20.11.11

Olet joka päivä ainutlaatuisempi

OLET JOKA PÄIVÄ AINUTLAATUISEMPI

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
16.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Paljon on kanavoitu 11-11-11-portin jälkivaikutuksista. Kyllä, energiat muuttuivat ja te muutuitte, jotka tartuitte siirtymäenergioihin. Mutta olet edelleen sinä.

Ajattele, miltä sinusta tuntui ennen henkilökohtaisten tietokoneiden esittelemistä 1980-luvulla ja miten jokainen päivitys on muuttanut vuorovaikutustasi toisten kanssa.

Pääset nyt informaatioon käsiksi todennäköisemmin internetin kautta kuin käymällä kirjastossa. Lähetät myös luultavasti vähemmän kirjeitä. Pieniä muutoksia omassa mielessäsi, mutta merkittäviä siinä, miten yhteiskuntanne jakaa informaatiota.

Sama pätee nyt maapalloon ja sinuun henkilökohtaisesti. Uusi maapallo ja ylösnousemus ovat vain termejä auttamaan teitä ymmärtämään sen muutoksen suuruutta, mitä käytte läpi. Kumpikaan termi ei ole oikea fyysisessä mielessä.

Jatkat elämääsi. Taatusti epävarmuusverho nousee siitä, onko universumissa toisia ulottuvuuksia. Mutta se ei merkitse, että sinusta tulee sininen, muutut valopalloksi tai mikään muu kuva, joka vihjaa, että olet joku muu, kuka olet.

Roolinasi on yhdistää fyysinen ja henkinen olemuksesi. Se ei ole mahdollista, jos sinusta tulee valopallo ennen "kuolemaasi" tässä elämässä tai jos maa jakautuu uuteen ja vanhaan maapalloon.

Tunteesi muuttuvat, kuten myös fyysiset tarpeesi. Mutta se ei merkitse, että sinusta tulee jotain muuta tai joku muu. Kun lisäät enemmän viipaleita olemukseesi - osiasi jotka eivät ole olleet osana aiempia elämiäsi maan päällä, koska ei vaadittu huomiota yksityiskohtiin - olet pelkästään enemmän läsnä maan päällä, mikä sallii sinun tuntea ja nähdä enemmän.

Et voi muuttua ihmisestä lehmäksi tai valopalloksi tässä elämässä, sillä roolisi on ankkuroida maa.

Miten tämä informaatio liittyy puheisiin uudesta maapallosta tai ylösnousemuksesta? Maailmanne on uusi maapallo ja siitä tulee enemmän sitä joka päivä. Mutta uudessa maapallossa on enemmän kyse havaintotavastanne, kuin maapallon "kamalien" osien olemisesta jossain muualla. Tai että miljoonat ylösnousevat jonnekin taivaalle.

Miten voit olla tiennäyttäjä maan päällä niille, jotka eivät ole vielä heränneet, jos leijut jossain toisessa ympäristössä?

Maapallo muuttuu - kuten tekin. Mutta nämä kaksi muuttuvat yhtenä yksikkönä eivätkä jakaannu niin, että ne jotka eivät ole samalla "aaltopituudella", ovat pakotettuja kärsimään maan tuskaa. Sillä niiden jättäminen taakse, jotka eivät ole samanmielisiä, on paljolti se kuva helvetistä, minkä uskonnolliset ryhmänne luovat. Tai että tietyt ihmisryhmät ja toiset olennot eivät ole kelvollisia tähän siirtymään - taaskin paljolti samaa kuin ne uskonnolliset uskomukset, että on vain yksi oikea uskonto.

Tässä siirtymässä on kyse mukaan ottamisesta, ei ulkopuolelle jättämisestä. Jokainen maan päällä tällä hetkellä kykenee siirtymään tähän uuteen aikaan.

Jotkut päättävät olla osallistumatta. Se on ok. Teillä on vain vähemmän kiinnostusta vuorovaikutukseen heidän kanssaan, kun he valittavat ja vaikeroivat, miten kamalaa heidän elämänsä on. Erillisyys on tunteellista ja filosofista eroa, ei fyysistä jakautumista.

Mukaan ottaminen - ei ulkopuolelle jättäminen - tuo rauhaa ja rakkautta maailmaanne. Määritelläänpä vähän tätä ajatusta. Ota elämääsi ne, jotka tuntuvat mukavilta. Tarkastele niiden ajatuksia, jotka eivät tunnu. Jos näet jotain ansiota heidän ajatuksissaan, omaksu ne. Jos et, ole pelkästään tekemisissä toisten kanssa.

Vaikka ajatus vaikuttaa yksinkertaiselta, toteutus tällä siirtymäjaksolla on vaikeampi. On niitä, jotka ovat sinusta niin ärsyttäviä, ettet pysty kuuntelemaan heidän ajatuksiaan. Tämä on vähän eri asia, kuin sen ihmettely, miksi he eivät tajua niitä filosofioita, jotka ovat niin oikeita sinulle.

On niitä, jotka eivät anna mitään näkemystä sinulle - kuten on aina ollut. Se ei ole väärin, pelkästään omien kiinnostustesi seuraamista. Esimerkiksi, jotkut teistä pitävät telttailusta ja toiset inhoavat sitä. Se ei tee telttailijoista huonoja ja ei-telttailijoista hyviä - pelkästään erilaisia. Ja jos olet ei-telttailija, on hyvin epätodennäköistä, että olet paljon tekemisissä innokkaiden telttailijoiden kanssa.

Ollaanpa filosofisempia. Jos olet liberaali, jolla on ympärillään konservatiiveja, tekeekö se sinusta hyvän vai erilaisen? Eikö olisi mielenkiintoista oppia, miksi joku on niin innokas telttailija tai konservatiivi? Ole piittaamatta mediatouhotuksesta - mutta mikä saa tuon ihmisen kiinnostumaan tuosta alueesta? Voitko oppia jotain? Kunnioitatko tuon ihmisen ajatuksia? Vai ovatko hänen kiinnostuksensa niin erilaisia kuin omasi, että sinusta hän on pitkästyttävä?

Tämä on avain. Ei se, että joku on hyvä tai huono, vaan kyllästyttääkö hänen kiinnostuksensa sinua? Tämä ei eroa siitä, että tietää, kiinnostaako kemia vai yhteiskuntapalvelut sinua. Ja näin on uudella maapallolla.

Ihmisten jakautumisessa uudella maapallolla ei ole kyse niistä, jotka uskovat rakkauteen ja iloon ja niistä, jotka eivät - kaikki maapallolla on ohjelmoitu siirtymään rakkauteen ja iloon. Jotkut vain päättävät olla tekemättä sen tänä aikana. Se ei tee heistä kamalia - he ovat vain eri oppimisraiteella.

Te jotka päätätte siirtyä uuden maan tai uuden ajan iloon ja rakkauteen, pääsette enempään ja erilaiseen informaatioon kuin ne, jotka eivät siirry. Tämä ei ole erilainen tilanne kuin niillä, jotka kieltäytyvät käyttämästä tietokonetta, ja niillä joille on suurta iloa käyttää sitä.

Tätä on uusi maapallo. Siirtymistä suuntaan, mikä määrittelee rakkautta ja iloa teille. Avautumista uusille ideoille - valiten ne, jotka antavat teille iloa, ja sivuuttaen ne, jotka eivät anna.

Tämä filosofinen jakaminen tulee helpommaksi teille, jotka olette valinneet osallistua uuteen aikaan. Sillä tosiaankin siihen suuntaan maailmanne ja universuminne ovat siirtymässä. Olette eteenpäin suuntautuva ryhmä, mikä ei eroa siitä huomiosta, että hevoset olivat hyvin tärkeä osa yhteiskuntaanne vain 150 vuotta sitten.

Teidän jotka haluatte kellojen ja vihellysten julistavan, että uusi aika on alkanut ja te olette osa sitä, tarvitsee vain jäljittää, miten rakkautenne kehittyy. Vaikka fyysinen olemuksenne ei pysty muuttumaan yhdessä yössä, se muuttuu - ja toisinaan, kuten 11.11.11, se muuttuu eksponentiaalisesti. Sisäinen fyysinen olemuksenne muuttuu - lisää DNA-säikeitä herää, enemmän kokonaisuutenne viipaleita lisätään ja rakenteestanne tulee kristallisempi.

Mutta olet edelleen sinä ja tulet olemaan, kunnes lähdet maan päältä tässä elämässä. Lisäät vain enemmän tutkimus- ja ymmärrystyökaluja - aivan kuten tapahtui, silloin kun löysit internetin ilot. Internet oli koeajo uusille olemuksillenne. Vaikka et haluakaan tutkia jokaista asiaa internetissä, huomaat, että uudet ihmiset ja toiminnot kiinnostavat sinua.

Olet uusi sinä ja sinusta on tulossa ainutlaatuisempi joka päivä. Mutta se ei merkitse, että leijut avaruuteen. Löydät vain uusia iloja - aivan kuten lähteissäsi kotoa. Muuttiko tietokone sinua? Kyllä ja ei. Niin on sinulla nytkin.

Olet joustavampi, iloisempi ja rakastavampi, kun siirryt syvemmälle uuteen aikaan. Ja näin tekemällä sinusta tulee roolimalli, uranuurtaja ja tiennäyttäjä muille, jotka haluavat nauttia elämästään maan päällä tässä elämässä. Niin olkoon. Aamen.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________