10.12.11

Hoffman: Mikä ulottuvuus on mukavuusalueesi?

MIKÄ ULOTTUVUUS ON MUKAVUUSALUEESI ?

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat uteliaita ulottuvuuksien suhteen. Sanamme eivät ole niin kuvaavia, kuin haluaisimme, koska meidän ja teidän sanastomme ei ole sama. Ennen kuin yritämme hahmotella eroavuuksia teidän sanojanne käyttäen, haluamme muistuttaa teille, ettei mikään ole hyvä tai huono ulottuvuus - myöskään kolmas ulottuvuus. Ne ovat pelkästään ulottuvuuksia, joissa tarvitaan erilaisia taitoja.

Ulottuvuudet eivät ole tavattomampia kuin joku insinööritaidon tohtori, joka käyttää erilaisia taitoja kuin psykologian tohtori. Kumpikin ala vaatii erityistaitoja, mutta kumpikaan ei ole arvokkaampi.

Aloitetaanpa kolmannesta ulottuvuudesta. Kolmas ulottuvuus on viime aikoina saanut "huonon maineen". Niin monet teistä haluavat siirtyä eteenpäin, että uskotte niiden, jotka eivät halu siirtyä, olevan jotenkin vähemmän taitavia kuin te. Todellisuudessa he haluavat käyttää eri taitoja.

Olemme kertoneet teille, että kun siirrytte kolmannen ulottuvuuden yli, siirrytte rauhaan ja iloon. Niin siirrytte. Mutta tietäkää, että ne jotka jäävät kolmanteen ulottuvuuteen, ovat äärimmäisen rohkeita. Vähän niin kuin ne sotilaat jossain sotatoimessa, jotka pysyvät kaveriensa suojana, kun kaverit juoksevat turvaan. Kolmannessa ulottuvuudessa olevat haluavat jatkaa kaksinaisuuden, tuskan ja trauman kera - ei mikään helppo oppisuunnitelma.

Niillä jotka päättävät siirtyä neljänteen ulottuvuuteen, on vähän helpompaa. Sota-analogiassamme he olisivat sotilaita, jotka lepäävät mukavassa majapaikassa kavereiden turvatessa selustaa. Se ei merkitse, ettei tuska, pelko ja kaaos kosketa neljännessä ulottuvuudessa olevia, vaan he ovat kauempana noista alueista ja heidän pelkonsa, tuskansa ja traumansa on vaimentunutta. He tuntevat kavereidensa puolesta, jotka suojelevat heitä, mutta heillä ei ole tarvetta korvata näitä tai palata kolmanteen ulottuvuuteen. Heidän taitonsa sallivat heidän poistua "rähinästä", vaikka he edelleen panevat merkille, että se on meneillään, ja heistä tuntuu pahalta niiden vuoksi, jotka osallistuvat vapaaehtoisesti jälkijoukkoon.

Viides ulottuvuus ei ymmärrä tarvetta mihinkään sotatoimiin tai tuskaan, pelkoon ja traumaan. Vaikka he tarkkailevat traumaa, he ovat niin kaukana, että he näkevät kolmannen ulottuvuuden toimien turhuuden. Viidennessä ulottuvuudessa olevat on poistettu "rähinästä", koska heillä on taito yhdistyä lähemmin henkisiin elementteihinsä kuin kolmannen ulottuvuuden raskauteen.

Kolmas ulottuvuus on äärimmäisen raskas - kuin juoksuhiekka tai liejua, mitä muodostuu hiekkateille jään sulaessa keväällä. Viidennen ulottuvuuden yksilöt näyttävät leijuvan kaaoksen yläpuolella - kuin hyvä keiju Ihmemaa Ozissa. Hyvä keiju olisi voinut auttaa Dorothyä palaamaan Kansasiin koska tahansa napauttamalla kantansa yhteen. Mutta Dorothyn täytyi tutkia eri elementtejä, mm. kumppaneidensa rakkaus ja omat pelkonsa tulemisesta kokonaiseksi ja itsenäiseksi yksilöksi. Luuletteko, että Dorothy olisi uskaltanut vetää Ihmemaa Ozin verhon sivuun ensimmäisenä päivänä, kun hän näki painajaista?

Näin on niillä, jotka haluavat jäädä kolmanteen ulottuvuuteen. He tuntevat tarvetta jatkaa matkaansa. Samalla viidennessä ulottuvuudessa olevat vartioivat heitä rakkaudella ja lempeydellä tietäen, että kolmannessa ulottuvuudessa olevat siirtyvät eri ulottuvuuteen heti, kun he oppivat kaikki, mitä he haluavat oppia.

Kuudes ulottuvuus ei ole lainkaan yhteydessä kolmanteen ulottuvuuteen. Kuudennen ulottuvuuden mukavuuden takaavia taitoja on paljon läheisempi yhteys henkimaailmaan - sellaisena kuin nyt määrittelette sen - kuin nykyisellä kolmannen ulottuvuuden maapallolla. Samalla tavalla kuin college-opiskelijalla on vain vähän kiinnostusta lukemaan opettelevan lapsen koettelemuksia kohtaan. Tämä college-opiskelija tietää, että tuo lapsi oppii lopulta lukemaan. Ette havaitse college-opiskelijoiden kantavan tuntitolkulla huolta ensiluokkalaisten lukutaidoista. Heillä on aikuisuus ja seuraava koe ajateltavana.

Seitsemättä ulottuvuutta voitaisiin parhaiten kuvata college-professoriksi, joka ei ole huolissaan ensiluokkalaisten lukutaidosta tai college-tulokkaiden teorioista. Näitä professoreja kiinnostaa enemmän uuden tiedon luominen tai löytäminen kuin se, mitä college-tulokkaat päättävät omaksua.

Eri ulottuvuuksien erityistaitoja tutkiessanne huomaisitte, että kolmannessa ulottuvuudessa olevat epätodennäköisesti kannustaisivat tai sallisivat viiden aistin ulkopuolista kommunikointia.

Neljäs ulottuvuus lisää sellaisia taitoja kuin ulottuvuuksien välinen kommunikointi, täydellisempi kommunikointi ja vuorovaikutus toisten kanssa eri ulottuvuuksissa.

Viides ulottuvuus on ensimmäinen, joka hyväksyy muiden ulottuvuuksien todellisuuden osaksi elämää maan päällä tai jossain muualla. Ei kysytä elämästä maan ulkopuolella, vaan tiedetään siitä. Viides ulottuvuus mahdollistaa myös sujahtamisen ulottuvuuksien ja aikojen välillä. Ei ole historiankirjojen tarvetta, sillä viidennessä ulottuvuudessa voidaan helposti kulkea menneisyyteen, tulevaisuuteen tai minne tahansa nykyisyydessä. Viides ulottuvuus käsittää valtavan "alueen" universumista.

Kuudes ulottuvuus ei vaadi muotoa tai toimintaa, vaan se luo minkä tahansa muodon, mitä vaaditaan tiettyä tutkimusmatkaa varten tai huvin vuoksi. Matkustamiselle tai tietämiselle ei ole rajoja - paitsi Neuvoston tietokanta.

Neuvosto ohjaa universumien toimintoja ja se koostuu olennoista, jotka ovat seitsemännestä ulottuvuudesta ja sen yli. Nuo ulottuvuudet määräävät eri ryhmissä, mitkä planeetat, universumit ja olennot laajentuvat tai muuttuvat paremmin tyydyttämään jumalan tarpeita - tai miksi tahansa haluattekin kutsua sitä ylintä olentoa, minkä laajentumia kaikki ulottuvuudet ovat.

Ulottuvuus minkä valitsette, on yhdistelmä siitä, mitä olemuksenne haluaa kokea ja mitä ovat elämän kokonaisuuden tarpeet. Neuvosto on vähän kuin komentokeskus, mikä siirtää vapaaehtoisia olentoja, planeettoja ja universumeita kokonaisuuden yhdelle tai useammalle alueelle.

Ennen kuin olento voi hakea osaksi Neuvostoa, siitä tulee tehokas edeltävissä ulottuvuuksissa - olennon oman arvion mukaan.

Se minkä ulottuvuuden tunnet mukavimmaksi, on oikea ulottuvuus sinulle. Itsesi pakottaminen eri ulottuvuuteen viivyttää vain kasvuprosessiasi. Sinä - yhdessä korkeamman itsesi ja olemisen kokonaisuuden kanssa - päätit, mitä halusit oppia tässä elämässä. Sisäinen olemuksesi antaa viestejä, jotka auttavat sinua suorittamaan nuo oppitunnit.

Miksi pakotat itsesi pianistiksi, jos mieluummin rakennat taloja? Ulottuvuusvalinta ei ole erilaista. Kysy itseltäsi, mikä kotiulottuvuutesi on, ja tiedä, että sinulla on mukavinta siinä ulottuvuudesta itse valitsemastasi syystä. Anna itsesi olla. Niin olkoon. Aamen.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

Joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. (ryhmä)