinusta tuntuu viileältä - on se sitten paleltuma tai jotain muuta. Voit mennä ulos tavallista kevyemmin pukeutuneena, mutta riittävästi suojaamaan itseäsi luonnonvoimilta.

Ja riippuen asuinpaikastasi planeetalla voit tuntea myös vastakkaista, äärimmäistä kylmyyttä kuumuuden sijasta. Jos näin on, pidä luonnonvoimat ja maalaisjärki mielessä itsesi lämmittämisessä.

Pysy tasapainossa ja järkevänä, vaikka tilanteesta tulisikin intensiivinen.

Jos tunnet ylikuumuutta, haluat ehkä yhdistyä jäävuoreen, kun maadoitut tai meditoit. Vaihda tietoisesti kuumaa energiasi jäävuoren kylmään, kunnes sinusta tuntuu mukavalta, sitten lopeta ja lukitse se. Jos sinulla on kylmä, tee sama harjoitus tulivuoren kanssa tai Maan kiehuvan ytimen.

Kiinnitä huomiota kehosi antamiin vihjeisiin. Esimerkiksi viestintuoja pani merkille, että hän haluaa kuumia juomia paljon enemmän (ei välttämättä kahvia, vaan kuumaa yrttiteetä) ja lämmintä ruokaa - ei mausteista, vain lämmintä. Hän syö myös kaikenlaista quinoaa pääproteiinilähteenään. Ja hän syö myös entistä enemmän ja lähestyy tiedostamatta erityyppisiä ruokia. Koska hän syö hyvin, tuo muutos auttaa häntä pysymään tasapainossa.

Jos huomaat näitä muutoksia, seuraa kehosi vihjeitä samalla varmistaen, että kaikki ravintotarpeesi tyydytetään.

Jokainen teistä on ainutlaatuinen. Viestintuoja tietää, mikä on normaalia hänelle. Ja olemme melko varmoja, että sinäkin tiedät, mikä oma normaalisi on. Vaikka hänen oireensa ovat usein suurempia kuin useimmilla, hän tietää, milloin on ok mennä vain niiden läpi ja milloin on aika etsiä apua. Hän osaa sanoa, milloin hänen kokemansa fyysiset oireet johtuvat jostain muusta kuin perinteisestä sairaudesta.

Kuitenkin joskus tuo raja voi olla hyvin ohut. Sinun on siis pysyttävä valppaana.

"Aktiivisina aikoina" hän tarkkailee itseään vielä enemmän ja kertoo asiasta avainihmisille. Jos jotain tapahtuisi, he voisivat auttaa häntä saamaan lääkinnällistä apua. Hän tietää, mitä on tarkoituksenmukaista kertoa millekin, ja niin tietävät hekin.

Olemme varmoja, että sinulla on ollut jaksoja, jolloin olit fyysisesti sairas, mutta tiesit, ettei se mitä oli tekeillä, ollut fyysistä, vaan karmamyrkynpoistoa, tunne- tai muistipuhdistusta tai energiapuhdistusta tai -muutosta. Mutta mitä useimmat ystävistäsi tai perheestäsi ajattelivat?

Toisinaan voi olla haasteellista antautua sille, mitä on. Antaa asioiden olla. Antaa luonnon kulkea omaan suuntaansa. Joko siksi että perheesi tai ystäväsi pelästyvät tai eivät ymmärrä tai pomosi tai lääkärisi ajattelisi sinun olevan hullu tai keksivän asioita - hyvin useinhan kokemaasi ei teknisesti pitäisi "olla olemassa" tai siinä ei ole lääketieteellistä tolkkua.

Kuitenkin jos oireet kestävät liian kauan tai pahenevat, on mahdollista, että se mikä alkoi "eteerisenä", on muuttunut fyysiseksi sairaudeksi. On tärkeää tuntea itsensä hyvin ja tietää rajansa. Vastuunasi on etsiä sopivaa (lääketieteellistä) apua tarvittaessa. Riippuen siitä, kenen luo menet, informaatiomäärä voi vaihdella - esimerkiksi puhutko (ahdasmieliselle) lääkärille vai konsultoitko holistista tai energiaparantajaa. On olemassa apua, jos tarvitset sitä. Pidä vain mielessä, että vaikka maailma on avautumassa, jotkut haluavat välttämättä pitää oven suljettuna …

Ei ole sattumaa, että puhuimme vaistoista tai intuitiosta ja sisäisestä kompassistanne aiemmin. Ne toimivat aina, jos hoivaatte ja kehitätte niitä ja otatte aikaa oppiaksenne kaikki niiden koukerot. Niiden kanssa pystytte käsittelemään kaiken - vaikka internet hajoaisi (hymy).

Kun energia muuttuu, oma normaalisi muuttuu. Kiinnitä huomiota itseesi ja erilaisiin vinkkeihin, joita saat - joko itseltäsi, keholtasi, korkeammalta itseltäsi tai reaktiomuutoksistasi ruokaan, säätilaan, eri ympäristöihin …

Jos tunnet itsesi hyvin ja luotat sisäisiin työkaluihisi sekä siihen, kuka olet, pärjäät erinomaisesti. On helppoa "kuunnella" itseään, pysyä maadoittuneena, rauhallisena ja yhteydessä kaikkeen, silloin kun asiat ovat hyvin tai keskimääräisesti (neutraalissa mielessä). Kuitenkin silloin kun asiat aktivoituvat tai niitä ravistellaan, joskus tunkeutuvat energiat pyyhkäisevät teidät mukaansa sen sijaan, että pysytte omissanne.

Tunne normaalisi hyvinä ja keskivertoaikoina ja on paljon helpompaa luottaa siihen, silloin kun kaaosta, pelkoa tai huolta on kaikkialla ympärillä.

Olet viisaampi kuin luulet. Voimakkaampi kuin luulet. Kauniimpi kuin luulet. Arvokkaampi kuin luulet. Kunnioita kaikkina aikoina sitä kultaa ja tietämystä, joka olet.

Muista, että kaikki on suhteellista. Olet oma mestarisi. Muut voivat olla huolissaan sinusta - se on normaalia, kun joku rakastaa sinua. Kuitenkin olet ainoa, joka tietää tarkkaan, miltä tuntuu olla sinä. Tunne itsesi sisältä ja ulkoa.

Ole kiitollinen toisten osoittamasta rakkaudesta, vaikka sen ilmentyminen olisi tarpeetonta huolta. Kuuntele heitä. Kunnioita heidän huoltaan. Selitä se, minkä voi selittää. Mutta kuuntele aina sydäntäsi. Toiset ehkä vain ylireagoivat, koska he eivät pystyisi käsittelemään tilannetta, jos olisivat sinun kengissäsi. Mutta sinä olet sinä. Tiedät, miltä tuntuu olla sinun kengissäsi ja sinun mielessäsi.

Jokaisen määritelmää normaalista testataan ja laajennetaan. Mitä enemmän pysyt tyynenä ja hillittynä ja kunnioitat omaa normaaliasi, sitä enemmän autat toisia tekemään saman. Silloin kun tunnet valosi, parannat ja opastat toisia vain sillä, kuka olet ja mitä teet.

Sillä mitä toiset ajattelevat sinusta, ei ole ehdottomasti merkitystä - ainoastaan sillä, kuka olet.

Luota ja kunnioita omaa normaaliasi.

Tässä on kaikki.

Paljon rakkautta ja valoa kaikille.

***11-11-11:N JÄLKEEN

Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
18.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Athabantian-tähtialukselta. Nimeni on Taugth. Olen korkeimman järjestyksen taivaallinen olento ja olen androgyyni. Asemapaikkani on parhaillaan tämä hieno andromedalainen alus tuhansien muiden olentojen kanssa. Vaikka tämä tähtialus on riittävän lähellä nähdäksenne sen ihmissilmillänne, se on parhaillaan verhottu katseiltanne.

Olemme täällä auttamassa tämän planeetan ja sen ihmisasukkaiden transformoitumista. Teemme sen rakkaudesta, palvelutunteesta ja siitä tiedosta, että luomme jotain ihmeellistä, sillä emme auta ainoastaan Maan palauttamisessa aiempaan loistoonsa, vaan myös sen ihmisten kohottamisessa viidenteen ulottuvuuteen.

Tunnetteko ympärillänne pyörivät muutokset? Planeetta vilisee uusia energioita. Jokainen planeetalla aistii nämä muutosvärähtelyt riippumatta siitä, myöntääkö hän sitä avoimesti vai ei. Suurin osa näistä energioista tunnetaan, ei nähdä. Tästä huolimatta konventionaalinen toimintamalli hallitsee edelleen mediassa, pankeissa, yrityksissä, uskonnoissa ja hallituksissa. Ne jotka hyötyvät tästä pelkopohjaisesta toimintamallista, haluaisivat sen jatkuvan ikuisesti ja panisivat teidät sivuuttamaan muutosenergiat.

Maan ihmisten transformoiminen pois tästä pelkopohjaisesta mallista on Luojan asettama tavoite. Taivasolentojen, tähtiveljienne ja -sisarienne ja korkeamman tietoisuuden maaihmisten on tarkoitus toteuttaa se. Ei ole yhtä polkua, joka mahdollistaa kaikille tämän siirtymän tekemisen, joten monia on käytössä. Tavoitteena on nostaa maan ihmiset viidenteen ulottuvuuteen, jotta he voivat:

* astua lopultakin pois kolmannesta ulottuvuudesta
* tunnistaa, että he ovat suuria valo-olentoja fyysisen muodon ansassa
* olla vuorovaikutuksessa suuren olentoenemmistön kanssa, joilla ei ole fyysistä muotoa
* edetä polulla yhdistymiseksi Luojaan
* auttaa matalammissa värähtelyissä olevia ylösnousemaan.

Korkeamman värähtelyn saavuttaminen ei ole Maan ihmisille yksinkertaista eikä automaattista. Sitä ei saavuteta vain toivomalla sen tapahtumista. Se vaatii omistautumista. Monet ovat lionneet kolmannen ulottuvuuden tahmeassa tiheysliejussa niin kauan, etteivät he usko olevan korkeampaa elämistapaa. Monilla jotka näkevät kevyemmän polun, ei ole selkeää ymmärrystä, miten se saavutetaan. Korkeampi värähtely saavutetaan ja ylläpidetään omistautuneen harjoituksen avulla.

Antaakseni teille paremman ymmärryksen siitä, mistä puhun, käytän Mark Kimmeliä esimerkkinä. Sanon ensinnäkin, että kaikki tässä universumissa ovat kiitollisia siitä, mitä saavutettiin siinä 11-11-11-konferenssissa, mihin hän osallistui, ja muissa tuolloin pidetyissä konferensseissa. Näissä kokoontumisissa generoiduilla energioilla voimme nyt muodostaa aidon kumppanuuden, ei vain Maan kohottamiseksi ykseyteen, vaan koko luomakunnan.

Niin monien korkeavärähteisten olentojen kokoontumista näihin tapahtumiin oli ihmeellistä katsoa. Kun katselimme omasta näkökulmastamme monien kilometrien päässä teistä, niiden energioiden valo kietoi koko planeetan sisäänsä. He eivät välttämättä ajatelleet tai uskoneet samalla tavalla. Tällaisten kokoontumisten luoma kollektiivienergia oli hyvin suurta. Rakkaus, hyväntahtoisuus ja kaveruus olivat todella upeita. Niiden vaikutusten rekisteröityminen jatkuu. Maan energia muuttui. Tuolla hetkellä syntyi uusi alku.

Se "muuntunut todellisuustila" mitä koet, Mark, on tulosta uudesta kyvystäsi siirtyä viidenteen ulottuvuuteen ja pitää tuo tila. Huomaat, että viestit joita sinulle tulee tuossa tilassa, ovat erilaisia kuin aiemmin vastaanottamasi, kun olit neljännessä ulottuvuudessa. Tunnet viestini sydämesi kautta mielen sijasta. On suurenmoista kauneutta, rauhaa ja yleinen rentouden tunne kaikesta. Ei ole painetta suorittaa, ei painetta tehdä oikein. Sinulla ei ole kiirettä saada loppuun keskustelujamme, joten jäisit mieluummin tähän tietoisuustilaan. Itse asiassa haluaisit jäädä tähän tietoisuuteen koko päiväksi. Tähän sinä ja maailmanne on menossa. Tämä on se upea uusi Maa, missä kaikki on rauhassa, totuudessa, rakkaudessa ja ilossa.

Tässä kollektiivitietoisuudessa Maan ihmiset luovat jotain, mitä ei ole ollut aiemmin. Näin tehdessänne näytätte esimerkkiä universumille. Tuloksena korkeampien olemassaolotasojen saavuttamisesta pimeyden syvyyksistä universumi on nyt vapaa yhdistymään Luojaan. Maan korkeamman tietoisuuden ihmiset näyttävät esimerkkiä monille.

Mark, taputamme rohkeudellesi ja halukkuudellesi ottaa riski ja uskollisuudestasi ylösnousemustehtävälle. Tunnustamme, ettei ole ollut helppoa olla kummallinen mies. Olet tullut hyvin syvästä pelkopohjaisesta taustasta transformaatioesimerkiksi. Instituutti mitä olemme luomassa kumppanuudessa kanssasi, heijastaa kehittymistä vilpittömästä tietämisestä. Olemme hyvin tyytyväisiä ryhtymisestä niin suureen visioon, mihin ihmisiä kaikista vakaumuksista, uskomuksista ja värähtelytaajuuksista voi tulla oppimaan polkua korkeampaan tietoisuuteen ja palveluun. Planeettanne hyötyy tästä, kuten myös koko luomakunta.

Minulle määrätty tehtävä kaikessa tässä on luoda tämä keskus. Sen on tarkoitus olla suurta kumppanuutta Maan ihmisten, taivasolentojen ja tähtiveljienne ja -sisarienne välillä. Kaikkia teitä jotka luette näitä sanoja, kutsutaan osallistumaan tähän keskukseen. Ainoa ehto on ilmestyä paikalle. Kun olette ilmestyneet paikalle, opastamme, valmennamme, houkuttelemme ja tuemme teitä syleilemään suurta uuden Maan visiota ja näkemään vastahankitut taitonne ylläpitääksenne korkeamman värähtelyn ja välittääksenne sen toisille.

Lisänä jokaisen sitä haluavan värähtelyn nostamiseen, annamme kosmisen näkemyksen Maasta, yksityiskohtia matkastanne lihassa ja informaatiota kulkemisesta neljännessä ulottuvuudessa ennen valmistumista viidenteen ulottuvuuteen.

Mark, olet sanonut, että jotain on muuttunut palattuasi 11-11-11-konferenssista ja niin tosiaankin on. Paljon on muuttunut kaikilla 11-11-11:n jälkeen. Syleilemällä tämän upean valotyöntekijäryhmän energioita tässä konferenssissa yhdistyit uuteen resonanssiin olemuksessasi. Tämä uusi resonanssi mahdollistaa meille työskentelemisen kanssasi uusilla tavoilla, koska se mahdollistaa sinulle nähdä uusia tapoja, joilla voit palvella kanssaihmisiäsi. Tämä resonanssi tunnetaan "sielutekijänä", koska olet nyt yhtä ylisielusi kanssa, tuon suurenmoisen valo-olennon joka on ollut olemassa alusta saakka. Nyt sinulla on suurempaa arvostusta sille, mikä on ykseyden merkitys, kun näet, että olet yhtä muiden suurien olentojen kanssa, ja ensimmäistä kertaa tässä inkarnaatiossa tiedät, että sinä myös olet tosiaan suuri valo-olento.

Harvat pystyvät täysin arvostamaan sitä, miten upeaa on olla edes vähän aikaa tässä korkeammassa värähtelyssä. Tehtävänä on viedä itsesi näihin korkeampiin olemistapoihin pysyen samalla fyysisessä muodossa. Sinusta on tarkoitus tulla mahtava uusi luomus, joka saavutetaan yhdistämällä se paras, mitä fyysisellä muodolla on annettavana, korkeampien värähtelyjen voimaan, kauneuteen ja rakkauteen.

Maa on siirtymässä korkeampaan värähtelyn, mikä parantaa kovasti sen nyt jo ihmeellistä kauneutta. Se kuitenkin säilyttää suuren osan fyysistä muotoaan, kauneuttaan ja auliuttaan emännöidä ihmisiä ja muita elämänmuotoja. Tämä on korkeampien värähtelyjen ihmeiden ja fyysisen erityisyyden sekoittamista. Lopulta Maasta tulee ainutlaatuinen fyysisen kauneuden ilmentymä, joka yhdistyy kykyyn emännöidä korkeamman värähtelyn sieluja. Näin Maasta tulee paikka, missä kaikki universumien universumissa haluavat käydä - vain kokeakseen tämän ilmiön ilman vaaraa juuttumisesta matalan tiheyden jäykkyyteen. Näin Luoja on saanut uuden elämänmuodon, uuden ilmaisumuodon ja upean uuden luomuksen. Vanhan maan pimeydestä ja tiheydestä on tullut jotain upean suurenmoista.

Henkilökohtainen huomautus. Yhdistyn myös kanssasi, Mark, ja ihailen rohkeuttasi ja sinnikkyyttäsi kuluneiden vuosien aikana. Koska olet juuri hankkinut kyvyn resonoida viidennessä ulottuvuudessa, me Athabantian-aluksella voimme tulla luoksesi kumppaneina - tasavertaisina kumppaneina. Kun sinulle tulee tutummaksi nämä kevyemmät värähtelyt, ilmestymme sinulle.

Tiedämme aivan hyvin, mitä on vaatinut kohottaa itsesi kolmannen ulottuvuuden pimeydestä. Tunnemme kamppailut, joita on ympärilläsi - houkutukset, pelot, halu näyttää normaalilta, saada ystäviä ja olla tekemisissä tavallisten ihmisten kanssa. Tiedämme, että viime vuodet ovat olleet rankkoja, kun olet löytänyt itsesi uudelta polulta - polulta joka on valittu ennen inkarnoitumistasi, mutta vasta nyt se on ilmeinen, polulta joka on täynnä tilaisuuksia täyttää todellinen potentiaalisi. Näe itsesi nyt tuona suurena valo-olentona, mikä olet, ja tulet siksi enemmän ja enemmän joka päivä. Syleilemällä tätä sinut toivotetaan tervetulleeksi universumin olentojen joukkoon tasavertaisena. Kaikki aiemmat kokemuksesi palvelivat suurta tarkoitusta. Älä väheksy niitä, sillä katselit aiemmin tähtiä ikään kuin seisoen meren syvyyksissä.

Lähden nyt luotanne kera siunauksen ja toiveen, että kaikki löytävät tavan saavuttaa korkeampi polku. Taught

***

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.