21.12.11

Hoffman: Ryhdy inspiroituneeseen toimintaan & Hurjat indigo/kristallinaiset

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 19.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Ryhdy inspiroituneeseen toimintaan

Mikä inspiroi sinua? Mikä saa sinut ryhtymään toimeen, keskittämään energiasi tiettyyn tavoitteeseen? Mikä sinulle on sellainen intohimo, että unohdat epäilysi ja pelkosi ja siirryt eteenpäin selkeän ajatuksen ja tarkoituksen kera? Toimitko vain silloin, kun tunnet, että sinun on pakko tai sinua pakotetaan, ja siksi reagoit tilanteisiin? Vai ryhdytkö toimeen välttääksesi mahdollisesti vaikeita tilanteita? Kun opit ryhtymään inspiroituneeseen toimintaan ja käyttämään jumalaista ajoitusta, henkistä opastusta ja omaa intuitiivista tietämystäsi, se auttaa sinua astumaan universumin virtaan ja vetää sinua lähemmäs haluamaasi todellisuutta vaivattomasti, sujuvasti ja helposti - todellisuutta joka kehittyy rauhan, ilon ja yltäkylläisyyden kera.

Inspiroitunut toiminta on toimintaa, johon ryhdytään luottavaisesti ja tietäen, että tietty askel on oikea. Kun opit käyttämään opastustasi ja intuitiotasi sen päättämisen, milloin otetaan seuraava askel ja mihin suuntaan mennään, se luo tasapainon mielen ja hengen välille, mikä hyödyntää parhaan oppimastasi ja kokemastasi ja luo mahdollisuuden uudesta todellisuudesta. Miten tiedät, milloin toiminta on inspiroitunutta? Silloin kun olet tyyni, rauhassa etkä pelkää. Tällöin tulokset virtaavat ja sinun on ajateltava vain sitä, mitä haluat, ja tilaisuuksia esittäytyy vaivattomasti.

Toiminta mielestä rajoittaa toiminnan reagointiin, koska mieli toimii entisestä tiedostaan ja oppimastaan, joten se pystyy luomaan vain menneiden kokemusten toistoa. Inspiraation tunnistamisen oppiminen - jolloin toimit uuden informaation ja hengen antaman tietämyksen mukaan - vaatii, että luotat omaan henkiseen pätevyyteesi ja olet valmis kokeilemaan uutta ja erilaista, vaikket olisi tehnyt sellaista koskaan ennen. Oletko pyytänyt opastusta ja vastaus on askel tuntemattomaan? Luota, että opastuksesi johtaa sinut aina korkeimman ja suurimman täyttymyksen reitille ja vaivattomaan luomiseen.

Vaivattomuus on uutta elämän energiaa, silloin kun opit ryhtymään inspiroituun toimintaan, koska toimit hengen kumppanina sekä suunnassa ja polulla, jotka ovat täydellisiä sinulle. Tätä elämää eletään jumalaisen vaikutuksen kanssa - luotat, että universumi täyttää jokaisen tarpeen joka hetki. Siirryt kohtalosta luomiseen ja toimit sydämen halusta korkeimpaan parhaaseesi. Nyt on aika ryhtyä inspiroituun toimintaan elämässäsi, tehdä se, minkä sydämesi kertoo oikeaksi sinulle, ja oppia hyväksymään, että vaivattomuus on universumin tapa. Valitse elämässäsi alue, jolle haluat muutosta, pyydä opastusta ja sitoudu ottamaan vastaan se haaste, että luotat ja toimit tämän inspiroidun opastuksen mukaan. Ole hiljaa ja tiedä, että sinua rakastetaan ja tuetaan, ole avoin vastaanottamaan ilon, rauhan ja yltäkylläisyyden siunauksia ja sitoudu sielusi ja jumaluutesi eheyden haluun. Ole sitten hengessä ja inspiroitu.

Kaikki on täydellistä ja niin olet sinäkin

Emme ehkä tunne, että elämässämme kaikki on täydellistä, mutta tiedämme ehdottomasti, mikä on epätäydellistä. Tunnemme olevamme jumissa, elämä ei virtaa, meillä ei ole rahaa, rakkauselämämme on olematonta - tätä kutsumme epätäydellisyydeksi. Mutta universumissa ei ole epätäydellisyyden käsitettä ja kaikki elämässämme on täydellistä, koska olemme luoneet sen - olemme täydellinen, joten kaiken luomamme on myös oltava täydellistä. Silloin kun alamme tuomita luomisemme hyväksi tai huonoksi, täydelliseksi tai epätäydelliseksi, olemme polariteetissa ja kutsumme vastakohtaenergioita luomaan suurempia esimerkkejä täydellisyydestä ja epätäydellisyydestä meille.

Määritelmämme "täydellisyydestä" on jotain, mikä on, no, täydellistä. Käytämme maailmaa kuvaamaan optimielämänkokemuksemme: silloin kun olemme virrassa, onnellinen, kaikki elämässämme tekee meistä onnellisen, olemme vakaa ja varma ja tunnemme olevamme kontrollissa. Täydellisyyden ongelmana on, että olemme laittaneet sen merkitsemään jotain ihannetilaa, mutta oikeasti se merkitsee jotain, mikä ihanteellisesti ilmaisee tietyn tilan. Ja näin kaikki elämässämme on täydellistä, koska kaikki on peili siitä, mitä olemme luoneet ajatuksillamme, uskomuksillamme ja teoillamme.

Elämämme virta ei voi koskaan olla korkeampaa energiaa tai saavuttaa erilaista lopputulosta, kuin mitä aiomme ja sallimme. Jos siis haluamme iloa, virtaa, yltäkylläisyyttä, rakkautta ja menestystä, meidän on ilmaistava aikomus noista asioista, luotava ja säilytettävä se värähtelytaso, mikä tukee ja ravitsee niitä, ja nähtävä itsemme siirtyvän täydellisyystasolta toiselle. Se mitä olemme luoneet, on täydellistä, ja se mitä luomme seuraavalla askeleella, on myös täydellistä. Silloin kun voimme nähdä elämämme täydellisenä koko ajan ja kaikissa tilanteissa, tunnustamme oman voimamme, otamme vastuun todellisuudestamme ja pysymme poissa uhrina olemisesta ja pelosta, mitkä kumpikin estävät meitä olemasta harmoniassa korkeamman värähtelyn kanssa.

Miten voimme ajatella, että onnettomana, varattomana ja rakkaudettomana oleminen sekä kontrollin menettämisen tunteminen on lähelläkään täydellistä? Tunnustamalla itsemme todellisuutemme luojaksi. Ja kuka voi tehdä siitä erilaisen? Voimme muuttaa välittömästi energian näissä tilanteissa tunnustamalla oman luomisemme toteamuksella "Tein tämän" ja oman voimamme muuttaa tuon energian toteamuksella "Voin nyt tehdä jotain erilaista". Silloin kun teemme tämän kaiken osalta elämässämme, pidämme energian liikkeellä, mikä on luovan voimamme parempaa käyttöä kuin velloa itsesäälissä, valittaa ja vaikeroida, miten huonoa elämämme on, ja unohtaa, kuka on luonut sen ja kenellä on voima muuttaa se.

Tämän viikon energiatyö:
Tee luettelo kaikesta, minkä ajattelet olevan epätäydellistä elämässäsi. Älä tuomitse tai kritisoi, kirjoita vain muistiin kaikki, minkä ajattelet olevan pielessä elämässäsi ja miten se ei toimi. Kirjoita sitten jokaisen kohdan viereen, miten voit muuttaa sen, ja aloita jokainen lause: "On täydellistä, että nyt minulla on/minä olen _______ ja nyt muutan sen uuteen täydellisyyden tilaan tekemällä _______." Esimerkiksi, jos kirjoitit, että rakkauselämäsi on epätäydellistä, kirjoita: "Rakkauselämäni on nyt täydellistä ja voin muuttaa sen olemalla valmis antamaan ja vastaanottamaan rakkautta." Tee tämä harjoitus ajatuksella ja ota siihen oma aikasi, koska kun vakuutat elämäsi täydellisyyttä, tunnustat myös voimasi luoda jotain erilaista.

Päivänseisaus, joulu ja uusikuu

Tuntuu tuskin mahdolliselta, että vain muutama kuukausi sitten puhuimme syyspäiväntasauksesta (kevät eteläisellä pallopuoliskolla) ja nyt olemme talvipäivänseisauksessa (tai kesä). Saimme lopultakin loppuun myös Merkuriuksen perääntymisen (mikä oli helpotus), vaikka sen varjojakso kestää 31.12. saakka, ja juhlimme joulua ja voimakasta uutta kuuta tällä viikolla. Tämä on ollut tilanne viime kuukaudet, kun kaikki tapahtuu kerralla, kun valmistaudumme seuraavaan suureen tapahtumaamme eli vuoden 2012 alkuun. Rehellisesti sanottuna olemme kaikki niin väsyneitä ja vähän pakahtuneita siitä, mitä olemme käyneet läpi tänä vuonna, ettemme ole varmoja tästä matkasta uudelle maapallolle. Liittyykö siihen lisää kokemaamme? Kyllä ja ei, mutta valtavan eri tavalla.

Riippumatta siitä, miten juhlit joulunaikaa, siinä on kyse jakamista ja välittämisestä, antamisesta ja saamisesta, sydämemme avaamisesta ja osallistumisesta päivään, jolloin suuri osa ihmiskunnasta juhlii rauhaa ja hyvää tahtoa. Ja tällä kerralla on salainen agenda, mikä on avata ihmisten sydämet valmisteluna vuoteen 2012 - se alkaa, kun vieraat lähestyvät tarpeessa olevia ja täyttävät heidän joulutoiveensa tavoilla, jotka ovat yksinkertaista sydämestä antamista.

Päivänseisauksen viesti on polariteetti ja kontrasti, kun koemme vuoden lyhyimmän päivän ja sitä seuraa jatkuvasti pidentyvät päivät kevään päiväntasaukseen saakka. Uudenkuun viesti juuri ennen joulua on päästää irti asenteista ja uskomuksista, jotka rajoittavat kykyämme luoda voimakkaimmista puolistamme käsin ja olla avoin potentiaalille, joka ylittää mielikuvituksemme. Riippumatta siitä, mitä pidämme mahdollisena, universumilla on aina jotain jännittävämpää, tyydyttävämpää, hauskempaa ja ihanampaa hihassaan. Olemmeko avoimia vastaanottamaan? Jos haluamme nauttia vuoden 2012 siunauksista ja täyteydestä, meidän täytyy olla.

Toivon, että sinulla on ihana ja siunattu joulu tänä vuonna ja kun juhlit perheesi ja ystäviesi kanssa, varmista, että annat aikaa, tunnustusta, rakkautta, tilaa, anteeksiantoa ja siunauksia itsellesi. Ryntäyksemme täyttämään velvollisuuksiamme ja lupauksiamme voi varjostaa tämän juhla-ajan todellisen merkityksen, mikä on uudestisyntymä, uudistuminen ja yhdistyminen. Juhlistamme ihmisten toivon ja rauhan syntymää sekä kirkkaan tähden syttymistä taivaalle, mikä muistuttaa meille siitä jumalaisesta opastuksesta ja suojelusta, mikä on aina meidän. Lähetän teille parhaat rakkauden, ilon, rauhan ja yltäkylläisyyden toivotukseni tänä jouluna ja täyttyköön sydämenne toiveet.

Hurjat kristallinaiset

(Julkaisen tässä uudestaan yhden suosikkini ja yhden suosituimmasta indigo/kristalliartikkelista. Toivottavasti nautit siitä.)

Hyvin monet teistä kiittivät "Hurjat indigonaiset" -artikkelista, koska se auttoi teitä ymmärtämään elämäänne ja sitä, miksi se oli niin vaikea, sekä ymmärtämään energiaanne, kamppailujanne, toiveitanne, unelmiamme ja lahjojanne. Sen tietäminen, että tarkoituksenne oli luoda kaaosta ja draamaa, jotta voisitte tuoda maailmaan enemmän myötätuntoa ja hyväksyntää, auttoi lievittämään sitä uskaa, jonka kanssa olette kamppailleet. Olen käynyt näitä keskusteluja myös kristallinaisten kanssa, jotka eivät ymmärrä, miksi he ovat kärsineet niin paljon, kun heillä oli niin paljon rakkautta ja myötätuntoa toisia kohtaan. He tuntevat tulleensa sivuutetuksi ja epäonnistuneeksi, koska he tekevät työtään hiljaisesti.

Mutta aikuisissa kristalleissa on myös hurjaa energiaa. Tekin tulitte esittelemään massiivisen muutoksen ja prosessin aikana teistä tuli marttyyri, teidät torjuttiin ja petettiin ja joskus lähes tuhottiin tunteellisesti. Aikuiset kristallit jotka ovat vähintään 40-vuotiaita, tulivat tuomaan myötätunnon, ilon ja hyväksynnän energioita maailmaan, minkä polttoaineena olivat epäharmonia, erillisyys, tuomitseminen ja tuska. Tulitte parantamaan näitä energioita olemalla esimerkki niistä ja pitämällä energeettistä tilaa toisille. Ja olette kärsineet melkoisesti.

Monet teistä ottivat tehtäväkseen haastavien sieluryhmäenergioiden parantamisen. Jotkut teistä tekivät tämän perheessä ja kärsivät monenlaisesta hyväksikäytöstä ja traumasta tai olitte vanhempienne ja sisarustenne vanhempi. Jotkut tekivät tämän maailmanlaajuisella tasolla tulemalla nykypäivän marttyyreiksi, jotka esittelivät uusia myötätuntoajatuksia ja jotka tappoivat ne, jotka pelkäsivät muutosta ja vallan menetystä. Toiset päättivät ilmentää tragediaa, kroonisen sairauden ja muita fyysisiä ongelmia auttamaan tietoisuuden luomisessa terveydenhoitoyhteisöön, mikä johtaisi uusien hoitomenetelmien löytämiseen.

Minkä tahansa polun valitsittekin, tarkoituksena oli parantaa ihmiskuntaa valollanne. Annoitte sitä epäitsekkäästi maailmalle, mikä tarvitsi sitä, muttei ollut aivan valmis hyväksymään sitä. Ja tunnen myös surunne ja tuskanne, koska haluatte oikeasti maailman parantuvan. Ette ole epäonnistuneet työssänne. Oppitunti joka teidän tarvitsi oppia, oli hyväksyä toisten polku ja valmius parantua - tai sitten ei. Teidän on myös aika sytyttää taas kipinanne, jakaa lahjojanne toisten kanssa ja löytää tuo "hurja nainen" sisältänne, joka tietää, että oman ilonsa kokemisen kautta hän tuo eniten iloa toisille.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

Joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. (ryhmä)