20.11.11

Sydämessä pysyminen

Olga meditoi kynttilänliekkiä :D 
Voi kuinka olen odottanut tätä päivää (siis yötä), että voin vain rauhassa istua alas teekupin äärelle ja kirjoittaa. Ja tässä se Hetki vihdoin on. Viime viikot ovat olleet melkoista hässäkkää levyn kanssa, ja nyt takana on yli 1000km autossa istumista viimeiseltä kahdelta päivältä, kaksi keikkaa ja ihania kohtaamisia ihmisten kanssa. <3 Eilen oli myös itselleni tärkeä merkkipäivä: Ja niin joulu tulla saa-levyn virallinen julkaisupäivä! <3

Mennyt viikko on ollut hyvin eriskummallinen. Luonnollisesti yhdistän monet asioista 11.11.11-porttiin, jonka viime perjantaina ohitimme. Monella tapaa hyvin vanhoja haavoja on nostettu pintaan, ja niitä on pitänyt uskaltaa katsoa silmiin selkä suorassa, katsettaan laskematta. Ei kiva. Mutta välttämätöntä. Ja voi sitä ilon ja autuuden tunnetta, kun uskaltaa prosessiin mukaan lähteä. On todella haastettu - ja haastetaan edelleen - Luottamaan, pysymään omassa Sydänkeskuksessaan, Valon ja Rakkauden puolella. Energiat ympärillä tuntuu yhtä aikaa todella voimalliselta, mutta samalla ne tuntuvat sinkoilevan melkein hallitsemattomasti aivan minne sattuu. Ja sitten tämä oma henkiparka yrittää sinnitellä perässä ja pysyä hengissä, ymmärtää missä mennään. Tuntuu, että Kaikki on muuttunut, vaikka mikään ei ole ulkoisesti muuttunut. Mutta nyt tuntee sisäisesti entistä vahvemmin ja selkeämmin, jos päästää suustaan jotain ajattelematonta tai jos on vanhoista tottumuksista tehnyt sellaisia asioita, joita ei yksinkertaisesti pitäisi enää tehdä. Sen tuntee nahoissaan, sen tuntee sydämessään. Omien kokemuksieni valossa tuntuu, että meillä on koko ajan vähemmän vaihtoehtoja, tilaa seisoa kenenkään muun saappaissa; tehdä asioita, jotka ei todella ole Itselle Totta. Jokainen askel, sana, tunne tulee nyt välittömästi takaisin omaan energiakehoon tuntemuksina, joko ikävinä tai ihanina, riippuen kuinka hyvin on toiminut sydämestään käsin. 


Monella tapaa tämä aika on juuri tämän takia hyvin haastavaa. Haastavaa ennen kaikkea mielelle, egolle, joka on koko ajan kuin suurennuslasin alla, eikä se pääse pakoon vaan on valokeilassa koko ajan. Tiedostamme mielemme liikkeet, Valomme voiman koko ajan täydemmin. Se voi olla aika ajoin hyvin uuvuttavaa. Sen takia meillä täytyisi olla tarpeeksi aikaa Lepoon, kehon kuunteluun, jotta uusi energiamme saisi rauhassa päivittyä ja laskeutua koko henkikehoomme. Ja kyllä, uutta energiaa täytyy tietoisesti opetella käyttämään. Ei se ole niin, että tiks, käydään ostamassa autokaupasta uusi auto ja sitten vaan lähdetään baanalle. Ei, vaan autoakin pitää koeajaa, totuttautua siihen miltä se tuntuu käsissä, miten kovaa sillä pääsee, miten se käyttäytyy. Samaa tutustumisaikaa tarvitsemme uuden, päivitetyn energiakehomme käyttämiseen. Opimme tuntemaan missä energiakehomme rajat menee, sulkemaan energiakenttämme tarvittaessa, seisomaan portinvartijoina, ja Itse määrittämään ketä kenttäämme päästämme. Toisaalta opimme myös tietoisesti avaamaan sen, sekä välittämään Sydämestämme Rakkautta ja Myötätuntoa. Ja nyt energioiden, Valon, koko ajan voimistuessa on yhä tärkeämpää että tiedostamme, missä energiamme liikkuu: luovutammeko sitä tiedostamattamme pois vai pystymmekö pysymään keskuksessamme, omassa energiassamme; tunnemmeko olon väsyneeksi ja uupuneeksi, vai latautuneeksi ja keveäksi?

Toinen asia, josta "kuulen" koko ajan, on omaksi guruksi tuleminen. Joka on itse asiassa sama asia, kuin edellä kertomani. Olemme ajassa, jossa meidän tarvitsee yhä vähemmän hakea varmistuksia ja vahvistuksia ulkopuoleltamme, kun oma yhteytemme Alkulähteeseen, Jumalaan, Sydämeemme - millä nimellä sitä haluammekin kutsua - vahvistuu. Uskallamme kaiken pyörityksen jälkeen lopultakin Olla se, joka Todella Olemme.

Omana Itsenä Oleminen on yksi valtavimmista ja mahtavimmista kokemuksista, joita olen saanut kokea. Se on Jumalatarvoimaa kauneimmillaan. Muistan erään päivän, kun olin juuri ollut erään henkilön kanssa puhelimessa, joka menneinä aikoina oli yleensä saanut imettyä minut puhelun aikana energeettisesti kuiviin. Puhelun jälkeen olin aina aivan rättiväsynyt ja energiani oli tipotiessään. Tällä kertaa, kun puhelin soi, ajattelin ensin olla vastaamatta, vaikka tiesin, että meillä olisi tärkeää asiaa keskusteltavana. Siinä hetkessä olin uppoutunut töihini niin syvästi, etten halunnut sen energian katkeavan, koska muuten joutuisin taas keräämään energiani alusta saakka uudelleen ja se veisi aikaa. Mutta jokin minussa sanoi, että "vastaa vain, mutta ole tietoinen ja pidä energiasi kasassa". Puhelu alkoi normaaliin tapaan sillä, että ystäväni kertoi miten se ja se asia on juuri nyt huonosti. Normaalisti olisin alkanut huolehtia ja auttamaan häntä energioissaan, tsemppaamaan ja piristämään, mutta nyt päätin tehdä toisin. Päätin olla lähtemättä edes energiatasolla juttuun mukaan. Pidin tiukasti kenttäni kiinni enkä vastannut hänen energiaansa. Päinvastoin otin Jumalatarvoimani käyttööni, seisoin tiukasti mutta lempeästi Rakkaudessa, tekemättä mitään sen kummempaa. Ja kuin veitsellä leikaten vastapuolen huolet loppuivat, hänen äänensävynsä nousi normaaliksi, energiansa kohosivat eheäksi ja vahvaksi. Ja minä olin toisessa päässä, että WOU!!! Ymmärsin, että olin juuri saanut aivan valtavan Valovoiman oppitunnin! Miten eheyttävää ja voimallista se oli sekä minulle että hänelle!

Kun puhelu loppui, ovikelloni soi. Siellä oli toinen vanha ystäväni. Olemme aina olleet läheisiä, ja usein hän auttaa minua, kun oma aikani ei riitä kaikkien käytännönasioiden hoitoon. Minä olen tuntenut siitä hienoista syyllisyyttä, etten pysty "antamaan samalla mitalla takaisin" - vaikka kyllin hyvin tiedän, että tasapaino tulee kummallekin sitten joltain toiselta suunnalta takaisin. Nyt, kun Jumalatarvoimani jylläsi kirkkaana tuon puhelun johdosta, yhtäkkiä näin täysin selvästi, mitä syyllisyysenergiaa todella olen kantanut mukanani ystävääni kohtaan. Ja salamana ymmärsin, että nyt minulla olisi miljoonan taalan paikka alkaa toimimaan toisella tavalla, testata mitä tapahtuu, jos seison omassa puhtaassa, pyhässä voimassani myös hänen edessään. Ja voit varmasti kuvitella, että jos on tuntenut toisen koko ikänsä, on äärimmäisen vaikeaa ja rankkaa yhtäkkiä kuin veitsellä leikaten muuttaa toimintatapaansa! MUTTA TÄNÄ AIKANA SE ON MAHDOLLISTA!!! Niinpä tartuin tilaisuuteen: päätin antaa syyllisyystunteelle (joka on vain mielen luoma väärinkäsitys) piut paut ja seisoa voimassani täysin kirkkain silmin. Ja niin tein! Ja HUHHHHH, mitä sitten tapahtui!! Yhtäkkiä myös ystäväni selkä suoristui, silmät kirkastui ja hänkin pääsi omaan sydänkeskukseensa!!!!! Olin kerta kaikkiaan äimistynyt!! Näinkö tämä toimiii!!!??? Ymmärsin, että pidämme niiiiiiiiin turhaan niiiiiiiin kieroutuneita käyttäytymismalleja yllä vain omien harhojemme, pelkojemme, omien peikkojemme tähden, vain sen takia, ettemme uskalla seistä OMASSA voimassamme ja valossamme!!! Koin, että tuo hetki oli meille kummallekin aivan valtava eheytymisen hetki! Tuntui, kuin ystävänikin olisi samalla hetkellä suorastaan helpottunut ja alkanut taas hengittää, kun hänenkään ei enää tarvinnut vastaanottaa minun syyllisyysenergiaani. Eikä ihme! Kiitos kiitos kiitos jälleen oppitunnista!


Barcelona by night 2011Muutama sananen tämän postauksen päätteeksi vielä enkeli-illoista. Jos olette ihmetelleet, että minne enkeli-illat ovat täältä blogistani hävinneet, niin minulla on ilo ilmoittaa, että ne ovat olleet käynnissä koko ajan. Nyt vain kyselyjä on tullut niin paljon pitkin maakuntaa, että käytännössä en ole ehtinyt iltoja enää kotonani pitää ollenkaan. Olen niin Kiitollinen ja Onnellinen siitä, että olen saanut Enkeleiden matkassa käydä pitämässä iltoja ihan jo viikottain, nyt viime viikkoina jopa kahtakin kertaa viikossa. Aivan Ihanaa! <3 Tämä vuosi on nyt täpösen täynnä, mutta ensi keväälle alan ottamaan varauksia jo vastaan.. Joten jos Sinulla on ympärilläsi ystäviä, jotka haluaisit koota yhteen Enkeleiden merkeissä, niin laita minulle rohkeasti kutsua tulemaan, ja katsotaan yhdessä sopiva päivä.


Loppuvuosi on myös täpötäynnä Joulukonsertteja. Esiinnyn sekä mm.urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen että Porvoo Big Bandin kanssa, ja vuoden päätteeksi teen vielä oman kiertueen Lappiin omien joulukonserttien merkeissä. Tarkat paikat ja päivämäärät löydät täältä.


Upouusi joululapsonen - joululevyni - on tosiaan nyt myös ilmestynyt! Ensimmäiset levyt myytiin Tehtaanmyymälän kautta jo ennen virallista julkaisupäivää, mikä oli iloinen yllätys! Jos et ole vielä saanut omaasi, niin voit laittaa tilauksen joko Tehtaanmyymälään tai sitten suoraan minulle kirsirantoinfo@gmail.com. Joitain ajatuksia kirjoitin myös levyn synnystä kotisivuilleni, niitä voit käydä lukemassa täältä


Niin paljon kaikkea aivan mieletöntä on myös näkyvissä jo horisontissa ensi vuotta silmällä pitäen, mutta siitä lisää myöhemmin. (Vaikka tuskin pysyn housuissani ja pystyn pitämään suutani kiinni! :DD) Sen vain sanon, että todella meille nyt tarjotaan aivan mielettömiä Avaimia, Mahdollisuuksia, Näkymiä, ja on tasan meidän omasta rohkeudesta kiinni, uskallammeko niihin tarttua, alkaa Elämään Runsauden ja Rakkauden täyteistä Elämää! Mitä enemmän teemme itse Sydäntyötämme, sitä täydemmin palvelemme myös koko Maailmankaikkeutta! <3


Mutta nyt, Rakkaat Valonsiskoni ja -veljeni, kiipeän Olgan viereen yöpuulle.


Huomenna taas jatkuu Enkeli"työ". <3
Kauniita Unia, Enkelinkuvia! <3


Deepthi