17.12.11

Ave Maria-konsertit Sodankylässä, Levillä ja Ylläksellä 18.-20.12

Heii,

Ihanaa lauantaita täältä pohjoisen hangilta, joulukonserttitouhujen keskeltä! Tänään vietettiin vapaapäivää ja mennään ajoissa nukkumaan, ja huomenna jatkuu Ave Maria-konsertit Sodankylän kirkossa klo:19.00. Lipunmyynti alkaa ovella klo:18.00. Maanantaina on vuorossa Levin Marian kappeli klo:19 ja tiistaina vielä viimeinen konsertti Ylläksen Pyhän Laurin kappelissa klo:20. Olet lämpimästi tervetullut virittäytymään Joulun tunnelmaan. Maanantaiaamulla olen myös juttelemassa kuulumisista Radio Inarin taajuudella klo:08.40.

Tämä joulunalusaika on ollut kyllä konserttien täyteinen, aivan fantastinen! <3 Samalla olen saanut tavata valtavasti uusia ihmisiä: sekä yleisöä että lahjakkaita muusikoita, ja yhdistää voimia ja musiikin taivaallisia ulottuvuuksia kanssasiskojeni ja -veljieni kanssa. Monen monta kertaa olen saanut itsekin liikuttua melkein kyyneliin saakka laulaessani.

Tänään sydämeni valtasi oikein extrajouluntunne. Olimme ystäväni ja hänen poikansa kanssa kävelyllä ulkona, poika laski liukurilla jokaisen lumikasan päältä mitä löysi, pirttien ikkunoista loisti joulutuikut, lumi narskui kenkien alla ja joka puolella oli kuulas hiljaisuus. Nyt illalla ystäväni mummolassa saunoimme ja kokoonnuimme jouluglögin äärelle. Parasta Joulun taikaa! Yhdessäoloa, kynttilöitä, lämminhenkistä tunnelmaa. Kiitos kiitos kiitos! <3 <3


Rauhaisaa viikonloppua kera Enkelten!

Deepthi